Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 332
'Aρεσαν+: 0%
κέρατο-εγκεφαλικό κέρατο
Κατά την γνώμη σας ποιο θεωρείτε χειρότερο?
-το να σας κερατώσει ο σύντροφος σας
ή
-το να σας κερατώσει εγκεφαλικά?
Σας έχει τύχει ποτέ να είστε με κάποιο άνθρωπο που είτε είναι δεσμός σας είτε όχι και να σκεφτείτε πάνω στην ερωτική σας πράξη κάποιο τρίτο πρόσωπο?Αν παιρνούσε από την σκέψη σας ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συνέβη και στο συντροφό σας την δεδομένη στιγμή?Πως θα αντιδρούσατε?θα σας ενοχλούσε?
Ζω αρα υπαρχω!!!Αλλα αφου εσυ εισαι η πνοη μου...πως αντεχω???
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.275
Δινοντας λοιπον εγω την πρωτη απαντηση στην ερωτηση σου, λεω:
Πιστευω πως ολοι λιγο-πολυ σε καποιες φασεις της ζωης μας, σκεφτομαστε αλλους ανθρωπους.
Η σκεψεις των ανθρωπων δεν φυλακιζονται!
Το χειροτερο κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα,
ειναι να σε κερατωσει σωματικα ο συντροφος σου!
Δεν υπαρχει χειροτερο νομιζω.
Τωρα τι σκεφτεται το μικρο του/της ομορφο μυαλουδακι ειναι αδυνατον να μαθω ποτε!
Ας μην γελιομαστε....... ποσες φορες στην καθημερινοτητα μας δεν βλεπουμε καποιον/α εξω που να μας εξιταρει απο την συμπεριφορα του ή το παρουσιαστικο του?
Και ισως να τον/την σκεφτουμε αργοτερα σε καποια "αλλη" φαση?
Αυτα απο μενα... ο λογος στους επομενους!
Αγαπη δεν ειναι να βρεις καποιον για να ζησεις μαζι του...αγαπη ειναι να βρεις καποιον που δεν μπορεις να ζησεις μακρια του.
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Παράθεση:
Originally posted by gt_gr
Δινοντας λοιπον εγω την πρωτη απαντηση στην ερωτηση σου, λεω:
Πιστευω πως ολοι λιγο-πολυ σε καποιες φασεις της ζωης μας, σκεφτομαστε αλλους ανθρωπους.
Η σκεψεις των ανθρωπων δεν φυλακιζονται!
Το χειροτερο κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα,
ειναι να σε κερατωσει σωματικα ο συντροφος σου!
Δεν υπαρχει χειροτερο νομιζω.
Τωρα τι σκεφτεται το μικρο του/της ομορφο μυαλουδακι ειναι αδυνατον να μαθω ποτε!
Ας μην γελιομαστε....... ποσες φορες στην καθημερινοτητα μας δεν βλεπουμε καποιον/α εξω που να μας εξιταρει απο την συμπεριφορα του ή το παρουσιαστικο του?
Και ισως να τον/την σκεφτουμε αργοτερα σε καποια "αλλη" φαση?
Αυτα απο μενα... ο λογος στους επομενους!

Δεν θεωρώ ότι έχεις άδικο στα γραφόμενα σου!!!
Αν όμως
ΑΝ ο συντροφός σου σκεφτόταν κάποια πρώην του η κάποιο αποθυμένο του και πάλι δεν θα σε ενοχλούσε?
(υποθετικά μιλάμε πάντα "εννοείτε" γιατί το τι μπορεί να σκέφτεται ο καθένας δεν μπορούμε να το ξέρουμε)
Φιλικα!
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 373
μπορεί να υπάρχουν πολλοί που να λένε οτι "αν το σκεφτείς, είναι σαν να το έκανες", αλλα υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά.
δεν συγκρίνονται ούτε κατα διάνοια.
στις φιλοσοφίες όλα είναι καλά. στην πράξη όμως οι φιλοσοφίες δεν κάνουν πιο ανώδυνο το "αγγούρι" που τρως....
όσον αφορά το 2ο ερώτημα, δεν είναι πολύ ξεκάθαρο έτσι όπως το γράφεις.
