Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Kέρατο-εγκεφαλικό κέρατο

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

xarhs43

# 21 στις 28/4/2004
author
Ανδρας / 63 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 42
'Aρεσαν+: 0%
Κοριτσια ...μην τρελαθουμε τελειως ..τι θα πει εγκεφαλικο κερατο???Ολοι λιγο πολυ σκεφτονται καποιον αλλον καποια αλλη σε καποια φαση , φαντασιωση ειναι αυτη , δεν λεμε βεβαια να σκεφτεσαι αλλον/η παντα για να μπορεσεις να λειτουργησεις , οχι και ετσι , αλλα το τι σκεφτεται και το τι βλεπει ενας ανθρωπος δεν νομιζω να μπορει να το ελεγξει κανενας ουτε και να το επιβαλει στον αλλον , δεν ειναι καθολου πρεπον και δεν το ανεχεται κανεις ....σιγα τωρα να μην ζηλευω την δικια μου για το αν σκεφτεται τον μπαντερας η καποιον αλλον ....ελεος...

ilektra38

# 22 στις 28/4/2004
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Νέα Πέραμος
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 1.219

Παράθεση:
Originally posted by evans

Παράθεση:
Originally posted by malvina
Αν είναι να μας ενοχλεί και αυτό, τότε κανείς δεν πρέπει να είναι με κανέναν δηλαδή! Αν υπάρχει έστω και ένας εδώ μέσα που να μην έχει σκεφτεί άλλη γυναίκα/άντρα αντίστοιχα την ώρα εκείνη, εάν υπάρχει κάποιος χωρίς φαντασιώσεις εδώ πέρα, να δηλώσει παρουσία να του προτείνω έναν καλό ψυχολόγο!
Ο άνθρωπος είναι μονογαμικό ζώο με πολυγαμικές τάσεις και ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μείνει πιστός σε όλα του γιατί τι θα γίνει; ΘΆ ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ;
Σπάνιο είδος οι άντρες αλλά και οι γυναίκες που κερατώνουν μόνο εγκεφαλικά την σύντροφό τους, ειδικά όταν έχει περάσει και ένα σεβαστό χρονικό διάστημα. Και αυτό, υπήρχε από καταβολής κόσμου! Ή το δέχεσαι, ή πας να κλειστείς σε μοναστήρι, αν είσαι σπάνιο είδος που Ποτέ μα Ποτέ (!!!) δεν έχεις σκεφτεί ή δεν έχεις φανταστεί κάποιον/α άλλη.

Αν και δηλωνω Παρων ! δεν νομιζω να χρειαζομαι , οπως και αλλοι πολλοι/ες εδω μεσα , ΨΥΧΟΛΟΓΟ!
Σεβομαι την αποψη σου αλλα επετρεψε μου οταν μιλαμε για ερωτα να μιλαμε για ερωτα ...και οχι για sex.
Τοτε πολυ απλα ακολουθουμε την παλαιοτερη προταση σου για τα sex shop οπου θα μπορουμε ανετα με το αναλογο προιον να δημιουργουμε με την φαντασια μας οτι το κανουμε με την γειτονισσα , την Χ , την Ψ η τον χασαπη , τον Χ, τον Ψ......κι ας αφησουμε απ' εξω τα αισθηματα αυτα που κανουν τους ανθρωπους να ξεχωριζουν....
Εμαθα απο πολυ μικρος αυτη την εννοια του ρηματος πηδαω και την αξια του κανω ερωτα και προτιμησα το δευτερο .
Αν δεν σε επεισα ....τοτε μαλλον δεν θα εχεις γευτει τον ερωτα!

Οσο για το ποιος μπορει να μεινει πιστος η οχι ασε να το γνωριζει και να το εκφραζει ο καθενας μας με τα βιωματα του και τις εμπειριες του και φυσικα τα πιστευω του!

