Όταν γερασω μετα από παααααρα πολλα χρονια θα γινω ένας γεροπαραξενος που ομοιο του δεν θα εχει βγαλει η πλαση!!Όλα θα με πειραζουνε και θα με ενοχλουνε!!
Αγαπημενη μου φραση θα είναι «Εγω στα νιατα σας....» και θα επακολουθει ηθικοπλαστικον Διαγγελμα!!
Ότι θα κανει η νεολαια θα είναι στραβο κι αναποδο και κατακριτεο ασχετα αν εγω στην ηλικια τους εκανα τα ιδια και χειροτερα!
Θα μαζευομαστε στο καφενειο ολοι οι συνομηλικοι κι ετσι που δεν θα μπορουμε πια να πηγαινουνε «κοντρες» (αντε να καβαλλησεις μηχανη ή αυτοκινητο στα τελευταια -ηντα σου!) θα ασχολουμαστε με κοντρες αλλου ειδους!
-«Ποσο πιεση εχεις?» 16,5 ? Καλα σ'εσκισα 18ρια χτυπαω!!
Ζαχαρο ? α! καλα το διπλασιο εχω!!Που πας να μου κουνηθεις ρε Νικολακη 2 ινσουλινες την ημερα κανω!!
Αραχτος στον καφενε της Αρσινοης λοιπον και με το φραπε μου (Ελληνικος διπλος σκετος θα είναι αλλα από το παρκινσον φραπε θα βγαινει) θα χαζευω τις πιτσιρικες και θα τρεχουν τα σαλια μου και «Α μωρη τσουπρα να ημουν 30 χρονια νεωτερος να σουδειχνα εγω!»
Κι όπως δεν θα εχω παιδια κι εγγονια θα τυραναω με εκεινη τη ρημαδα τη διαθηκη ολο το συγγενολοι που με ανυπομονησια θα περιμενει την ωρα να τραγουδησει και να χορεψει το «Πεθανε ο θειος...πεθανε ο θειος...!!!!» για να κληρονομησουν!
Εγω εν τωμεταξυ θα γραφω και θα ξεγραφω διαθηκες κατά τα κεφια μου και αναλογα με το ποιος θα μου κανει τους πιο πολους τεμεναδες!
Κι όταν αρχισει να καλει ο χαρος την κλαση μου κι αρχισουν και τα τιναζουν οι κοντινοι στην ηλικια μου θα λεω «αντε και στα δικα μας» θα ριχνω και το σχετικο σχολιο «τι ειμαστε ?τιποτα δεν ειμαστε...περαστικοι ειμαστε από αυτό τον κοσμο»
θα κουτσομπολευω κι ολας τον «εκλειποντα» ή την «εκλειπουσα»
Καλος μωρε ο Θανασης αλλα...τι εζησε κι αυτος? Μια ζωη στην τρεχαλα σαν τον Βεγγο να φτειαξει και να κανει....» εις υγειαν του κοροιδου τωρα οι συγγενεις...τι χαρηκε?Και τσιγγουναρος βρε παιδι μου!!!Μεταχειρισμενη τσιχλα δεν του επαιρνες!!Και τωρα στα τελευταια μας τοριξε και στη μελετη της Αγιας γραφης μπας και περασει στις εισαγωγικες για τον Παραδεισο!!
Αμ η Ιουλια? Καλη κι αυτή στα νειατα της...και ψυχικαρα ...φανταρομανα πρωτη!!!αντε να μην τα πω τωρα και δεν κανει...πεθαμενη γυναικα ...που στα γεραματα της μας το γυρισε στα αγιωτικα «δια την σωτηριαν της ψυχης»!
Θα τρεχω και στις κηδειες (από κοινωνικη υποχρεωση για να ερθουν και στη δικη μου)και θα πορευομαι ετσι μεχρι...τελικης πτωσεως!!
Για τετοιο σκ***γερο σας μιλαω!!!
στα social media