Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Εσείς τι προτείνετε?

Σελίδα : 1

mariad

# 1 στις 30/4/2004
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κορυδαλλός
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 21
'Aρεσαν+: 0%

Εσείς τι προτείνετε?

Θέλω να φύγω αυτό το σαβ/κο με το έτερον ήμισυ, να πάμε κάπου κοντά στην Αθήνα, δηλαδή ταξίδι οδικώς 2-3 ώρες, αλλά δεν ξέρω που να πάμε...
Έχετε να προτείνετε κάποιον καλό προορισμό?
Εγώ σκέφτηκα το Γαλαξίδι.
Οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη....
Σας ευχαριστώ προκαταβολικώς!!....
Αξίζει να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...

lactaki

# 2 στις 30/4/2004
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 1.317
Ax το Γαλαξίδι είναι υπέροχο!! Πολύ καλή ιδέα! Καθώς και τα γύρω μέρη, Ναύπακτος, Ιτέα. Μικρή πήγαινα πολύ συχνά με τους γονείς μου γιατί ο μπαμπάς μου είναι από κει κοντά και απο τότε τα έχω σημαδέψει για ρομαντικές εκδρομούλες!!!

Αλλά τρελλαίνομαι και για το Ναύπλιο που είναι και κοντά σε σας! Αν πάτε κατα κει παρακαλώ να με πάρετε μαζί σας, δεν θα ενοχλήσω καθόλου!!!

Επίσης ωραία είναι και το Κατάκολο στον Νομός Ηλείας!! (Δεν κάνω πλάκα!!!! ) με καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα στον Άγιο Ανδρέα που είναι και πολύ κοντά.(από έγκυρες πηγές!!)

Όπου και να πάτε πάντως καλά να περάσετε....βασικά υπέροχα να περάσετε...φανταστικά...στρουμφοκαταπληκτικά!!!!

Η ζωή έχει μεγάλη φαντασία.

aisiodoxi

# 3 στις 30/4/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 42
Απαντήσεις: 580

Γαλαξιδι!!

...Σε περιπτωση που αυτη η ψηφος ΔΕ σε καλυπτει, προτεινω αλλο μερος...
ΓΑΛΑΞΙΔΙ!!!

....αν παλι δε σου αρεσει.....πηγαινετε στο ΓΑΛΑΞΙΔΙ!!!

.....πιστευω οτι σε καλυψα....
Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...:) Η ζωη ειναι ωραια...βαρεθηκα να μου λενε ομως οτι τα χει με αλλον!! :P

# 4 στις 30/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
βορειος ευβοια...
οπου κι αν πας, οτι κι αν διαλεξεις...
ειδικα αν η επιλογη θα ειναι απ την πλευρα του αιγαιου...

ειναι υπεροχα...

izambella

# 5 στις 30/4/2004
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 260

Ελατη...Ενα χωριο στα τρικαλα...

...φανταστικό και υπέροχο...μέσα στα καταπράσινα έλατα και στα αμέτρητα νερά του.Έχω πάει τρεις φορές και αν μου δινόνταν η ευκαιρία ξανά θα ξαναπήγαινα....Πάρα πολύ έχω αγαπήσει αυτό το χωριό με τα γραφικά σοκάκια του,τους νόστιμους μεζέδες του και τα καταπράσινα έλατα του...

Επίσης μια άλλη λύση θα ήταν σίγουρα το Ναύπλιο ,όπως έχει προειπωθεί...

Όπου και να πας,αν έχεις καλή παρέα θα περάσεις καλά!!

Το εύχομαι...καλή Πρωτομαγιά!!
Όταν η δημιουργία και η επιθυμία γίνονται πραγματικότητα...Όταν η πραγματικότητα είναι πιο δυνατή από τα όνειρα...Όταν τα όνειρα,η ομορφιά,η φαντασία, η αγάπη και η φιλία ενσαρκώνονται...Όταν τα πιο μοναδικά των "πεταγμάτων" υπονοούν τα πιο μοναδικά των αισθημάτων...!!

# 6 στις 30/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by oluja

βορειος ευβοια...

ειναι υπεροχα...

