Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

κρίση υστερίας!!!!!!!!!

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

erato24

# 1 στις 23/8/2012
author
Γυναίκα / 35 / Σε σχέση
Ν. Ηλείας / Ανδραβίδα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 46
'Aρεσαν+: 0%

κρίση υστερίας!!!

Γειά σας!Ο σύντροφος μ έχει αποδειχτεί επαγγελματίας ψεύτης!Όμως αυτό π με εξωθεί στ'άκρα είναι ότι με βγάζει συνέχεια τρελή..π.χ. παίρνει προκαταβολή 100€ κ φέρνει πάντα65-70€ όταν τον ρωτάω πτα χαλάει μ λέει:ήπια 2 μπύρες στην δουλειά πέρασα κ απ'το καφενείο ήπια άλλες 2 πήρα 2 βάζακια με μέλι π έκανε 20€ στην μάνα μ είπε 16€ κ μετά από λίγο καιρό σ τον ξαναρώτησα μ είπε 12€ κ όταν τ υπενθύμισα τα προηγούμενα άρχισε να λέει τα δήμα τ:δεν που είπα έτσι εσυ κατάλαβες λάθος μπλα-μπλα!!!Μερικές φορές π βγαίνουμε κοιτάει άλλες κοπέλες έντονα κ προκλητικά,όταν του το λέω αυτό π κάνει κ ότι μ'ενοχλεί με βγάζει τρελή!(δεν έχει κινητό)όταν ήταν να βγούμε στην αρχή περνούμε μια βόλτα απ'τον πατέρα του(μένει από πάνω μς)τώρα τελευταία τον πιάνουν συχνόουρίες.Δηλαδή αν τύχη κ έχει πάει τουαλέτα κ αλλάξουν τα σχέδια για το π θα πάμε ξαναπάει!!!του το έχω πει αλλά με βγάζει τρελή!Ο μισθός τ έχει σκαμπανεβάσματα μια είναι580€ μια850€ μια750€ με την δικαιολογία ότι άλλα λέει η αρμόδια επί τ θέματος άλλα ένας άλλος π δεν έχει αρμοδιότητα στον μισθό!όταν τ λέω ότι κρύβει λεφτά κ απλά προσπαθεί να καλύψει τον μισθό τ με βγάζει παρανοϊκή!!προχθές μ έφερε ένα χαρτί απ'την δουλειά του????κ έγραφε ότι παίρνει 26,18€ κ εχθές μ είπε πως πως δεν παίρνει τόσα γιατί τ κάνουν κρατήσεις για το ικα!!!!!πιάνει δουλειά στις 8:00 αυτός λέει ότι ξεκινάνε στις07:45....κ φεύγει απ'το σπίτι 07:10 κ η απόσταση?? 10λεπτά..με την αφορμή ότι πάει νωρίτερα για να κάτσει με τα παιδιά!!Είναι αδιάφορος προς εμάς,μας δίνει τα βασικα κ μέχρι εκεί το καυχέται κι όλας!!!!ήρθαν κάποιοι καινούργιοι γείτονες(2ζευγάρια της ηλικίας μς)βλέπει την μια κ λέει:τι μου***ρα είσαι εσύ!!κ όταν τ είπα τι είπες.....??εγώ??μ λέει δεν μίλησα!!Τώρα τελευταία δεν συνεχίζω τον διάλογο μαζί τ γιατί έχω κουραστεί τόσο πολύ κ έχω σιχαθεί αυτή την υποκρισία κ το ψέμα τ!!!Μήπως έχει δίκιο κ είμαι όντως τρελή ή προσπαθεί να με τρελάνει κυριολεκτικά?????!μπορείτε να μ πείτε τα κυριότερα σημάδια π μπορεί να έχεις κάποιος όταν έχει παράλληλη σχέση??γιατί αυτός θα με κάνει να το πιστέψω ότι είμαι τρελή!!Ρίξτε λίγο φώς να μ φύγει η ιδέα ότι μπορεί να έχει δίκιο σε όλα κ να πάρω την απόφαση ότι τρελαίνομαι σιγά-σιγά!!!ευχαριστώ

Dardana

# 2 στις 23/8/2012
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by erato24
Γειά σας!Ο σύντροφος μ έχει αποδειχτεί επαγγελματίας ψεύτης!Όμως αυτό π με εξωθεί στ'άκρα είναι ότι με βγάζει συνέχεια τρελή..π.χ. παίρνει προκαταβολή 100€ κ φέρνει πάντα65-70€ όταν τον ρωτάω πτα χαλάει μ λέει:ήπια 2 μπύρες στην δουλειά πέρασα κ απ'το καφενείο ήπια άλλες 2 πήρα 2 βάζακια με μέλι π έκανε 20€ στην μάνα μ είπε 16€ κ μετά από λίγο καιρό σ τον ξαναρώτησα μ είπε 12€ κ όταν τ υπενθύμισα τα προηγούμενα άρχισε να λέει τα δήμα τ:δεν που είπα έτσι εσυ κατάλαβες λάθος μπλα-μπλα!!!Μερικές φορές π βγαίνουμε κοιτάει άλλες κοπέλες έντονα κ προκλητικά,όταν του το λέω αυτό π κάνει κ ότι μ'ενοχλεί με βγάζει τρελή!(δεν έχει κινητό)όταν ήταν να βγούμε στην αρχή περνούμε μια βόλτα απ'τον πατέρα του(μένει από πάνω μς)τώρα τελευταία τον πιάνουν συχνόουρίες.Δηλαδή αν τύχη κ έχει πάει τουαλέτα κ αλλάξουν τα σχέδια για το π θα πάμε ξαναπάει!!!του το έχω πει αλλά με βγάζει τρελή!Ο μισθός τ έχει σκαμπανεβάσματα μια είναι580€ μια850€ μια750€ με την δικαιολογία ότι άλλα λέει η αρμόδια επί τ θέματος άλλα ένας άλλος π δεν έχει αρμοδιότητα στον μισθό!όταν τ λέω ότι κρύβει λεφτά κ απλά προσπαθεί να καλύψει τον μισθό τ με βγάζει παρανοϊκή!!προχθές μ έφερε ένα χαρτί απ'την δουλειά του????κ έγραφε ότι παίρνει 26,18€ κ εχθές μ είπε πως πως δεν παίρνει τόσα γιατί τ κάνουν κρατήσεις για το ικα!!!!!πιάνει δουλειά στις 8:00 αυτός λέει ότι ξεκινάνε στις07:45....κ φεύγει απ'το σπίτι 07:10 κ η απόσταση?? 10λεπτά..με την αφορμή ότι πάει νωρίτερα για να κάτσει με τα παιδιά!!Είναι αδιάφορος προς εμάς,μας δίνει τα βασικα κ μέχρι εκεί το καυχέται κι όλας!!!!ήρθαν κάποιοι καινούργιοι γείτονες(2ζευγάρια της ηλικίας μς)βλέπει την μια κ λέει:τι μου***ρα είσαι εσύ!!κ όταν τ είπα τι είπες.....??εγώ??μ λέει δεν μίλησα!!Τώρα τελευταία δεν συνεχίζω τον διάλογο μαζί τ γιατί έχω κουραστεί τόσο πολύ κ έχω σιχαθεί αυτή την υποκρισία κ το ψέμα τ!!!Μήπως έχει δίκιο κ είμαι όντως τρελή ή προσπαθεί να με τρελάνει κυριολεκτικά?????!μπορείτε να μ πείτε τα κυριότερα σημάδια π μπορεί να έχεις κάποιος όταν έχει παράλληλη σχέση??γιατί αυτός θα με κάνει να το πιστέψω ότι είμαι τρελή!!Ρίξτε λίγο φώς να μ φύγει η ιδέα ότι μπορεί να έχει δίκιο σε όλα κ να πάρω την απόφαση ότι τρελαίνομαι σιγά-σιγά!!!ευχαριστώκαλα εκεινος ειναι ψευτης..
εσυ γιατι του κανεις ελεγχο και για το τελευταιο σεντ που ξοδευει ή για το ποση ωρα κανει να παει στη δουλεια; νταβαντζης του εισαι;
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

VLEMMA

# 3 στις 23/8/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by erato24
Είναι αδιάφορος προς εμάς,μας δίνει τα βασικα κ μέχρι εκεί ...αν δεν σ' αρεσει φευγεις!!!

ειναι απλο!!!!

τι το κλωθεις;;;

erato24

# 4 στις 23/8/2012
author
Γυναίκα / 35 / Σε σχέση
Ν. Ηλείας / Ανδραβίδα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 46
'Aρεσαν+: 0%

απάντηση στην νταρντανα

Νταβατζης δεν είμαι αλλά όταν προσπαθούμε να προβούμε σε άλλες καταστάσεις τότε ναι!ξέρει ότι τα λεφτά δεν μας φτάνουν τον Σεπτέμβρη έχουμε βάπτιση κ θα την βγάλει όπως κι όπως με 200€ θέλουμε να φύγουμε απ'το χωριό κ πρέπει να έχουμε μια καβατζα έστω κ την ελάχιστη τότε ναι!!όταν φοβάται να πει την αλήθεια γιατί έχει τσακωθεί μαζί της εδώ κ πολλά χρόνια κ προσπαθώ να βρω π αρχίζει η αλήθεια για να χαζέψω τα κομμάτια..γιατί παλεύω να χτίσω κάτι που δεν είχα κ αυτό είναι η οικογένεια!!!!!Τότε ναι νταρντανα μ θα γίνω κ νταβατζης κ ότι άλλο θες αρκεί να βρω μια χαραμάδα αληθείας!!!!είμαι 23χρονών κ μια ζωή τραβάω τς μα****ες κ δεν εννοώ μόνο από συντρόφους κ το μόνο π θέλω είναι να πάλεψω.....

vasilikouda

# 5 στις 23/8/2012
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 60
'Aρεσαν+: 0%
φανταζομαι οτι για να φτασεις σε αυτο το σημειο να ελεγχεις τα παντα οπως ειπαν και παραπανω σημαινει οτι ο κομπος εφτασε στο χτενι και πλεον δεν μπορεις να του εχεις εμπιστοσυνη σε τιποτα,.. το πιο ευκολο ειναι να σηκωθεις να φυγεις..μια οικογενεια ομως δεν διαλυεται τοσοσ ευκολα... εσυ εργαζεσαι? αν ειχες και εσυ δουλεια θα ησουν πιο ανεξαρτητη .πολυ σημαντικο πλεον .γιατι δεν εισαι αναγκασμενη να εχεις υποχρεωση σε κανεναν και εχεισ δικαιωμα επιλογων..

lovable1

# 6 στις 24/8/2012
author
Γυναίκα / 38 / Σε σχέση
Ν. Δράμας / Δράμα
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 884
'Aρεσαν+: 0%
Εγω απορώ!!! Ήταν πάντα έτσι; Πόσο καιρό τον γνωρίζεις;

alkioni_11

# 7 στις 24/8/2012
author
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 100
'Aρεσαν+: 0%
συμφωνω με τους προλαλησαντες που ειπαν να φυγεις.. δεν ειναι ευκολο και χρειαζεσαι χρονο για να το επεξεργαστεις.. ομως ειναι ασχημο να χανεις τα καλυτερα χρονια της ζωης σου με ψεματα και φασαριες.

θες σημαδια για να δεις πως δεν εισαι τρελη??? τα σημαδια δειχνουν πως εχει αλλη και προσπαθει να σε δουλεψει με τα ψεματα και να σε βγαλει τρελη για να ειναι απο πανω.. εμεις οι γυναικες εχουμε διαισθηση.. εκμεταλευσου την λοιπον.. τι σου λεει το ενστικτο σου??
απο αυτα που ακουσα παντως πιστευω πως υπαρχει τριτο ατομο..

αν καταλαβα καλα εχετε μωρακι? αν ναι πρεπει φυσικα στην οποιαδηποτε αποφαση σου να το βαλεις πρωτο... προτεραιοτητα σου το παιδι.. αυτο δε σημενει ομως μενω με καποιον που ειναι ψευτης και με ταλαιπωρει για το παιδι.. αν εσυ δεν εισαι καλα δε θα ειναι και το παιδι σου.. σκεψου το... δεν φταιει σε τιποτα να μεγαλωνει σε ενα περιβαλλον ασχημο με μαλωματα.. του αξιζει να ζησει ηρεμα και σε οικογενειακη θαλπωρη..

