Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 646
'Aρεσαν+: 0%
Δώρο επετείου..
Τι δώρο θα παίρνατε για τον σύντροφό σας αν θα κλείνατε τον 1ο σας μήνα σχέσης??..
Κάθε τι που ζεις, είτε σε κάνει ευτυχισμένο, είτε δυστυχισμένο, είναι κέρδος...
Χαμένος χρόνος, είναι τα διαστήματα που δεν έζησες κάτι...
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 332
γαλιδούλα μου αν σου πω εγώ τη δώρο επετείου πήρα τον πρώτο μήνα θα πέσει λυτσάρισμα και φατούρο και γι αυτο επετρεψέ μου να το αποφύγω!!

Πάντος για πρώτο μήνα καλό θα ήταν να έπαιρνες κάτι γλυκό και όμορφο και που θα μείνει!!!
Ένα όμορφο αρκουδάκι ας πούμε με ένα τριαντάφυλλο που θα συμβολίζει τον πρώτο σας μήνα και μία όμορφη καρτούλα γραμένη από τα χεράκια σου!!!
Φιλικα!
Ζω αρα υπαρχω!!!Αλλα αφου εσυ εισαι η πνοη μου...πως αντεχω???
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 345
Παράθεση:
Originally posted by gallidoula
Τι δώρο θα παίρνατε για τον σύντροφό σας αν θα κλείνατε τον 1ο σας μήνα σχέσης??..
Θα επαναλαμβανα οτι συνέβη στο πρωτο ραντεβου μας :
Θα του εδινα ραντεβου στο ιδιο σημειο, θα τον πηγαινα στο ιδιο μαγαζι, θα φορούσα το ίδιο ρουχο και γενικα θα εφτιαχνα μια πανομοιοτυπη μερα - νυχτα...
Ακομη θα επαναλάμβανα και κάποιες 'ατακες' που ειπωθηκαν εκείνη τη μερα
(Για τους πολυ ρομαντικους ε?)
τελικα ειναι ωραιο να εισαι ο εαυτός μου...
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 675
Θα συμφωνήσω απόλυτα με την womanbi ωστόσο κάποιοι υποστηρίζουν ότι στους άντρες δεν δίνουν λουλούδια απο πότε ισχύει αυτό βρε παιδιά γιατί το άκουσα πολύ πρόσφατα κι ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα..
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Φθιώτιδας / Λαμία
Απαντήσεις: 81
Εγώ πάντως δεν θα του έπαιρνα τίποτα! Όχι ότι δεν είμαι ρομαντική, αλλά οι άντρες απ' όσο ξέρω δεν τα πάνε καλά με τις επετείους και δεν δίνουν πολύ σημασία σ' αυτές. Υπάρχουν βέβαια και οι πολύ ρομαντικοί αλλά εγώ μιλάω για το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών.
Μην σου κάνει εντύπωση αν δεν το θυμηθεί. Δεν σημαίνει ότι δεν σε αισθάνεται.
Αλλά και από την άλλη, 1 μήνας βρε κορίτσι μου, δεν είναι και μεγάλο διάστημα για να αρχίσεις τα δώρα για επέτειο. Περίμενε λίγο να δεις πως θα "κυλήσει" η σχέση σας.
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 332
Παράθεση:
Originally posted by LE-27
Εγώ πάντως δεν θα του έπαιρνα τίποτα! Όχι ότι δεν είμαι ρομαντική, αλλά οι άντρες απ' όσο ξέρω δεν τα πάνε καλά με τις επετείους και δεν δίνουν πολύ σημασία σ' αυτές. Υπάρχουν βέβαια και οι πολύ ρομαντικοί αλλά εγώ μιλάω για το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών.
Αλλά και από την άλλη, 1 μήνας βρε κορίτσι μου, δεν είναι και μεγάλο διάστημα για να αρχίσεις τα δώρα για επέτειο. Περίμενε λίγο να δεις πως θα "κυλήσει" η σχέση σας.
θα διαφωνήσω λίγο σε αυτό που έγραψες στο τέλος αγαπητή φίλη Le-27 για τον απλό λόγο ότι καμία φορά αισθανόμαστε πράγματα που ούτε εμείς δεν τα περιμέναμε!!Τι ένας μήνας λοιπόν τι ένας χρόνος!!!
Άλλωστε το δώρο γίνεται μέσα από την καρδιά μας!!Και από την στιγμή που θέλουμε να πάρουμε κάτι δεν είναι κακό!!!Φυσικά χωρίς να περημένουμε την ανταπόδοση....
Αγαπητή φεγγαραχτήδα εγώ ζω στην άγνοια!!δεν μου έτυχε ποτέ να ακούσω κάτι παρόμοιο!!!Ίσα ίσα που την θεωρώ πολύ γλυκία κίνηση!!!Υπάρχει άραγε πουθενά γραμένο και δεν το ξέρουμε?

Ζω αρα υπαρχω!!!Αλλα αφου εσυ εισαι η πνοη μου...πως αντεχω???
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Παράθεση:
Originally posted by LE-27
Σ'αυτό τον ένα μήνα μου χει κάνει δώρο άπειρα λουλούδια,και πολλά δωράκια..Οπότε δεν χρειάζεται να δούμε πως θα πάει η σχέση,γιατί φαίνεται ήδη!!!Αρκουδάκι για την ηλικία του??
# 8
στις 27/4/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Τελικα αυτη η gallidoula ειναι ενα ``μικρο παιδι ``...................

!!!!!!!
Α ρε τι σου ειναι ο ερωτας !!!!!!!!!!!!!!!!
λοιπον μικρουλα...................εγω εχω προταση ............ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΩΡΑ ..........στο τραπεζι........!!!!!!!!!!!!!!!!
...........ΠΑΡΤΟΥ ενα boxeraki με την αγαπημενη του ομαδα............!!!!!!!!!
Θα το εκτιμησει δεοντως...................
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
Πάρε του ένα λουλούδι, ρίξτου ένα ρουφηχτό φιλί (την συνέχεια δεν τη λέω

) και πρόσεχε μην τον κακομαθαίνεις με δωράκια απο τον 1ο μήνα γιατί σε βλέπω στον 1o χρόνο επετείου να του παίρνεις Porche.
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...
Ανδρας / 63 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Απαντήσεις: 42
Μικρη μου ..ειναι πολυ νωρις για δωρα και επαιτιους κατσε να κλεισεις χρονο και βλεπεις ...και που εσαι...μην πεφτεις με τα μουτρα απο την αρχη..κατσε να δεσει λιγο το γλυκο , να δεις τι καπνο φουμαρει και μετα σκεφτεσαι για τα υπολοιπα
# 11
στις 27/4/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
θα διαφωνησω ΚΑΘΕΤΑ με τον φιλο koursaro......
οσο και ρομαντικοι να ειναι ορισμενοι αντρες............ ξενερωνουν λιγο με τα φιορα............
Τα λελουδα ειναι για να τα προσφερουν οι αντρες στις γυναικες...........και ουχι το αντιστροφον.......!!!!!!!!!!!!!!!
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 42
Απαντήσεις: 580
Τ Ι Π Ο Τ Α !!!
Προτιμω μια ΑΣΧΕΤΗ ημερα να κανω κατι επειδη ετσι μου ηρθε...αλλα οχι και απο τον 1ο μηνα να το ¨"παιζω" τυπικη κλπ, κλπ...με τιποτα!!!!
Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...:)
Η ζωη ειναι ωραια...βαρεθηκα να μου λενε ομως οτι τα χει με αλλον!! :P
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Θα νιώθω άσχημα αν δεν του πάρω τίποτα και αυτός πάρει..Ποια διαφορά δηλ μεταξύ επετείου 1 μήνα και 1 χρόνου??Είναι γλυκιά η μέρα της επετείου..
Ανδρας / 63 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Απαντήσεις: 42
Παράθεση:
Originally posted by gallidoula
Θα νιώθω άσχημα αν δεν του πάρω τίποτα και αυτός πάρει..Ποια διαφορά δηλ μεταξύ επετείου 1 μήνα και 1 χρόνου??Είναι γλυκιά η μέρα της επετείου..
Θα την δεις μονη σου στον χρονο και τοτε θα μας την πεις εσυ
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Την έχω δει σε προηγούμενες σχέσεις και ήταν από το κακό στο χειρότερο!!!!!

Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ιταλία
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 280
Αγαπητη φιλη,
εγω θα συμφωνησω με τους λιγους,οτι δηλαδη δε θα του επαιρνα τιποτα στην επετειο του πρωτου μας μηνα.Αντε,το πολυ-πολυ ν'αγοραζα κανενα περιεργο μπρελοκ,που θα το ειχα στην τσαντα για να μην αισθανθει ασχημα στην περιπτωση που αυτος μου εχει παρει κατι.
Και παλι ομως,ακομα κι αν μου ειχε παρει δωρο,μετα,θα του εξηγουσα οτι για μενα οι σχεσεις δε βασιζονται πανω στις επετειους,αλλα στην καθημερινοτητα.Οπως ηδη αναφερθηκε απο καποιο αλλο ατομο,κι εγω ειμαι της αποψης οτι το δωρο αξιζει περισσοτερο αν δεν υπαρχει κατι να γιορταζεται,αλλα γινεται απλα γιατι καποιος το αισθανθηκε.
# 17
στις 27/4/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Το πρώτο μήνα τίποτε,αλλά τόν πρώτο χρόνο,θα τήν πήγενα στα Γκαλάπαγκος.
# 18
στις 27/4/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Λοιπον
εχουμε και λεμε!
Δωρακι επετειου απο τον πρωτο μηνα!!
Οπερ σημαινει καψουρα με διαρκεια!
Αρα καθε μηνα επετειο...12 δωρακια το χρονο συν γιορτες γενεθλια πασχα χριστουγεννα Αγ,Βαλεντινου κλπ 20+ δωρα το χρονο για καμια 10ετια (σου ευχομαι να κρατησει μια ζωη!!) συνολον 200 + δωρα ανοιγουμε καταστημα με ειδη δωρων δηλαδη!!Σιγουρη επαγγελματικη επιτυχια!!! Τα φτειαχνουμε??
Μην κακομαθαινεστε μικρη με δωρακια και επετειους!!
Εμεις οι αντρες σε αυτα γενικα ειμαστε αναισθητοι
και οταν περασει ο πρωτος ενθουσιασμος δεν θυμομαστε ουτε τα γενεθλια μας!
Και μετα πληγωνεστε απο την αδιαφορια μας!!!
Κανε του δωρο απλα.... εσενα λοιπον χαρουμενη και γελαστη και πιστευω θα το εκτιμησει !!
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 174
Κι εγώ θα συμφωνήσω ότι ένας μήνας είναι πολύ νωρίς για δωράκια.Βέβαια, εγώ δεν τα πάω καθόλου καλά με τις επετείους κτλ. κι ένας λόγος που το λέω είναι αυτός.Ξεχνάω πολύ εύκολα, ακόμα και γενέθλια.Προτιμώ να του πάρω κάτι που ξέρω
σίγουρα ότι θα του αρέσει+αυτό, συνήθως, το κάνω σε άσχετες φάσεις, όταν δεν παίζουν επέτειοι, γενέθλια και τέτοια.
Ανδρας / 62 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Φιλαδέλφεια
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 124
Χμ θα το θυμηθώ αυτή την επέτειο μάλλον όχι προς το σίγουρο δεν είμαι αναίσθητος απλά δεν πολυδινω σημασία σε αυτά αλώστε άμα νοιάζεσαι για τον άλλο πιστεύω επέτειος είναι κάθε μέρα
στα social media