Θα πατε μεσω Χαλκιδας ωστε να απολαυσετε ολη την απιστευτη διαδρομη μεσα απο το βουνο, θα συναντησετε ενα ποταμακι που κυλαει παραλληλα με τον δρομο, περιπου ως τον Αι Γιαννη τον Ρωσο, οπου αξιζει πραγματικα να σταματησετε για να προσκυνησετε.

Επειτα συνεχιζεται τον δρομο σας μεχρι το σημειο ωπου θα εχετε δυο επιλογες:

Ή θα στριψετε αριστερα προς Λιμνη/Αιδηψο/Ιστιαια

(Σταση οπωσδηποτε στη Λιμνη. Ειναι απιστευτα γραφικο χωριο με πολυ καλες ψαροταβερνες.... και αν θελετε να κανετε μπανιο, να πατε στο "Κοχυλι", περιπου ενα χιλιομετρο μετα τη Λιμνη προς Αιδηψο. Ειναι καφε/μπαρ με γκαζον, ξαπλωστρες και καταπληκτικη παραλια με σκουρο πολυ ψιλο βοτσαλο και πεντακαθαρα βαθια νερα!!!

Επειτα συνεχιζετε προς την περιφημη Αιδηψο. Ο δρομος ως την Αιδηψο ειναι απλα φα-ντα-στι-κος... κατα μηκος τηνς ακτης του Ευβοικου κολπου. Θα σας χαρισει πολυ ομορφες εικονες.... θελει μονο προσοχη οσον αφορα τις κατολισθησεις, αν και τετοια εποχη μαλλον δεν θα υπαρχει προβλημα.

Φτανετε στην Αιδηψο, με πολλες επιλογες για να μεινετε, αν και δε θα σας το προτεινα.

Και θα πατε για καφε και γλυκο στο "Καζινο"......... φανταστικη θεα!!!!!!! Θα με θυμηθειτε!!!!!

Αντιθετως μπορειτε να συνεχισετε προς Ιστιαια.

Βγαινωντας απο την Αιδηψο θα δειτε ταμπελα για αριστερα προς Αγιο Νικολαο/Αγιοκαμπο/Αγιο Γεωργιο/Λειχαδα, μερη που στ'αληθεια αξιζει να επισκεφθειτε, με πολλα πολυ ωραια ψαροταβερνακια.

Τωρα θελω την προσοχη σας!!!!
Φευγωντας απο τον Αγιοκαμπο ο δρομος παει προς την Ιστιαια ή Ξηροχωρι, οπως λεγοταν παλια. Λιγα χιλιομετρα (2, 4, 5.... καπου εκει, δεν θυμαμαι) θα δειτε μια ταμπελα για αριστερα που θα γραφει Νεος Πυργος/Ωραιοί.

Θα στριψετε οπωσδηποτε!
Ο Νεος Πυργος ειναι ενα χωριο με τελεια ρημοτομεια, ολοι οι δρομοι του ειναι καθετοι προς την παραλια ή παραλληλοι σε αυτην, καθως ειναι σχετικα νεο χωριο. Ιδρυθηκε το 1924 (αν δεν κανω λαθος) και ολοι οι κατοικοι ηταν προσφηγες απο την Πολη, οι οποιοι την εγκατελειψαν κατα τον διωγμο του '18.

Στον Ν. Πυργο, υπαρχει ενα καταπληκτικο/οικονομικο ξενοδοχειο το Evia Bay, χτισμενο πανω στην πλαγια με απιστευτη θεα σε ολο σχεδον τον Παγασητικο κολπο (στο βαθος φαινονται τα βουνα του νοτιου Πηλιου). Σας το συνιστω ανεπιφυλακτα!!!

Για clubbing θα πατε στο Bazzar. Παρα πολυ καλο μαγαζι για την περιοχη!

Ενα χιλιομετρο μετα τον Πυργο, θα βειτε τους Ωραιούς. Επισης παραλιακο μερος. Αξιζει για τον πεζοδρομο του πανω στην παραλια με τα πολλα ουζερι (σας συνιστω το "Πηρε και βραδυαζει") και τις καφετεριες.

