Γυναίκα / 35 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 355
'Aρεσαν+: 0%
Οπου ακους πολλα κερασια...
Απευθεινομαι σε σας αντρες της παρεας και σας ρωταω. Γιατι κοκορευεστε μπροστα σε καποια γυναικα τις σεξουαλικες εμπειριες τις προηγουμενης βραδιας που ειχατε με με μια οι δυο γυναικες? Τι νομιζετε πως πετυχενετε με αυτο? Επισεις πως ειναι δυνατο να το κανετε με δυο ταυτοχρονα συμβαινει η δικαιος εβαλα τον τιτλο πιο πανω?
Το καλύτερό σου χαμόγελο να το φυλάς για κείνους που δεν το αξίζουν!
dylanthomas
# 2
στις 10/11/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Γιατί ρωτάς τώρα εμάς και δεν ρώτησες τότε τον απαγγέλοντα?
Georgebest69-
# 3
στις 10/11/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by Hope230
Απευθεινομαι σε σας αντρες της παρεας και σας ρωταω. Γιατι κοκορευεστε μπροστα σε καποια γυναικα τις σεξουαλικες εμπειριες τις προηγουμενης βραδιας που ειχατε με με μια οι δυο γυναικες? Τι νομιζετε πως πετυχενετε με αυτο? Επισεις πως ειναι δυνατο να το κανετε με δυο ταυτοχρονα συμβαινει η δικαιος εβαλα τον τιτλο πιο πανω?
αν ξανακανετε τετοιο παρτυ, φωναξτε και μενα...δεν προκειται ουτε να κοκορευτω, ουτε να το πω σε κανεναν...

εχεμυθεια, καθαριοτητα, τσιμουδια...

υ.γ. κερασια μην παραγγειλετε...θα φερω απο το σπιτι μου εγω....
Γυναίκα / 35 / Ελεύθερη
Μαλον δεν το εθεσα σωστα και με παρεξηγησες george. Ακου λοιπον. Ημασταν με μια παρεα γυρω στα 5 ατομα ειχαμε παει για φαγητο και οπως συζητουσα με μια φιλη ακουω ενα παιδι απο την παρεα να λεει αυτα που περιγραφω πιο πανω. Εμενα μου εκαναν εντυπωση ολα αυτα γι αυτο ρωταω εσας την αποψη σας Πρωτον γιατι ενας αντρας να καθετε και να λεει για το τι κανει στο κρεβατι του και δευτερον ποσες γυναικες θελει για να το κανει? Ολοι ετσι ειναι?
Γυναίκα / 35 / Ελεύθερη
Παράθεση:
Originally posted by dylanthomas
Γιατί ρωτάς τώρα εμάς και δεν ρώτησες τότε τον απαγγέλοντα?
Γιατι δεν ηθελα να του δειξω οτι ακουγα τις βλακειες που ελεγε. Οχι να του δωσω και αξια. Στο τσακ ημουν ομως να του την πω!
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097
Ο αντρας που ειναι καλος στο κρεβατι δε νομιζω να χρειαζεται να "πει" πραγματα για να αποδειξει την (κ καλα) "αξια" του...
Τη τελευταια φορα που μου τυχε τετοιος...ηταν επιεικως αγαρμπος/ασχετος τελικα
Don't forget to fall in love with yourself first...
Georgebest69-
# 7
στις 10/11/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Μαλον δεν το εθεσα σωστα και με παρεξηγησες george. Ακου λοιπον. Ημασταν με μια παρεα γυρω στα 5 ατομα ειχαμε παει για φαγητο και οπως συζητουσα με μια φιλη ακουω ενα παιδι απο την παρεα να λεει αυτα που περιγραφω πιο πανω. Εμενα μου εκαναν εντυπωση ολα αυτα γι αυτο ρωταω εσας την αποψη σας Πρωτον γιατι ενας αντρας να καθετε και να λεει για το τι κανει στο κρεβατι του και δευτερον ποσες γυναικες θελει για να το κανει? Ολοι ετσι ειναι?
φυσικα και δεν ειναι ολοι οι αντρες σαν τον φιλο σου...

