Αγαπητη φιλη,εχω περασει κι εγω,μια παρομοια κατασταση,η οποια ηταν διαφορετικη απο τη δικη σου,γιατι οσο στραβωνε αυτη,αλλο τοσο στραβωνα εγω,μεχρι που αναγκασαμε τον αμοιρο στη μεση και να μην ξερει πως να συμπεριφερθει!
Εμενα δε με ενοχλουσε τοσο που δε με ηθελε η "πεθερα",με ενοχλουσε το οτι υπηρχε ενας ανθρωπος που υπεφερε απο αυτη την κατασταση,το αγορι μου.....
Τελως παντων,καποια στιγμη σταματησε ν'ασχολειται με τη σχεση μας κι ετσι σταματησα ν'ασχολουμαι κι εγω μαζι της.Οσες φορες βρεθηκαμε,μετα απο τα "γεγονοτα",ειμασταν τυπικα ευγενικες η μια προς την αλλη,αλλα ξερω οτι εκεινος ενιωθε το θυμο μας,τα νευρα μας,οτι περιμεναμε και οι δυο στη γωνια καποιο λαθος της αλλης.
Εγω υπεφερα για'κεινον,οχι για εμενα και τη μανα του που δε με ηθελε.
Οσον αφορα τη μητερα του δικου σου αγοριου,θα σου δωσω ενα απλο,παραδειγμα που εχει συμβει σε εναν φιλο μου:
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΕΣΗ:Δε μπορω να καταλαβω γιατι δε βρισκεις μια κοπελα...Ολο με τους φιλους σου εισαι,πως θα σε πλησιασει μια γυναικα οταν εισαι περιτριγυρισμενος απο δεκα αντρες;
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ:Καλα,που πηγες και τη βρικες αυτην;Ολο μαζι ειστε,δε βγαινεις και καθολου με τους φιλους σου,απο το βρακι της κρεμεσαι....Τι αντρας εισαι εσυ;
ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ:Σε πηρε ο ταδε φιλος σου σημερα,γιατι δεν βγαινεις λιγο;Μου ειπε οτι θα πανε για ποδοσφαιρο...Αντε παιδι μου να τους βρεις.....Και μην ανησυχεις,η μαμα ειναι εδω....Θα σου βρω εγω μια κοπελα,πολυ καλυτερη απ'αυτη τη μουλαρα που σε παρατησε κιολας!!!!!!
Ελπιζω να σε βοηθισα εστω και λιγο.....Καλη τυχη......

στα social media