Παράθεση:
Originally posted by georgios-ch
Καλησπέρα είναι η συνέχεια του θέματος που είχα ανοίξει πριν 2 εβδομάδες . Δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά . Μετά από πολλές συζητήσεις έχουμε φτάσει σε συναισθηματικό αδιέξοδο . Στο μόνο που συμφωνούμε απόλυτα είναι να προστατεύσουμε τα παιδιά . Δηλαδή πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να χωρίσουμε για χάρη των παιδιών μια που είναι σε κρίσιμη ηλικία . Επιμένει ότι επειδή έχει παντρευτεί μικρή έχει καταπιεστεί όπως και την έχω καταπιέσει και τώρα θέλει την ηρεμία της επίσης έχει καταπιεστεί τόσο πολύ στο παρελθόν που δεν θέλει να το ξεπεράσει . Χωρίς να την έχω πιέσει την είπα ότι εγώ την αγαπάω ακόμη και αυτό που νοιώθω μέσα μου για αυτή δεν έχει σβήσει . Όμως η απάντησή της είναι ότι όλα αυτά τα αισθάνομαι λόγω της συνήθειας και ότι θα πρέπει και εγώ να τα βρω με τον εαυτό μου για να μην στεναχωριέμαι. Έχω πάρει τις αποφάσεις μου θα μήνω και θα τη διεκδικήσω μέχρι τέλος όσο και να στραπατσαριστώ όσο και να πληγωθώ δεν έχω τίποτα να χάσω . Θα προσπαθήσω με αυτοεκτίμηση αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό . Μιλήσαμε ξανά πριν λίγο της άνοιξα πάλι την καρδιά μου που είπε πως με καταλαβαίνει αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα . Αυτή τη στιγμή έχει φύγει με το αυτοκίνητο για να κάνει μια βόλτα μάλλον τυραννιέται και αυτή . Θα ήθελα τις απόψεις σας όπως επίσης να σας ενημερώσω ότι δεν υπάρχει άλλος .
Παράθεση:
Originally posted by georgios-ch
Καλησπέρα είναι η συνέχεια του θέματος που είχα ανοίξει πριν 2 εβδομάδες . Δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά . Μετά από πολλές συζητήσεις έχουμε φτάσει σε συναισθηματικό αδιέξοδο . Στο μόνο που συμφωνούμε απόλυτα είναι να προστατεύσουμε τα παιδιά . Δηλαδή πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να χωρίσουμε για χάρη των παιδιών μια που είναι σε κρίσιμη ηλικία . Επιμένει ότι επειδή έχει παντρευτεί μικρή έχει καταπιεστεί όπως και την έχω καταπιέσει και τώρα θέλει την ηρεμία της επίσης έχει καταπιεστεί τόσο πολύ στο παρελθόν που δεν θέλει να το ξεπεράσει . Χωρίς να την έχω πιέσει την είπα ότι εγώ την αγαπάω ακόμη και αυτό που νοιώθω μέσα μου για αυτή δεν έχει σβήσει . Όμως η απάντησή της είναι ότι όλα αυτά τα αισθάνομαι λόγω της συνήθειας και ότι θα πρέπει και εγώ να τα βρω με τον εαυτό μου για να μην στεναχωριέμαι. Έχω πάρει τις αποφάσεις μου θα μήνω και θα τη διεκδικήσω μέχρι τέλος όσο και να στραπατσαριστώ όσο και να πληγωθώ δεν έχω τίποτα να χάσω . Θα προσπαθήσω με αυτοεκτίμηση αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό . Μιλήσαμε ξανά πριν λίγο της άνοιξα πάλι την καρδιά μου που είπε πως με καταλαβαίνει αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα . Αυτή τη στιγμή έχει φύγει με το αυτοκίνητο για να κάνει μια βόλτα μάλλον τυραννιέται και αυτή . Θα ήθελα τις απόψεις σας όπως επίσης να σας ενημερώσω ότι δεν υπάρχει άλλος .
Παράθεση:
Originally posted by tzoulia49
πιστευω οτι η γυναικα σου εχει βρει αλλον αντρα ....
για να ειναι τοσο πολυ αμετακινητη στις αποψεις της....
αυτο υποψιαζομαι και σχεδον ειμαι βεβαιη ....
γιατι εμεις οι γυναικες εγκαταλειπουμε μονο οταν συναισθηματικα δεν υπαρχει γυρισμος ....
....
Παράθεση:
Originally posted by MsAITHRA
συμφωνώ με τη τζουλια και τη ναντια δυστυχώς ...
ομως η ζωη συνεχιζεται και μετα απ αυτο θα εισαι δυνατότερος και σοφοτερος
στην δευτερη ευκαιρια ζωης δεν θα κανεις τα ιδια λαθη ουτε η πρωην σου
και θα ζησετε αρμονικα με αλλα ταιρια ...
προσπαθηστε να ειστε αγαπημενοι ως γονεις να εχετε σεβασμο και να στηριξετε τα παιδια σας
να ξερεις η αγαπη σας παντα θα υπαρχει ειστε ο ενας κομματι του αλλου...
μην το χαλασεις για χαριν εγωισμου, γιατι μονο ΑΥΤΟ ειναι,και κτητικοτητας...
καλυτερα να μην ερχεται αυτη η στιγμη στα ζευγαρια...
ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
Παράθεση:
Originally posted by lovable1
Μη φοβάσαι, δεν την καταπίεσες εσύ αλλά οι καταστάσεις και οι επιλογές της που
απλά
συμμετείχες κι εσύ σ'αυτές σαν σύζυγός της.
Παράθεση:
Originally posted by lovable1
Η διαφορά όμως είναι ότι εγώ του τα ζητούσα για περίπου ένα χρόνο... δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα "Α! δεν έχω τι να κάνω σήμερα... ας χωρίσω!"
Η γυναίκα του georgios-ch δεν ξέρω αν έκανε κάτι παρόμοιο! Του ζήτησε να αλλάξει, να βελτιωθεί; Αν ναι τότε φταίει και ο ίδιος, αλλιώς αν δεν του είπε τίποτα, πως θα μπορούσε να το φανταστεί ο άνθρωπος;
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media