Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ποιός είναι ο σημερινός Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σελίδα : 1

koyrsaros

# 1 στις 5/4/2003
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
'Aρεσαν+: 0%

Ποιός είναι ο σημερινός Πρόεδρος των ΗΠΑ.

George W. Bush: Ποιός είναι ο σημερινός Πρόεδρος των ΗΠΑ ??

<<Σήμερα, κάθε κάτοικος στον πλανήτη μας, θα πρέπει να συνειδητοποιήσει, ότι πιθανώς μία ημέρα αυτός ο πλανήτης να μην είναι πλέον κατοικήσιμος. Πάνω από κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί κρέμεται με μία λεπτή κλωστή, η πυρηνική "δαμόκλειος σπάθη". Αυτή η κλωστή μπορεί σε οποιαδήποτε στιγμή, ένεκα ατυχήματος, λανθασμένου χειρισμού, η παραφροσύνης, να κοπεί. (John F. Kennedy)>>

<<Τρέλλα: κέρδισα την εκλογή...Εγώ που αναφέρθηκα ενάντια στην Ειρήνη, και την Ευημερία, όπως ακριβώς, και ενάντια στον σημερινό Πρόεδρο>>...Αυτά δήλωσε γελώντας, στις 14. Ιουνίου 2001 ο Μπους στον Σουηδό πρωθυπουργό Goran Perrson.
Δεν είχε όμως προσέξει, ότι η κάμερα της τηλεόρασης συνέχιζε να καταγράφει.

Έξη μήνες νωρίτερα, 26 Ιανουαρίου 2001 μετά από επανειλημμένα μαγειρέματα και καταμετρήσεις των ψηφοδελτίων ανεδείχθη πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ο George W. Bush. Λίγες ημέρες αργότερα εγκαταστάθηκε στον Λευκό Οίκο και πήρε την θέση του στο οβάλ γραφείο αντικαθιστώντας τον αποχωρούντα πρόεδρο Clinton.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ένας μεγάλος αριθμός Ευρωπαίων και Αμερικανών δημοσιογράφων είχαν συγκεντρωθεί στο μπαρ Club Building στην 14th Avenue όχι πολύ μακριά από τον χώρο που οι Ρεμπουπλικάνοι προετοίμαζαν το κυβερνητικό τους σχήμα. Οι δημοσιογράφοι συζητούσαν κριτικάροντας την κουλτούρα των νέων Τεξανών κυβερνητικών μελών εκφράζοντας σκέψεις και προγνωστικά γύρω από τον νέο Πρόεδρο. Υπήρξαν από τους Ευρωπαίους διάφορες γνώμες και αντιθέσεις, απέναντι στους συναδέλφους τους της Washington Post. Και ενώ οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι χειροκροτούσαν με ενθουσιασμό την παρουσίαση στην αίθουσα του Bush οι Ευρωπαίοι τηρούσαν επιφυλακτικότητα. Ο νέος Πρόεδρος δεν ήταν απόλυτα ειλικρινής στις προεκλογικές του δηλώσεις. Προγραμμάτιζε να παρατείνει στην πατρίδα του, το Τέξας, την θανατική καταδίκη όταν άλλες χώρες προ πολλού την έχουν καταργήσει. Είχε άγνοια από το Ισραηλινό-Παλαιστινιακό πρόβλημα, και οι θέσεις που έπαιρνε σε ότι αφορά τη πολιτική των ΗΠΑ διεθνώς, ήταν άχρωμες. Οι αντιπρόσωποι του γαλλικών και γερμανικών πρακτορείων ειδήσεων, διαπιστώνοντας τις αόριστες τοποθετήσεις του σε πολλά διεθνή θέματα, διέβλεπαν μελλοντικά κινδύνους κατά την προεδρία. 'Αλλοι δημοσιογράφοι από λεπτότητα περιορίστηκαν σε ερωτήσεις ρουτίνας αυτές που αφορούσαν περισσότερο τα Hobby και την ιδιωτική του ζωή.O George Bush δεν έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό παρά μόνο τρεις φορές !!

Οι γνώσεις του στην διεθνή πολιτική περιοριορίζονται μόνο στο τι συμφέρει τα μεγάλα τραστ πετρελαίου, με λίγα λόγια τους οικονομικούς γίγαντες, αυτούς που τον βοήθησαν να οργανώσει την προεκλογική του εκστρατεία επενδύοντας 3 εκατ. δολάρια. Είχε πλήρη άγνοια από τη παγκόσμια πολιτική !! Εκτός αυτού ο νεoς πρόεδρος παρουσίαζε σοβαρά κενά αφού δεν γνώριζε ποιες είναι οι κρίσιμες περιοχές στον κόσμο, ιδιαίτερα τι συνέβαινε στην κεντρική Ασία. Κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας το 1997 σε μία συνέντευξη που έδωσε στον τύπο δεν ήξερε, ότι πρόεδρος στο Πακιστάν, είναι στρατηγός Pervez Musharaf, ένας σημαντικός σύμμαχος του πενταγώνου στο Islamabad, σ΄αυτή τη χώρα που το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της είναι αντιαμερικανοί !!! Σε ερώτηση που του υπόβαλλε ένας άλλος δημοσιογράφος, τι γνωρίζει για τους Τάλιμπαν, σήκωσε αμήχανα τους ώμους του. Ο ίδιος δημοσιογράφος, για να τον βοηθήσει πρόσθεσε: "διάκριση των γυναικών στο Αφγανιστάν κύριε πρόεδρε"; "Αμέσως ο Bush ζωήρεψε και έδωσε την απάντηση: Ναι βέβαια.... οι Τάλιμπαν στο Αφγανιστάν! Φυσικά... Αντίποινα... Κι εγώ νόμιζα, ότι μου μιλούσατε για κανένα συγκρότημα της "Pop-Musiκ". Τόσο καλά πληροφορημένος ήταν ο μελλοντικός πρόεδρος των Ηνωμ. Πολιτειών!!!

Ο Bush μεγάλωσε σε στενό οικογενειακό περιβάλλον, καλομαθημένο παιδί που δεν του έλειπε τίποτε. Όταν ο πατέρας του Georg Bush έγινε αρχηγός της CIA, όπως πολλοί άλλοι βλαστοί σημαντικών οικογενειών του Τέξας, έτσι και ο γιός του εργάστηκε ως διευθυντής, με αποτυχία, στην επιχείρηση πετρελαιοειδών "Αrbusto". Ήδη σύντομα ήρθε σε γνωριμία με τους πετρελαιοσεϊχηδες της κεντρικής Ασίας και ιδιαίτερα της Σαουδικής Αραβίας, μεταξύ αυτών των μεγιστάνων του πετρελαίου ήταν και η οικογένεια Μπιν Λάντεν τους οποίους ο πατέρας, George Bush, είχε επανειλημμένα επισκεφτεί και είχε φιλοξενηθεί. Το κυβερνητικό επιτελείο του Bush αποτελείται από ανθρώπους που όλοι τους έχουν σχέση με τον μαύρο χρυσό τα κουστούμια τους μυρίζουν πετρέλαιο. Όλους τους παλιούς συναδέλφους του, τους εγκαθίδρυσε στην κυβέρνηση, αρχίζοντας από την αινιγματική λυγερή και όμορφη καθηγήτρια του Stanford Πανεπιστημίου, έμπειρη Σοβιετολόγο και πρώην σύμβουλο του πατέρα Bush, Condoleezza Rice. Η Rice ήταν από το 1991 μέχρι το 2000 μέλος του διοικ. συμβουλίου της εταιρίας Chevron, ενός γίγαντα των τραστ πετρελαίου. Συνεχίζει δε να είναι υπεύθυνη για την περιοχή Καζακστάν και Πακιστάν. Σημειωτέον, ότι το Καζακστάν, που βρίσκεται βορείως του Αφγανιστάν, και ήταν μία από της πρώην δημοκρατίες της Σοβιετικής Ένωσης, το έχουν ονομάσει "Νέο Κουβέιτ", στο έδαφος του υπάρχουν κοιτάσματα τουλάχιστον 15 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο. Γενικώς οι ειδικοί υπολογίζουν, ότι στη προσκείμενη περιοχή συμπεριλαμβανομένου και του Τουρκμενιστάν υπάρχουν κοιτάσματα πετρελαίου περί τα 65 δισεκατομμύρια βαρέλια. Ήδη η εταιρία Chevron έχει εξασφαλίσει μέσω της εκεί θυγατρικής εταιρίας Tengizchevroil το μεγαλύτερο μέρος των κοιτασμάτων.

Ο Dick Cheney, αντιπρόεδρος στον Bush, υπήρξε πριν την εκλογή του πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας παροχής υπηρεσιών ανά τον κόσμο για τις βιομηχανίες πετρελαίου, Halliburton. Ο Donald Evans, υπουργός οικονομικών, ήταν γενικός διευθυντής, της εταιρίας Tom Brown Inc, είχε ιδιαίτερα να ασχοληθεί με το πετρέλαιο, όπως ο υπουργός ανάπτυξης κ. Spencer Abraham. Ο Bush υπουργοποίησε επίσης και πρώην συνεργάτες και συμβούλους του κάποτε προέδρου Ρήγκαν, π.χ. τον Richard Armitage, αντιπρόσωπο στο υπουργείο εξωτερικών, τον Elliot Abrahms, γραμματέα του ίδιου υπουργείου. Και οι δυο τους έχουν σκοτεινό παρελθόν, αφού ήταν ανακατεμένοι στο εμπόριο ναρκωτικών και στην γνωστή υπόθεση "Ιράν-Κόντρας". Υπουργοποίησε επίσης τον Richard Perle σύμβουλος του Ρήγκαν ψευδώνυμο "σκοτεινός πρίγκιπας" και σημερινός αρχιτέκτονας του πολέμου. Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός καταστροφικού πολέμου. Τα 68% των Γερμανών είναι ενάντια στον πόλεμο, όπως επίσης σχεδόν το ίδιο ποσοστό, δηλαδή το 67% πιστεύει ότι ο Bush και οι Νονοί, αγνοώντας τις διαμαρτυρίες των Λαών, των Εκκλησιών και των Οργανώσεων Ειρήνης, όπως και των άλλων κοινωνικών οργανώσεων, θα επιχειρήσουν τον πόλεμο. Έχουν μετακινήσει έναν τεράστιο αριθμό δυνάμεων στον κόλπο και στην περιοχή, πίσω πλέον δεν κάνουν, θα πρέπει να φτάσουν στον στόχο τους και αυτός είναι για σήμερα το Ιράκ , ίσως αύριο ν΄ακολουθήσει το Ιράν, κι εκεί υπάρχουν άφθονα "βιολογικά όπλα" και πετρέλαιο...

Τα προγνωστικά των δημοσιογράφων , από την πρώτη συνέντευξη που έδωσε ο Bush στο Club-Building, δηλαδή, ότι ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ είναι επικίνδυνος για τον κόσμο, βγαίνουν πραγματικά. Έχει άφθονους φτωχούς στρατιώτες να τους ρίξει στο μέτωπο να δώσουν το αίμα τους για τον "μαύρο χρυσό". Αμέσως μετά τις 11. 09.01 ψηφίστηκαν από το Κογκρέσο αντιτρομοκρατικοί νόμοι οι οποίοι κόπηκαν και ράφτηκαν στα μέτρα των στρατιωτικών, της αστυνομίας και των μυστικών υπηρεσιών. Ορισμένοι από αυτούς είχαν ήδη ψηφιστεί και εφαρμοστεί ενάντια στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την παγκοσμιοποίηση, προ τις 11.09. Σήμερα στις ΗΠΑ κυριαρχεί παντού η αστυνόμευση. Μέσω των αντιτρομοκρατικών νόμων έχει πάρει την απόλυτη δύναμη στα χέρια της το FBI και η CIA. Με τον τρόπο αυτό έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν όλες τις μη κυβερνητικές οργανώσεις και σωματεία, τις τηλεφωνικές επικοινωνίες των δημοσιογράφων των λογοτεχνών και οποιουδήποτε απλού Αμερικανού πολίτης τον οποίο θεωρούν ύποπτο. Του Bush στόχος είναι, να αποτελειώσει αυτό που ξεκίνησε ο πατέρας του, δηλαδή να κυριαρχήσει στην Κεντρική Ασία και να ελέγχει απόλυτα τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο.

Eτσι γίνεται ο "Κυρίαρχος των δαχτυλιδιών" και πέτυχε την παγκοσμιοποίηση "made in USA".
Ο πόλεμος θα γίνει και θα έχει άσχημα αποτελέσματα για την ανθρωπότητα, το καυτό ερώτημα είναι: Τι θα επακολουθήσει μετά τον πόλεμο;.. Είναι δύσκολο κανείς να το προβλέψει, μπορεί όμως να το φανταστεί.

Αυτά για να μαθαίνουμε......

koyrsaros

# 2 στις 11/7/2003
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
'Aρεσαν+: 0%
O Τζορτζ Μπους βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο «μάτι του κυκλώνα», καθώς πληθαίνουν οι αμφισβητίες των πληροφοριών που χρησιμοποίησαν για να «χτίσουν» το κατηγορώ κατά του καθεστώτος Σαντάμ. Την Παρασκευή ο Βρετανός πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ρόμπιν Κούκ, κάλεσε τη Ντάουνινγκ Στριτ να παραδεχθεί πως «το Ιράκ δεν αποτελούσε πραγματική απειλή».

«Ο πόλεμος αυτός ετοιμάστηκε στην Ουάσινγκτον, με την πρωτοβουλία μίας ομάδας νεοσυντηρητικών, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Κι αυτό που έκανε τον πόλεμο αναπόφευκτο δεν ήταν η αυξανόμενη απειλή από το Ιράκ αλλά η αλλαγή καθεστώτος που ζητούσαν οι Αμερικανοί» υποστήριξε ο Ρόμπιν Κουκ σε άρθρο του στον Independent.

Μία ημέρα νωρίτερα, υψηλόβαθμα στελέχη της βρετανικής κυβέρνησης παραδέχονταν υπό καθεστώς ανωνυμίας στο BBC πως δεν αναμένουν πλέον τον εντοπισμό όπλων μαζικής καταστροφής στο Ιράκ, σε αντίθεση με την πεποίθηση Μπλερ ότι όπλα ή αποδείξεις της ύπαρξής τους τελικώς θα βρεθούν. Την εκτίμηση ότι απαγορευμένα όπλα δεν πρόκειται να εντοπιστούν στο Ιράκ απέρριψε στις δηλώσεις του και ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Κόλιν Πάουελ.

koyrsaros

# 3 στις 23/7/2003
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
'Aρεσαν+: 0%

Δηλώσεις του Τζωρτζ Μπούς τζούνιορ !!!

Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Το βλέπω όλη την ώρα, όταν μου 'ρχονται άνθρωποι και μου λένε: "Μη μας απογοητεύσεις άλλη φορά".

Η ελπίδα του έθνους μας είναι οι οικογένειες. Εκεί αποκτούν όνειρα τα φτερά.

Πρόκειται προφανώς περί προϋπολογισμού. Βλέπω πολλά νούμερα.

Ξέρω ότι υπάρχει πολλή φιλοδοξία στην Ουάσιγκτον. Αισιοδοξώ ωστόσο ότι οι φιλόδοξοι θα κατανοήσουν πως έχουν περισσότερες πιθανότητες να πετύχουν με την επιτυχία παρά με την αποτυχία.

Νομίζω ότι συμφωνούμε. Το παρελθόν έχει τελειώσει.

Μερικές φορές, μέχρι να πάρουμε στα χέρια μας μια αντικειμενική ανάλυση, η σύζυγός μου η Λόρα κι εγώ δεν κατανοούμε πόσο έξυπνα είναι τα παιδιά μας.

