Παράθεση:
Originally posted by erato24
Lovable μ,τι να σου πω είμαστε 2 χρόνια μαζί καυτα άρχισε να μ τα κάνει μετά από κανά 4μηνο ήμουν είδη έγκυος!!!!κ όλα αυτα τα έκανε για να με εκδικηθεί επειδή τ έκρυψα μια λεπτομέρεια απ'το παρελθόν μ..μ'αγαπούσε για να με χωρίσει!!!!!(για το κοίταγμα των άλλων γυναικών κ για την αδιαφορία τ!!ΜΠΟΥΡΔΕΣΠαράθεση:
Originally posted by lovable1
Εγω απορώ!!! Ήταν πάντα έτσι; Πόσο καιρό τον γνωρίζεις;ΠΆΝΤΩΣ ΧΩΡΊΣ ΠΛΆΚΑ Κ ΚΑΖΟΎΡΑ ΈΧΕΙ ΠΟΛΛΆ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΆ ΌΧΙ ΓΙΑΤΊ Μ ΦΑΊΡΕΤΑΙ ΈΤΣΙ ΑΠΛΆ Μ ΕΊΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΆ ΤΟΥ ΧΡΌΝΙΑ ΑΡΓΌΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΙΚΈΣ ΣΧΈΣΕΙΣ Τ Κ ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΈΣΕΙΣ ΠΆΝΤΑ ΕΊΧΕ ΠΡΌΒΛΗΜΑ Τ ΕΧΩ ΕΞΗΓΉΣΕΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΌ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΑΛΛΆ ΤΟ ΑΓΝΟΕΊ ΑΠΌ ΦΌΒΟ?ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ?Τ ΑΡΈΣΕΙ ΌΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΑΛΛΆ ΘΈΛΕΙ ΣΤΑ ΔΎΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΆ????ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ!!
![]()
Παράθεση:
Originally posted by nonaa
κοιτα ιπποτη .....οταν κανεις οικογενεια τα νταιλικια ειναι το λιγοτερο παιδαριοδες οταν υπαρχει προβλημα , η κοπελα δεν ειπα να μην παραπονεθει να μην απαιτησει και να μην διεκδικηση αλλα αυτο θα το κανει απο την θεση που βρησκετε σαν συζυγος ετσι θα εχει το καλυτερο μιας και αυτο επιδιωκει κκαι θελει το καλυτερο για την οικογενεια της ...ο αντρας της δεν ειναι το φλερτ που εχει προβλημα με τις σχεσεις κτλ ...του κ ω λου τα ενιαμερα δηλ...αυτα ειναι ανωριμοτητες ..οταν ιδικα υπαρχει ενα παιδι ....της ειπα να ηρεμισει , οτι μονο ετσι θα μπορεσει να βοηθησει την οικογενεια της και γιατι οχι και τον αντρα της ...να σιωπησει να προβληματιστει και εκεινος να μην δεινει βαση αυτη τη στιγμη στα οικονομικα ..γιατι δεν ειναι εκει το προβλημα το προβλημα ξεκινα απο τους δυο τους ...αφου τα βρουν αν τα βρουν και οπως και να τα βρουν ...να χωρισω ειναι μια λυση εχουμε βρει μια λυση...αφου λοιπον βρουν αυτο που θελουν που ειναι ευχαριστημενοι και οικανοποιημενη και τελως παντων ηρεμισουν τοτε να φτιαξουν και τα οικονομικα και τα κτλ. ειπα εισαι σινοδιπορος οταν εχεις προβλημα ή εχει ο αλλος εισατε μαζι τα προβληματα εννωνουν το ζευγαρι ...αν το χωριζου τοτε εχουν γινει λαθος χειρισμοι και λαθος επιλογες....
καταλαβες ιππότη και ναι δεν ξερω αν ειμαι επαγκελματιας αλλα πιστεψε με ειμαι οτι οφειλω να ειμαι πανω απ ολα Ανθρωπος...και διαθετω οσο γινετε περισσοτερα συναισθηματα και παθη .... αυτο οφειλω στον εαυτο μου ...και βεβαια να μην μ ενοχλουν οπως δεν ενοχλω ....παρερμηνευσες εντελως τα γραφομμενα μπου ..ισως γιατι δεν εχεις κανει οικογενεια .... δεν λανσαρω την γυναικα θυμα ...δεν νοητε θυμα μια γυναικα οταν προσφερει στην οικογενεια της ...αυτο δειχνει οριμοτητα και συνηδηση της θεσης της ..οπως επισεις και ενας αντρας ...για ονομα του θεου ειναι δυνατον ενας αντρας π.χ. που προσφερει και ειναι πανταχου παρον στην οικογενεια του και την εχει ως προτεραιοτητα και κοποιαζει για αυτο που διμιουργησε και το κανει με αγαπη και τρεμει να μην τους λιψει τιποτα και εκεινοι τον φροντιζουν και τον αγαπουν και τον σεβονται ..για ονομα του θεου ειναι θυμα....οχι ειναι ενας πολυ ...μα πολυ ολοκληρομενος ευτυχισμενος και χαρουμενος ανθρωπος χωρις να βγαζει κακιες και μικροτητες.....
δεν ειπα πουθενα να μην εχει αξιοπρεπεια η κοπελα ...αλλωστε η αξιοπρεπεια ειναι βασικο προσον σε μια συζηγο και μανα ...το αντιθετο της λεω ...να ηρεμισει για να ανακτησει την αξιοπρεπεια της....
ΛΟΙΠΟΝΗ ελπιζω να καταλαβες...και αμα και αλλη φορα δεν ζητησεις διευκρινησεις θα σου γραφω
ΚΑΤΕΒΑΤΑ 3ΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.....
τωρα μαλιστα ...τωρα ειμαι επαγκελματιας....!!!!!!!!!
![]()
Παράθεση:
Originally posted by RazerKnight
Δεν μου λες.... Έχεις διαβάσει τα υπόλοιπα που έχει γράψει η κοπέλα ??
Η μόνο αυτό για τα οικονομικά διάβασες ??????
Γιατί αν διάβασες μόνο αυτό... τότε ΝΑΙ .... θα είχες δίκιο .
Τα διαβασα αλλα δεν τα πιστευω ...δεν πιστευω οτι μια γυναικα οταν ειναι στην κατασταση αυτη που φαινεται πως ειναι εχει και ορθη κριση και οτι αντιλαμβανετε και αντιδρα σωστα στα ερεθησματα και μπορει να ερμηνευσει ορθα αυτο που ζει... δεν το πιστευω δεν με πειθει ...αξιολογωντας την κατασταση της
Το ότι γίνεται της π***ας το κάγγελο απο χίλια δύο και αυτή είναι η ξεκουράστρα
το έχεις αντιληφθεί ???
ακριβως αυτο δεν αντιλαμβανωμαι και ενω στην αρχη ειχα αυτη την αισθηση διαβαζοντας τη και βλεποντας την συγχιση...την εχασα ...
εσενα σου φαινετε οτι μια ξεκουραστρα ηρωνευετε και ψαχουλευει σαν χαζογκομενα το πορτοφολι του αντρα της????
και μαλωνει μαζι του ..πουλωντας του εκδουλευση και ζητωντας του αναλυτικη αναφορα για τα χρηματα που εκεινος βγαζει?
δεν σου λεω οτι εχει αδικο ...αλλα ο τροπος που περιγραφει μου κανει για γυναικα σε απολοιτη συγχιση που δεν ειναι ικανη να διαχειριστει τιποτα,αυτη τη στιγμη
Ναι ..έστω και αργότερα η κοπέλα αντιλήθφηκε ότι έκανε μια λάθος επιλογή .
Έχεις διαβάσει ότι πήγε εκεί για να ξεφύγει και απο την οικογένεια ?????
Είναι θεμέλιο αυτό γερό ?????
ειναι .....πουθενα καλυτερα απο το σπιτι σου...οταν φευγεις απο καπου φευγεις γιατι εκει που πας λες οτι θα ειναι καλυτερα ..οτι θα περασεις καλα με αυτον τον ανθρωπο, σου ζεστενει την ψυχη ...φτιαχνεις μια φωλια ...οταν λοιπον βλεπεις οτι η φωλια ..ήταν λυκοφωλια ...παθενεις ιστερια ...για να μπορεσει λοιπον να διαχειριστει αυτη την υστερια να μπορεσει να φτιαξει για εκεινη μεσα στην λυκοφολια θα πρεπει να ειναι απολοιτα ψυχραιμη...να παρει το χρονο της ...με το να της λες ποσο αχρηστη ειναι και ποσο ανοητη μανα π.χ. δεν νομιζω να την βοηθας εκεινη που το ζει το ξερι καλυτερα απο εσενα και εμενα ...αν εχεις αλλο τροπο να την βοηθησεις υποδηξετον ..... να φυγει ...να χωρισει ...μιπως θα πρεπει ομως να την ρωτησεις πρωτα ...εχεις καπου να πας? εχεις καποιον να σε βοηθησει με το μωρο να μπορεις να δουλεψεις ...μηπως να την ρωτησουμε πρωτα και αφου ηρεμισει ...???
Είπες :
"δεν λανσαρω την γυναικα θυμα ...δεν νοητε θυμα μια γυναικα οτν προσφερει στην οικογενεια της "
---> ¨Οταν προσφέρει μόνο η γυναίκα... τοτε ΝΑΙ ειναι θύμα .
Αυτό λέμε όταν χρησιμοποιούμε την λέξη "ξεκουράστρα" ....
Κάνει τα πάντα και ο άντρας σχεδόν τίποτα ...και βρίσκεται ΑΛΛΟΥ.... !!!!!!
ναι , το καταλαβα οι εσεις αυτο εννοητε ....εγω ομως οπως εχεις καταλαβει δεν εννοω αυτο..... αυτο ειναι αγγαρεία και χτυπα 3-5 στο στρατο η ζωη της .....και τι θελεις να πω οτι ...διαφωνω? να το ξεκαθαρισω...? δηλαδη θα πρεπει να διευκρινηστει αυτο...ειναι δυνατον να συμφωνει ανθρωπος με κατι τετοιο ?ουτε οι ιδιες που το κκανουν δεν το αποδεχονται....
μιλαμε για νορμαλ και πολιτισμένα πραγματα ...με σεβασμο κτλ
Σε αυτό εσύ θα πείς : "πως τολμας να μιλάς έτσι" ????
ΣΕ ΡΩΤΑΩ
ναι και το ξαναλεω....πως μιλαει ετσι ...για ενα σοβαρο θεμα που θα επρεπε να την προβληματιζει ...οχι να χαριαντιζεσαι ...τα προβλήματα ενώνουν ή χοριζουν το ζευγαρι ...δεν μπορει να λες εχει προβλημα ..κκτλ με αυτο το ύφος..δεν ειναι φιλος της ή γνωστος της
Αν τα πράγματα ήταν καλά η κοπέλα δεν θα μιλούσε έτσι ....
Είναι άκυρη φράση όπως και να έχει .
Το ότι ....και να μιλήσει η κοπέλα (που το κάνει...) ο αρραβωνιάρης της "κάνει πως δεν ακούει"
και την βγάζει τρελλή/παρανοική κτλ κτλ
Και ανάγκαζεται η κοπελίτσα να έρθει εδώ να μιλήσει...
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ??????
ναι μου λεει...οτι θα πρεπει να δουλεψει πρωτα τον εαυτο της και μετα την σχεση της με τον αντρα της ...για να μπορεσει να τον αντιμετωπισει....
Αν μετά απο όλα αυτά συνεχίζεις να υποστηρίζεις ότι η κοπέλα φτέει....
Τι να σου πω.....
δεν ειπα εγω οτι η κοπελα φτεεί οπως το θετεις ...κατηγορηματικα ..κατηγορηματικος και καταπελτης ίσουν εσυ και ο χαι...ή κανω λαθος?
δεν διαφωνησα μαζι σου ....σε αυτες τις κατηγοριες λοιπον που της σουρατε δυο αντρες σε μια γυναικα ...ειπα τι θα πρεπει να κανει για να μην ειναι ετσι ...για να παψουν να ισχυουν ...ο κοσμος δεν γυριζει γυρω απο τον αντρα της εχει μωρο και εχει και τον εαυτο της ...δεν μπορει να υπολογιζει και της φορες που θα παει ο ανθρωπος ..τουαλετα ...δηλαδη εσυ πιστευεις οτι αυτη η γυναικα ειναι ικανη ετσι οπως ειναι να διαχειριστει την ζωη της?
Μερικές φορές ΝΑΙ... ο χορισμός είναι η μόνη λύση και είναι και καλό σημάδι
γιατί δήχνει πως αυτός ο άνθρωπος εξελίχθηκε .
Τι έχεις να πεις ????
Παράθεση:
Και σου εξηγώ και πάλι.... τα όσα λές εγώ τα δεχομαι και τα ενστερνίζομαι...
Και δεν είναι ο χορισμός η πρώτη λύση....
δεν τα δέχεσαι .
εγω δέχομαι οτι αυτοί οι δυο ιναι κα φερονται ανώριμα οτι ουτε ο ερχομός του μωρού κατάφερε να τους ταρακουνήσει .... και να εξελιχθούν και αυτο λεει πολλά ...
Τι κάνεις όμως όταν η άλλη πλευρά ούτε ΘΕΛΕΙ να λύσει προβλήματα
ούτε ΑΚΟΥΕΙ..... Σε ακυρώνει και κάνει τα δικά του ???
Υπάρχει άλλη λύση ???
Υπάρχει ..αλλάζεις εσυ ... και εκει βλέπεις ...όταν δεν αλλάζεις είναι γιατι εσύ δεν εισαί ετοιμος να δεχτείς αυτον τον άνθρωπο και να τον χωνεψεις και να συμβαδισεις στην ζωη σου...ένας απο τους δυο πρέπει να αλλάξει και αλλάζει εκείνος που ενδιαφερετε απο τους δυο περισσοτερο για την σχέση τους.... αν η κατασταση είναι σταθερη...γραμμενη την έχουν την σχέση και η δυο
Προσπαθείς μια... προσπαθείς δυο... προσπαθείς τρείς...
Εεε μετά αν ο άλλος δεν νοιάζεται..... δεν ΘΕΛΕΙ να ακούσει....
Λες ....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!!
Υπάρχει άλλη λύση ????
Σε αυτές τις περιπτώσεις ο χωρισμός είναι η μόνη λύση...
γιατί και όσο μένεις εκεί....φθήρεσαι ακόμα πιο πολύ.....
Παράθεση:
το θεμα και η λυυμση βρίσκετε σε μας οχι στον αλλον ... σε μας τι θέλουμε τι περιμένουμε και αν ο αλλος μας τα δινει και μας καλύπτει... οταν δεν μας καλύπτει γιατι δεν θελει ...θα πρεπει να φροντίσουμε μονοι μας να καλυφθουμε ....![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
το θεμα και η λυυμση βρίσκετε σε μας οχι στον αλλον ... σε μας τι θέλουμε τι περιμένουμε και αν ο αλλος μας τα δινει και μας καλύπτει... οταν δεν μας καλύπτει γιατι δεν θελει ...θα πρεπει να φροντίσουμε μονοι μας να καλυφθουμε ....![]()
Μια ένσταση.... μου αρέσουν οι ενστάσεις σου γιατι μου δείνουν θελω δεν θελω την ευκαιρία να λυθουν παρεξηγησεις ...αυτό το θέλω ή δεν θέλω ειμαι σίγουρι ότι μπορεί να μου δείνει τον τίτλο της ξεκουράστρας ...όπως το εννοείς ....αλλά έχω μια φιλοσοφία ευκολη απο τη μια δυσκολονοητη απο την αλλη..