κατα την δειάρκεια της ερωτικής πράξης πολλά άτομα ανεξαρτήτου φύλλου έχουν φαντασιώσεις με άλλα πρόσωπα (είτε το προσωπο είναι ο Αντόνιο Μπαντέρας είτε η Σάλμα Χαγιεκ, είτε κάποιος άγνωστος)
είναι διαφορετικό όμως να έχει υπάρξει κέρατο (κι εσύ είτε να το ξέρεις είτε να το υποπτεύεσαι) και να είστε στην μέση της ερωτικής πράξης και να καταλαβαίνεις (γιατί ΠΑΝΤΑ το καταλαβαίνεις) οτι ο/η συντροφος σου σκέφτεται κάποιο άλλο πρόσωπο για να μπορέσει να κάνει έρωτα μαζί σου είτε να καταλαβαίνεις οτι ο/η συντροφος σου προσπαθει να μην σκέφτεται ένα άλλο πρόσωπο για να μπορέσει να κάνει έρωτα μαζί σου.
τώρα το τι κάνεις είναι μια άλλη ιστορία.
γενικά πιστεύω οτι σταματάς την σχέση. τώρα την συγκεκριμένη στιγμή ας σε φωτίσει ο Θεός να είσαι ψύχραιμος/η και να κάνεις την μικρότερη ζημιά
βεβαια εμένα η γνώμη μου είναι οτι "μακάρι να μην σου συμβεί" αν σου συμβεί (πράγμα σίγουρο) δεν είναι ανάγκη να σκέφτεσαι να φανείς κυρία και τα σχετικά. δεν υπάρχει κανένας λόγος. όχι τιποτα άλλο, να μην το έχεις και αποθημένο.
κι επειδή είμαι κάτι παραπάνω απο σύμφωνη με την άποψη οτι ΣΤΑΝΤΑΡ μία φορά στην ζωή σου θα σου συμβεί το κέρατο, να παρακαλάς να είναι αυτό που πονάει λιγότερο.
τώρα ποιο απο τα δύο είδη είναι αυτό, εσύ ξέρεις....
κόψτε τα ναρκωτικά, δεν φτάνουνε για όλους...
Ανδρας / 47 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Δραπετσώνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 203
Το κείμενο διεγράφη γιατί ήταν αντιγραφή απο την ήδη υπάρχουσα απάντηση του μέλους gt_gr.
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Ας μην γενικεύουμε το θέμα στο άτομο μου!!
Νομίζω ότι το ερώτημα που έθεσα ήταν σαφέστατο και απλά θα ήθελα να δω τις γνώμες σας!!
Mια παρένθεση μόνο που την έβαλα στην απάντηση της gt_gr θα επαναλάβω:
Αν όμως ΑΝ ο συντροφός σας σκεφτόταν κάποια πρώην του η κάποιο αποθυμένο του και πάλι δεν θα σας ενοχλούσε?
και επαναλαμβάνω πάντα υποθετικά!!!
# 7
στις 27/4/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ναί θα με ενοχλούσαν και τα δύο.
Στο "σωματικό κέρατο" θα έφευγα από την σχέση αμέσως και ...τρέχοντας, στό δε "εγκεφαλικό κέρατο", θα έφευγα μόλις το καταλάβαινα.
Είμαι οπαδός της πραγματικότητας, και όχι τών φαντασιώσεων. Άν επιθυμήσω φαντασίωση - παιχνιδάκια, θα τήν κάνω πραγματικότητα με τήν σύντροφό μου, και θα τήν "ζήσουμε " μαζί...
Ειναι γεγονός ότι δέν τα πάω καλά με ...οποιουδήποτε είδους μορφής κερατώματος, ...ακόμα και
υπόνοιας για κέρατο.
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Νέα Πέραμος
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 1.219
Για μένα...
αν φτάσει στο σημείο να με "κερατώσει εγκεφαλικά" θα είναι το πρώτο βήμα... πριν την πράξη...και την ολοκλήρωση του "κέρατου"....!!!
Η σκέψη φυσικά είναι κάτι που δεν μπορούμε να περιορίσουμε...
Αν γίνει αυτή θα πρέπει να περιμένουμε και την επόμενη κίνηση κατ'εμέ...
Το χειρότερο φυσικά είναι να γίνει και ως πράξη...
**#το σεξ χωρίς αγάπη δεν αξίζει !!! Αλλά και μόνο αυτό είναι άλλη μια εμπειρία !!! Εγώ δε θέλω άλλες εμπειρίες!! Αρκούν!!!#**
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 646
Και τα 2 είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου κάνει ο άνθρωπός σου..Συμφωνω ότι το εγκεφαλικό είναι το 1ο βήμα,έπειτα έρχεται το σαρκικό...
