Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

14 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΤΙΠΟΤΑ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

dionu1976

# 1 στις 11/10/2012
author
Γυναίκα / 47 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3
'Aρεσαν+: 0%

14 Χρονια μετα..Με αγγιζει και δεν νοιωθω τιποτα..Και τωρα τι κανουμε?

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΥΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ..ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ..
ΕΙΜΑΙ 36 ΧΡΟΝΩΝ..ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ 14 ΧΡΟΝΙΑ..Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ..ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ..ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΠΑ ΜΟΥ..ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΗΡΘΕ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ 13ΩΝ ΚΑΙ 11 ΧΡΟΝΩΝ).
ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ..ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΑΜΟ..ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΤΩΣΕΙ ΠΟΤΕ..ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΡΩΤΑΣ..Η ΑΓΑΠΗ..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΕΣ ΤΟΝΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ..ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΒΡΙΣΚΑ ΕΝΑΝ ΤΟΙΧΟ..ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ.."ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΟΥΒΕΝΑ"..Ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ?.."ΤΣΟΥΚΝΔΙΔΑ"..ΧΑΧΑΧΑ..ΓΕΛΑΣΑΜΕ..ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ.."ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΝΑ ΔΙΗΜΕΡΟ?"..Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ?.."ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..ΠΑΙΔΙΑ.."..ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ "ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ..ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΣ"..Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ?.."ΚΑΛΑ..ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΛΟ ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ?"...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ..ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΒΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ..ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ..ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ..ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΡΩΤΑ.
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ..ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ..ΜΑΤΑΙΑ ΜΑΛΛΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ..ΣΩΣΤΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ..ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ..ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΕΙΝΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ..ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΥΝΕΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΤΕ..ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.."ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ...ΔΕ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ"..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΝ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΓΩ..ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ.
ΤΟ 2005 ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ (ΚΑΡΚΙΝΟ)..ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΤ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΤΑ 99% ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ..(ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑ..ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ..ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ..ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΞΕΣΠΑΓΕ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΕΝΟΙΩΘΕ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ)..ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΩ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..
ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΩ ΟΜΩΣ ΕΝΑ..ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΘΥΜΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ..ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ..ΟΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΣΕ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ...ΣΕ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΦΙΛΙ..ΣΕ ΜΙΑ ΣΦΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ..ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΤΗ ΒΡΟΧΗ....ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ..ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ..ΩΡΑΙΑ..ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΑΧΤΥΛΙΕΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ..ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ..ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ..ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΒΑΖΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ..ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΨΥΧΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ..ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ.."ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ..ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ"..(ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΥΚΝΥΕΙ)
ΠΟΥ ΛΕΤΕ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΩ..ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ..ΔΕΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ..ΔΕΝ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΕ..ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ..ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ..ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ..ΤΟΝ ΠΟΘΟΥΣΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΑΛΛΙΑ..ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ..ΗΜΟΥΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ..ΤΟ ΣΑΓΑΠΩ..ΤΟ ΑΚΟΥΓΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 15 ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ..ΤΟ ΧΑΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΝΟΙΩΘΑ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ..ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΩΡΕΣ?..ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ..ΕΙΜΑΣΤΑΣΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ..ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ή ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ..ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΒΑΡΙΕΣ..ΜΗΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΙΖΟΜΑΙ..
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ..ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ..ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ..ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ...ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ...ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΤΙΑΝΕΨΕΙ..ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΟΜΟΡΦΗ..ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΦΑΛΙΑΡΑ!
Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ..ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΛΩΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ..ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΨΗ.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕΞ..ΑΠΛΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.
ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ..ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΝ ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΟΥ..ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΤΙΠΟΤΑ..ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑΝ ΚΑΒΓΑ ΜΑΣ..ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ..
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ
ΑΥΤΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ
ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΑΝΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ..ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ..ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ..ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΩΡΑ.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ "ΤΗ ΣΥΖΥΓΙΚΗ ΚΛΙΝΗ"..ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ..ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ..ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΘΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΩ...
...ΝΟΙΩΘΩ ΗΔΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ...ΠΕΡΙΕΡΓΟ Ε?
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ..........

archagellos

# 2 στις 11/10/2012
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563
Απο την περιγραφη που εκανες προσωπικα ειδα δυο διαφορετικους ανθρωπους να ειναι κατω απο την ιδια στεγη .

