Παράθεση:
Originally posted by lena001
Ναι εχω ιδια ιστορια ακριβως απο συγγενικο μου πρόσωπο.. μονο που δεν θελω να σε στεναχωρήσω...ανακάλυψε οτι βρηκε αλλη απο το εργασιακο του περιβάλλον οταν η κοπελα ηταν στο τελευταιο σταδιο εγκυμοσυνης..αρκετα χρονια σχεσης 2 χρονια ενγαμου βιου...
Μου εχουν πει σε συζητησεις οτι ολοι μα ολοι οι ανδρες και γυναικες μετα το γαμο ειδικα τα πρωτα χρονιαπου περνανε ειναι δυσκολα γιατι αλλαζει λεει ολο το σκηνικο...μπενεις θελωντας και μη σε αλλο τροπο σκεψεις..ξεκιναει η αλλαγη οχι απο τον γαμο μονο αλλα και απο εναν αρραβωνα π.χ. τι ξεκιναει? μια περιοδος κρισης...και ειδικα στο θεμα παιδιου ανχωνει...ξεχνανε λεει τα χρονια συμβιωσεις και που ειναι μαζι....το τι εχουν περασει...
Λοιπον καταρχειν θα σου λεγα εχει οντως προτεραιοτητα η εγκυμοσυνη σου...κατσε ηρεμισε χαλαρωσε κανε πραγματα για σενα που σε ευχαριστουν οπως κανει και ο αντρας σου που βγενει...γιατι αν καθεσαι και στεναχωριεσαι...δωρων αδωρων.επιρεαζεις και το παιδακι σου που δεν σου φταιει...
Μην τον ελενχεις πολυ...οταν ειστε μαζι...κατσε συζητησε τι σε απασχολει τι σε ενοχλει...πες του και δωσε βαση σε αυτο οτι δεν θα ηθελες τα προβληματα σου να τα λεει και να τα μεταφερει στους φιλους του ή στο εργασιακο του περιβαλλον με μαλακο τροπο ετσι μην τον αποπαρεις...και ρωτα τον αν εχει καποιο προβλημα που τον απασχολει...και αν μπορεις να τον βοηθησεις...
καποιες κινησεις που αν θες τις κανεις ειναι επιλογη σου:
μην κανεις σκηνες...οταν ειστε μαζι..οταν ειναι στο μπανιο ή καπου αλλου ψαξε με τροπο το κινητο του δες επαφες...και μηνυματα..αν σε πιασει με το κινητο στο χερι πες δεν ειχα μοναδες ή αν εχεις συνδεση ξέμεινα απο μπαταρια (το δικο σου το τηλ κρυψτο)και ηθελα να παρω τηλ στην μανα μου γιατι πρενω απο το σταθερο μας μαλλον ειναι εξω..και δεν το σηκωνει..κατι με ηθελεε..
αν ξερεις τον κωδικο απο email μπες και ψαξτω βρες μια στιγμη που βλεπει μπαλα στο σαλονι κατσε εσυ με τον Pc...και δες...για να βεβαιωθεις οτι δεν τρεχει τιποτα...καλου κακου ψαξε και συρταρακι αυτοκινητου μπροστα ή εκει που ακουμπας το χερι οταν οδηγας.. ή κατω απο καθισμα του ή ακομη και εκει που σβηνουμε τα τσιγάρα μην εχει δευτερη συσκευη κινητου..τοτε κατι...τρεχειειει..
ολα αυτα αργα και σταθερα...χαλαρα γιατι εισαι και εγκυμονουσα...επισης τυχαια περνα και απο το εργασιακο του περιβάλλον να κόψεις κινησει και εχε ενα ωραιοτατο κεκακι ετοιμο στο χερι να το αφησεις..κατσε λιγο πιες καφεδακι συστησου ευγενικα και χαριτωμενα στους συναδελφους του..και αι εννοειτε θα πας περιποιημενη...αν σου πει τι ηρθες εδω ή πως ήρθες πες εγωω απλα ενα κεκακι ηθελα να φερω στον αντρα μου που τον νοιαζομαι..αλλα αν υπαρχει σοβαρο προβλημα να φυγω τωρα..!λιγο η φωνουλα γλυκια και ας εχει νευριασει μην χανεις την ψυχραιμια σου και την αυτοπεποιθηση σου...
κοβε ομως κινηση...δεξια αριστερα...αν και ειμαι σίγουρη αν δουλευει σε γραφειο θα σε παει στο γραφειο του εκει τοτε καθησε στην θεση του και πες του να σου φέρει ενα ωραιοτατο καφεδακι οσο εσυ με τροπο θα ψάχνεις τα 3 συρταρακια αν δεν μπορεις ανοιξε μονο το πρώτο ή το τελευταιο για να δεις αν εχει ακομη και δευτερο κινητο ή πανω στο γραφειο του καποιο χαρτακι με ονομα και τηλ...ή καποια αποδειξει που να γράφει HOTEL..ΤΑΔΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ...με τετοια κριση ολοι κρατανε τις αποδειξεις ποιος θα της δει?πιστευουν μονο ο λογιστης..
ψαξε και ρουχα...στο σπιτι και ολα αυτα οχι σε 1-2 μερες..χαλαρα σιγα σιγα..εχεις και με το μωρακι σου να ασχοληθεις..
