Παράθεση:
Originally posted by mutomuto
__Kαλησπέρα σας. Θα ήθελα να απαντήσω σε όλες σας τις ερωτήσεις αλλά δεν έχω πολύ χρόνο. Αλλά έχω μια ερώτηση και εγώ για εσάς. Από πού καταλάβαινεται ότι είμαι οικονομικά εξαρτώμενος από τη γυναίκα μου; Έχουμε κοινό ταμείο και κοινές ζωές. Που έγραψα ότι με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Το ίδιο μου είχε πει κάποια στιγμή και η κοπέλα για την οποία γράφω αυτό το πόστ και είχα θυμώσει πάρα πολύ. Πως το κρίνετε; Επειδή δεν χωρίζω την γυναίκα μου σημαίνει οτι έχω οικονομικές απολαβές από εκείνη; Έχουμε οικονομική άνεση και οι δύο αν σας ενδιαφέρει τόσο πολύ το οικονομικό και κάποιες φορές με έχει στηρίξει και κάποιες άλλες την έχω στηρίξει εγώ. Έτσι δεν κάνουν τα ζευγάρια;
__ Την απάντηση μου την έχω πάρει και ήδη είμαι καλύτερα. Είμαι σίγουρος ότι με τον ερχομό του παιδιού μας θα ξεχαστούν τα πάντα.
__Μοργκοτ θα σου απαντήσω γιατί εσύ μόνο δεν μου έχεις επιτεθεί. Με την γυναίκα μου φυσικά και θέλω παιδί γιατί νιώθω πως έτσι θα προχωρήσει η σχέση μας παρακάτω. Την είχα χάσει τελείως τη γυναίκα μου την περίοδο που ήμουν με την άλλη γυναίκα και ήξερα πως μόνο με ένα παιδί θα άλλαζαν όλα. Δυστυχώς δεν έχει συμβεί ακόμα για διάφορους γυναικολογικούς λόγους και το ψάχνουμε. Ωστόσο δεν σου κρύβω πως με την άλλη γυναίκα όταν ήμουν μαζί της η επιθυμία ήταν μεγαλύτερη για την δημιουργία οικογένειας και μάλιστα είχα πει πως κάπως έτσι πρέπει κανονικά να γίνονται τα παιδιά, κάτω απο το φώς ενός μεγάλου έρωτα αλλά δυστυχώς δεν βοηθάνε πάντα οι συνθήκες. Αλλά δεν σου κρύβω πως πολλές φορές είχα πιάσει τον εαυτό μου να θέλει να τα διαλύσει όλα και να καταστρέψω τη σχέση μου με τη γυναίκα μου. Πλέον λέω ευτυχώς. Δεν θα άντεχα να πλήγωνα αυτό τον άνθρωπο.
__ Φίλη Τζούλι μάλλον θα μπορούσα να μένω στα Εμιράτα γιατί θα ήθελα στη ζωή μου και τις δύο γυναίκες.
__ Εσπεράνζα μπορώ να σε διαβεβαιώσω οτι αυτό που έζησα με την άλλη κοπέλα δεν ήταν μόνο πάθος. Με ενδιέφερε σαν άνθρωπος. Την υποστήριζα και με υποστήριζε. Αν δεν ήταν αυτή δεν θα τα κατάφερνα στη δουλειά μου. Της χρωστάω πολλά και σίγουρα δεν της άξιζε μια τέτοια συμπεριφορά. Μου λείπει σαν άνθρωπος πάνω από όλα και κατόπιν σαν ερωτικός σύντροφος. Ήταν η χαρά της ζωής μου. Πάντα χαμογελαστή, ιδιαίτερα δυνατή, την θαύμαζα με τον τρόπο που ξεπερνούσε τις δυσκολίες. Τη θαύμασα και στο χωρισμό μας, ενώ γνώριζα πόσο πολύ με αγαπούσε, έφυγε με τόση ευκολία και συνέχισε τη ζωή της με δύναμη. Για εμένα αυτή η γυναίκα είναι πρότυπο δύναμης. Θα μπορούσε να μου έχει κάνει πολύ ζημιά στη ζωή μου και κάποιες φορές μου άξιζε, όμως εκείνη προτίμησε να χαθεί από τη ζωή μου. Τώρα δεν έχω το θάρρος ούτε μια καλημέρα να της πώ. Με ρωτάς αν έφευγε η γυναίκα μου τι θα έκανα. Μα δεν ανέφερα πουθενά οτι η γυναίκα μου είναι βάρος στη ζωή μου (που το διάβασες. Αν έφευγε επειδή κουράστηκε μέσα στη σχέση μας θα έκανα ότι περνούσε απο το χέρι μου για να της αλλάξω εικόνα. Αν όμως επέμενε δεν θα έμπαινα εμπόδιο. Θα την άφηνα και ας πονούσα.