βαλτα ολα κατω λοιπον , συζητα το με τους δικους σου και ισως με καποιον ειδικο.. αν τον αγαπας και θες να το παλαιψεις μπορεις να κανεις μια προσπαθεια μηπως και αλλαξουν τα πραγματα. ετσι ωστε να μην εχεις τυψεις πως τον αφησες και δεν προσπαθησες και για να τα εχεις καλα με τον εαυτο σου. συζητησε μαζι του σε αυτη την περιπτωση, πες του πως θες ειλικρινεια και δεν θα θυμωσεις με οτι πει αλλα θες απλα να συζητησετε και να βρειτε τι φταιει αν θελει να ειστε μαζι..
αν δεν βγει κατι καλο απο ολο αυτο, τον δρομο τον ξερεις.. θα δυσκολευτεις αλλα θα εισαι καλα. και η ψυχικη υγεια ειναι πολυ σημαντικη για τον ανθρωπο... με το περασμα του χρονου θα δεις πως η επιλογη σου δεν ηταν λαθος και σιγα σιγα θα ξαναφτιαξεις τη ζωη σου και πιστευω με καποιον καλυτερο μιας και θα μπορεις πλεον να επιλεξεις τι ειδους ανθρωπο θες διπλα σου. θα εχεις ολες αυτες τις εμπειριες σαν μαθηματα ωστε να μην ξαναπεσεις στα ιδια και να μπορεις να αντιμετωπισεις καταστασεις.

σου ευχομαι να εχεις δυναμη και κουραγιο σε οτι αποφασισεις να κανεις. η ζωη ειναι ωραια, μην τη σπαταλας...

erato24

# 8 στις 24/8/2012
author
Γυναίκα / 35 / Σε σχέση
Ν. Ηλείας / Ανδραβίδα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 46
'Aρεσαν+: 0%

απάντηση

Καλημέρα!συγνώμη π δεν σας απαντάω έγκαιρα αλλά δεν μείναι εύκολο να είμαι συνέχεια στο site!δεν εργάζομαι εκτός του ότι δεν μ'αφήνει δεν είναι κανένας άξιος για να κρατήσει το παιδί αλλά κ να υπήρχε δεν με αποχωρίζεται με τίποτα!!!!στην παράλληλη σχέση πως αντιδράει κάποιος??κ πως θα το καταλάβεις???κανείς δεν απάντησε σε αυτό αν θέλετε σας παρακαλώ βοηθήστε με!

erato24

# 9 στις 24/8/2012
author
Γυναίκα / 35 / Σε σχέση
Ν. Ηλείας / Ανδραβίδα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 46
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by lovable1
Εγω απορώ!!! Ήταν πάντα έτσι; Πόσο καιρό τον γνωρίζεις;

Lovable μ,τι να σου πω είμαστε 2 χρόνια μαζί καυτα άρχισε να μ τα κάνει μετά από κανά 4μηνο ήμουν είδη έγκυος!!!!κ όλα αυτα τα έκανε για να με εκδικηθεί επειδή τ έκρυψα μια λεπτομέρεια απ'το παρελθόν μ..μ'αγαπούσε για να με χωρίσει!!!!!(για το κοίταγμα των άλλων γυναικών κ για την αδιαφορία τ!!ΜΠΟΥΡΔΕΣΠΆΝΤΩΣ ΧΩΡΊΣ ΠΛΆΚΑ Κ ΚΑΖΟΎΡΑ ΈΧΕΙ ΠΟΛΛΆ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΆ ΌΧΙ ΓΙΑΤΊ Μ ΦΑΊΡΕΤΑΙ ΈΤΣΙ ΑΠΛΆ Μ ΕΊΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΆ ΤΟΥ ΧΡΌΝΙΑ ΑΡΓΌΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΙΚΈΣ ΣΧΈΣΕΙΣ Τ Κ ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΈΣΕΙΣ ΠΆΝΤΑ ΕΊΧΕ ΠΡΌΒΛΗΜΑ Τ ΕΧΩ ΕΞΗΓΉΣΕΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΌ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΑΛΛΆ ΤΟ ΑΓΝΟΕΊ ΑΠΌ ΦΌΒΟ?ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ?Τ ΑΡΈΣΕΙ ΌΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΑΛΛΆ ΘΈΛΕΙ ΣΤΑ ΔΎΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΆ????ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ!!

panselinos36

# 10 στις 24/8/2012
author
Γυναίκα / 49 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 14
'Aρεσαν+: 0%
Κατ αρχην δεν εχουν ειρμο τα γραφομενα σου....καλυτερα γραψε λιγοτερα και σαφη, παρα αυτο.....

Παρανοικη δεν εισαι.....αλλα μπορεις να γινεις πολυ ευκολα....το ψεμα και η παρανοια (η δικη του),δεν παλευονται....να το ξερεις θα τα αντιμετωπιζεις μια ζωη...οποτε η συμμαχεις σε αυτο και σε αφηνουν αδιαφορη...κοιτας τον εαυτο σου και το παιδι σου....η την κοπανας με συνοπτικες διαδικασιες....απο τα στοιχεια που εχεις παραθεσει εδω (λιγο ασαφη κατα την γνωμη μου),δεν μπορω να τα θεωρησω σημαδια παραλληλης σχεσης.....

