Κατά αρχήν.. να σε καλωσορίσω στην παρέα μας...
Ελπίζω με τα όσα πω εδώ, να μπορέσω να σε βοηθήσω κατά κάποιο τρόπο....
Πρώτα μια ερώτηση.... Εχετε ποτέ μιλήσει μεταξύ σας για αυτό το συναίσθημα, ας το πούμε, που βγάζει η σύντροφός σου?
Αν δεν έχει γίνει τέτοιου είδους συζήτηση προσπάθησε κάποια στιγμή να την κάνεις μαζί της.
Τώρα, όσον αφορά την ζήλεια...σε πληροφορώ ότι η ζήλεια δεν έχει λογική. Τουλάχιστον αυτός που την νοιώθει δεν μπορεί ποτέ μα ποτέ να σκεφτεί λογικά... όλα είναι μέσα στο μυαλό του μπερδεμένα.
Αν μιλάμε απλά για την λίγη ζήλεια ... δηλαδή το αλατοπίπερο μιας σχέσης... αυτό είναι κάτι απλό και τελείως ανώδυνο.
Αν όμως υπάρχει η παθολογική ζήλεια... τότε έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα αρκετά σοβαρό και μεγάλο πρόβλημα.
Είναι αφόρητο για κάποιον που το αντιμετωπίζει ακόμη και στην περίπτωση που πει: ... "ξέρεις θα πάω για τσιγάρα στο περίπτερο"... ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω αγαπητέ AsximeNo1...
Αν νομίζεις ότι μπορείς να το αντέξεις αυτό... τότε πρέπει να προετοιμαστείς ψυχολογικά για να αντέχεις τις κάθε είδους "σκηνές" που θα παρουσιάζονται καθημερινά στην ζωή σου.
Κάποια τέτοια περίπτωση έτυχε πριν πολλά χρόνια και σε μένα... μόνο που ήταν τόσο ανίατη η ασθένειά του που δεν μπόρεσα ποτέ να την κάνω καλά... οπότε έδωσα και την λύση... του χωρισμού.
Προς θεού η γνώμη μου δεν είναι να την χωρίσεις χωρίς δεύτερη κουβέντα...
Και προ πάντων μη σκεφτείς ότι και εκείνη από την μεριά της δεν βασανίζεται... είναι ένα σαράκι που την τρώει κάθε λεπτό...
Ας την δικαιολογήσουμε και λίγο... όχι όμως τόσο ώστε να καταστρέψει δύο ζωές...
Αν κάτω από συνθήκες συζήτησης δεν καταλάβει ότι αυτή και μόνο αγαπάς, αφού λες ότι της το αποδεικνύεις καθημερινά... τότε θα πρέπει να χτυπήσεις το κακό στην ρίζα του...
Γιατί σκέψου και αναλογίσου τι θα γίνει αν αποφασίσετε να δημιουργήσετε οικογένεια... θα είναι ένα μαρτύριο καθημερινό για σένα αλλά και για εκείνη... ποτέ δεν θα είναι σίγουρη και εσύ ποτέ δεν θα νοιώσεις ελεύθερος... "Ελεύθερος" όμως με την σωστή έννοια... ψυχικά ελεύθερος...
Κάθε κίνησή σου θα είναι για εκείνη ύποπτη... θα πρέπει να απολογίσαι και να δίνεις αναφορά για το που, πως, πότε και γιατί....
Αν εσένα δεν σε ενοχλεί αυτό... τότε διατείρησε την σχέση σου... Αλλά αν όντως αυτό είναι που σε πνίγει... καλά θα κάνεις να δώσεις ένα τέλος...
Υ.Γ. Να επισημάνω ότι η παθολογική ζήλεια... είναι ανίατη...
Φιλικά ilektra38....
**#το σεξ χωρίς αγάπη δεν αξίζει !!! Αλλά και μόνο αυτό είναι άλλη μια εμπειρία !!! Εγώ δε θέλω άλλες εμπειρίες!! Αρκούν!!!#**
στα social media