Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

πεθερός+οικογένεια σημειώσατε 1-0

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

morgoth

# 21 στις 30/8/2012
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461
'Aρεσαν+: 0%
+φωνω με τον προλαλησαντα.

Ειναι καθημερινα τα παραδειγματα που γαμοι και σχεσεις χαλανε λογω πεθερικών. Μαλλον λογω των αρρωστημενων σχεσεων εξαρτησης που εχουν τα παιδια με το οικογενειακο τους περιβαλλον εν γενει.

Roxanne77

# 22 στις 30/8/2012
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Κεφαλληνίας / Αργοστόλι
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 1.315
Αν ο εκάστοτε ενήλικος δεν έχει καταφέρει να απογαλακτισθεί και να κόψει τον ομφάλιο λώρο δε νομίζω ότι φταίνε τα πεθερικά εξ ολοκλήρου...είναι εύκολο να μεταθέτουμε τις ευθύνες κάπου αλλού....και το τραγικό είναι ότι συνήθως μετά το γάμο οι "ενήλικοι" κάνουν την επαναστασή τους αποφασίζοντας ότι για να επιβιώσει ο γάμος τους πρέπει να αποκοπούν εντελώς από την πρότερη οικογένεια...στην ουσία για μένα αυτό αποτελεί μετάθεση της εξάρτησης....ξεφεύγουν από την εξάρτηση που είχαν από τους γονείς και εξαρτώνται πλέον από τον/η σύζυγο....

Δεν θα διαφωνήσω ότι υπάρχουν πεθερικά που όντως προκαλούν προβλήματα στο ζευγάρι....αλλά μην μου πείτε ότι δεν υπάρχουν και νύφες ή γαμπροί (ιδιαίτερα νύφες το τονίζω) που λόγω απίστευτων ψυχολογικών προβλημάτων-ανασφάλειες κλπ κλπ δεν μπαίνουν στη διαδικασία να απομακρύνουν το έτερον ήμισυ από τους γονείς...στα πλαίσια πάντα παιχνιδιών εξουσίας και όχι μόνο...

achinos

# 23 στις 30/8/2012
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762
Πως να το απομακρυνουν ρε συ οι "νυφες" το μουροχαυλο απο τη μαμακα του...αφου μετα το πιο πιθανο ειναι να μην ειναι πια "νυφες"...δυσκολο το επαγγελμα κ ο ανταγωνισμος μεγαλος...στη μεσογειο ειμαστε...

Roxanne77

# 24 στις 30/8/2012
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ναι Αχινέ...για όλα φταίει η Μεσόγειος....όταν ο άλλος πετάει τα τόσα συμπλέγματα που φέρει φόρα παρτίδα στη μούρη των άλλων φταιει η Μεσόγειος...όταν η κάθε δυστυχισμένη γυναίκα επιλέγει να παντρευτεί έναν "μαμάκια" φταίει η πεθερά που τον έκανε έτσι...όχι η η κάθε δυστυχισμένη που νομίζει αφελώς ότι θα τον απαλλαξει από τις εξαρτήσεις του...ή όταν η κάθε κακομοίρα με ΄΄ολες τις ανασφάλειες που μπορεί να κουβαλάει νομίσει ότι θα έχει το "πάνω χέρι" αν ξεκόψει παντελώς τον σύζυγο από τους γονείς πάλι γι αυτό φταίει η πεθερά....Αυτό με τις πεθερές κατάντησε ελαφρώς αστείο...πάντα φταίνε για όλα...οι νύφες ποτέ....και μέσα σε όλες τις απίστευτες σφαγές που γίνονται μεταξύ των γυναικών κάτι ανθρώπινες φιγούρες-ανδρείκελα που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον ρόλο του συζύγου από του γιου...μπαλάκι δεξιά και άριστερά σαν άβουλα όντα....Πόσο οίκτο να νιώσει κανείς γι αυτές τις περιπτωσεις????? Εγώ προσωπικά κανέναν....