Αλλες αναγκες εχεις εσυ που δεν καλυπτονται , αλλες αναγκες εχει αυτος που παλι δεν καλυπτονται .
Αντι να τον χωρισεις .......τον παντρευτηκες .
Ο γαμος σας ειχε ληξη πριν καν ξεκινηση ,ησουν ερωτευμενη και δεν εβλεπες .
Η ζωη βεβαια δεν σταματαει παντα παει εμπρος και θα μπορουσα να σου πω οτι εισαι πολυ μικρη ακομα για σταματησεις την ζωη σου .

Οσο αφοαρα για τα παιδια καλο θα ειναι να παρεις την γνωμη ενως ειδικου πως να χειριστεις το θεμα .
Το να εισται κατω απο την ιδια στεγη και να κοιμασε αλλου για χαρη των παιδιων ειναι κατι που μπερδευει τα παιδια για το πως ειναι η οικογενεια .
Σε αυτες τις περιπτωσεις ,οι ξεκαθαρες καταστασεις ειναι αυτες που προσδειδουν ωριμοτητα .
Εαν μπορουσες να δεις την ψυχη των παιδιων αυτη την στιγμη θα εβλεπες το ποσο μπερδεμενα ειναι και το ποσο ασχημα νιωθουν καθως κα ιτην τεραστια ανασφαλεια που τα διακρινει .
Το οτι η κορη σου ειπε αυτα που ειπε για τον πατερας της ειναι ακρος ανησυχιτικο .

Σαν ζευγαρι αποτυχατε ......σαν γονεις δεν εχετε το δικαιωμα να αποτυχετε .
Τα παιδια θελουν και τον Πατερα και την Μητερα .

Καλο θα ηταν αυτη την στιγμη να παρει ο καθενας τον δρομο του χωρις να εχετε παρκαρει στην σφαιρα του γκριζου ..............
Καλη σας τυχη

inioxos52

# 3 στις 11/10/2012
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Οταν ενας ανθρωπος παντρευεται σε τοσο μικρη ηλικια οπως εσυ, και εχοντας μαλιστα και μια σεβαστη διαφορα στην ηλικια, συνηθως τιποτα καλο δεν προμυνηεται σε βαθος χρονου.

Πολυ περισσοτερο δε, οταν παντρευεται ενα ρομαντικο και αμαθο 22χρο κοριτσοπουλο, που δεν μπορει να καταλαβει το ειδος του ανθρωπου που εχει διπλα του, και αν οντως αυτος ο ανθρωπος ειναι ο σωστος γιαυτην.

Τωρα, λιγο πριν το επισημο τελος του γαμου σου, και αφου οπως λες εκανες ολες τις δεουσες προσπαθειες να συζητησεις το θεμα μαζυ του χωρις αποτελεσμα, νομιζω πως πρεπει -εαν και εφοσον εχεις τις δυνατοτητες-, να αποχωρησεις απο αυτον τον γαμο που τιποτε πλεον δεν σου προσφερει, ενημερωνοντας τον αρχικα για αυτην σου την προθεση.

Ισως κατω απο την πιεση του επισημου χωρισμου, αποφασισει να μιλησει μαζυ σου μηπως και διασωσει το διαλυομενο σπιτι του. Εφοσον δεν υπαρχει κατι αλλο στην ζωη του, θα κατσει να συζητησει. Εαν δεν κατσει, τοτε νασαι σιγουρη πως ειναι αλλου πλεον.
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

morgoth

# 4 στις 11/10/2012
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461
παντα ενα προβλημα αποκτα τις πραγματικές του διαστασεις οταν βγαινει απο μεσα μας...

Πρέπει να το συζητησεις εκτενώς. Με εμπειρους ανθρωπους. Που δε θα μεινουν στα τετριμμενα και στα κλισέ.

η κορη σου φαινεται να χει θυμο και αυτη. την βαλατε στο προβλημα? τα καταλαβε απο μονη της? Παντως το παιδι σου λεει στα ισια τι ειναι αυτο που θα θελε εκεινη για να ειναι καλά.

Οτι και να κανετε τελικα, προσπαθησε τα παιδια να μην τα βαλετε στο προβλημα σας. Αυτος ειναι καλος πατερας, οικογενειαρχης οπως λες. Οποτε αυτος ο ρόλος του δεν πρεπει να πληγει.

KLELIA22

# 5 στις 11/10/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
... παντως ο Χασαποταβερνας..
με παρεμφερες προβληματακι....
μολις του κανα κατι ερωτησουλες...εγινε καπνος...
να την βουτηξω?

lovable1

# 6 στις 11/10/2012
author
Γυναίκα / 38 / Σε σχέση
Ν. Δράμας / Δράμα
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 884
Είναι φανερό ότι είσαι εκνευρισμένη και καταλαβαίνω οτι πλέον και μόνο που αναπνέει σε νευριάζει!!! Με τον καιρό έχεις μαζέψει πολύ θυμό μέσα σου και έχει διονγκωθεί πλέον τόσο πολύ που έχεις ξενερώσει πλήρως μαζί του.

Το θέμα είναι ότι λες εσύ η ιδια, ότι για δικούς σου λόγους δεν θέλεις να χωρίσεις τώρα... και για να αντέξεις αυτή σου την επιλογή θα πρέπει να κάνεις κάτι...
Τι είναι αυτό το κάτι;;;

Πρέπει να αλλάξεις τρόπο σκέψης!
Απο τη στιγμή που επιλέγεις να κάτσεις και να παλέψεις, θα πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι έτσι, να σταματήσεις να είσαι θυμωμένη, να πάρεις απόφαση με λίγα λόγια ότι αφου τόσα χρόνια είναι έτσι ο σύντροφός σου και ότι αφού προσπάθησες να τον αλλάξεις και δεν κατάφερες τίποτα, θα πρέπει να συμβιβαστείς. Πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι τα καλά χαρακτηριστικά αυτού του ανθρώπου (δεν μπορεί κάτι καλό θα έχει!), τις όμορφες στιγμές (έστω και παλιές) που περάσατε μαζί, να μην κακοχαρακτηρίζεις κάθε τι που λέει ή κάνει...Γενικά πρέπει να αποβάλλεις τον αρνητισμό που σε διακατέχει γι'αυτόν τον άνθρωπο (όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται αυτή τη στιγμή). Αλλά οπωσδήποτε αν θέλεις να συνεχίσεις τον γάμο σου, πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι... αλλιώς δεν σε βλέπω να αντέχεις για πολύ ακόμη!

Η άλλη περίπτωση είναι να βρεις γκόμενο και να έχεις "γραμμένο" τον σύζυγό σου!!!! (Είναι κι αυτό μια είδους θεραπεία! Πως να το κάνουμε!)

Αλήθεια! Θα μπορούσες να μου πεις κάποια θετικά χαρακτηριστικά του συζύγου σου;

KLELIA22

# 7 στις 11/10/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by lovable1

.. ρε συ Λοβ..

εσυ μετα που χωρισες... και εισαι με τον ερωτα σου..
πολυ στανιαρες!!

demantz

# 8 στις 11/10/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
ετσι ειμαστε εμεις οι δραμινιες...υστερα απο λιγο στανιαρουμε...

demantz

# 9 στις 11/10/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
dionu...δεν με επεισες...πες αυτο που εχεις στο μυαλο σου και μην το γυροφερνεις

nefelena

# 10 στις 11/10/2012
author
Γυναίκα / 47 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Ιωνία
Απαντήσεις: 1.558
Χειριστικος....δογματικος...απολυτος ξερολας.....ανεκαθεν καλη μου!

Το ανεχοσουν οσο ησουν ερωτευμενη και τον θαυμαζες ......σε ενοχλει γιατι δεν εισαι πλεον......

Αλλαζει αυτος?......οι περισσοτεροι λενε πως οχι.....ισως μετριαζεται....αλλα και παλι χρειαζεται να δεχτει ισχυρο κλονισμο....αλλα και πες οτι αλλαξε....εισαι σιγουρη οτι θα σου φτασει?.......προσωπικα πιστευω πως οχι.....εσυ το συντηρουσες τοσα χρονια.....

Μηπως σου λειπει αυτο που ενιωθες?....μηπως αυτο αναζητας γιατι ετσι ενιωθες ζωντανη και κρατουσες και εσας ζωντανους?......
Αρέσει στο μέλος dionu1976
Θελω τη μερα που θα φυγεις,απ το πρωι να μου γελας...κι οταν την πορτα θα ανοιγεις να ειναι σαν να μ αγαπας...

just_a_girl

# 11 στις 11/10/2012
author
Γυναίκα / 42 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 193
Αγαπητη dionu,

καταλαβαινω πολυ καλα πως νιωθεις. Για μενα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να απευθυνθεις σε ψυχολογο, ετσι ωστε να ψαξεις μεσα σου και να βρεις τι ειναι αυτο που ΘΕΛΕΙΣ εσυ να κανεις, καθως και αν ειναι οντως καλυτερο για τα παιδια να μη χωρισεις. Εισαι σε μια φαση που αναθεωρεις τη ζωη σου. Εχεις σταματησει να τρεχεις και κοιτας γυρω σου να δεις τι γινεται. Πραγματικα θα σε βοηθουσε παρα πολυ σ'αυτη τη φαση ενας ειδικος.

Οσο για τη σχεση σου με το συζυγο, αποψη μου ειναι να αλλαξεις τον εαυτο σου γιατι μονο αυτον μπορεις να αλλαξεις τελικα. Δηλαδη να μην προσποιεισαι, να μην δικαιολογεις το συζυγο, να μην τον "βολευεις" τοσο και να μην ανεχεσαι κριτικη, υποδειξεις, σχολια, ελεος!!! Και να καθεται και στον καναπε??? Ελα και καθαρισε εσυ ρε φιλε στην τελικη αφου θα τα κανεις καλυτερα!!! Εχεις κανει λαθη κι εσυ οπως καταλαβαινεις, του εχεις επιτρεψει να σε υποτιμαει. Στο πρωτο σχολιο που θα σου κανει για τις δουλειες του σπιτιου απαντησε του "Εχω μεγαλωσει 2 παιδια και κραταω ενα σπιτι 14 χρονια.Δεν δεχομαι υποδειξεις για την καθαριοτητα του σπιτιου!" Κανε αυτα και πες μας πως αντεδρασε!
Αρέσει στο μέλος dionu1976

just_a_girl

# 12 στις 11/10/2012
author
Γυναίκα / 42 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 193

Παράθεση:
Originally posted by lovable1
Πρέπει να αλλάξεις τρόπο σκέψης!
Απο τη στιγμή που επιλέγεις να κάτσεις και να παλέψεις, θα πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι έτσι, να σταματήσεις να είσαι θυμωμένη, να πάρεις απόφαση με λίγα λόγια ότι αφου τόσα χρόνια είναι έτσι ο σύντροφός σου και ότι αφού προσπάθησες να τον αλλάξεις και δεν κατάφερες τίποτα, θα πρέπει να συμβιβαστείς. Πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι τα καλά χαρακτηριστικά αυτού του ανθρώπου (δεν μπορεί κάτι καλό θα έχει!), τις όμορφες στιγμές (έστω και παλιές) που περάσατε μαζί, να μην κακοχαρακτηρίζεις κάθε τι που λέει ή κάνει...Γενικά πρέπει να αποβάλλεις τον αρνητισμό που σε διακατέχει γι'αυτόν τον άνθρωπο (όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται αυτή τη στιγμή). Αλλά οπωσδήποτε αν θέλεις να συνεχίσεις τον γάμο σου, πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι... αλλιώς δεν σε βλέπω να αντέχεις για πολύ ακόμη!

Αυτο που περιγραφεις απλα δεν υπαρχει

lovable1

# 13 στις 11/10/2012
author
Γυναίκα / 38 / Σε σχέση
Ν. Δράμας / Δράμα
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 884

Παράθεση:
Originally posted by KLELIA22
.. ρε συ Λοβ..

εσυ μετα που χωρισες... και εισαι με τον ερωτα σου..
πολυ στανιαρες!!

Παράθεση:
Από το μέλος just_a_girl - 11/10/12 04:02
... Αυτο που περιγραφεις απλα δεν υπαρχει ...

Αφού αποφάσισε να μείνει ρε συ τι άλλο να κάνει; Για πες μου;
Να είναι συγχυσμένη όλη μέρα, με τα μούτρα στο πάτωμα, να καταριέται τη ζωή της και να βρίζει ολημερίς και οληνυκτίς τον άντρα της;;; Δεν περνάει έτσι η ζωή just_a_girl.... Δεν περνάει η άτιμη!!!

Mystik_Male

# 14 στις 11/10/2012
author
Ανδρας / 54 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 2.599

Παράθεση:
Originally posted by dionu1976

Σ' όλη αυτή την ιστορία, δεν είδα πουθενά το δικό σου μερίδιο ευθύνης...

Τα σημάδια στο χαρακτήρα του άντρα σου τα έβλεπες από την αρχή, αλλά τότε δε σε ενοχλούσαν... γιατί τα έβλεπες μέσα από τα ροζ γυαλιά του έρωτα... και πάνω στο ροζ συννεφάκι που ζούσες...

Τώρα όμως που πιθανόν κάτι [ή κάποιος] έχει ταρακουνήσει το... "είναι" σου [και δεν εννοώ την ασθένεια του άντρα σου], έχεις αρχίσει να τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις...

Πάρ' το λίγο αλλιώς, στήριξε την επιλογή που έκανες πριν από χρόνια [γιατί μην ξεχνάς ότι είναι δική σου - και μια γυναίκα δεν κάνει ΠΟΤΕ λάθος- ( ) ] και μάθε να προσπερνάς αυτά που πλέον σε εκνευρίζουν...

...και γι' αρχή, γύρνα στη συζυγική κλίνη... ψυχή τε και σώματι... γιατί έχεις και δυο παιδιά [που κι αυτά επιλογή σου ήταν]...

...δεν είμαι εγώ αυτός που θα σου πει να βρεις σε άλλον την τρυφερότητα ή ό,τι άλλο σου λείπει τέλος πάντων...

Roxanne77

# 15 στις 11/10/2012
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Κεφαλληνίας / Αργοστόλι
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 1.315
Θεματοθέτρια, πολύ δύσκολα μπορεί να δοθεί απάντηση στα ερωτήματά σου...

Εννοείται πως δεν έχω να προτείνω τίποτε...Απλώς προβληματίζομαι....Αν καταγράφεις όλα τα παραπάνω σε έναν πρώτο και ήσσονος σημασίας απολογισμό τι θα μας έγραφες σε έναν άλλο απολογισμό???? Αυτόν που θα κάνεις στα 50-55 σου...Δεδομένου ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν είσαι πρόθυμη να "αυτοθυσιασθείς"??? Ίσως αν ήμουν μάνα να είχα άλλες απόψεις...ίσως...αλλά γενικότερα έχω την αίσθηση ότι υποτιμούμε τη νοημοσύνη των παιδιών...ωσάν να μην καταλαβαίνουν την όποια δυσλειτουργία, την όποια δυστυχία ζει η έρμη μάνα ή ο πατέρας....Γράφεις ότι και οι δύο σας είστε εξαιρετικοί γονείς, οπότε αυτό γιατί να μην εξασφαλίσει μία ομαλή συνέχεια στη σχέση με τον σύζυγο σε άλλο επίπεδο????? Γιατί πιστεύω ότι τα παιδιά νιώθουν την ανάγκη να βλέπουν τους γονείς τους ευτυχισμένους????? Έστω να μην είναι δυστυχισμένοι....έστω αυτό....

hns1602

# 16 στις 11/10/2012
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 7.719
Eδώ που απευθύνεσαι... ελάχιστοι είναι αυτοί που θα σου πούνε να δώσεις μια ευκαιρία στο γάμο σου... και δεν τους αδικώ... ο καθένας μας έχει πληρώσει ακριβά το τίμημα της όποιας σοφίας του...

Ως κάποτε ομοιοπαθούσα... και εφόσον θες να κρατήσεις ενωμένη την οικογένειά σου, θα σου πω ότι το πρώτο πράγμα που οφείλεις να κάνεις είναι να μιλήσεις ανοιχτά μαζί του... να του πεις την αλήθεια... διότι εάν δεν το κάνεις θα λογοδοτήσεις αργότερα γι' αυτό... οφείλει να ξέρει τι συμβαίνει στη σχέση σας...

Εάν δεν θέλει να καταλάβει και δεν ταρακουνηθεί από αυτήν σου την κίνηση, τότε θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το είδος της οικογένειας που θα έχεις από εδώ και πέρα... θα είσαστε δύο ξένοι σε ένα σπίτι;

Τα παιδιά καταλαβαίνουν τα πάντα... και η εικόνα μιας δυσλειτουργικής οικογένειας, δεν είναι ό,τι καλύτερο για την ψυχολογία τους και για τον τρόπο που θα αντιμετωπίζουν αυτοί το ζήτημα "οικογένεια" ως ενήλικες...

Τέλος, θα ήθελα να σου επιστήσω την προσοχή στο γεγονός, ότι παρά το ότι ο σύζυγός σου δεν είναι πια ο άνθρωπος που κάποτε αγάπησες, είναι ο σημαντικότερος άντρας στη ζωή σου και ο μόνος ο οποίος μπορεί να σου δώσει ανιδιοτελώς αυτό που λαχταράς βαθιά μέσα σου...

Εάν αποφασίσεις να χωρίσεις, να ξέρεις ότι οι συνθήκες δεν θα είναι ποτέ οι ιδανικές για κάτι τέτοιο, θα στιγματιστείς από το συγγενικό σας περιβάλλον... αλλά ενδέχεται η ζωή να είναι πολύ καλύτερη μακριά του και να βρεις ξανά τον εαυτό σου... σε εμένα τουλάχιστον έτσι λειτούργησε...

Αρέσει στο μέλος siopi13
I want a perfect body... I want a perfect soul...

redpassion69

# 17 στις 12/10/2012
author
Γυναίκα / 54 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 1.016

14 Χρονια μετα..Με αγγιζει και δεν νοιωθω τιποτα..Και τωρα τι κανουμε?

Θα σου πω ένα πράμα .....

Προσπαθώντας να διορθώσουμε ένα μερεμέτι αναγκαζόμαστε να γκρεμίσουμε τον τοίχο.
Είναι λοιπόν πιο σωστό να επιζητούμε την αλλαγή ξεκινώντας από τον εαυτό μας.

Οφείλουμε στον εαυτό μας να διεκδικήσουμε σχέσεις ουσίας, ισότιμες και ποιοτικές.

Μίλησε του σοβαρά όμως .....δώστου να καταλάβει τι θες, τι σε ενοχλεί ,
τα νεκρά σου αισθήματα για αυτόν ....
αλλιώς είτε γυρίσεις στο
κρεβάτι είτε όχι ....τίποτα δεν θα είναι το ίδιο ....

Αν δεν καταλάβει τότε όπως είπε και η αγαπητή hns1602......

εσύ κρατάς και το μαχαίρι και το καρπούζι .....και αποφασίζεις πως θέλεις να
ζήσεις εσύ και τα παιδιά σου από εδώ και μετά ......
Με εκτίμηση

redpassion69
Αρέσει στα μέλη siopi13, dionu1976

_Lynx_

# 18 στις 12/10/2012
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 99
Σε γενικές γραμμές οι προλαλήσαντες απαντήσανε 'σοφά' σε πολλά.. επικοινωνία, αλήθεια, ξεκαθάρισμα. Θα προσπαθήσω να το προσεγγίσω λίγο διαφορετικά..

Κατ'αρχήν με το πέρας του χρόνου πράγματα που μας αρέσουν στον άλλον (είναι δυναμικός, σκληρός, κλπ) γίνονται αφόρητα (είναι δογματικός, άκαμπτος, κλπ). Οι ποιότητες του άντρα που αγάπησες και παντρεύτηκες πριν 14 χρόνια, είναι ακόμα εκεί. Μήπως έχει αλλάξει η οπτική σου? Ή τα θέλω σου? Κάποιοι αλλάζουμε με τον καιρό (και ζητάμε άλλα πράγματα), κάποιοι όχι - έτσι είμαστε. Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός, οι αδυναμίες του άλλου γίνονται κουραστικές και έντονες - πρέπει να υπάρχει ένα αντίβαρο (πχ.παιδιά) ή κατανόηση. Αυτό που θέλω να πω είναι πως (φαίνεται) να προχώρησες εσύ και ο άντρας σου να έμεινε πιο πίσω.
Επίσης, μια περιπέτεια καρκίνου μπορεί να αφήσει πικρία ή κάποιο αίσθημα ανικανότητας (όχι με την σεξουαλικη έννοια). Αντίθετα με την (διαδεδομένη) αντίληψη, οι άντρες είμαστε αρκετά ευαίσθητοι στο θέμα "είμαι ικανός, υγιής". Επίσης έχουμε μια (παραπάνω) δυσκολία στο να μεταφέρουμε/επικοινωνήσουμε τα συναισθήματά μας. Χωρίς να έχω πρόθεση να τον υπερασπιστώ, ο άνθρωπος μπορεί (απλά) να αισθάνεται το βάρος (της διαφοράς χρόνων) της ηλικίας σας και σε συνδυασμό με την περιπέτειά του με τον καρκίνο να αισθάνεται ανεπαρκής για σένα. Αυτό (μπορεί) να του βγαίνει σαν θυμός (για τον ίδιο) και με τη σειρά του περνάει στην αποστασιοποίηση.. μια υπόθεση κάνω, βέβαια.

Το σημαντικότερο είναι η επικοινωνία. Βάλ'τον κάτω (όχι στο κρεββάτι ) και πες του "Χανόμαστε - εγώ απομακρύνομαι. Ζητάω αυτά. Τα έχω ανάγκη, δεν σ'εκβιάζω - αλλά δεν μπορώ άλλο. Μπορείς?". Μια αληθινή, λογική, ξεκάθαρη κουβέντα (αν είναι δυνατόν με τους λιγότερους συναισθηματισμούς) είναι ο πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας με έναν άντρα. Πολλές φορές καλύπτουμε την αγάπη μας για τον άλλο, κάτω από στρώματα αδιαφορίας, συνήθειας και αίσθησης "δεδομένου". Χρειάζεται ένα ταρακούνημα που και που.

Καλή τύχη σε ότι και αν κάνεις.
Αρέσει στα μέλη zvh2015, siopi13
Just remember, if the world didn't suck, we'd all fall off

Roxanne77

# 19 στις 12/10/2012
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Κεφαλληνίας / Αργοστόλι
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 1.315

Παράθεση:
Originally posted by _Lynx_

Το σημαντικότερο είναι η επικοινωνία. Βάλ'τον κάτω (όχι στο κρεββάτι ) και πες του "Χανόμαστε - εγώ απομακρύνομαι. Ζητάω αυτά. Τα έχω ανάγκη, δεν σ'εκβιάζω - αλλά δεν μπορώ άλλο. Μπορείς?". Μια αληθινή, λογική, ξεκάθαρη κουβέντα (αν είναι δυνατόν με τους λιγότερους συναισθηματισμούς) είναι ο πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας με έναν άντρα.

Η παράγραφός σου αυτή πολύ μου άρεσε...Αλλά τι γίνεται στη περίπτωση που ο άλλος εθελοτυφλεί....Ή απλά προσκρούεις σε έναν "τοίχο"?????

Εξάλλου εάν υπάρχει ένα παρελθόν 5, 10, 15 χρόνων ο Άλλος πάντα αντιλαμβάνεται αυτή τη "φθορά" ή "αδιαφορία " ή ονόματισέ την όπως θέλεις...Κραυγάζει από μόνη της....Ανεξαρτήτως του αν θέλει όχι να την αντιμετωπίσει....ή αν δεν μπορεί, για τους δικούς του λόγους....

Ως ομοιοπαθούσα, σε άλλο επίπεδο σχέσης, θεωρώ ότι όλες οι συμπεριφορές σε μία σχέση με μεγάλο και ουσιαστικό παρελθόν έχουν "φωνή".....Όταν ο άλλος αρνείται να την ακούσει, σε αρκετές περιπτώσεις, θα βρει τρόπο να αρνηθεί και τον διάλογο...να πάρει θέση και να προσπαθήσει....Η όποια προσπάθεια συζήτησης επιβάλλεται να γίνει για έναν λόγο, για να έχει διασφαλίσει ότι έκανες ό,τι μπορούσες για να σωθεί η σχέση....Που ξέρεις, κάποιες φορές πετυχαίνεις και το επιθυμητό....

Ran_Tan_Plan

# 20 στις 12/10/2012
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705
Περιπτωση σαν την δικη σου ετυχε σε γνωστη μου.
Μα ακριβως ιδια (συμφωνα παντα με αυτα που γραφεις).
Ακομα και οι ηλικιες των παιδιων ταιριαζουν!

Και κλαμα η Περσεφονη και "θα φυγω Βρασιδα" και μαγκια ο Βρασιδας "....φευγοντας παρε και τα σκουπιδια να τα ριξης στον καδο..."

...και παιρνει την αποφαση η Περσεφονη και ρινχει κοκκινη καρτα στον Βρασιδα και παει μας τελειωσε.

Ειχε και μια δουλιτσα η περσεφονη και το σπιτι δικο της τα βολεψε.
Και ειναι κατα πως λεει μια χαρα και τα παιδια της ακομα καλυτερα, αν και κανουν καποιες προσπαθειες κατα καιρους να τους "συμβιβασουν" παροτι εχει βγει και διαζυγιο πλεον.

.....και να δεις κλαμα τωρα ο Βρασιδας και παρακαλετο και χαλι και ρακος και μεχρι ξεφτιλας για να τα ξαναφτιαξει με την Περσεφονη....
Μια περιπτωση που ξερω αγραψα και δεν ειναι σιγουρο οτι θα γινειε τσι και με σενα.Παιζουνκαι δεκαδες αλλα σεναρια....
Τα παιδια σου σαν τα ματια σου μονο!!!
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.