Αν τρεχει κατι και δεν αντεξεις να το κρατησεις μιλα του..και αν σου πει με πιο δικαιωμα εψαξες αμαξι.κινητο,υπολογιστη αν σε πιασει δηλαδη πες του με το δικαιωμα που μου εδωσες εσυ..ξενυχτας οκ το ανεχτηκες αλλα ωως εκει...αδιαφορεις εντελως..ε και λιγα σου εψαξα..προσεχε ομως πετα του τι ξερεις... την καταλληλη στιγμη...που θα κανει καβγα..θα πιαστει απο κατι...κανε λιγο υπομονη..δεν θα αντέξεις να το κρατησεις αλλα για να ξελαφρώσεις πες το πρωτα σε καποιο ατομο..εμπιστο σου..πως αισθανεσαι και τι ξερεις..
Αφου τα εκανες ολα και δεν βρηκες τιποτα να εισαι ευτυχισμενη...ολα θα πανε καλα...και απλα κριση ηταν και περασε...
Αν σου πω και εγω περναω μια φάση κρίσης...με την σχεση μου και δεν ξερω τα εκανα και εγω αυτα..θα δίξει..
Μπορει να ακουγομαι στους αντρε καπως κυνικη...να πειτε κατσε κοπελα μου τον ξεψάχνησες....το ιδιο θα κανατε και εσεις αν η γυναικα σας εβγαινε με φιλες και ξενυχτουσε ως αργα πιστεψτε με...ή αργουσε στην δουελια...θα την ψαχνατε τοτε την δουλεια..κινητα και ακινητα θα ψαχνατε..μεχρι και ντουλαπες και ντουλαπακια..και θα βαζατε και τον φιλο σας να την παρακουλουθει...
Δεν ξέρω αν σε βοήθησα ολα αυτα απο εμπιριες και δικες μου και του κυκλου μου..που την πατησαν...
το συγγενικο μου προσωπο εδωσε δευτερη ευκαιρια λογου παιδιου μπορει να εκανε σωστα...ή να μην εκανε αυτο θα το διξει ο χρονος...μονο αυτος..
ο χρονος παντα δίχνει...
Παράθεση:
Originally posted by alexia32
γεια σας θα ηθελα κι εγω να σας εξομολογηθω το δικο μου προβλημα.
με τον αντρα μου ειμαστε μαζι 10 χρονια σχεσης και τα τελευταια 3 χρονια μειναμε μαζι και παντρευτηκαμε.τωρα περιμενουμε το πρωτο μας παιδι εγω ειμαι ηδη στον μηνα μου.στην αρχη που μαθσμε για το μωρο ο αντρας μου ηταν πολυ χαρουμενος.
εδω και 2 μηνες ομως εχει ξεφυγει εντελως.αδιαφορει για μενα , βγαινει συνεχεια εξω με τους φιλους του δεν τον νοιαζει οταν με βλεπει χαλια και οταν κλαιω νευριαζει.με μειωνει μπροστα σε αλλους.γενικοτερα δεν θελει να περναει καθολου χρονο με μενα.βεβαια απο παλια η σχεση μας δεν ηταν και η ιδανικη παντα του αρεζε το εξω και παντα ηθελε να δειχνει στους αλλους οτι αυτος εχει το πανω χερι στην σχεση.εγω ομως κουραστικα πια. τον αγαπω υπερβολικα απο την μια απο την αλλη ερχεται και το μωρο και εχω πελαγωσει.δουλεια δεν εχω για να πω οτι αν τον αφησω μπορω να φροντισω το παιδι.φοβαμαι μολισ γεννησω αν συνεχισει ετσι θα παθω μεγαλη καταθλιψη.εκτος αν δει το μωρο κι αλλαξει τι να πω.νιωθω τοσο μονη μου.εχει περασει κανεις κατι αναλογο?
Παράθεση:
Originally posted by alexia32
γεια σας θα ηθελα κι εγω να σας εξομολογηθω το δικο μου προβλημα.
με τον αντρα μου ειμαστε μαζι 10 χρονια σχεσης και τα τελευταια 3 χρονια μειναμε μαζι και παντρευτηκαμε.τωρα περιμενουμε το πρωτο μας παιδι εγω ειμαι ηδη στον μηνα μου.στην αρχη που μαθσμε για το μωρο ο αντρας μου ηταν πολυ χαρουμενος.
εδω και 2 μηνες ομως εχει ξεφυγει εντελως.αδιαφορει για μενα , βγαινει συνεχεια εξω με τους φιλους του δεν τον νοιαζει οταν με βλεπει χαλια και οταν κλαιω νευριαζει.με μειωνει μπροστα σε αλλους.γενικοτερα δεν θελει να περναει καθολου χρονο με μενα.βεβαια απο παλια η σχεση μας δεν ηταν και η ιδανικη παντα του αρεζε το εξω και παντα ηθελε να δειχνει στους αλλους οτι αυτος εχει το πανω χερι στην σχεση.εγω ομως κουραστικα πια. τον αγαπω υπερβολικα απο την μια απο την αλλη ερχεται και το μωρο και εχω πελαγωσει.δουλεια δεν εχω για να πω οτι αν τον αφησω μπορω να φροντισω το παιδι.φοβαμαι μολισ γεννησω αν συνεχισει ετσι θα παθω μεγαλη καταθλιψη.εκτος αν δει το μωρο κι αλλαξει τι να πω.νιωθω τοσο μονη μου.εχει περασει κανεις κατι αναλογο?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media