Αν συνεχισετε προς Ιστιαια (η οποια δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο), μπορειτε να επισκεφθειτε τον Ιππικο Ομιλο και να κανετε ιππασια. Ακομα κι αν δεν ξερετε θα σας δειξουν εκει! Ρωτηστε για να μαθετε που ακριβως ειναι.)

Ή προς Αγια Αννα/Ιστιαια

Η Αγια Αννα, με την περιφημη παραλια της, βρεχεται απο τα νερα του Αιγαιου και σε πολυ κοντινη αποσταση ειναι το Αχλαδι, ενα μικρουλι χωριουδακι με επισης πολυ καθαρα νερα!

Περισσοτερα για αυτην την περιοχη δεν γνωριζω να σας πω...Εκτος του οτι αν συνεχισετε προς Ιστιαια, ο αμεσως επομενος προορισμος ειναι οι Ωραιοί, ο Νεος Πυργος, η Αιδηψος κτλ...

Κανετε δηλαδη ενα γυρο των βορειων ακτων της Ευβοιας, ξεκινωντας ανατολικα (Αγια Αννα - Αιγαιο), βορεια (Νεος Πυργος/Ωραιοι/Καναταδικα κτλ - Παγασητικος), δυτικα (Αιδηψος - Ευβοικος κολπος).

...........................................

Η διαδρομη ως την Αιδηψο ειναι μολις 200 χιλιομετρα και εχετε δυο επιλογες για να φτασατε..... ή μεσω Χαλκιδας (οπωσδηποτε!!!!!!!!) ...ή θα συνεχισετε ευθεια την Αθηνων/Λαμιας μεχρι την Αρκιτσα (170ο χιλιομετρο περιπου), απο οπου θα περασετε απεναντι στην Αιδηψο με ferry (45 λεπτα).

Ολες οι υπολοιπες διαδρομες, να ξερετε, οτι απεχουν απο 1 εως 10/15 χιλιομετρα μεταξυ τους. Πολυ κοντινες! Πολλες επιλογες!

Η Βορεια Ευβοια συνδιαζει τα παντα!
Βουνο (στον Διρφη υπαρχει ακομα και χιονοδρομικο κεντρο!) και θαλασσα!
Πανεμορφα μερη μολις δυομιση/τρεις ωρες απο την Αθηνα!

Καλη εκδρομη!!!!!!!!!!!!!

mariad

# 7 στις 30/4/2004
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by lactaki
Ax το Γαλαξίδι είναι υπέροχο!! Πολύ καλή ιδέα! Καθώς και τα γύρω μέρη, Ναύπακτος, Ιτέα. Μικρή πήγαινα πολύ συχνά με τους γονείς μου γιατί ο μπαμπάς μου είναι από κει κοντά και απο τότε τα έχω σημαδέψει για ρομαντικές εκδρομούλες!!!

Αλλά τρελλαίνομαι και για το Ναύπλιο που είναι και κοντά σε σας! Αν πάτε κατα κει παρακαλώ να με πάρετε μαζί σας, δεν θα ενοχλήσω καθόλου!!!

Επίσης ωραία είναι και το Κατάκολο στον Νομός Ηλείας!! (Δεν κάνω πλάκα!!!! ) με καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα στον Άγιο Ανδρέα που είναι και πολύ κοντά.(από έγκυρες πηγές!!)

Όπου και να πάτε πάντως καλά να περάσετε....βασικά υπέροχα να περάσετε...φανταστικά...στρουμφοκαταπληκτικά!!!!

Όσον αφορά το Κατάκολο και τον Αγ.Ανδρέα ξέρω πολύ καλά, γιατί είναι ο πατέρας μου από εκεί....Φανταστικό ηλιοβασίλεμα, έχεις δίκιο!

mariad

# 8 στις 30/4/2004
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by Gianini

Παράθεση:
Originally posted by oluja

βορειος ευβοια...

ειναι υπεροχα...

Θα πατε μεσω Χαλκιδας ωστε να απολαυσετε ολη την απιστευτη διαδρομη μεσα απο το βουνο, θα συναντησετε ενα ποταμακι που κυλαει παραλληλα με τον δρομο, περιπου ως τον Αι Γιαννη τον Ρωσο, οπου αξιζει πραγματικα να σταματησετε για να προσκυνησετε.

