# 21
στις 27/4/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Δωρο???
Δωρο? Χμμμμμμ......
Απο τον πρωτο μηνα?....Οχι τιποτα...απλα ενα καλο γευμα καπου ησυχα...και ολα πληρωμενα...Εχει πολυ "ψωμι" αν ολα πανε καλα για να κανεις δωρα....
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
'Aρεσαν+: 0%
Το εχω ξαναπει οταν εισαι ερωτευμενος καθε μερα ειναι γιορτη , καθε μερα ειναι επετειος που μας θυμιζει την υπαρξη του ερωτα μας αλλα εστω και ετσι ....
Ενα δωματιο γεματο κοκκινα τριανταφυλλα και στο στρωμενο τραπεζι με το αγαπημενο μας κρασι δυο κερια που θα σε προκαλουν να τ' αναψεις και δωρακι το cd με το αγαπημενο μας τραγουδι.....
Ηχογραφημενο απο μενα με τις ειδικες αφιερωσεις και ισως .....
I can see the shine...
# 23
στις 27/4/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δωρο???
Χμμμμμ!!! νομιζω ειναι πολυ νωρις απο τον πρωτο μηνα να αρχισουν τα "δωρακια".
Υπαρχουν τοσες ευκαιριες για δωρα, γενεθλια, γιορτη, κλπ..που θα εχεις ολη την καλη διαθεση να τα κανεις..
# 24
στις 27/4/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ψηφιζω
koyrsaro,
aegean_sea και
evans!
Σημασια δεν εχει το δωρο (ιδιως τωρα που ειναι τοσο νωρις) αλλα η διαθεση με την οποια το προσφερεις.
Ενα πρασινο φιλο, μια καρδια που χτυπαει δυνατα και ενα λαμπερο χαμογελο ειναι αρκετα για να κανουν εναν ερωτευμενο ευτυχισμενο.
Αλλωστε μην ξεχνας αυτο που σου λενε σχεδον ολοι........ οι αντρες δεν δινουν σημασια στις επετειους, ιδιως σε αυτες τις μικρουλες, χαζουλες μηνιαιες.
Και παντα να θυμασαι οτι αξια εχει η ποιοτητα και οχι η ποσοτητα.
Υ.Γ.
Αντιθετως μπορεις να αρχισεις να κανεις οικονομιες για την porche του χρονου τον Μαρτη!!!

Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.275
Εγω (για να μην σε απογοητευσω ισως οπως οι περισσοτεροι,αν και συμφωνω μαζι τους),
θα σου προτεινα να του παρεις ενα ομορφο μπρελοκ με το αρχικο σου γραμμα,
ετσι ωστε συνεχως να εχει κατι δικο σου πανω του!!!
Νομιζω ειναι ενα μικρο, φνηνο αλλα πολυ γλυκο δωρακι.
Η επιλογη ειναι δικη σου γλυκια μου.
Αντε και να τα χιλιασετε βρε....

Αγαπη δεν ειναι να βρεις καποιον για να ζησεις μαζι του...αγαπη ειναι να βρεις καποιον που δεν μπορεις να ζησεις μακρια του.
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 167
ένα μήνα...σχέσης;;;
Δηλαδή όταν είσαι με κάποιον ένα μήνα, θεωρείς ότι έχεις σχέση;;;;
Για να θεωρήσει κάποιος ότι ένας μήνας είναι σχέση, θα πρέπει η μεγαλύτερή του σχέση να είναι αυτή του εξαμήνου.
Δηλαδή, δεν έχεις κάνει ποτέ μια σοβαρή σχέση της προκοπής. (δε μιλάω για την κοπέλα που έβαλε το θέμα, γενικά μιλάω)
Για μένα, ένας μήνας, είναι ένα τίποτα, με απόλυτο καθόλου. Το πολύ που μπορώ να κάνω και όχι σαν δώρο...επετείου, αλλά σαν κίνηση κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο μήνα, είναι να του κάνω το τραπέζι στο σπίτι μου, πράγμα που θα πρέπει να το εκτιμήσει πολύ, γιατί μαγειρεύω πολύ καλά μεν, αλλά σπάνια!
Αν ο πρώτος μήνας είναι αμφιλεγόμενος- ως συνήθως - και δεν ξέρω τι να το κάνω το παληκάρι, αν αξίζει τον κόπο ή όχι, και εφόσον δεν με έχει αφήσει να πληρώσω ούτε μια φορά την έξοδό μας, θα τον πάω κάπου να φάμε, πάλι θα του κάνω το τραπέζι, αλλά όχι σπίτι μου.
Αυτά. Πρώτος μήνας, όχι σχέση. Πρώτος μήνας, δοκιμαστικός σωλήνας.
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 332
Το να πάρεις κάτι για τον συντροφό σου επείδη έτσι αισθάνεσαι ότι θέλεις να κάνεις την συγκεκριμένη χρονική περίοδο για μένα δεν θεωρείτε τόσο τολμηρό ή extreme!!!Τι πάει να πει που βρίσκονται μόνο στον πρώτο μήνα αν θέλει πραγματικά κάτι να του πάρει?
Η γαλιδούλα ζήτησε την βοήθεια μας όχι την γνώμη μας!!!
Γαλιδούλα το αρκουδάκι μου βγήκε αυθόρμητο γιατί το θεωρώ κάτι πολύ γλυκό.Ούτε την δική σου ηλικία κοίταξα ουτε την ηλικία του συντρόφου σου ξέρω!!Κάποιος πάντος ανέφερε κάτι για ένα μπρελόκ το οποίο μου φαίνετε εξίσου πολύ καλή ιδέα!!!
φιλικά!!!
Ζω αρα υπαρχω!!!Αλλα αφου εσυ εισαι η πνοη μου...πως αντεχω???
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 646
Δηλ οι επέτειοι πρέπει να ξεκινούν από τον μισό χρόνο και πάνω,ε?Τότε ως δια μαγείας θυμόμαστε ότι έχουμε σχέση και επέτειο.Κι όταν λέω δώρο δεν ενοοώ κάτι ακριβό,όπως φαντάζονται πολλοί,αλλά κάτι ρομαντικό,γλυκό και συμβολικό.
Κάθε τι που ζεις, είτε σε κάνει ευτυχισμένο, είτε δυστυχισμένο, είναι κέρδος...
Χαμένος χρόνος, είναι τα διαστήματα που δεν έζησες κάτι...
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Φθιώτιδας / Λαμία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 81
Παράθεση:
Originally posted by aegean_sea
Μην κακομαθαινεστε μικρη με δωρακια και επετειους!!
Εμεις οι αντρες σε αυτα γενικα ειμαστε αναισθητοι
και οταν περασει ο πρωτος ενθουσιασμος δεν θυμομαστε ουτε τα γενεθλια μας!
Και μετα πληγωνεστε απο την αδιαφορια μας!!!
Κανε του δωρο απλα.... εσενα λοιπον χαρουμενη και γελαστη και πιστευω θα το εκτιμησει !!
Συμφωνώ απολύτως με τα παραπάνω, στο έγραψα άλλωστε από τις πρώτες. Έχω πολλούς γνωστούς, φίλους και συγγενείς άντρες που το 80-90% λειτουργούν όπως περιγράφει ο aegean_sea.
Τώρα αν είσαι τόσο καψούρα και θες να του κάνεις δώρο, χάρισέ του ένα μπρελόκ για κλειδιά (όπως ανέφερε κάποιος-α) ή έναν αναπτήρα ή ένα σέξι μποξεράκι-σλιπάκι.
Διαφωνώ κάθετα με την γνώμη της womanbi. Τα αρκουδάκια ξενερώνουν όλους τους άντρες, ακόμη και μένα που είμαι γυναίκα!!