# 25 στις 30/8/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by grbbbw

Παράθεση:
Originally posted by Roxanne77
Bρε παιδιά πολλά τα προβλήματα που περιγράφετε...και όσο πιο πολλές λεπτομέρειες περιγράφετε τόσο διαπιστώνω, εγώ τουλάχιστον, ότι ζείτε ζωές βασισμένες στο απόλυτο τίποτε...εντελώς όμως...και ασφαλώς όλα αυτά τα προβλήματα υπήρχαν και παλαιότερα, απλώς τώρα έχουν γιγαντωθεί..τα αφήσατε να γιγαντωθουν διότι είναι δυσεπίλυτα...και ξαφνικά όλα όσα γνωρίζατε και ανεχόσασταν επί καιρό καλείσθε να τα λύσετε άμεσα...δεν είναι εύκολο....σε ένα περιβάλλον που αγγίζει τα όρια του νοσηρού καλείσθε να εξυγιάνετε τα πάντα....μακάρι να το καταφέρετε...

Όσο για τα πεθερικά έλεος....εννοείται ότι μετά τον γάμο κύρια οικογένειά σου είναι ο σύζυγος και τα παιδιά σου αλλά ξαφνικά αποκόπτεσθε από τους πάντες??? Τι φρικιαστικά πράγματα έκανε η ταλαίπωρη πεθερά???? Και έχεις βρε Ερατώ για σύζυγο κάποιον που ανεχόταν φρικιαστικές καταστάσεις??? Και ενώ τα ξερες προχώρησες σε γάμο με κάποιον που έχει τέτοια προσκόλληση??? Είσαι μόνο 24 ετών, στα 34 τι θα συμβαίνει??? Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκαναν τα κεφαλαία γράμματα που χρησιμοποίησες περί κληρονομικών θεμάτων...Μακάρι να σου πάνε όλα καλά...Ειλικρινά...

Δε ξερω τι προβληματα ειχε η θεματοθετρια και πολλες φορες οντως εχουμε τη ταση να μεγαλοποιουμε καποια πραγματα αλλα εμενα η μανα μου οντως εκανε φριχτα πραγματα. Αν δε το ζησεις δε μπορεις να καταλαβεις. Εγω τη καταλαβαινω και τη ποναω τη θεματοθετρια. Εχω γνωρισει φιλους και γνωστους που ειναι παθολογικα και αρρωστημενα ενωμενοι με τις μαναδες τους και εξαρτημενοι ψυχολογικα απο αυτες και καποιες μανες ειναι το ιδιο δεμενες με τους γιους. τριτος δε χωραει σε αυτη τη σχεση. Και αν δεν ηταν η σεξουαλικη αναγκη να εισαι σιγουρη οτι μεγαλο ποσοστο των ανδρων δε θα ηθελαν καμια σχεση με το αντιθετο φυλο γιατι τους καλυπτει απολυτα η μαμακα σε ολα. Η γυναικα μου λεει οτι αν δεν ειχα κρατησει τη σταση που κρατησα θα ζηταγε διαζυγιο. Ναι τετοια δυναμη εχουν οι πεθερες και σπανιοτερα οι πεθεροι. Να κλεινουν σπιτια.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ & ΜΑΛΑΚΕΣ !
οι ...πεθερες φταινε ?

grbbbw

# 26 στις 30/8/2012
author
Ανδρας / 44 / Παντρεμένος
Απαντήσεις: 111

Παράθεση:
Αν ο εκάστοτε ενήλικος δεν έχει καταφέρει να απογαλακτισθεί και να κόψει τον ομφάλιο λώρο δε νομίζω ότι φταίνε τα πεθερικά εξ ολοκλήρου...είναι εύκολο να μεταθέτουμε τις ευθύνες κάπου αλλού....και το τραγικό είναι ότι συνήθως μετά το γάμο οι "ενήλικοι" κάνουν την επαναστασή τους αποφασίζοντας ότι για να επιβιώσει ο γάμος τους πρέπει να αποκοπούν εντελώς από την πρότερη οικογένεια...στην ουσία για μένα αυτό αποτελεί μετάθεση της εξάρτησης....ξεφεύγουν από την εξάρτηση που είχαν από τους γονείς και εξαρτώνται πλέον από τον/η σύζυγο....

Δεν θα διαφωνήσω ότι υπάρχουν πεθερικά που όντως προκαλούν προβλήματα στο ζευγάρι....αλλά μην μου πείτε ότι δεν υπάρχουν και νύφες ή γαμπροί (ιδιαίτερα νύφες το τονίζω) που λόγω απίστευτων ψυχολογικών προβλημάτων-ανασφάλειες κλπ κλπ δεν μπαίνουν στη διαδικασία να απομακρύνουν το έτερον ήμισυ από τους γονείς...στα πλαίσια πάντα παιχνιδιών εξουσίας και όχι μόνο...

Πολυ μου αρεσε αυτο για τα παιχνιδια εξουσιας που ειπες. Ειδα πολλες φορες τη μανα μου να ανταγωνιζεται τη γυναικα μου για το ποια θα εχει την μεγαλυτερη επιροη επανω μου. Βεβαια ολα τα καραγκιοζιλικια η μανα μου τα εκανε. Ηταν πραγματικα γελοιο να βλεπεις τωρα μια γυναικα 70 ετων να ανταγωνιζεται ενα κοριτσακι 22 ετων... Μιλαμε τραγικες καταστασεις. Στην αρχη που τα πηγαινανε "καλα" θυμαμαι της μαθαινε μερικα φαγητα γιατι δεν ηξερε πολλα πραγματα απο μαγειρικη η μικρη. Καποια μερα λοιπον την ειχαμε καλεσει για φαγητο σπιτι (σπανια δεχοταν γιατι λεει σιχαινοταν επειδη η γυναικα μου ειναι βρωμιαρα ) και κανω τη μεγαλη βλακεια επειδη μου αρεσε το φαγητο κ εντελως αυθορμητα και λεω μπραβο μωρο μου πιο ωραια απο τη μανα μου τα εκανες τα γεμιστα... Το προσωπο της σκοτεινιασε και εχασε τη μιλια της. Απο τοτε δε της ξαναδειξε τιποτα. Μια μερα ημουν μπροστα που τη ρωταγε η γυναικα μου πως να κανει τις μελιτζανες οπως μου αρεσουν γιατι δε τις πετυχαινε και η μανα μου αλλαζε κουβεντα εκανε πως δεν ακουγε και τελικα εφυγε απο τη κουζινα και καλα να απλωσε ι τα ρουχα (μη πει αλλα μυστικα και τη ξεπερασει η νυφη) και εγω με τη γυναικα μου κοιταχτηκαμε και πεθαναμε στα γελια. Στην αρχη ηταν ετσι χαβαλες η φαση σα τις ελληνικες ταινιες μετα ομως ξεφυγε εντελως η μανα μου και εκανε πραγματα εντελως τρελα αφου νομιζα οτι τα ειχε χασει. Της φωναζε της μιλαγε ασχημα με εβριζε ολη μερα και οταν ηταν μαζι μου κατηγορουσε τη νυφη και την ελεγε τεμπελα αχρηστη κτλπ . Οταν ειδε οτι πλεον εχανε τη "μαχη εξουσιας" με τη νυφη αρχισε να πολεμαει με αλλους τροπους. Εκβιαζε με τα χρηματα (γιατι μας βοηθουσε πολυ) 'τι θα κανετε χωρις εμενα κτλπ και εγω σας συντηρω" . Τελικα επρεπε αυτο το ατομο να το διωξω απο τη ζωη μας δε πηγαινε αλλο. Ο πατερας μου διαφωνει γιατι λεει επρεπε να κανω υπομονη γιατι κριμα ειναι τοση περιουσια να τη φανε τα ανιψια ( η μανα μου λεει θα τα δωσει σε αυτους). Γενικα ειναι αστειο ποση σημασια δινουν οι γεροι στα λεφτα. Του απαντησα του πατερα μου οτι εσυ μου λες να κανω υπομονη και να την ανεχτω ενω εσυ δεν αντεξες αλλο και εγινες λουης και παντρευτηκες αλλη.... και του ειπα οτι αν δεν αντιδρασω δυναμικα τωρα θα μεινω με τα ντουβαρια και τη περιουσια αλλα χωρις οικογενεια. Πραγματι η γυναικα μου ηταν στα ορια νευρικου κλονισμου και σχεδον καθε μερα την εβλεπα κλαμενη δε πηγαινε αλλο. Επαιρνε πανω απο 5 τηλεφωνα τη μερα να την ελεγχει κτλπ. και οταν την επαιρνα τηλεφωνο να της τα χωσω εκανε τη καλη και ελεγε εγω δε της ειπα τιποτα... Ακομα και τη μερα που πηγα για τη τελικη αναμετρηση ηταν εντελως εκτος πραγματικοτητας και ξεκινησε να βριζει εμενα το πατερα μου τη γυναικα μου τους παντες. Οπως βλεπεις δεν εκανα καμια επανασταση. Ηταν κατι που επρεπε να γινει. Δε ξερεις τι γινετε μεσα σε καθε σπιτι οταν κλεινει η πορτα ουτε πιστευα ποτε οτι θα ζουσα κατι τετοιο που θεωρουσα οτι γινονταν μονο στο σινεμα αυτα