Επειτα συνεχιζεται τον δρομο σας μεχρι το σημειο ωπου θα εχετε δυο επιλογες:

Ή θα στριψετε αριστερα προς Λιμνη/Αιδηψο/Ιστιαια

(Σταση οπωσδηποτε στη Λιμνη. Ειναι απιστευτα γραφικο χωριο με πολυ καλες ψαροταβερνες.... και αν θελετε να κανετε μπανιο, να πατε στο "Κοχυλι", περιπου ενα χιλιομετρο μετα τη Λιμνη προς Αιδηψο. Ειναι καφε/μπαρ με γκαζον, ξαπλωστρες και καταπληκτικη παραλια με σκουρο πολυ ψιλο βοτσαλο και πεντακαθαρα βαθια νερα!!!

Επειτα συνεχιζετε προς την περιφημη Αιδηψο. Ο δρομος ως την Αιδηψο ειναι απλα φα-ντα-στι-κος... κατα μηκος τηνς ακτης του Ευβοικου κολπου. Θα σας χαρισει πολυ ομορφες εικονες.... θελει μονο προσοχη οσον αφορα τις κατολισθησεις, αν και τετοια εποχη μαλλον δεν θα υπαρχει προβλημα.

Φτανετε στην Αιδηψο, με πολλες επιλογες για να μεινετε, αν και δε θα σας το προτεινα.

Και θα πατε για καφε και γλυκο στο "Καζινο"......... φανταστικη θεα!!!!!!! Θα με θυμηθειτε!!!!!

Αντιθετως μπορειτε να συνεχισετε προς Ιστιαια.

Βγαινωντας απο την Αιδηψο θα δειτε ταμπελα για αριστερα προς Αγιο Νικολαο/Αγιοκαμπο/Αγιο Γεωργιο/Λειχαδα, μερη που στ'αληθεια αξιζει να επισκεφθειτε, με πολλα πολυ ωραια ψαροταβερνακια.

Τωρα θελω την προσοχη σας!!!!
Φευγωντας απο τον Αγιοκαμπο ο δρομος παει προς την Ιστιαια ή Ξηροχωρι, οπως λεγοταν παλια. Λιγα χιλιομετρα (2, 4, 5.... καπου εκει, δεν θυμαμαι) θα δειτε μια ταμπελα για αριστερα που θα γραφει Νεος Πυργος/Ωραιοί.

Θα στριψετε οπωσδηποτε!
Ο Νεος Πυργος ειναι ενα χωριο με τελεια ρημοτομεια, ολοι οι δρομοι του ειναι καθετοι προς την παραλια ή παραλληλοι σε αυτην, καθως ειναι σχετικα νεο χωριο. Ιδρυθηκε το 1924 (αν δεν κανω λαθος) και ολοι οι κατοικοι ηταν προσφηγες απο την Πολη, οι οποιοι την εγκατελειψαν κατα τον διωγμο του '18.

Στον Ν. Πυργο, υπαρχει ενα καταπληκτικο/οικονομικο ξενοδοχειο το Evia Bay, χτισμενο πανω στην πλαγια με απιστευτη θεα σε ολο σχεδον τον Παγασητικο κολπο (στο βαθος φαινονται τα βουνα του νοτιου Πηλιου). Σας το συνιστω ανεπιφυλακτα!!!

Για clubbing θα πατε στο Bazzar. Παρα πολυ καλο μαγαζι για την περιοχη!

Ενα χιλιομετρο μετα τον Πυργο, θα βειτε τους Ωραιούς. Επισης παραλιακο μερος. Αξιζει για τον πεζοδρομο του πανω στην παραλια με τα πολλα ουζερι (σας συνιστω το "Πηρε και βραδυαζει") και τις καφετεριες.

Αν συνεχισετε προς Ιστιαια (η οποια δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο), μπορειτε να επισκεφθειτε τον Ιππικο Ομιλο και να κανετε ιππασια. Ακομα κι αν δεν ξερετε θα σας δειξουν εκει! Ρωτηστε για να μαθετε που ακριβως ειναι.)