Και κάτι άλλο σαν συμβουλή. Όταν η γυναίκα αρχίζει να "θυμίζει" στον άντρα τις επετείους με λόγια ή δωράκια, αυτό φορτίζει τον άντρα και αισθάνεται ότι η γυναίκα θέλει να τον "τυλίξει" σε μια κόλλα χαρτί. Έτσι ο άντρας πιέζεται και ασφυκτιά. Δεν νομίζω ότι θέλεις μια τέτοια αντίδραση από το αγόρι σου. Μιλάω πάντα για την πλειοψηφία των αντρών.
Καλή Επέτειο.
Ανδρας / 36 / Ελεύθερος
Ν. Ξάνθης / Γενισέα
Απαντήσεις: 57
Εγώ στη θέση σου αρκουδάκι δε θα του έπαιρνα -δε ξέρεις τι αντίδραση μπορεί να προκύψει με κάτι τέτοιο-
Αν ακούει Ελληνικά τραγούδια, μπορείς να του πάρεις ένα cd...
Υπάρχει η επιλογή και για γλυκά αν είναι γλυκατζής(όπως εγώ).
Τέσπα, γνώμη μου είναι πως εμείς οι άνδρες προτιμάμε περισσότερο σαν δώρο μια επιβεβαίωση(μια ρομαντική έξοδο, φιλιά, ερωτόλογα κλπ), παρά ένα συμβολικό δώρο. Τώρα τι θα κάνεις είναι δική σου υπόθεση!
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Απαντήσεις: 332
Διαφωνώ κάθετα με την γνώμη της womanbi. Τα αρκουδάκια ξενερώνουν όλους τους άντρες, ακόμη και μένα που είμαι γυναίκα!!
Αγαπητή LE-27 καλύτερα να μην απευθύνεσαι για όλο τον αντρικό πληθισμό!!!
Όταν εγώ του πήρα δώρο ένα μαξιλαράκι-αρκουδάκι το οποίο είχε και σχήμα καρδιάς πίστεψεμε χάρηκε και του άρεσε πάρα πολύ!!!
Φιλικά!!!
Ζω αρα υπαρχω!!!Αλλα αφου εσυ εισαι η πνοη μου...πως αντεχω???
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 675
Παράθεση:
Originally posted by malvina
Δηλαδή όταν είσαι με κάποιον ένα μήνα, θεωρείς ότι έχεις σχέση;;;;
Για να θεωρήσει κάποιος ότι ένας μήνας είναι σχέση, θα πρέπει η μεγαλύτερή του σχέση να είναι αυτή του εξαμήνου.
Δηλαδή, δεν έχεις κάνει ποτέ μια σοβαρή σχέση της προκοπής.
Αυτά. Πρώτος μήνας, όχι σχέση. Πρώτος μήνας, δοκιμαστικός σωλήνας.
Θεωρώ ότι ο σοβαρότητα μιας σχέσης δεν κρίνεται από την χρονική της διάρκεια αλλά από το ποσο την θεωρούμε εμείς οι ίδιοι σχέση, τι δίνουμε συναισθηματικά και τι παίρνουμε...
Όσο για τον όρο "δοκιμαστικός σωλήνας" φίλη malvina το μόνο που έχω να πώ από την πείρα μου κι από αυτά που βλέπω γύρω μου, κι αν όντως ισχύει όρος είναι ότι είναι σχεδόν όλοι ελαττωματικοί αλλιώς δεν βλέπω τον λόγο να χαλάνε σχέσεις πολλών πολλών χρόνων
Κι επειδή μάλλον το θέμα το πήρε την κάτω βόλτα... Γαλλιδούλα το καλύτερο δώρο πιστεύω είναι αυτό που θα εκφράζει όσο το δυνατόν καλύτερα τα συναισθήματά σου...
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."