Το μόνο που ξέρω για τη Σλοβακία, το ξέρω από πρώτο χέρι, από τον υπουργό σας των Εξωτερικών που ήρθε στο Τέξας. Στην πραγματικότητα είχε συναντηθεί στο Τέξας με τον πρωθυπουργό της... Σλοβενίας.

Πρέπει να διατηρήσουμε τις καλές μας σχέσεις με τους Ελληνικούς. (Grecians αντί Greeks)

Μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους οι Κοσοβιανοί. Αυτοί πάλι δεν είναι άλλοι από τους Κοσοβάρους

Οι φίλοι μας θα γίνουν οι ειρηνοποιοί και η μεγάλη μας χώρα, η Αμερική, θα γίνει ο βηματοδότης. Pacemaker δηλαδή, αντί για peacemaker (ειρηνοποιός)

Δεν ξέρω αν θα νικήσω ή αν θα χάσω. Νομίζω ότι θα νικήσω. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος για τη δουλειά. Κι αν δεν είμαι, έτσι έχουν τα πράγματα.

Είναι προφανές ότι το έθνος μας εξαρτάται από τις ξένες εταιρείες πετρελαίου. 'Ολο και περισσότερες από τις εισαγωγές μας προέρχονται από το εξωτερικό.

Θα χρειαστούν ένα σωρό επιθεωρητές του IRA (Εννοεί του IRS (η Εφορία των ΗΠΑ))

Πρέπει να εξηγήσουμε στο έθνος μας ότι η ζωή είναι σημαντική υπόθεση. 'Οχι μόνο η ζωή των μωρών, αλλά και η ζωή των παιδιών που ζουν στα σκοτεινά μπουντρούμια του 'Ιντερνετ.

Το φυσικό αέριο είναι ημισφαιρικό. Μ' αρέσει να αποκαλώ ημισφαιρική τη φύση του, γιατί είναι ένα προϊόν που μπορούμε να το βρούμε στη γειτονιά μας.

Πιστεύω ότι το ανθρώπινο γένος μπορεί να συνυπάρξει ειρηνικά με τα ψάρια. (!!!)

Kαι όμως τα έχει πεί !!!!!

koyrsaros

# 4 στις 25/7/2003
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
'Aρεσαν+: 0%
Ο Λευκός Οίκος επιθυμεί την ανατροπή του ιρανικού καθεστώτος !!!!

Την άποψη ότι ο Λευκός Οίκος επιθυμεί την ανατροπή του ιρανικού καθεστώτος εξέφρασε την Πέμπτη ο πρόεδρος της χώρας Μοχάμαντ Χαταμί. Παράλληλα, κάλεσε τους Ιρανούς να μην δώσουν αφορμές στις ΗΠΑ για να προχωρήσουν σε αυτά τα σχέδια.

Ο Ιρανός πρόεδρος κατηγόρησε την Ουάσινγκτον και το Λονδίνο ότι είπαν ψέμματα, σχετικά με τα όπλα μαζικής καταστροφής, για να αιτιολογήσουν την πολεμική επιχείρηση στο Ιράκ, και επισήμανε ότι ανάλογα προσχήματα θα παρουσιασθούν για το Ιράν.

«Οι Αμερικανοί θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις ίδιες δικαιολογίες και για το Ιράν» σημείωσε, αναφερόμενος στις συνεχείς κατηγορίες των ΗΠΑ ότι το Ιράν επιδιώκει να αποκτήσει πυρηνικά όπλα με την κάλυψη ενός πολιτικού πυρηνικού προγράμματος, κάτι που η Τεχεράνη αρνείται.