erato24

# 27 στις 30/8/2012
author
Γυναίκα / 35 / Σε σχέση
Ν. Ηλείας / Ανδραβίδα
Απαντήσεις: 46

???

Δεν προσπάθησα ούτε προσπαθώ να τον αποκόψω απ'την οικογένεια του απλά προσπάθησα να καταλάβει τις ισορροπίες!! Δεν πρόλαβα να τους πείραξω και ούτε είχα σκοπό...λίγο καιρό που είχαμε σχέση ήταν όλα μέλι γάλα όταν σοβαρεψε το θέμα άρχισαν πόλεμο!!!

Roxanne77

# 28 στις 30/8/2012
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Με τα σχόλια που κάνω ποτε μα ποτέ δεν γενικεύω...Θεωρώ όμως ότι το θέμα με τις πεθερές που επικρατεί γύρω μας και όχι μόνο εδώ στο φόρουμ είναι για γέλια...Ξέρω ότι συμβαίνουν και ακραίες περιπτώσεις...αν και τη δική σου δεν θα τη χαρακτήριζα έτσι...γιατί όσο φταίει η πεθερά με την κτητικότητά της και την ανταγωνιστικότητα προς τη νεαρή σύζυγο άλλο τόσο φταις κι εσύ...έπιασες ποτέ τη μάνα σου να της μιλήσεις σοβαρά και με πυγμή για όσα συνέβαιναν??? να της εξηγήσεις ότι κάποιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές??? ότι άλλο μάνα και άλλο σύζυγος???? έστω να την απειλήσεις ότι θα εξαφανισθείτε από τη ζωή της??? Ασχολήθηκες σοβαρά με το πρόβλημα ή ξαφνικά αποφάσισες να αποκοπείς???? Είσαι της τακτικής "πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι"....

Ζώντας με αυτή τη γυναίκα, εννοώ τη μητέρα σου, τόσα χρόνια δεν κατάλαβες ποτέ τίποτα για τον τρόπο σκέψης της??? ή ξαφνικά σου ήρθε η κεραμίδα στο κεφάλι??? γιατί αν ισχύει αυτό τότε δεν κατάλαβες και πολλά και πιθανώς να σου ξεφεύγουν πολλά....Ελπίζω να μην ξεπερνώ τα εσκαμμένα αλλά για μένα κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις...πρέπει να γνωρίζει κανείς και τις δύο...με αφορμή τα όσα έγραψες απλώς εκφράζω κάποιους γενικότερους προβληματισμούς...

Τελικά βλέποντας γύρω μου τόσα προβλήματα που υπάρχουν και το πως αυτά διαχειρίζονται καταλήγω σε ένα: ελάχιστοι έχουν το προτέρημα να "ισορροπούν με χάρη" απέναντι στις αντιξοοτητες, όποιες κι αν είναι αυτές...

Roxanne77

# 29 στις 30/8/2012
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Kαι βρίσκω και εντελώς άστοχο τον τίτλο του θέματος, Πεθερός+Οικογένεια: 1-0....ωσάν να βρίσκονται δύο ομάδες στο τερραίν και αγωνίζονται για το ποια θα κερδίσει...μόνο που η μία ομάδα παίζει βόλευ και η άλλη μπάσκετ...Το απόλυτο μπάχαλο...

KLELIA22

# 30 στις 30/8/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

.... Ροξυ... ντιαρ...
απο εδω το νικ?

KLELIA22

# 31 στις 30/8/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by grbbbw

... χαραμιζεσαι.....

Roxanne77

# 32 στις 30/8/2012
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Όχι Κλέλια...πολυαγαπημένο βέβαια το κομμάτι...

morgoth

# 33 στις 31/8/2012
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461
ροξυ συμβαινει κατα κορον. Και ολα ξεκινανε απο την εξαρτηση (υλική, πρακτική, συναισθηματική). Δε μπορεις να μαθεις σε ενα γερικο σκυλι νεα κολπα.. Ο πατερας του φιλου εφυγε απο τη οικογενεια του για να γλιτωσει το παραλογισμο της μανας του. Το ιδιο και αυτος. Γιατι? Καποιοι ανθρωποι δεν παιρνουν απο λογια.
Σκληροι παραλογοι ανθρωποι που θεωρουν τον εαυτο τους κεντρο του κοσμου. Και οτι με το χρημα θα εξουσιαζουν τα παιδια τους (και τον αντρα τους).

Roxanne77

# 34 στις 31/8/2012
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ίσως να είναι κι έτσι...Απλώς δεν μπορώ να εμπεδώσω ότι ο καθένας που μεγάλωσε σε ένα τέτοιο καταπιεστικό περιβάλλον που τον καθιστούσε πληρως εξαρτημένο (υλικά,ψυχικά κλπ) ξαφνικά βρίσκει μία γυναίκα που τον βοηθά να απεξαρτηθεί από όλο αυτό....Απεξαρτάται από την πρότερη οικογένεια και εξαρτάται πλέον από την σύζυγο....Ψυχική αναπηρία το θεωρώ (και δεν μιλάω για το συγκεκριμένο άνθρωπο που πόσταρε το θέμα, μιλάω γενικότερα)....Και χωρίς καμία εσωτερική δύναμη...γιατί αν την διέθετε θα έβρισκε τρόπο να ισορροπήσει...Ίσως είναι άστοχη η παρομοίωση αλλά μου θυμίζει ερωτικές σχέσεις που είναι προ πολλού ξεφτισμένες και τελειωμένες αλλά δεν τολμάει κανείς να βάλει το τέρμα μέχρι να σιγουρέψει την επόμενη σχέση...να την σιγουρέψει εντελώς όμως...

Συνήθως τέτοιοι άνθρωποι κάνουν την υποτιθέμενη επανάστασή τους μόλις βρουν σύζυγο....κανείς τους όμως δεν παντρεύεται και στα 18-19 έτη...οπο΄τε στην ενήλικη ζωή τους, αυτή που έχει προηγηθεί πριν τον γάμο, τι στάση κράτησαν προς το καταπιεστικό οικογενειακό περιβάλλον??? Μήπως βολευόντουσαν???? Γιατί μου φαίνεται, με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα, ότι εκτός από τη γυναίκα-ξεκουράστρα υπάρχει και η γυναίκα-δεκανίκι....

achinos

# 35 στις 31/8/2012
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Aπ τα πρωτα ποστ της ξεκουραστρας, ηθελα να πω τουτο δω, κατ εμε δεκανικι-ξεκουραστρα/ος, δεν εχουν ουσιαστικες διαφορες...

achinos

# 36 στις 31/8/2012
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Οπως με αυτες τις συμπεριφορες, εξηγειται κ ο μονος υπερηλικας, στο νοσοκομειο, γηροκομειο...