Η απιστία είναι κάτι το οποίο αν το βιώσεις δεν σε αφήνει να ξεφύγεις ποτέ...Είναι μια κόλαση και τη ζεις όσος καιρός κι αν περάσει,μ'όποιον σύντροφο κι αν είσαι..
Κάθε τι που ζεις, είτε σε κάνει ευτυχισμένο, είτε δυστυχισμένο, είναι κέρδος...
Χαμένος χρόνος, είναι τα διαστήματα που δεν έζησες κάτι...
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 345
"Κατά την γνώμη σας ποιο θεωρείτε χειρότερο?
-το να σας κερατώσει ο σύντροφος σας
ή
-το να σας κερατώσει εγκεφαλικά?"
-
το κανονικο κερατο
"Σας έχει τύχει ποτέ να είστε με κάποιο άνθρωπο που είτε είναι δεσμός σας είτε όχι και να σκεφτείτε πάνω στην ερωτική σας πράξη κάποιο τρίτο πρόσωπο?"
-
οχι πανω στην ερωτικη πραξη... σε ασχετη στιγμή ομως μου εχει τυχει...(να σκεφτομαι καποιο αλλο ατομο)
"Αν παιρνούσε από την σκέψη σας ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συνέβη και στο συντροφό σας την δεδομένη στιγμή?Πως θα αντιδρούσατε?θα σας ενοχλούσε?"
-
θα προτιμουσα να μη το μαθω, οπως και να μη του το πω.
τελικα ειναι ωραιο να εισαι ο εαυτός μου...
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 675
Αν το μυαλό του το απασχολεί κάποια άλλη γυναίκα είναι σχεδόν σίγουρο ότι στην πορεία θα απασχολεί και το σώμα του... Και τα δύο έχουν την ίδια βαρύτητα για μένα.
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ιταλία
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 280
Συμφωνω με τη fegaritida.Εγω ειμαι της αποψης οτι αν καποιος σε καλυπτει απολυτα,ή εστω σε ενα μεγαλο ποσοστο,θα κοιταξεις-γιατι τα ματια υπαρχουν γι'αυτον ακριβως το λογο-αλλα μεχρι εκει.Οσο και να σ'αρεσει ομως κατι αλλο εξωτερικα,αν εσυ εισαι καλυμμενος απο το ατομο που εχεις διπλα σου,δε θα περασεις στο σταδιο της πονηρης σκεψης.
Εγω θεωρω την εγκεφαλικη απιστια ακομα χειροτερη απο τη σαρκικη,κι αυτο γιατι κανενας δε μπορει να την ελεγξει ή να την αποδειξει.
Δεν ειμαι καποια που θεωρει οτι δεν εχει φαει ποτε κερατο στη ζωη της,ισα-ισα.Παντα προσπαθουσα να εχω ομως αποδειξεις πριν μιλησω και η εγκεφαλικη απιστια δε μου τις εδινε.
Οσο για το απωθυμενο που λες αγαπητη φιλη womanbi,δε θα ξεκινουσα ποτε μια νεα σχεση,εχοντας στο μυαλο μου καποιον αλλο.Οπως και δε θα ηθελα καποιος να ειναι μαζι μου εχοντας στο μυαλο του καποια αλλη....Και για ν'απαντησω στην ερωτηση σου,ΟΧΙ δε θα το δεχομουνα!Θα το θεωρουσα μια πρωτης ταξεως απστια προς εμενα αν μου παρουσιαζοταν κατι τετοιο.....
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
Από την σκέψη της απιστίας μέχρι την πρακτική εφαρμογή δεν υπάρχει και τόσο μεγάλη απόσταση. Οχι κατ'ανάγκη με το άτομο που απασχολεί τη σκέψη αλλά και με κάποιο άλλο, η ενοχή της απιστίας (και της πνευματικής) είναι γλυκιά και εύκολα παθαίνεις εθισμό.
Φυσικά μιλάω με βάση προσωπικά βιώματα, οπότε μπορεί και να κάνω λάθος.
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 42
Απαντήσεις: 580
εεε....οταν ξεκινησεις με το μυαλο....που θα παει, θα ακολουθησει και το σωμα αργα η γρηγορα...