Ή προς Αγια Αννα/Ιστιαια

Η Αγια Αννα, με την περιφημη παραλια της, βρεχεται απο τα νερα του Αιγαιου και σε πολυ κοντινη αποσταση ειναι το Αχλαδι, ενα μικρουλι χωριουδακι με επισης πολυ καθαρα νερα!

Περισσοτερα για αυτην την περιοχη δεν γνωριζω να σας πω...Εκτος του οτι αν συνεχισετε προς Ιστιαια, ο αμεσως επομενος προορισμος ειναι οι Ωραιοί, ο Νεος Πυργος, η Αιδηψος κτλ...

Κανετε δηλαδη ενα γυρο των βορειων ακτων της Ευβοιας, ξεκινωντας ανατολικα (Αγια Αννα - Αιγαιο), βορεια (Νεος Πυργος/Ωραιοι/Καναταδικα κτλ - Παγασητικος), δυτικα (Αιδηψος - Ευβοικος κολπος).

...........................................

Η διαδρομη ως την Αιδηψο ειναι μολις 200 χιλιομετρα και εχετε δυο επιλογες για να φτασατε..... ή μεσω Χαλκιδας (οπωσδηποτε!!!!!!!!) ...ή θα συνεχισετε ευθεια την Αθηνων/Λαμιας μεχρι την Αρκιτσα (170ο χιλιομετρο περιπου), απο οπου θα περασετε απεναντι στην Αιδηψο με ferry (45 λεπτα).

Ολες οι υπολοιπες διαδρομες, να ξερετε, οτι απεχουν απο 1 εως 10/15 χιλιομετρα μεταξυ τους. Πολυ κοντινες! Πολλες επιλογες!

Η Βορεια Ευβοια συνδιαζει τα παντα!
Βουνο (στον Διρφη υπαρχει ακομα και χιονοδρομικο κεντρο!) και θαλασσα!
Πανεμορφα μερη μολις δυομιση/τρεις ωρες απο την Αθηνα!

Καλη εκδρομη!!!!!!!!!!!!!

Βλέπω ότι ξέρεις τα μέρη από εκεί πολύ καλά!!! Ούτε οδικός χάρτης να ήσουν...
Μπράβο!!!!

mariad

# 9 στις 30/4/2004
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους!!!

Με καλύψατε απόλυτα!!!

Εύχομαι και εσείς να περάσετε καλά, όπου κι αν πάτε, ότι κι αν κάνετε!!!

Καλή Πρωτομαγιά!!!

Φιλάκια πολλά....

# 10 στις 30/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by mariad

Βλέπω ότι ξέρεις τα μέρη από εκεί πολύ καλά!!! Ούτε οδικός χάρτης να ήσουν...
Μπράβο!!!!

Εδω κολλαει το "αν δεν παινεψω το σπιτι μου θα πεσει να με πλακωσει"!!!

Ειναι τα μερη απο εκει mariad, συγγεκριμενα ο Νεος Πυργος που αναφερω ειναι το χωριο μου, γι'αυτο και τα ξερω και απο την καλη και απο την αναποδη!

Τι αποφασισατε τελικα?
Που λετε να πατε?

mariad

# 11 στις 30/4/2004
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Εδω κολλαει το "αν δεν παινεψω το σπιτι μου θα πεσει να με πλακωσει"!!!

Ειναι τα μερη απο εκει mariad, συγγεκριμενα ο Νεος Πυργος που αναφερω ειναι το χωριο μου, γι'αυτο και τα ξερω και απο την καλη και απο την αναποδη!

Τι αποφασισατε τελικα?
Που λετε να πατε?

Δεν ξέρω ακόμα. Να πω και στο μωράκι μου τις ιδέες σας και θα αποφασίσουμε το απόγευμα.
Όταν γυρίσουμε, θα σας ενημερώσω....

:

observer1

# 12 στην 1/5/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
Λοιπόν. Μάλλον Γαλαξίδι θα πάνε.
Πάντως και η Μονεμβασιά δεν είναι πάνω από 3-4 ώρες. Ιδανικό μέρος, ειδικά για φρεσκοερωτευμένα ζευγαράκια.
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.