__Μόνο ένα κορίτσι θα σου απαντήσω. Δεν θα επαναλάμβανα μια παρόμοια ιστορία επειδή τώρα έχω τη γνώση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μάθει η γυναίκα μου την ιστορία. Είμαι μαζί της, την παντρεύτηκα, την αγαπάω οπότε τι άλλο χρειάζεται για να είναι καλά; Όπως και εγώ δεν θα ήθελα να γνωρίζω έτσι αποφάσισα να μην της πω τίποτα.
Να σου πω γιατί την παντρεύτηκα. Ήταν ένας τρόπος να διασφαλίσω τη σχέση μου. Είχε αρχίσει να υποψιάζεται και δεν ήθελα με τίποτα να βρεθώ αντιμέτωπος με τόσο άσχημες καταστάσεις. Εξάλλου ήταν καιρός να παντρευτούμε.
Παράθεση:
__ Την απάντηση μου την έχω πάρει και ήδη είμαι καλύτερα. Είμαι σίγουρος ότι με τον ερχομό του παιδιού μας θα ξεχαστούν τα πάντα.
Παράθεση:
δε σου κρύβω πως πολλές φορές είχα πιάσει τον εαυτό μου να θέλει να τα διαλύσει όλα και να καταστρέψω τη σχέση μου με τη γυναίκα μου. Πλέον λέω ευτυχώς. Δεν θα άντεχα να πλήγωνα αυτό τον άνθρωπο.
Παράθεση:
__Μόνο ένα κορίτσι θα σου απαντήσω. Δεν θα επαναλάμβανα μια παρόμοια ιστορία επειδή τώρα έχω τη γνώση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μάθει η γυναίκα μου την ιστορία. Είμαι μαζί της, την παντρεύτηκα, την αγαπάω οπότε τι άλλο χρειάζεται για να είναι καλά; Όπως και εγώ δεν θα ήθελα να γνωρίζω έτσι αποφάσισα να μην της πω τίποτα.
Παράθεση:
Να σου πω γιατί την παντρεύτηκα. Ήταν ένας τρόπος να διασφαλίσω τη σχέση μου. Είχε αρχίσει να υποψιάζεται και δεν ήθελα με τίποτα να βρεθώ αντιμέτωπος με τόσο άσχημες καταστάσεις. Εξάλλου ήταν καιρός να παντρευτούμε.
Παράθεση:
__Nεφελίνα δεν ήθελα να σε θίξω. Αλλά οι απαντήσεις από άτομα που έχουν περάσει την ίδια φάση με εμένα θα ήταν πιο βοηθητικές. Επειδή εστιάζεστε συνεχώς στο χωρισμό μου και στην αγάπη που τρέφω ή δεν τρέφω για τη σύντροφο μου και δεν μπορώ να το εξηγήσω περαιτέρω. Ελπίζω να μην υπάρξουν άλλες παρανοήσεις.
Ευχαριστώ
Άγγελος
Παράθεση:
Originally posted by maria1900
Γιατι δεν πας να εξομολογηθεις?τι φοβασαι?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media