ηθελε να το παιξει φιγουρα και μοστρα...μπορει και να ηταν μουσι ομως αυτο που σας πουλησε...

δεν ασχολεισαι περαιτερω και σχολασε η δουλεια...

αστον αυτον να λεει οτι θελει...φουσκας ειναι που στο τελος θα σκασει...
Γυναίκα / 35 / Ελεύθερη
Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
Ο αντρας που ειναι καλος στο κρεβατι δε νομιζω να χρειαζεται να "πει" πραγματα για να αποδειξει την (κ καλα) "αξια" του...
Τη τελευταια φορα που μου τυχε τετοιος...ηταν επιεικως αγαρμπος/ασχετος τελικα
Λες να μου την επεφτε και τα λεγε για διαφημιση? Η για να φρικαρω?
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Θα συμφωνησω με τον George.
ξερεις ποσοι το κανουν;
Δεν ειναι απαραιτητο να στην πεφτουν για να γινεται...
Το λενε για να το λενε...να δημιουργουν "εντυπωσεις"...να σε βαλουν σε σκεψεις "Μωρε λες...;;".
Αλλα αστο ρε Hope...
Αν ο αντρας σου πει "ειμαι πυραυλος στο κρεβατι"...πανε σε κανα περιπτερο παρε εναν πυραυλο της ΕΒΓΑ και θα χεις πιο σιγουρα αποτελεσματα απολαυσης.
Ακου με σε λεωω
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Πραγματι, υπαρχουν πολλοι τετοιοι υπερφιαλοι παραμυθατζηδες. Ειδικα στις μικροτερες ηλικιες, το παραμυθι σχετικα με τις "κατακτησεις" της μιας βραδυας, παει συννεφο προς τους αλλους μπακουρες της παρεας.
Βλεπεις, αν το αρσενικο ερθει σε καποια ηλικια περι τα 20 και δεν εχει αποδειξεις πως μετραει αρκουντως στα θηλυκα οπως οι αλλοι, ανακαλυπτει τα θηλυκα στην φαντασια του. Και αυτο ισχυει λιγο πολυ σε ολους τους αδυναμους σ' αυτον τον τομεα αρσενικους, καθε ηλικιας.
Στην φαντασια του λοιπον, εφοσον εχει δυο γκομενες ταυτοχρονα, δεν ειναι δυνατον να μην τις ξετιναζει κιολας σεξουαλικα οπως ειδε στο τελευταιο πορνο να κανει ο μακρυχοντρο..ουτσης πρωταγωνιστης. Ετσι λοιπον, με την φαντασια του οδηγο, κοκορευεται στους υπολοιπους ως επι το πλειστον "εραστες" κι αυτους της φαντασιας.
Μην δινεις σημασια κοπελλια. Ο καλος ο κηπουρος, οταν "οργωνει" φαινεται. Τετοιους να ψαχνεις. Στους καυχομενους κατα φαντασιαν μαστορες του ειδους, να γυρνας την πλατη, ανευ σχολιων. Εξαλλου, να θυμασαι πως οι πραγματικοι μετρ του ειδους, δεν μιλανε ποτε για τετοια θεματα. Μιλανε αργοτερα, και μονο με πραξεις.
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...
Georgebest69-
# 11
στις 10/11/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
hope...ξερεις κανεναν πλουσιο, να βγαινει εξω στον δρομο, στην πλατεια, στο μαγαζι και να φωναζει..."ειμαι πλουσιος, εχω χρημα, φατε τουτανες ταληρα"???
οποιος τα΄χει κοριτσι μου, δεν το βγαζει βουκινο...κανει μπαμ απο μακρια...

γιατι ως γνωστον ο ερωτας, ο βηχας, το χρημα και η τουτανια δεν κρυβονται...
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Παντως ειναι θλιβερο.......που κοκορευεστε....ακομα και αναμεσα σε φιλους.
τωρα θα μου πεις...και οι γυναικες δε το κανετε;
Ενταξει, θκαω

Hope...ξαναδιαβασε τι λεει ο George. Ετσι ειναι.
Αν και ο πλουσιος θα δειχτει με ενα RL... αλλα ποτε δε ξερεις αν τελικα, ειναι "μουφα το πραγμα"...
# 13
στις 10/11/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Οταν αποδειξεις σε μια γυναικα ποιος εισαι πραγματικα χωρις πολλες δηλωσεις και κομπασμους ,μετα της λες να προσκαλεσει και μια φιλη της.Αυτοι που φωναζουν και λενε πολλα δεν αξιζουν !
Γυναίκα / 35 / Ελεύθερη
Μα κι εμενα βρε Ινιοχε λιγο κουφα μου φανηκαν αυτα. Και καλα πως δεχτηκαν και οι δυο γυναικες? τις πληρωσε?!! Γινονται αυτα? Βλεπεις δυο γυναικες και τι τους λες κοριτσια παμε για... Και αυτες λενε ναι?
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Παράθεση:
Μα κι εμενα βρε Ινιοχε λιγο κουφα μου φανηκαν αυτα. Και καλα πως δεχτηκαν και οι δυο γυναικες? τις πληρωσε?!! Γινονται αυτα? Βλεπεις δυο γυναικες και τι τους λες κοριτσια παμε για... Και αυτες λενε ναι?
Πλακα με κανεις;

(Σ αυτο γιατι σκαλωσες; ηθελαν κ πηγαν...ε, και;

).
Georgebest69-
# 16
στις 10/11/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
επισης ο τελειος αντρας, ο αντρας ο σωστος ΠΟΤΕ δεν λεει τι εκανε την προηγουμενη νυχτα στο κρεββατι του, σεβομενος τις θηλυκες υπαρξεις που υπαρχουν στην παρεα και θα ακουσουν.
θελοντας να τονωσεις τον υπερμετρο ανδρισμο σου, μειωνεις την προσωπικοτητα σου.
η καθε γυναικα θελει ΣΕΒΑΣΜΟ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...

ολες οι ωρες δεν ειναι ιδιες...

θα σου δοθει η ευκαιρια κυριε γκουσγκουνη, να αποδειξεις την καταλληλη στιγμη ποιος πραγματικα εισαι απο την μεση και κατω...

γιατι απο την μεση και πανω (και προς εγκεφαλο μερια), δεν το΄χεις...
# 17
στις 10/11/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Εχεις μεινει ακομα στο ζαχαρουχο γαλα ΝΟΥΝΟΥ ενω στα σουπερμακετ πουλανε φρεσκο γαλα επιλεγμενων παραγωγων!
Γυναίκα / 35 / Ελεύθερη
Πεστα ρε George. Ντραπηκα. Δεν ειναι ωραιο. Εσεις δεν θα ερχοσασταν σε δυσκολη θεση αν ελεγε τετοια μια γυναικα?
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Παράθεση:
Μα βρε Hope, ηταν παρουσες οι κοπελλιες οταν ταλεγε? Οχι. Ετσι δεν ειναι? Αρα, οτι θελει λεει για τις φανταστικες του παρτενερ. Η φαντασια του ναναι καλα, και απο γκομενες, εκατο.
Βρε Hορε, θελεις και τα λες αυτα για τους αντρες που θαρχοντουσαν σε δυσκολη θεση απο τετοιου ειδους αποκαλυψεις? Ισα ισα βρε. Βουτυρο στο ψωμι τους θαταν.
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...
# 20
στις 10/11/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Οτι θα χαρεις απο την σουπερ περιγραφη των συμβαντων κ θα θες να δοκιμασεις κ συ! αναμεσα στο δε προλαβαινω να κατουρησω κ το γαμαω 50
Σου πετανε μια ενημερωση κ σενα
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mbeta3gin81rs8w78o1_500.jpg[/img]
στα social media