δεν πηρα γραμμη τι γραφεις εκει για την συχνοουρια,τον πατερα του,το κινητο.....ειναι λιγο συμπουρδουλο.....

erato24

# 11 στις 25/8/2012
author
Γυναίκα / 35 / Σε σχέση
Ν. Ηλείας / Ανδραβίδα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 46
'Aρεσαν+: 0%

ταραγμένη+μπερδεμένη=ακαταλαβίστηκα

Κατ'αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!πανσέληνακι είμαι πολύ ταραγμένη κ μπερδεμένη κ θέλω τόσο πολύ να τα μοιραστώ μαζί σας κ να τα βγάλω από μέσα μου π τα γράφω λίγο παλίρροιακα!!!πρώτα όταν βγαίναμε πήγαινε στον πατέρα τ υποτίθεται να πάει να τ πει κάτι!αργότερα αφού πήγαινε στην τουαλέτα κ ήταν να φύγουμε να παμε βόλτα κ του άλλαζα τα σχέδια μετά από λίγο ξαναπήγενε στο μπάνιο αυτό!Σήμερα μς πρότειναν να μς βοηθήσουν να μς βρουν δουλειά στο εξωτερικό π έχουν μέσον!!!αν είχε το οτιδήποτε εξωζύγικο θα έλεγε κατευθείαν ναι???ή μήπως περιμένει την τελευταία στιγμή να μ ξεφουρνήσει ΚΆΤΙ?????????!!!

anny1568

# 12 στις 25/8/2012
author
Γυναίκα / 55 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 55
'Aρεσαν+: 0%
Παίζει να έχει κρυφά κινητό και να στέλνει μηνύματα όταν του αλλάζεις τα σχέδια?
Πάντως άσχετα με το άν έχει κάτι ή όχι αυτό που έχει καταφέρει είναι να σε έχει κάνει κουρέλι.Μην το επιτρέπεις άλλο,δώσε τελεσίγραφο,έχεις και ένα παιδί να σκεφτείς και πρέπει να έχεις σώας τας φρένας.

Dardana

# 13 στις 25/8/2012
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by erato24
Νταβατζης δεν είμαι αλλά όταν προσπαθούμε να προβούμε σε άλλες καταστάσεις τότε ναι!ξέρει ότι τα λεφτά δεν μας φτάνουν τον Σεπτέμβρη έχουμε βάπτιση κ θα την βγάλει όπως κι όπως με 200€ θέλουμε να φύγουμε απ'το χωριό κ πρέπει να έχουμε μια καβατζα έστω κ την ελάχιστη τότε ναι!!όταν φοβάται να πει την αλήθεια γιατί έχει τσακωθεί μαζί της εδώ κ πολλά χρόνια κ προσπαθώ να βρω π αρχίζει η αλήθεια για να χαζέψω τα κομμάτια..γιατί παλεύω να χτίσω κάτι που δεν είχα κ αυτό είναι η οικογένεια!!!!!Τότε ναι νταρντανα μ θα γίνω κ νταβατζης κ ότι άλλο θες αρκεί να βρω μια χαραμάδα αληθείας!!!!είμαι 23χρονών κ μια ζωή τραβάω τς μα****ες κ δεν εννοώ μόνο από συντρόφους κ το μόνο π θέλω είναι να πάλεψω.....δεν μπορεις να αλλαξεις τους ανθρωπους Ερατω..μονο τον εαυτο σου μπορεις. κι ουτε κι εχεις το δικαιωμα να απαιτησεις να αλλαξουν, πρεπει να θελουν. απο τα θεματα σου καταλαβαινω οτι γενικα ζεις με προβληματικες καταστασεις και ανθρωπους, με αποτελεσμα να σ'εχουν επηρεασει κι εσενα. μα ο μονος τροπος να γλυτωσεις απο αυτο ειναι να παρεις τη ζωη σου στα χερια σου και να μην εξαρτασαι απο κανεναν αντρα, πεθερο, γειτονα, γνωστο ή συγγενη. εχεις τα κοτσια να το κανεις; τολμας να προσπαθησεις; ολα τα υπολοιπα ειναι για εσωτερικη καταναλωση..
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

erato24

# 14 στις 25/8/2012
author
Γυναίκα / 35 / Σε σχέση
Ν. Ηλείας / Ανδραβίδα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 46
'Aρεσαν+: 0%

απάντηση για το θέμα...

Άννυ μ δεν ξέρω όσες φορές κ να προσπάθησα μήπως κ βρω κάτι ήταν μάταιο αλλά μ έχει περάσει αρκετές φορές απ'το μυαλό μ!!νταρντανα μ από τότε π θυμάμαι τον εαυτό μόλο πρόβλημα υπάρχει!Δεν ξέρω αν θυμάσαι π έγραψα ότι μια ζωή τραβάω τς μα***κες σαν μαγνήτης!!!όχι μόνο σε συντρόφους!!
Μπορεί να με χαρακτηρίσετε ανώριμη ή ηλίθια ή ότι είμαι βιτσιόζα(συγνώμη για αυτην την έκφραση)θέλω πολύ να φύγω μακρυά αλλά μαζί με τον πατέρα τ παιδιού μ..αν κ ούτε αυτός είναι αντάξιος στς ρόλους τ..δεν ξέρω τι είναι αυτό που με κρατάει ακόμα κ προσπαθώ για κάτι π δεν είμαι ούτε εγώ σίγουρη π κ πως θα καταλήξει...

alkioni_11

# 15 στις 25/8/2012
author
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 100
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by erato24
Κατ'αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!πανσέληνακι είμαι πολύ ταραγμένη κ μπερδεμένη κ θέλω τόσο πολύ να τα μοιραστώ μαζί σας κ να τα βγάλω από μέσα μου π τα γράφω λίγο παλίρροιακα!!!πρώτα όταν βγαίναμε πήγαινε στον πατέρα τ υποτίθεται να πάει να τ πει κάτι!αργότερα αφού πήγαινε στην τουαλέτα κ ήταν να φύγουμε να παμε βόλτα κ του άλλαζα τα σχέδια μετά από λίγο ξαναπήγενε στο μπάνιο αυτό!Σήμερα μς πρότειναν να μς βοηθήσουν να μς βρουν δουλειά στο εξωτερικό π έχουν μέσον!!!αν είχε το οτιδήποτε εξωζύγικο θα έλεγε κατευθείαν ναι???ή μήπως περιμένει την τελευταία στιγμή να μ ξεφουρνήσει ΚΆΤΙ?????????!!!


σας προτειναν ΝΑ σας βοηθησουν ΝΑ σας βρουν δουλεια ΑΝ θελετε.. με τα να και τα αν μεχρι να γινουν ολα αυτα και να βγουν αποφασεις παιρνει καποιο χρονο οπως παιρνει χρονο και το να φυγετε, δεν γινονται αυτα απ τη μαι μερα στην αλλη. μεχρι τοτε λοιπον ο κυριος εχει το χρονο να παιζει.

το οτι καποιος εχει γκομενα δε σημαινει πως την αγαπαει.. μπορει απλα να περνα την ωρα του και να νοιωθει αντρας επειδη μια ακομα τον κοιταξε.. δε σημαινει τιποτα γι αυτον να την αφησει λοιπον... δε σημαινει πως ειναι ερωτευμενος μαζι της...

ομως ενας ανθρωπος που κανει κατι, θα το ξανακανει αργοτερα. δε τον πειραζει η χωρα και η πολη.. θα βρει αλλη εκει πχ. μην στηριζεσαι λοιπον και ψαχνεις ψιλους στα αχυρα για να βγαλεις συμπερασματα που σε βολευουν. δες με καθαρο μυαλο την κατασταση και ισως παρεις απαντησεις..

HighLight_

# 16 στις 25/8/2012
author
Ανδρας / 49 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 211
'Aρεσαν+: 0%
23 ετών, με ένα παιδί 1,5 χρονών, και σύζυγο έναν ανώριμο μπουρτζοβλαχο **Sxeseis Bot**!

Καλα, όχι ότι εσυ είσαι ώριμη αλλα λέμε τώρα.

Αθάνατη ελληνική επαρχία.

Με έπιασε μια μιζέρια διαβάζοντας σε ρε Ερατω, έλεος. Το παιδι λυπάμαι πιο πολυ απ΄ολα, που πρέπει να μεγαλώσει σε τέτοιο αρρωστημένο περιβάλλον.