παμε λοιπόν
αν δηλαδή δεν μας καλύπτει σεξουαλικά... βρίσκουμε γκόμενο ??
Δηλαδή... κοιτάμε τις "ανάγκες" μας.... και σώνει και καλά για να μείνουμε εκεί...
αφού δεν μας τις δίνει αυτός ... ψάχνουμε να τις καλύψουμε μόνοι μας ???
αν δεν μας καλύπτει σεξουαλικα...κατα εμένα κ μιας και το εθεσες σε αυτο το κομματι...κατα εμένα , κοβεις..οχι απαραίτητα γιατι φταίει ο αλλος ..αλλα γιατι εσύ δεν καλυπτεσαι...αν θελεις ν ακαλυπτεις κ αν σε ενδιαφερει και αν εχεις κανει οτι μπορεις για να βελτιωθει το σεξουαλικο κομματι....κοβεις μαχαιρι...τα υποκαταστατα είναι οτι χειροτερο ...ξεγελιεσαι κ εγω δεν εχω μαθει να δουλευομαι μονη μου...μου λεω αληθειες και πολυ μου αρεσει...κοβεις λοιπον..δεν γεμιζεις ενοχες κτλ.κτλ....γιατι οσο και να μην το παραδεχονται οσο καλα και να ππερνουν εκεινη τη στιγμη ...μετα απο λιγο ...σκεφτονται κ αμν δεν σκεφτονται γεμιζουν σκουπιδια ...δεν μπορω να διανοηθω οτι θα κανω κατι που θα μ αρεσει κ μετα θα νιωθω ....ετσι
Νοναα.... εμένα πάντως μου φέρνεις σε επαγγελματία "ξεκουράστρα"¨...
Το έχεις το άθλημα... και δίνεις σωστές συμβουλές....
Είσαι επαγγελματίας .
σε ξεκουραζω..ιπποτη ? πως σου φερνω
ξεκουραστρα ετσι οπως το εννοεις εσυ δεν ειμαι ... φρόντισα στην ζωη μου, κ το φροντισα μονη μου , να εχω απολοιτη ελευθερια και να την εχω φτιαξει ετσι ωστε να μην χρειαζετε να κανω καμοια αγκαρεια ...μιλαω επι του ασφαλους ..γι αυτο μπερδευεσαι και οχι μονο εσυ...δεν εισαι ο πρωτος που το λεει μετα τα γραφομενα μου για τις ξεκουραστρες...αχαχαχαχαχα..μου το ειπαν και αλλοι οτι θα παραξηγηθω...
Ενω σε άλλα θέματα συμπέυτουν οι απόψεις μας...
Στο συγκεκριμένο είσαι υπέρ του να πέρνεις "lexotanil"/"sthedon" (ηρεμηστικά δηλαδή )
προκημένου.... "να μην χωρίσει κάποιος".
Της εκκλησίας οι παπαρ***ς
Γιατί "'ετσι πρέπει"
"Έτσι είναι το σωστό.... "
Να χάνεις την αξιοπρέπεια σου...
ειπα πουθενα να χασει την αξιοπρεπεια της???? εγω δεν το φωναζω????
