Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Sxeseis

Σελίδα : 1

Strawberry_22

# 1 στις 19/9/2012
author
Γυναίκα / 33 / Ελεύθερη
Ν. Δράμας / Νικηφόρος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2
'Aρεσαν+: 0%

σχεσεισ

Λοιπόν.εδω και ενάμιση χρόνο περίπου εχω μια σταθερη σχέση. Με το αγορι μου δεθηκαμε αμέσως.με αγαπάει πολυ και τον αγαπάω.το πρόβλημα είναι οτι τους τελευταίους 3 μήνες υπάρχουν παρα πολυ τσακωμοι. Αυτός τις πιο πολλες φορές κατηγορεί εμενα οτι τον καταστρεφω και με βάζει να του πω οτι θα αλλάξω για να μην τσακωνομαστε. Η κατάσταση αυτη με τους ταακωμους με έχει κουράσει και με έχει βάλει σε δίλημμα. Δεν ξέρω αν πλέον ειμαι μαζι του επειδη συνηθίσα να ζω δίπλα του ή επειδη ειμαι ερωτευμένη και τον αγαπάω. Έτσι του είπα να χωρισουμε για λίγο. Έχουν περάσει δυο βδομάδες απο τότε χώρις καμία επαφη. Κάθε μέρα τον σκεφτομαι και μου λείπει. Θελω να είμαστε μαζι αλλα πάντα με σταματάει το οτι θα ξανα γυρίσω στην ίδια κατάσταση. Ενω τον θελω κατα κάποιο τροπο με τη συμπεριφορά του με κάνει να θελω να φύγω. Επισης να προσθέσω οτι είναι πολυ ζηλιαρης και δεν θελει να εχω καμία επαφη με αγόρια κάτι που δεν γινεται γιατι ακόμα σπούδαζω και σίγουρα θα μιλήσω με καποιον στη σχολή. Εγω θελω να μιλάω απλα μαζι τους χωρις κάτι ερωτικο αλλα αυτός δεν το καταλαβαίνει. Κάθε συζήτηση για αυτο το θέμα μας έχει κάνει να τσακωθουμε. Οπότε κάθε φορα τώρα που δεν είμαστε μαζι σκεφτομαι οτι τον αγαπάω και τον θελω μετα σκεφτομαι οτι θα ζω πάλι με την καταπίεση. Παρόλα αυτα δεν μπορω να ζω χωρις αυτόν. Δεν ξέρω τι να κάνω. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι πολυ χρήσιμη. Ευχαριστώ.

archagellos

# 2 στις 19/9/2012
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563
Διακρινω εναν ειλικρινη προβληματισμο για την κατασταση την οποια βρισκεσαι .

Θα σου προτεινα να του μιλησεις ...αλλα αυτο δεν θα εχει αποτελεσμα .
Προφανως εχετε καποιο κενο στην επικοινωνια σου .

Αυτο που θα σου προτεινα ,διοτι καταλαβαινω οτι πραγματικα νοιαζεσαι , ειναι να πας να τον παρεις απο τον χερι και να πατε σε εναν συμβουλο για ζευγαρια ...μηπως εκεινος σας μαθει πως να επικοινωνειτε χωρις καυγαδες .
Ξερεις στους καυγαδες ...δεν φταιει παντα ο ενας .

Καλη σου τυχη

alladin82

# 3 στις 19/9/2012
author
Ανδρας / 40 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 333
Τσακωμοι για ποιους λογους? Για πες παραδειγματα.
Καλα κ συ θες να μιλας με αγορια συμμαθητες σου ενω εχεις γκομενο? Ντροπη σου!

Strawberry_22

# 4 στις 19/9/2012
author
Γυναίκα / 33 / Ελεύθερη
Ν. Δράμας / Νικηφόρος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2
Καταρχάς ευχαριστώ πόλυ και τους δυο για το ενδιαφέρον σας. Θελω να τονίσω οτι δεν είναι γκομενος αλλα αγορι μου. Δεν είναι μια σχέση της βδομάδας. Γνωριζόμαστε 12 χρόνια αλλα είχαμε χαθεί για ένα διάστημα. Όποτε είναι κάτι σοβαρο. Επισης δεν θελω να μιλάω σε άλλους αλλα δεν γινεται να μην βρεθεί κάποιος στη σχολη που να μου αναφέρει το λόγο. Ειμαι αρκετα εμφανισημη κοπέλα και έτσι είναι πολυ δύσκολο να μη μου μιλήσει κάποιος απο το κοντινό περιβάλλον. Οι τσακωμοι είναι κυρίως γιατι νευριαζει με οτιδήποτε και τα ρίχνει στο οτι εγω τον εχω καταστρέψει και πρεπει να προσπαθω εγω να τον κερδίσω ξανα. Το θέμα είναι οτι εγω δεν κάνω κάτι κακο.τον αγαπάω πολυ. Προσπαθησα να του μιλήσω και να του πω οτι είναι φυσικο κάποιος απο τους παλιούς μας φίλους να μου μιλήσει και αυτός νευριασε και τσακωθηκαμε. Και απο τότε λέει οτι εγω φταίω που τσακωνομαστε επειδη είπα αυτο. Είναι αρκετα απόλυτος και δεν αλλάζει γνώμη. Έτσι και σε σύμβουλο να πάμε οπως αναφέρθηκε δεν θα υπάρχει ανταπόκριση. Το θέμα είναι οτι ξέρω οτι τον αγαπάω και τον χρειάζομαι αλλα πραγματικα η καταπίεση του οχι μόνο στις παρέες αλλα και στην υπόλοιπη ζωη μου με κάνει να μην αντέχω άλλο. Έχουμε ξανα πει να χωρισουμε αλλα πάντα δεν άντεχαμε πάνω απο μια μέρα. Αυτη τη φορα όμως παρόλο που μου λείπει και τον σκεφτομαι διαρκώς κάτι με κρατάει και δεν μπορω να κάνω βήμα για να είμαστε πάλι μαζι.

alladin82

# 5 στις 22/9/2012
author
Ανδρας / 40 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 333
Διαβαζω οτι στηλιτευεις ως σημειο τριβης τη ζηλεια απ την πλευρα του αγαπητικου και οτι για παραδειγμα δε θελει να μιλας με συμαθητες σου στη σχολη. Εχετε λες σχεση 18 μηνες και το φαινομενο αυτο ξεκινησε τους τελευταιους 3. Δηλ τους υπολοιπους 15 μηνες ηταν ολα τελεια? Μπορουσες κ μιλαγες ανετα με οποιονδηποτε? Ακομα και αν δεν ειχες περασει στη σχολη. Εγω πιστευω οτι σε ζηλευε και πριν και οχι μονο να μη μιλας με αλλους αντρες. Πεφτω μεσα ή οχι?
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost