Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Σαρκική εξάρτηση ...

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

# 21 στις 29/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Τρια χρονια μετα λεει η Malvina....
Πολλα ε!
Για 6 χρονια μετα το χωρισμο κολλημενος/η ακομα με τη....μπαλα τι να πουμε?
Και να εχει μεσολαβησει κι ένας γαμος και ένα διαζυγιο δικο μου κι ενα διαζυγιο κι ενας νεος ευτυχισμενος γαμος δικος της!!!Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου!!

MANSUMBOL

# 22 στις 30/4/2004
author
Ανδρας / 45 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 123
'Aρεσαν+: 0%
Η δική μου ταπεινή γνώμη είναι ότι μόνο η σεξουαλική επαφή δεν είναι αρκετή για να κρατήσει μια σχέση.
Όσο για την δεύτερη ερώτηση αν αξίζει τον κόπο να μπείς σε μια τέτοια σχέση δεν μπορώ να δώσω κατηγορηματική απάντηση.Πιστεύω πως εξαρτάτε απο την φάση που βρίσκεται ο καθένας μας στην κάθε χρονική στιγμή.Αν πάμε σε προσωπικό επίπεδο στο παρελθόν είχα μπει σε μια τέτοια σχέση αλλά με τα σημερινά δεδομένα δεν θα έμπαινα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μετάνιωσα γι΄άυτο στο παρελθόν.

Alexandra21

# 23 στις 30/4/2004
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 339
Η σαρκική εξάρτηση θα διαρκέσει όσο διαρκεί το πάθος. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει προοπτική μεταξύ τους, τότε αυτή η σχέση θα λείξει όταν λέιξει και το πάθος.
Καλό είναι να μην παρασυρόμαστε από τη σάρκα και να βάζουμε να λειτουργεί κάτι που μας πρόσφερε απλόχερα ο Θεός. Κάτι το οποίο μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα ζώα. Το μυαλό...

Chris_Rea

# 24 στις 30/4/2004
author
Ανδρας / 49 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Οινόη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 74
δεν ειναι κακο να υπαρχει μια σαρκικη εξαρτηση αλα βεβαια πρεπει να υπαρχει και κατι περισσοτερο....

γιατι αυτο το κατι περισσοτερο ειναι που ξεχωριζει τον ερωτα απο το απλο πηδ..α!!!
θελο ενα κορμη αθικτο
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.