Κάποια παιδιά είναι άτυχα ρε γαμώτο... Και δεν φταίνε σε τίποτα, αυτο είναι το γαμώτο.

Κοτάχτε κάτι γονείς ρε, αυτοί οι 2 άνθρωποι πήραν τωρα την ευθύνη να μεγαλώσουν ένα παιδί!!!Τρελαίνομαι με κάτι τέτοια, αει σιχτίρ πια ηλίθιοι, δεν σέβεστε τίποτα!

Εσυ ρε κοπέλα μου πώς παίρνεις την απόφαση να κανεις οικογένεια με έναν κόπανο σαν αυτόν? πόσο ανεύθυνη μπορει να είσαι τέλος πάντων?

erato24

# 17 στις 25/8/2012
author
Γυναίκα / 35 / Σε σχέση
Ν. Ηλείας / Ανδραβίδα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 46
'Aρεσαν+: 0%

???

Παράθεση:
Originally posted by HighLight_
23 ετών, με ένα παιδί 1,5 χρονών, και σύζυγο έναν ανώριμο μπουρτζοβλαχο **Sxeseis Bot**!

Καλα, όχι ότι εσυ είσαι ώριμη αλλα λέμε τώρα.

Αθάνατη ελληνική επαρχία.

Με έπιασε μια μιζέρια διαβάζοντας σε ρε Ερατω, έλεος. Το παιδι λυπάμαι πιο πολυ απ΄ολα, που πρέπει να μεγαλώσει σε τέτοιο αρρωστημένο περιβάλλον.

Κάποια παιδιά είναι άτυχα ρε γαμώτο... Και δεν φταίνε σε τίποτα, αυτο είναι το γαμώτο.

Κοτάχτε κάτι γονείς ρε, αυτοί οι 2 άνθρωποι πήραν τωρα την ευθύνη να μεγαλώσουν ένα παιδί!!!Τρελαίνομαι με κάτι τέτοια, αει σιχτίρ πια ηλίθιοι, δεν σέβεστε τίποτα!

Εσυ ρε κοπέλα μου πώς παίρνεις την απόφαση να κανεις οικογένεια με έναν κόπανο σαν αυτόν? πόσο ανεύθυνη μπορει να είσαι τέλος πάντων?
Και εσυ π είσαι υπεύθυνος άνθρωπος φρόντισε όταν αποκτήσεις δικιά σου οικογένεια όπως νομίζεις εσυ καλύτερα !!τώρα αν αυτα π διάβασες σ φαίνονται τόσο μίζερα τότε γιατί μπήκες στην διαδικασία ν'απαντήσεις????η ψυχολογία μ(αν σ λέει κάτι αυτή η λέξη βέβαια)αυτή την στιγμή έτσι είναι γιατί απλά,τα πράγματα στην ζωή μδεν τα παίρνω τόσο ελαφριά όσο εσυ!

# 18 στις 29/8/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by HighLight_
23 ετών, με ένα παιδί 1,5 χρονών, και σύζυγο έναν ανώριμο μπουρτζοβλαχο **Sxeseis Bot**!

Καλα, όχι ότι εσυ είσαι ώριμη αλλα λέμε τώρα.

Αθάνατη ελληνική επαρχία.

Με έπιασε μια μιζέρια διαβάζοντας σε ρε Ερατω, έλεος. Το παιδι λυπάμαι πιο πολυ απ΄ολα, που πρέπει να μεγαλώσει σε τέτοιο αρρωστημένο περιβάλλον.

Κάποια παιδιά είναι άτυχα ρε γαμώτο... Και δεν φταίνε σε τίποτα, αυτο είναι το γαμώτο.

Κοτάχτε κάτι γονείς ρε, αυτοί οι 2 άνθρωποι πήραν τωρα την ευθύνη να μεγαλώσουν ένα παιδί!!!Τρελαίνομαι με κάτι τέτοια, αει σιχτίρ πια ηλίθιοι, δεν σέβεστε τίποτα!

Εσυ ρε κοπέλα μου πώς παίρνεις την απόφαση να κανεις οικογένεια με έναν κόπανο σαν αυτόν? πόσο ανεύθυνη μπορει να είσαι τέλος πάντων?


ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ !!!!!!!!!!!!!!

# 19 στις 29/8/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Erato... o HighLight,..... έχει δικιο....

Αυτό που περιγράφεις είναι άρρωστο .

Το παιδί έχει γίνει . Τι να κάνουμε....
ΟΜΩΣ :

Είτε αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου (το μεριδιο σου)... και την κάνεις απο εκεί....και μεγαλώνεις
το παιδί ΣΟΥ... λίγο πιο αξιοπρεπός.... και ετσι με πιο υγιη τροπο
(εκει θα σου πω μπραβο.. και οτι ορίμασες...)
Είτε μένεις σε αυτή άρρωστη και μίζερη κατάσταση... και τα πληρώνει
όλα το παιδί....
Αλλά σιγά μην σας νοιάζει πραγματικά εσάς... για το αν θα μεγαλωσει σωστα
ένα παιδί....
Αν σας ενοιαζε (το οποιο δηχνει υπευθυνους ανθρωπους) δεν θα το κανατε μαζι...
Ανευθυνοι ανθρωποι .

(στα λέω έτσι σκληρά για να σε ξυπνήσω...)

Μήπως να κανατε δευτερο μπας και λυσετε τα προβληματα σας ???
(ειρωνικά το λέω...γιατί τα κανετε εσεις αυτά... Κανετε παιδια για εγωιστικους σκοπους...
για να σας λύσουν τα προβληματα....για να λετε οτι κανατε παιδι... κ.ο.κ....)
Αφου η δουλειά δεν δουλευει μεταξυ σας.... τι το συζητάς ??????

# 20 στις 29/8/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
ερατω...εχεις δίκιο σε έχει πιάσει υστερία

προφανως βλέπεις ότι δεν μπορεί να σταθει η οικογένεια σου και οτι κινδυνεύει απο το συζυγο σου και χανείς το παιχνίδι φαντάζεσαι διαφορα και καθε τι σου φαίνετε ύποπτο απο την άλλη εκείνος επιβεβαιώνει τις υποψιες σου με αποτελεσμα να έχεις χασει τον μπούσουλα..να είσαι χαμένη...

προσπάθησε να ηρεμήσεις ...

και διαβασε τα παρακατω

ερατω δεν τον γνωρίζεις τον άντρα σου απο αυτά που γράφεις αυτο φαίνετε κοιτα τι θα κανεις ...θα κρατήσεις την ψυχραιμια σου θα δεχτεις ότι τόρα μαθαίνεις αυτον τον άνθρωπο ....και για λιγο χρόνο θα σιωπήσεις , αστον να κανει οτι θελει ,παρε χρονο για σενα για την οικογενεια σου και για να μην κανεις εσυ το λαθος

μην ανακατευεσαι για οσο διαστημα χρειαζεσαι να ξαναβρεις τον εαυτο σου σε τιποτα απ οτι κανει και λεει παραπερα απο αυτα που λεει ...τωρα για τα οικονομικα εχεις να φας μην σε νοιαζει προς το παρον...δεν θα σωσει το ψαχουλεμα σου την οικογενεια σου,δεν είναι αυτη η θέση σου.. ...ηρεμησε ειναι πολυ βασικο ...ξαναβρες τον εαυτο σου και μετα θα δεις πως θα ανοιξουν τα ματια σου και ισως να δεις αλλον αντρα διπλα σου..αυτη τη στιγμή βρίσκεσαι σε σύγχυση

φαση ειναι οταν το χειριστείς καλα θα περασει...οτι κ αν εγραψες εδω δεν μπορω να το λαβω σοβαρα για να σου πω , απ τα γραφομενα σου φαίνεται οτι εχεις μπερδευτει ... ρίξε αλλου το ενδιαφερον σου για λιγο , με τον τροπο σου δεν κερδιζεις και δεν βοηθας κανεναν...

ασχολήσου με το μωρο σου ...παιξε γελα μαζι του φρόντισε για το φαγητο του εκεινο σε εχει αναγκη ...να σας ζησει και να το χαιροσαστε κι ολας

και σιγα σιγα θα γνωριστεις και με τον αντρα σου ... να καταλαβεις γιατι σου λεει αν σου λεει ψεματα και να εισαι σίγουρη αν ειχε αλλη δεν θα ειχες αμφιβολίες ... θα το ήξερες , το ποιο ευκολο ειναι αυτο για μια παντρεμενη ..αλλο αν πολλες δεν θελουν να το δεχτουν

ηρέμησε... βρίσκεσαι σε σύγχυση,στο ξαναγραφω ..δεν μπορείς ετσι να προστατευσεις την οικογενεια σου ,γιατι αυτο ειναι το ζητουμενο σου
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.