Ανδρας / 43 / Ελεύθερος
Ν. Μαγνησίας / Βόλος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3
Παράθεση:
Originally posted by gallidoula
Θα νιώθω άσχημα αν δεν του πάρω τίποτα και αυτός πάρει..Ποια διαφορά δηλ μεταξύ επετείου 1 μήνα και 1 χρόνου??Είναι γλυκιά η μέρα της επετείου..
Pantos yparxoun merikes pou einai anaisthites kai de noiwthoun axhma...Pistepse me
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 183
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 1.317
Παράθεση:
Originally posted by gallidoula
..Ποια διαφορά δηλ μεταξύ επετείου 1 μήνα και 1 χρόνου??..
Τον ένα μήνα έχετε σχέση και ξέρεις τον άλλον.
Τον ένα χρόνο έχετε
σχέση και
ξέρεις τον άλλον.
(Να μην συνεχίσω με τα χρόνια και αρχίζω να μεγαλώνω και να υπογραμμίζω τα γράμματα...!!)
Για μένα επέτειος είναι ο χρόνος, τα δύο χρόνια, τα τρία χρόνια....τα σαράντα χρόνια!!! Αν κάθε μήνα έχουμε αυτό το νταβαντούρι το γεγονός εκφυλίζεται.
Αλλά αυτό είναι
για μένα. Ο καθένας πράττει κατά το πως νιώθει και κατά το τι πιστεύει.
Εφόσον εσύ προσωπικά θεωρείς ότι η σχέση σου είναι σοβαρή, ότι ήδη φαίνεται πως πάει εμάς αυτό μας φτάνει και μας περισσεύει.
Αν αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις κάτι γι αυτόν μην καλουπώνεσαι σε ξένα "πρέπει ". Αρκεί να μην είναι κάτι υπερβολικό για μια τόσο φρέσκια σχέση.
Δυστυχώς δεν μπορώ να σου υποδείξω το οτιδήποτε γιατί τα δώρα είναι προσωπικά και εξαρτάται από το τι άνθρωπο έχεις απεναντί σου. Εσύ που τον ξέρεις ξέρεις και τι δώρο του ταιριάζει...Αρκεί να τον
ξέρεις!
Η ζωή έχει μεγάλη φαντασία.
Γυναίκα / 26 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γαλάτσι
Απαντήσεις: 1
τι δωρο να του παρω?
δεν εχω ιδεα τι δωρο να του παρω και αυτος μου ειπε οτι μου εχει παρει κατι! καμια ιδεα?
god_ofwar
# 37
στις 20/4/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
χμμμ...εγω αραγε τι δωρο θα εκανα στην κοπελα μου τον πρωτο μηνα???
Ανδρας / 39 / Σε σχέση
Ν. Κορινθίας / Λουτράκι-Περαχώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 4.292
ποζερακι του χεις ξανακανει δωρο?
adrianos69
# 39
στις 20/4/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Πάρτου ένα σετάκι με αφρόλουτρα απο το Hondos center.Δεν ξέρεις καμιά φορά.Για σένα το λεω να εξασφαλιστεις.
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Απαντήσεις: 102
αν μου εφερνε γκομενα(απο 25 και πανω) αρκουδακι δωρο ,θα την πηγαινα στον αττικο ζωολογικο και θα την αφηνα μεσα 
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από womanbi
γαλιδούλα μου αν σου πω εγώ τη δώρο επετείου πήρα τον πρώτο μήνα θα πέσει λυτσάρισμα και φατούρο και γι αυτο επετρεψέ μου να το αποφύγω!!

Πάντος για πρώτο μήνα καλό θα ήταν να έπαιρνες κάτι γλυκό και όμορφο και που θα μείνει!!!
Ένα όμορφο αρκουδάκι ας πούμε με ένα τριαντάφυλλο που θα συμβολίζει τον πρώτο σας μήνα και μία όμορφη καρτούλα γραμένη από τα χεράκια σου!!!
Φιλικα!
στα social media