Εχω δει πολλες συμπεριφορες να φτανουν στα ορια, η αληθεια ειναι οτι κανεις δεν εχει την απεριοριστη υπομονη κ κατανοηση, γιατι βλεπει μετα απο λιγο, οτι καταντα...εκμεταλλευσιμος κ υποχειριο...δεν γεννηθηκαμε ολοι για να εξυπηρετουμε ως...πατακια ορισμενους που θεωρουν οτι ο κοσμος γυριζει γυρω τους...

Μερικοι εγκαταλελλειμενοι, ανηκουν κ σ αυτη την ομαδα...

Ισως αυτο που γινεται τελικα, ειναι να...ισορροπεις με χαρη (που δι εμε δεν ειναι το ζητουμενο, αλλα τεσπαν) αναμεσα στους ηπιους τονους, κ στις εκρηξεις, (εχει τυχει να κανω...μεχρι κ διαδηλωση για τα αυτονοητα γιαυτο λεω... )

KLELIA22

# 37 στις 31/8/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
δεν τολμάει κανείς να βάλει το τέρμα μέχρι να σιγουρέψει την επόμενη σχέση...να την σιγουρέψει εντελώς όμως...

... ξερω πως το γραφεις απαξιωτικα....

ομως...
μια "επομενη" σχεση... ειναι αυτη που θα δωσει κουραγιο.. κι ενεργεια...
σ 'αυτον/ ην.... που θελει να κανει το βημα μπροστα.
αλλιως ειναι να ψαχνεις για δουλεια και σπιτι...
μονη , μ' ενα μωρο στα χερια...εχοντας... αφησει το "χρυσο σου κλουβι"....
με τη σκεψη.. ο,τι καποιος καπου... σε νοιαζεται...

ενα σωρο πραγματα εχουν απαιτηση υψηλων αποθεματων ενεργειας ..κι αισιοδοξιας...

ενας ανθρωπος μονος... ποσα αραγε μπορει να "γεννησει"....
βαλ'τε παιδια τα μαχαιρια στα θηκαρια...

achinos

# 38 στις 31/8/2012
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Κλελια το "χρυσο κλουβι" εχει κ το κοστος του, γιατι υποθετω γραφεις για γυναικες, παροπλισμενες , με μωρα κ χωρις καμμια διαθεση βοηθειας απο τον ανδρα, εως μια ταση, λειωσιματος θαλεγα, απαλα...

Υπαρχουν διαφοροι συνδιασμοι διαφωνουντων ειν αληθεια, εχω τη γνωμη οτι μετραει υπερ αυτου πουχει τα μεσα διαβιωσης, δεν ειναι κ πολυ χαρντ, ο διαθετων καποιο εισοδημα που, ξετρελλαθηκε με τη νεα γυναικα κ απλως μετακομισε σπιτι της...αφηνοντας την προηγουμενη μαζι με τα τεκνα στη...μαμα της...

Παντα ειχα μια αντιπαθεια στα κλουβιά, απ οποιοδηποτε υλικο...

Roxanne77

# 39 στις 31/8/2012
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Κλέλια, άλλο να κάνει κανείς βήματα μπροστά με την στήριξη του συντρόφου κι άλλο να μαθαίνει να "μπουσουλάει"....Τεράστια διαφορά.....Γιανα μην το κουράζω άλλο, έχω καταλάβει μόνο ένα και το έχω καταστήσει αρχή μου απαράβατη: μακριά από ανθρώπους (και μιλάω για όλα τα επίπεδα σχέσεων) που πάντα ζουν στη "σκιά" των άλλων, που δεν αντέχουν την όποια μοναξιά τους, που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον ίδιο τους τον εαυτό...για μένα όλοι αυτοί που ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι πηγή τεράστιων προβλημάτων και η ενέργεια που δαπανάται γι αυτούς τους ανθρώπους είναι παντελώς άσκοπη και ανώφελη...

KLELIA22

# 40 στις 31/8/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
μακριά από ανθρώπους (και μιλάω για όλα τα επίπεδα σχέσεων) που πάντα ζουν στη "σκιά" των άλλων

μη λησμονεις...
πως ..... μερικοι ανθρωποι... ζουν στη "σκια" του ιδιου τους του εαυτου.
τον εχουν πανω και περα απ'ολα....
μακρια κι απο αυτους...

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.