ΦΥΣΙΚΑ και θα με πειραζε, το 2ο σαφως πιο πολυ απλα το 1ο θα με "μελαγχολουσε" γιατι θα σιθανομουν πως το ¨τελος" πλησιαζει....
Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...:)
Η ζωη ειναι ωραια...βαρεθηκα να μου λενε ομως οτι τα χει με αλλον!! :P
# 15
στις 27/4/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Λοιπον
Επιστημονικη αποψη!!!
Υπαρχουν δυο ειδων κερατα
Τα εμφανη και τα αφανη!
Εσωτερικα και εξωτερικα δηλαδη(πως λεμε εσωτερικα και εξωτερικα οργανα ? Ακριβως ετσι!!)
Τωρα τα εξωτερικα η εμφανη ειναι τα απλα γνωστα κερατα που τα παιρνεις χαμπαρι σχετικα ευκολα ,αλλωστε τι εμφανη θα ηταν!Αντιμετωπιζονται δε με ριζικες και οριστικες λυσεις!!(Σε τσακωσα απιστε/η σου εριξα κι ενα χερι ξυλο εγω και τα αδερφια μου οι μπετατζηδες σε εστειλα στη μαμα σου κι ολα ενταξει κι αλλο κακο να μη μας βρει και φτου ξελευτερια και παμε για φρεσκα!)
Το αφανες ή εσωτερικο κερατο ειναι το ζορι!!!!Κατ αρχην ειναι ενα κερατο που αναπτυσεται προς τα μεσα με αμεσο αποτελεσμα να επηρεαζει τον εγκεφαλο του κερασφορου ο οποιος ενω αντιλαμβανεται το συμβαν (με μια σχετικη καθυστερηση βεβαια) δεν θελει να το παραδεχτει οτι οντως συμβαινει και περιμενει να εξελιχθει σε εξωτερικο για να αντιδρασει τις περισσοτερες φορες!
Σ'αυτο βεβαια παιζει ρολο και η παραπλανητικη συμπεριφορα του κερατωνοντος αφου ακριβως δεν υπαρχει κατι το χειροπιαστο!(-"Που εισαι αγαπη μου....σε χανω!!!Σου συμβαινει κατι?" -"Μα ...οχι μωρο μου οχι εδω ειμαι ....απο πανω σου!!!) Αλλα συμβαινει ομως κατι συμβαινει!!
Τωρα ο Βαγγελας ο Μπετατζης ειναι...Η Ολγα η διμετρη Ουκρανεζα...Αναλογα την φαντασιωση!!!
Κι εδω ειναι το δυσκολο που δεν μπορεις να κανεις κατι γιατι δεν εχεις αποδειξεις παρα μονο υποψιες που μπορει και να ειναι και αβασιμες!!Οποτε τι μετρα να παρεις?
Παντως εχει συμβει ....Δυστυχως!!!
Αρα και τα δυο ειναι εξ ισου μη αποδεκτα και επωδυνα για οποιον ανακαλυπτει οτι συμβαινουν στο σωμα ή στο μυαλο του συντροφου του!!!
# 16
στις 27/4/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Για μενα το "κερατο" οπως και να ειναι δεν παυει να ειναι "κερατο".
Δεν το ανεχομαι με τιποτα.
Σημαινει οτι δεν τον γεμιζω, δεν τον "φτιαχνω", οποτε καλυτερος ο χωρισμος για να μην υπαρχουν τα "παρατραγουδα" μετα...
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
Δεν νομιζω πως υπαρχει διαφορα!
Το ιδιο και το αυτο!
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 167
Ε, πια!
Αν είναι να μας ενοχλεί και αυτό, τότε κανείς δεν πρέπει να είναι με κανέναν δηλαδή! Αν υπάρχει έστω και ένας εδώ μέσα που να μην έχει σκεφτεί άλλη γυναίκα/άντρα αντίστοιχα την ώρα εκείνη, εάν υπάρχει κάποιος χωρίς φαντασιώσεις εδώ πέρα, να δηλώσει παρουσία να του προτείνω έναν καλό ψυχολόγο!
Ο άνθρωπος είναι μονογαμικό ζώο με πολυγαμικές τάσεις και ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μείνει πιστός σε όλα του γιατί τι θα γίνει; ΘΆ ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ;
Σπάνιο είδος οι άντρες αλλά και οι γυναίκες που κερατώνουν μόνο εγκεφαλικά την σύντροφό τους, ειδικά όταν έχει περάσει και ένα σεβαστό χρονικό διάστημα. Και αυτό, υπήρχε από καταβολής κόσμου! Ή το δέχεσαι, ή πας να κλειστείς σε μοναστήρι, αν είσαι σπάνιο είδος που Ποτέ μα Ποτέ (!!!) δεν έχεις σκεφτεί ή δεν έχεις φανταστεί κάποιον/α άλλη.
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
Παράθεση:
Originally posted by malvina
Αν είναι να μας ενοχλεί και αυτό, τότε κανείς δεν πρέπει να είναι με κανέναν δηλαδή! Αν υπάρχει έστω και ένας εδώ μέσα που να μην έχει σκεφτεί άλλη γυναίκα/άντρα αντίστοιχα την ώρα εκείνη, εάν υπάρχει κάποιος χωρίς φαντασιώσεις εδώ πέρα, να δηλώσει παρουσία να του προτείνω έναν καλό ψυχολόγο!
Ο άνθρωπος είναι μονογαμικό ζώο με πολυγαμικές τάσεις και ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μείνει πιστός σε όλα του γιατί τι θα γίνει; ΘΆ ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ;
Σπάνιο είδος οι άντρες αλλά και οι γυναίκες που κερατώνουν μόνο εγκεφαλικά την σύντροφό τους, ειδικά όταν έχει περάσει και ένα σεβαστό χρονικό διάστημα. Και αυτό, υπήρχε από καταβολής κόσμου! Ή το δέχεσαι, ή πας να κλειστείς σε μοναστήρι, αν είσαι σπάνιο είδος που Ποτέ μα Ποτέ (!!!) δεν έχεις σκεφτεί ή δεν έχεις φανταστεί κάποιον/α άλλη.
Αν και δηλωνω Παρων ! δεν νομιζω να χρειαζομαι , οπως και αλλοι πολλοι/ες εδω μεσα , ΨΥΧΟΛΟΓΟ!
Σεβομαι την αποψη σου αλλα επετρεψε μου οταν μιλαμε για ερωτα να μιλαμε για ερωτα ...και οχι για sex.
Τοτε πολυ απλα ακολουθουμε την παλαιοτερη προταση σου για τα sex shop οπου θα μπορουμε ανετα με το αναλογο προιον να δημιουργουμε με την φαντασια μας οτι το κανουμε με την γειτονισσα , την Χ , την Ψ η τον χασαπη , τον Χ, τον Ψ......κι ας αφησουμε απ' εξω τα αισθηματα αυτα που κανουν τους ανθρωπους να ξεχωριζουν....
Εμαθα απο πολυ μικρος αυτη την εννοια του ρηματος πηδαω και την αξια του κανω ερωτα και προτιμησα το δευτερο .
Γιατι στον ερωτα ξερεις , ολες οι αισθησεις λειτουργουν γιατι καποιο συγκεκριμενο ατομο (ολως τυχαιως εκεινο το οποιο εχεις απεναντι σου (οχι στο απεναντι μπαλκονι) ) μοιραζεται τα παντα μαζι σου σε κεινες τις στιγμες , ιδρωνει μαζι σου , νιωθει μαζι σου , καιγεται μαζι σου....
Αν δεν σε επεισα ....τοτε μαλλον δεν θα εχεις γευτει τον ερωτα!
Οσο για το ποιος μπορει να μεινει πιστος η οχι ασε να το γνωριζει και να το εκφραζει ο καθενας μας με τα βιωματα του και τις εμπειριες του και φυσικα τα πιστευω του!
ΥΓ ....ενα μοναστηρι ρε παιδια
# 20
στις 28/4/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by malvina
Δηλώνω κι εγώ υποψηφιότητα για ... μοναστήρι.
Οχι, δέν μου έχει τύχει, είναι απαράδεκτο για μένα.
Δέν σκεφτόμουνα άλλη, ακόμα κι όταν "πήγαινα" με π**τάνα...μετά τον χωρισμό μου.
Η οποία, είμαι σίγουρος ότι σκεφτόταν κάποιον άλλο...
...Ίσως είμαι ανώμαλος.
Ίσως είναι "ιδίωμα" τών γυναικών - γενικά - αυτό.
στα social media