ΥΓ ....ενα μοναστηρι ρε παιδια

Να δηλώσω και εγώ παρούσα και να συμφωνήσω με τον φίλο μου τον evans...

και να σου απαντήσω malvina με το ίδιο που σου απάντησε και εκείνος... (ελπίζω να μου το επιτρέπεις evans)... γιατί εκεί είναι και όλη η ουσία....

"Γιατι στον ερωτα ξερεις , ολες οι αισθησεις λειτουργουν γιατι καποιο συγκεκριμενο ατομο (ολως τυχαιως εκεινο το οποιο εχεις απεναντι σου (οχι στο απεναντι μπαλκονι) ) μοιραζεται τα παντα μαζι σου σε κεινες τις στιγμες , ιδρωνει μαζι σου , νιωθει μαζι σου , καιγεται μαζι σου...."
Τώρα για που πάω εγώ βρε παιδιά?

για το μοναστήρι ή για τον ψυχολόγο?

Ας μου πει κάποιος γιατί άρχησα να ανησυχώ!!! ....

**#το σεξ χωρίς αγάπη δεν αξίζει !!! Αλλά και μόνο αυτό είναι άλλη μια εμπειρία !!! Εγώ δε θέλω άλλες εμπειρίες!! Αρκούν!!!#**

womanbi

# 23 στις 28/4/2004
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 332
Εγώ το σκεύτομαι λίγο διαφορετικά και νομίζω ήρθε η ώρα να απαντήσω στο θέμα μου!!

Πέρα από μία φόρα που σκεύτηκα κάποιον πρώην μου στην αρχή της τωρινής μου σχέσης δεν μου έχει ξανατύχει!!!Και μάλιστα δεν τον σκεύτηκα ενώ εκάνα έρωτα αλλά σε ένα άλλο συμβάν πάντα πάνω στην ερωτική πράξη που κάτι μου θύμισε!!!

Προσωπικά θα με μείωνε πολύ σαν γυναίκα να μάθαινα ότι ο σύντροφος μου έρχεται σε οργασμό σκεύτόμενος πχ την τζολυ!!!

Πιστεύω ότι μια υπαρκτή αντίζηλο μπορείς αν θελήσεις να την αντιμετωπίσεις!!!Κάτι όμως πλασμένο στο εγκέφαλο πως μπορείς να το αντιμετωπίσεις?Η και ακόμα χειρότερα...πως μπορείς να ξέρεις ποια είναι αυτή που σιγοτρώει τον εγκέφαλο του αγαπημένου σου?
Πολύ απλά λοιπόν πιστεύω ότι για να φαντασιώνετε άλλες ο αγαπημένος μου πάει να πει ότι κάτι δεν πάει καλά στην σχέση μας!!!

Για μένα λοιπόν το κέρατο το σαρκικό με το κέρατο το εγκεφαλικό έχουν την ίδια βαρύτητα και πιστεύω ότι το εγκεφαλικό κέρατο είναι το πρώτο στάδιο πριν το σαρκικό!!!
Ζω αρα υπαρχω!!!Αλλα αφου εσυ εισαι η πνοη μου...πως αντεχω???

sula-sula

# 24 στις 28/4/2004
author
Γυναίκα / 56 / Ελεύθερη
Ν. Κοζάνης / Κοζάνη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 37

Παράθεση:
Originally posted by evans

Παράθεση:
Originally posted by malvina
Αν είναι να μας ενοχλεί και αυτό, τότε κανείς δεν πρέπει να είναι με κανέναν δηλαδή! Αν υπάρχει έστω και ένας εδώ μέσα που να μην έχει σκεφτεί άλλη γυναίκα/άντρα αντίστοιχα την ώρα εκείνη, εάν υπάρχει κάποιος χωρίς φαντασιώσεις εδώ πέρα, να δηλώσει παρουσία να του προτείνω έναν καλό ψυχολόγο!
Ο άνθρωπος είναι μονογαμικό ζώο με πολυγαμικές τάσεις και ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μείνει πιστός σε όλα του γιατί τι θα γίνει; ΘΆ ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ;
Σπάνιο είδος οι άντρες αλλά και οι γυναίκες που κερατώνουν μόνο εγκεφαλικά την σύντροφό τους, ειδικά όταν έχει περάσει και ένα σεβαστό χρονικό διάστημα. Και αυτό, υπήρχε από καταβολής κόσμου! Ή το δέχεσαι, ή πας να κλειστείς σε μοναστήρι, αν είσαι σπάνιο είδος που Ποτέ μα Ποτέ (!!!) δεν έχεις σκεφτεί ή δεν έχεις φανταστεί κάποιον/α άλλη.

Αν και δηλωνω Παρων ! δεν νομιζω να χρειαζομαι , οπως και αλλοι πολλοι/ες εδω μεσα , ΨΥΧΟΛΟΓΟ!
Σεβομαι την αποψη σου αλλα επετρεψε μου οταν μιλαμε για ερωτα να μιλαμε για ερωτα ...και οχι για sex.
Τοτε πολυ απλα ακολουθουμε την παλαιοτερη προταση σου για τα sex shop οπου θα μπορουμε ανετα με το αναλογο προιον να δημιουργουμε με την φαντασια μας οτι το κανουμε με την γειτονισσα , την Χ , την Ψ η τον χασαπη , τον Χ, τον Ψ......κι ας αφησουμε απ' εξω τα αισθηματα αυτα που κανουν τους ανθρωπους να ξεχωριζουν....
Εμαθα απο πολυ μικρος αυτη την εννοια του ρηματος πηδαω και την αξια του κανω ερωτα και προτιμησα το δευτερο .
Γιατι στον ερωτα ξερεις , ολες οι αισθησεις λειτουργουν γιατι καποιο συγκεκριμενο ατομο (ολως τυχαιως εκεινο το οποιο εχεις απεναντι σου (οχι στο απεναντι μπαλκονι) ) μοιραζεται τα παντα μαζι σου σε κεινες τις στιγμες , ιδρωνει μαζι σου , νιωθει μαζι σου , καιγεται μαζι σου....

Αν δεν σε επεισα ....τοτε μαλλον δεν θα εχεις γευτει τον ερωτα!

Οσο για το ποιος μπορει να μεινει πιστος η οχι ασε να το γνωριζει και να το εκφραζει ο καθενας μας με τα βιωματα του και τις εμπειριες του και φυσικα τα πιστευω του!

ΥΓ ....ενα μοναστηρι ρε παιδια

ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

lactaki

# 25 στις 28/4/2004
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 1.317
Και μόνο που θα άρχιζε ένας από τους δύο να σκέφτεται έστω κάποιο άλλο πρόσωπο θα άρχιζε και η αντίστροφη μέτρηση. Αν αυτό δεν είναι ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση τότε τι είναι;

Υποτίθεται ότι έχω μια σχέση γιατί ο ανθρωπός μου με καλύπτει σε όλα τα επίπεδα και με γεμίζει τόσο πολύ που δεν έχω χώρο στη σκέψη και στη ζωή μου για άλλους άντρες-έστω και άντρες φαντάσματα! Και άλλο το να θαυμάζω την ομορφιά ενός άντρα και άλλο να τον φαντασιώνομαι την ώρα που είμαι με τον συντροφό μου. Στην δεύτερη περίπτωση ή πρέπει να χωρίσω ή πρέπει να πάω να με δει κανας τρελλογιατρός!

Στο κάτω κάτω η σχέση υπάρχει όχι για να έχουμε το σώμα κάποιου απλά-τι να το κάνεις αλήθεια ένα άδειο σώμα όταν έχεις ανάγκη από αγάπη και στοργή;- αλλά για να έχουμε και την καρδιά του, και την σκέψη του και τα πάντα του. Δεν θέλω να μοιράζομαι το σώμα του, δεν θέλω να μοιράζομαι την σκέψη του.

