Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
'Aρεσαν+: 0%
24ωρη αμνησια!Καιρος να κανω αυτα που δεν τολμουσα!!!
Βασικα δεν ηξερα που να το τοποθετησω το συγκεκριμενο θεμα....αν το εχω βαλει σε λαθος φορουμ ας το μετακινησουν οι αρμοδιοι!
Απευθυνομαι σε ολους εσας που το μυαλο σας σκεφτετε καθημερινος δεκαδες πραγματα!
Π.χ....την σχεση σας...
...τα παιδια σας....
...τα χρεη σας.....
...την δουλεια σας....
...τυχον προβληματα υγειας των γυρων η δικα σας....
τεσπα οτι εχει να κανει με την ενασχοληση του μυαλου μας!
Πεστε λοιπον τωρα οτι σας δινοταν η δυνατοτητα να παθετε αμνησια για 24 ωρες και να βρεθειτε σε καποιο μερος μακρια απο ολους και ολα!
Και αυτο να ηταν εις γνωση σας....δηλ. να ξερετε οτι ειναι η μοναδικη σας ευκαιρια να κανετε ολα αυτα που θελατε αλλα δεν επρεπε...ολα αυτα που τα πρεπει των αρχων σας σας εμποδιζαν!
Ολοι μας ερχομαστε συνεχεια σε αντιπαραθεση με τον εαυτο μας για το τι ειναι σωστο και αν τελικα το βρουμε ειναι αυτο που θελουμε να κανουμε η το κανουμε επειδη ετσι πρεπει?
Θελω να το κανω αλλα δεν πρεπει....η πρεπει...
Πρεπει να το κανω αλλα δεν θελω...η θελω....και ουτοκαθεξης!
Λοιπον βαλτε στην ακρη τα πρεπει και γραψτε εδω τα δικα σας θελω ενος ανωνυμου και απροσωπου 24ωρου σας!
Το σπίτι μου το χτίσαν άλλοι για να κοιμάμαι ξέγνοιαστη τα βράδυα,
τον εαυτό μου τον έχτισα εγώ για να μην μπορώ να ησυχάσω...
# 2
στις 27/4/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Δέν θα άλλαζα τίποτε, ειδικά αυτήν την περίοδο της ζωής μου.
Δέν χρειάζεται να πάθω αμνησία για να αλλάξω κάτι, ή να αναθεωρήσω τις απόψεις μου.
Άν κάτι με "ενοχλεί " στήν ζωή μου, είτε το αντιμετωπίζω, είτε το "διαγράφω".
Είμαι από τους τυχερούς. Έχω τήν τύχη να έχω κάνει
όλα όσα θα ήθελα να κάνω.
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 37
Λοιπόν λοιπόν... Αυτό λοιπόν που λες ευχήθηκα πολλές φορές να μπορούσα να το έκανα... Δυστηχώς δεν μπορούμε...Τελοσπάντων εγώ απλά θα ήθελα να ήμουν μακρυά από όλους και όλα για να μπορώ να είμαι ο εαυτός μου!!!όπως πραγματικά είμαι και όχι όπως θέλουν να γίνω. Φυσικά θα ήθελα να μπορούσα να εξηγηθώ πρόσωπο με πρόσωπο με άτομα που ακόμα μου "χρωστούν",χωρίς να φοβάμαι την αντίδραση των γύρω μου...Και μαζί με ένα συγκεκριμένο άτομο να περνούσα ολόκληρο το 24ωρο...Να προσπαθούσαμε τελοσπάντων να νικούσαμε το χρόνο...

Αυτά!!!
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 260
Δεν υπαρχει να κανω κατι...
...γιατί πολύ απλά ότι θέλω να κάνω το τολμώ και το επιχειρώ πάντοτε...Είμαι και εκ φύσεως ανυπόμονη...Δεν μπορώ λοιπόν να πω ότι δεν τόλμησα να κάνω ποτέ ότι ονειρεύτηκα ,ότι ήθελα πολύ,ότι θα μου έμπαινε στο μυαλό...
Όταν η δημιουργία και η επιθυμία γίνονται πραγματικότητα...Όταν η πραγματικότητα είναι πιο δυνατή από τα όνειρα...Όταν τα όνειρα,η ομορφιά,η φαντασία, η αγάπη και η φιλία ενσαρκώνονται...Όταν τα πιο μοναδικά των "πεταγμάτων" υπονοούν τα πιο μοναδικά των αισθημάτων...!!
στα social media