ειπα αν εχε καπου να μεινει με το παιδι κ αν εχει βοηθεια να προχωρισει...αν ομως δεν μπορει να κανει βημα τοτε εκει που βρισκεται να προσπαθησει να φτιαξει το μελλον της ...δηλ...γμτ το δηλαδη ...να βρει δουλεια να βρει ενα μικρο σπιτι εναν σταθμο να απευθυνθεί καπου που μπορουν να την βοηθησουν ..αυτο ειναι φτιαχνω το μελλον το δικο μου κ του παιδιου μου ...δεν ειναι καθομαι κ τρωω ξυλο και λεω κ ευχαριστω.......να ηρεμήσει και να οργανώσει την δικη της ζωη ξέχωρα απο τον αντρα της ....και αν θελει κ τα βρει μαζι του μετα ας κανει οτι θελει....Μ ΕΣΚΑΣΕΣ>>>>>αχαχαχαχχαχαχα
Νοναα η κοπέλα δεν έχει υπερβολικές απαιτήσεις...
Δεν είναι υστερικια... ΈΓΙΝΕ... σε εκείνο το περιβάλλον .
(έφτασε στο ΑΜΗΝ... και δεν είχε που να μιλήσει.... ο συζήγος ΑΠΩΝ...
και να του μιλούσε.... εκείνος ή θα την έβγαζε τρελλή... ή δεν θα την ακύρωνε
ή θα της φώναζε... ή θα της έλεγε τα δικά του...)
αυτο λεμε της εει σπασει το ηθικο ...δεν ειναι καν γυναικα δεν μπορει να νιωσει μανα και δεν νιωθει συντροφος με εναν αντρα που ειναι υποχρεωμενη να ανεχτει......
Αλλά σαφώς... εσύ θα πείς.....
"έλα μωρέ... κάνε τα στραβά μάτια... συγκεντρώσου σε άλλα πράγματα..."
συγκεντρωσου σε αλλα πραγματα απο την στιγμη που δεν μπορεις να φυγεις ...και τα αλλο πραγματα ειναι αυτα που θα σου ανοιξουν το δρομο να φυγεις και προπαντων η δουλεια...κατανοητο...???ο στοχοπς ειναι να ανεξαρτοποιηθει η γυναικα μιας και ο αλλος ειναι αλλου γι αλλου...να το ξαναπωωωωωωωωωωωω????????κααααλα ....στειλε μου τα λεξοτανιλ αχαχαχαχαχχαχαχαχα (αστειευομαι...γελαω μην παρεξηγησεις)
Επαγγελματίας είσαι.... ε! τι μπριγκια κολλαμε??? μιλας με ανθρωπο που οτι κανει το κανει καλα.....ακομα κ να θελει να σε θωλωσει.......χιχιχι
Συνχαρητήρια .θενκς...θενκς
No respect ....ε! βέβαια ..αφου σε μπέρδεψα ....χιχιχι
Υ.Γ : Αν κάνω κάπου λάθος... σε αυτά που κατάλαβα για εσένα...
Διόρθωσε με και είμαι έτοιμος να σου ζητήσω συγνώμη .
Θέλω να ελπίζω... ότι δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος....
Μου έδωσες άλλη εντύπωση αρχικά .
Παράθεση:
Originally posted by erato24
Στο άλλο θέμα έγραψα για την πιθανόν παράλληλη σχέση....όμως όταν έχω κάνει κινήσεις για να φύγω με σταματάει στην πόρτα,με σπρώχνει και με πιάνει απ'το λαιμό λέγοντάς μου ότι θα με σκοτώσει,δεν θα μ'έχει κανείς άλλος και όταν ηρεμεί μου λες πως δεν θέλει να μου φαίρεται έτσι κ ότι εγώ τον ανάγκαζω και ότι αν φύγω θα σκοτωθεί δεν τον πιστεύω βέβαια είναι μέχρι να βρει την παρηγοριά του στην επόμενη......!!Δεν το έχει κάνει πολλές φορές αλλά δεν παύει να είναι επιθετικός και αργότερα που θα καταλήξει????????ΑΛΛΆ ΚΑΤΆ Τ'ΆΛΛΑ ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ Η ΤΡΕΛΉ/ΠΑΡΑΝΟΪΚΉ ΓΙΑ ΤΙΣΔΙΚΈΣ ΤΟΥ ΠΡΆΞΕΙΣ!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!!!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media