Αν από την άλλη εγώ η ίδια θέλω να σκέφτομαι άλλους άντρες γιατί δεν τον χωρίζω ωραιότατα να μην έχω ούτε γκρίνιες απ αυτόν, ούτε τύψεις από μένα,ούτε κανένα άγχος;;!

Κέρατο το ένα, κέρατο και το άλλο λοιπόν και το κέρατο παντώς είδους κλείνει σπίτια!!(Και ανοίγει μοναστήρια καθώς φαίνεται!!! )
Η ζωή έχει μεγάλη φαντασία.

Vayani

# 26 στις 29/4/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 57
Θα συμφωνήσω και εγώ με όσους υποστηρίζουν ότι το εγκεφαλικό και το σαρκικό "κέρατο" έχουν την ίδια βαρύτητα. Φυσικά και υπάρχει απόσταση από τη θεωρία ως την πράξη... όμως αν μπει η ιδέα.... κάποια στιγμή θα γίνει και η πράξη.... αργά ή γρήγορα, ΘΑ ΓΙΝΕΙ.... δεν έχει σημασία ποιο είναι το πρόσωπο...
Εμένα με πειράζει το ΓΙΑΤΙ να μπει ο συντροφός μου στη διαδικασία να σκεφτεί να με απατήσει (φυσικά το ίδιο ισχύει και για μένα...).
Δέχομαι το γεγονός ότι υπάρχουν στιγμές που μπορεί το μυαλό του καθένα να παίξει περίεργα παιχνίδια, αρκεί όμως κάτι τέτοιο να μη πάρει μεγάλες διαστάσεις.... Μου έχει τύχει να δω κάποιον και να τον "λιγουρευτώ" όμως μέχρι εκεί.... είναι κάτι το στιγμιαίο, κάτι το περαστικό και σταματάει εκεί... 'Επειτα προσωπικά δεν μπορώ να λειτουργήσω κάτω από τέτοιες συνθήκες.... Το "σύστημά μου" δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην ερωτική πράξη αν σκέφτομαι άλλον... σε τέτοιες περιπτώσεις μου κάνω άμεσο restart και χάνονται όλες οι προηγούμενες πληροφορίες και αρχεία που δεν έχουν σωθεί
Όσο για τις φαντασιώσεις... υπάρχει καλύτερο πράγμα απο το να πραγματοποιείς μια φαντασίωσή σου με τον άνθρωπο που σε εξιτάρει και ψυχικά και σωματικά? Τουλάχιστον εγώ στις φαντασιώσεις μου δεν βάζω πρόσωπα... είναι κάποια πράγματα που θέλω να τα κάνω και τα θα τα κάνω με αυτόν που θα μου με κάνει να νίωσω ότι μπορεί να μου πραγματοποιήσει την όποια φαντασίωση...

MANSUMBOL

# 27 στις 30/4/2004
author
Ανδρας / 45 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 123
Το κεράτωμα είναι ένα το σωματικό,εγκεφαλικό κεράτωμα δεν υφίστατε σε καμία περίπτωση αν είναι ποτέ δυνατόν......
Όσο για την θεωρεία πώς όταν έρθει το εγκεφαλικό κεράτωμα όπως το αποκαλειται δεν θα αργήσει κάποια στιγμή να έρθει και το σωματικό διαφωνό ριζικά και κάθετα.
Αυτό εκφράζει την μέγιστη ανασφάλεια απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό γιατί στο χέρι σου είναι να μην σε απατήσει ο σύντροφος σου ανεξάρτητα αν κάποια στιγμή σκέπτηκε ή ονειρεύτικε κάποιο άλλο άτομο.

Chris_Rea

# 28 στις 30/4/2004
author
Ανδρας / 49 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Οινόη
Απαντήσεις: 74
και τα 2 ειναι πολυ ασχημα!!!

εγω προσωπικα αν μου τυχενε κατι τετοιο θα εριχνα ενα τεραστιο Χ !!!!!!!

και μετα θα εκοβα λασπη με τη μια!!
θελο ενα κορμη αθικτο

poniroula_1980

# 29 στις 30/4/2004
author
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ψυχικό
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 50

δεν υπάρχει πιο χυδαίο

ό,τι πιό ασχημό μπορεί να σου συμβεί.

HERETIC PRIEST

# 30 στις 30/4/2004
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Απαντήσεις: 12

Σήμερα, στα σαράντα μου χρόνια, έχοντας πλέον ωριμάσει στις σκέψεις μου, μπορώ να αναφέρω κάποιες σκέψεις που στους περισσότερους μάλλον δεν θα αρέσουν, αλλά τι να γίνει ρε παιδιά είναι η αλήθεια και τις πιο πολλές φορές έχει πικρή γεύση,
1.Εχετε αλήθεια σκεφτεί πόσο εγωιστικό –για να μην πω φασιστικό- είναι να ζητάμε
από κάποιον να μας ανήκει ολοκληρωτικά και αποκλειστικά? Για σκεφτείτε το
λίγο.
2.Γιατί πάντα συγχέουμε τον έρωτα και την αγάπη με τον πόθο?
Δηλαδή δεν μπορώ να αγαπώ κάποια και σε μία δεδομένη στιγμή να ποθήσω
κάποια άλλη?
Έτσι απλά όπως λαχταρούμε ένα όμορφο γλυκό στην βιτρίνα ενός
ζαχαροπλαστείου και το ζητάμε για μια στιγμή μόνο χωρίς καμία δέσμευση.
3.Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς μας πειράζει στο κέρατο?
Αυτό καθαυτό η απιστία η μήπως ο φόβος της απόρριψης ή και ακόμα χειρότερα
Ο φόβος ότι ο άλλος κατάφερε να ικανοποιήσει τον σύντροφο μας καλύτερα από
εμάς?
I'll be back...

womanbi

# 31 στην 1/5/2004
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Απαντήσεις: 332

Παράθεση:
Originally posted by HERETIC PRIEST

Kαλέ μου HERETIC PRIEST καλύτερα λοιπόν με τα γραφόμενα σου να μην δημιουργούμε σχέσεις και να είμαστε όλοι στο φλου!!!Χωρίς αισθήματα χωρίς ρομαντισμό χωρίς έρωτα χώρις τίποτα.....
Ζούμε λένε στην εποχή των μηχανισμών και των ρομπότ!!!
Η απαντησή σου σε κάτι τέτοιο με παραθέτει συγγνώμη.....
Θα προσπαθήσω να αιτιολογήσω αυτό που εννοώ με βάση τα γραφόμενα σου!!!

1.Εχετε αλήθεια σκεφτεί πόσο εγωιστικό –για να μην πω φασιστικό- είναι να ζητάμε
λίγο.

-Υποτίθεται κατά την γνώμη μου πάντα ότι κάνουμε δεσμούς και δενόμαστε με κάποια άτομα συναισθηματικά,ερωτικά κτλ!!!Ολοκληρωτικά και αποκλειστικά λοιπόν εγώ θέλω το άτομο που έχω διαλέξει για συντροφό μου!!!Αν δεν τον ήθελα ολοκληρωτικά θα ήμουν μπάτε σκύλοι αλέστε και θα χα 5-6 για να περνάω την ώρα μου....
Για να μην αναφέρω ότι το λιγότερο που θα με πουν σε αυτή την περίπτωση είναι π****α και συναισθηματικά άστατη!!!Αλλά αυτό είναι άσχετο....

κάποια άλλη?
-Η αγάπη και ο έρωτας δεν προσφέρεται καλέ μου σε ζαχαροπλαστείο και το πχ σου το θεωρώ άστοχο!!!
Διερωτήθηκες όμως ποτέ τον λόγο που κάποια τρίτη σε έκανε να την ποθήσεις?Μήπως απλά στον δεσμό/γάμο σου δεν καλυβόσουν πλήρος με αποτέλεσμα να αρχίσεις να κοιτάς αριστερά και δεξιά?
εμάς?

-Λοιπόν αυτό το τελευταίο όπως αντανακλά στην καθεμιά μας!!!Εγώ θα απαντήσω καθαρά για μένα!!!
Στο κέρατο λοιπόν δεν με ενοχλεί το γεγονός ότι ο συντροφός μου συνουστιαστηκε με κάποια άλλη πέρα από εμένα!!!Είναι πιο βαθύ από την σαρκική ευχαρηστηση!!!Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι δεν με σέβεται και ότι με κοροιδεύει και σε αυτό το σημείο θα μπορούσα να σε παραθέσω σε μία άλλη μου απάντηση στα φόρουμ!(http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=3851)
Και τελειώνοντας να συμπληρώσω ότι σε καμία περίπτωση δεν μπαίνει ο φόβος ότι η άλλη κατάφερε να ικανοποιήσει τον σύντροφό μου καλύτερα!!!
Το ρητό υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές το ξέρεις???
Φιλικά!!!
Ζω αρα υπαρχω!!!Αλλα αφου εσυ εισαι η πνοη μου...πως αντεχω???

# 32 στην 1/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by gt_gr
Δινοντας λοιπον εγω την πρωτη απαντηση στην ερωτηση σου, λεω:

Πιστευω πως ολοι λιγο-πολυ σε καποιες φασεις της ζωης μας, σκεφτομαστε αλλους ανθρωπους.
Η σκεψεις των ανθρωπων δεν φυλακιζονται!
Το χειροτερο κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα,
ειναι να σε κερατωσει σωματικα ο συντροφος σου!
Δεν υπαρχει χειροτερο νομιζω.
Τωρα τι σκεφτεται το μικρο του/της ομορφο μυαλουδακι ειναι αδυνατον να μαθω ποτε!

Ας μην γελιομαστε....... ποσες φορες στην καθημερινοτητα μας δεν βλεπουμε καποιον/α εξω που να μας εξιταρει απο την συμπεριφορα του ή το παρουσιαστικο του?
Και ισως να τον/την σκεφτουμε αργοτερα σε καποια "αλλη" φαση?

Αυτα απο μενα... ο λογος στους επομενους!

Σαφέστατα και είναι χειρότερο το σωματικό κεράτωμα αλλά για σκεφτείτε λίγο!Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι τα πάντα είναι θέμα μυαλού άρα άμα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε έντονα κάποιο άτομο ερωτικά,μήπως είναι μόνο θέμα χρόνου το να προχωρήσουμε και στη πράξη;!!!Και,αν για να λειτουργήσουμε την ώρα που κάνουμε έρωτα με το σύντροφο μας,έχουμε ανάγκη να φαντασιωθούμε κάποιο άλλο άτομο,μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε μήπως ο άνθρωπος μας δεν μας εμπνέει πια ερωτικά;!!!Διαφωνώ κάθετα ότι μπορεί πάντα να μας εξιτάρει κάποιος άλλος που θα δούμε!!!Προσωπικά,δεν με εξιτάρει κανένας άλλος μιας και ο σύντροφος μου με καλύπτει απόλυτα τόσο συναισθηματικά όσο και σεξουαλικά!!!

gallidoula

# 33 στις 2/5/2004
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 646

Παράθεση:
Originally posted by HERETIC PRIEST

Σήμερα, στα σαράντα μου χρόνια, έχοντας πλέον ωριμάσει στις σκέψεις μου, μπορώ να αναφέρω κάποιες σκέψεις που στους περισσότερους μάλλον δεν θα αρέσουν, αλλά τι να γίνει ρε παιδιά είναι η αλήθεια και τις πιο πολλές φορές έχει πικρή γεύση,
λίγο.
κάποια άλλη?
εμάς?

Ξεφύγαμε τελείωςςςςς..Συνέχισε μ'άυτές τις ιδέες να δούμε πως θα προκόψεις στη ζωή σου.
Κάθε τι που ζεις, είτε σε κάνει ευτυχισμένο, είτε δυστυχισμένο, είναι κέρδος... Χαμένος χρόνος, είναι τα διαστήματα που δεν έζησες κάτι...

-blond-amazona-

# 34 στις 2/5/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
Το σωματικο κερατο δηλ.απιστια εχει για μενα σημασια!

Το να σε κερατωσει εγκεφαλικα συμφωνω ειναι η αρχη ισως για το παραπανω αλλα ποιος ειναι αξιος να τιθασευσει την σκεψη η οποια γεννηθηκε για να ειναι ελευθερη?

Εκτος βεβαια και αν εισαι ο Μαο-Τσε!
Το σπίτι μου το χτίσαν άλλοι για να κοιμάμαι ξέγνοιαστη τα βράδυα, τον εαυτό μου τον έχτισα εγώ για να μην μπορώ να ησυχάσω...

# 35 στις 8/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Εγώ αυτό που ξέρω, είναι πως και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι ένα, την συγκεκριμένη εκείνη στιγμή , δεν είναι μαζί σου , αν σας αρέσει αυτό , τότε όλα καλά , εμένα δεν μου αρέσει πάντως , και δεν τα ξεχωρίζω λοιπόν , και στη μία και στην άλλη ,όταν συμβαίνει , με έχει γράψει στα πολύ παλιά του παπουτσάκια !

amazon

# 36 στις 10/5/2004
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 80
κέρατο ή εγκεφαλικό κέρατο.....
Σίγουρα αν ήμουν πραγματικά ερωτευμένη
δεν θα ήθελα να συμβαίνει τίποτα απο τα
δυο...

Αν όμως ερχόταν κάποιος και μου έλεγε
ότι πρέπει να διαλέξω ανάμεσα στα δύο...

Θα προτιμούσα να σκεφτεί μια φαντασίωση
με το ωραίο και το καινούριο απο το
να με κεράτωνε και να κολλούσε με μια άλλη κοπέλα....

Σε αντίθετη περίπτωση θα προτιμούσα
επίσης να με κεράτωνε για ένα βράδυ
με μια τυχαία γυναίκα ενώ είχε βγει με
αντροπαρέα και ήταν τύφλα στο μεθύσι
Παρά να σκεφτόταν συνεχώς μια
συγκεκριμένη γυναίκα να την ερωτευοταν
και να μην μπορουσε να ξεκολλήσει
το μυαλό του απο αυτήν....

SETH_7

# 37 στις 11/5/2004
author
Ανδρας / 55 / Παντρεμένος
Απαντήσεις: 135
και βεβαια μου εχει τυχει και σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο αφου χανεις την 'μπαλα' στην κυριολεξια... αλλα οσο προσπαθεις για το αντιθετο τοσο αυτο δεν συμβαινει....
Τωρα οσο για το αν αυτο συμβει στον συντροφο μου σιγουρα δεν θα ηθελα να το γνωριζω ...αν το καταλαβαινα ομως δεν θα μου αρεσε ....πλην ομως θα προσπαθουσα να το 'προσπερασω' αφου εχω και εγω την ιδια 'εμπειρια'

SETH_7

# 38 στις 11/5/2004
author
Ανδρας / 55 / Παντρεμένος
Απαντήσεις: 135
...........και συμπληρωνω οτι σιγουρα αλλο η σκεψη,η φαντασιωση ισως αν μπορω να το πω ετσι και αλλο εντελως η πραγματωση της....η πραξη...
αποψη μου βεβαια ..
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.