Κάτι μου βρωμάει εδώ φίλοι μου....ψεύτης να βγω....

ste76

# 5 στις 25/7/2003
author
Ανδρας / 47 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 175
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros
Πρέπει να διατηρήσουμε τις καλές μας σχέσεις με τους Ελληνικούς. (Grecians αντί Greeks)Ειτε το πιστευετε ειτε οχι αυτη η εκφραση εγινε θεμα συζητησης στην Αγγλια...μαλιστα σε talk show ο παρουσιαστης γελωντας ανεφερε την βλακεια του Μπους.

koyrsaros

# 6 στις 21/11/2003
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
'Aρεσαν+: 0%
Είναι ο Πρόεδρος ενός Εθνους. Των ΗΠΑ, που μετά απο τα 2 πρόσφατα τρομερά τρομοκρατικά χτυπήματα στην Τουρκία, δεν εξέδωσαν ουτε ένα απαγορευτικό ταξιδιωτικό είς βάρος των φίλων τους των Τούρκων.

Και λέω εγώ τώρα, φαντάσου να γινόταν σε εμας ? Θα μας είχαν αποκλείσει στο τουριστικό επίπεδο για τα επόμενα δύο χρόνια και κανένας δεν θα πατούσε το πόδι του στη πατρίδα μας.

Μάλιστα, είναι οι ΗΠΑ, είναι αυτοί που τους δώσαμε το Εθνικό μας σύμβολο όταν το πήραμε απο τη νήσο Ιμια και τους είπαμε και ευχαριστώ απο πάνω δημόσια μεσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Kαι ήδη η Αμερική έχει αρχίσει, μετα τα τρομοκρατικά χτυπήματα ενάντια των τούρκων, μια ασφυκτική πίεση προς την Ευρωπαική ένωση σε όλους τους τομείς για συμπαράσταση της προς την γείτονα χώρα.
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...

koyrsaros

# 7 στις 31/8/2005
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
'Aρεσαν+: 0%
Παλιό το thread αλλα πάντα διαχρονικό τελικά. Μετά απο πολύ ψάξιμο το βρήκα και το ξέθαψα. Αιτία, η απίστευτη κερδοσκοπία του Μπούς αφού το βαρελάκι ξεπέρασε τα 71$. Ασε δε τα φούμαρα για την Κατρίνα και την κάθε Κατ(ρ)ίνα που σκαμπανεβάζει το πετρέλαιο για να θησαυρίζουν οι Πολυεθνικές του Μπούς.

Διάβασα κάπου και κάποια κυρία εδώ, είπε ότι αν γίνουμε πολλοί θα διώξουμε το ''κακό'', ότι αν εμεις που ενδιαφερόμαστε γίνουμε αρκετοί θα τα καταφέρουμε. Δυστυχώς δεν είναι έτσι. Τα εκατομμύρια των λαών που διαδήλωσαν ενάντια στον πόλεμο, ενάντια στον Μπους και τον Μπλαίρ τι κατάφεραν ? Και όχι μόνο δεν κατάφεραν οι δήθεν αυτοί που διαδήλωναν και ούρλιαζαν για την Ειρήνη, αλλά τους ψήφισαν για άλλη μια 4ετία να κυβερνήσουν τον κόσμο και την χώρα τους.

Ετσι είναι φίλοι μου, σήμερα ο τυφώνας Κατρίνα ''πηρε'' μαζί του 50 ψυχές στις ΗΠΑ. Σήμερα όμως πάνω απο 600 Ιρακινοί ποδοπατήθηκαν. Αυτό το ακούσατε ? Τα κανάλια απο χθές όλο για τις καταστροφές στις ΗΠΑ μιλούσαν. Οχι βέβαια,πως να το ακούσετε.....ίδια αξία έχει η Αμερικάνικη ζωή και ίδια η Ιρακινή ? Ολα σικέ είναι, αρρωστημένα και εμείς παίζουμε τις μαριονέτες στο θέατρο που έχουν στήσει ο Μπούς και οι σύμμαχοι του.

Ρίξτε μια ματιά στην ταινία Φαρενάιτ 9/11 (κυκλοφορεί σε dvd στα video clubs).
Θα εκπλαγείται όλοι σας, θα χάσετε τη γή κάτω απο τα πόδια σας.

Καλο σας βράδυ και περαστικά μας.
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost