Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πείτε μου σας παρακαλώ ....

Σελίδα : 1

iren_af

# 1 στις 4/5/2004
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 11
'Aρεσαν+: 0%

Πείτε μου σας παρακαλώ ...

Γεια σας ξανά.
Είμαι μια κοπέλα 26 χρονών, και έχω δεσμό εδώ και 2,5 χρόνια με ένα αγόρι 6 χρόνια μικρότερο μου. Γνωρίζω πως πολλοί, στο άκουσμα μιας σχέσης με την κοπέλα μεγαλύτερη από τον άντρα, είναι αρνητικοί. Έτσι ήμουν και εγώ κάποτε, ωσότου γνώρισα κυριολεκτικά το άλλο μου μισό δίπλα του. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, και πλέον σκεφτόμαστε να πάμε σοβαρά. Είναι ότι ζητούσα πάντα και από ότι μου λέει και εκείνος, είμαι και εγώ αυτή που πάντα ήθελε. Σχόλια από τους γύρω μας δεν είχαμε ποτέ, και όλα πήγαιναν μια χαρά.
Ώσπου ξαφνικά, λόγω επαγγέλματος του πατέρα του, χρειάστηκε να φύγουν για Αμερική και να μείνουν εκεί 3 χρόνια (έχει μείνει ο ένας πλέον χρόνος). Με μαύρη καρδιά, ήρθε μου το ανακοίνωσε και μου είπε πως ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία και για εκείνον να σπουδάσει, όπως και κάνει. Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να χωρίσουμε και το πολεμήσαμε. Το πολεμάμε ακόμα. Είμαστε πολύ καλά, σαφώς καλύτερα από το να χωρίζαμε ενώ αγαπιόμασταν τόσο πολύ. Ξεπεράσαμε κάθε πρόβλημα που κάνει άλλα ζευγάρια με απόσταση να χωρίσουν, με όπλα μας την εμπιστοσύνη, την αγάπη και την κατανόηση σε τυχών «κρίσεις» που μπορεί να είχαμε. Το πρόβλημα μου όμως εμένα δεν είναι αυτό. Είναι η στάση της μητέρας του. Μιλάμε για έναν άνθρωπο εγωιστικό πολύ. Έναν άνθρωπο που θέλει ο κόσμος όλος να γυρνάει γύρω της. Ενώ στις αρχές ήταν θετική με τον δεσμό μας, ξαφνικά όταν συνειδητοποίησε πως πηγαίναμε πολύ καλά με τον γιο της, στράβωσε πολύ! Δεν ξέρω τι έφταιξε και που. Προσωπικά εγώ, όντας άτομο χαμηλών τόνων που δεν δημιουργεί εντάσεις ποτέ, δεν της έκανα ποτέ τίποτα. Ίσα ίσα που από την πρώτη στιγμή, προσπάθησα να την πλησιάσω. Ακόμα και μετά την λάσπη που μου ρίχνει καθημερινά, πάλι δεν του την κατηγορώ. Αυτό μου το αναγνωρίζει και ο ίδιος. Ότι και να΄ναι είναι μάνα του, οπότε τα κρατάω όλα μέσα μου και τον αφήνω να τα δει από μόνος του! Έχει καταφέρει με την στάση της, να τον απομακρύνει από κοντά της, και εμένα αυτό με στεναχωρεί όσο να’ ναι. Επηρεάζει όμως πολύ την ψυχολογία μας. Μας ρίχνει. Μιλάει σε όλους αρνητικά για μας, αποκαλώντας τον γιο της «εθισμένο» και την σχέση μας ένα μεγάλο λάθος. Αποτέλεσμα? Όλοι γύρω του να είναι αρνητικοί και να μας κατακρίνουν – κυρίως εμένα - χωρίς να με ξέρουν καν. Και εκείνος? Να προσπαθεί να τους δείξει το αντίθετο.
Νιώθω άσχημα πολύ. Από την μια σκέφτομαι να χωρίσω, αλλά ξέρω πως αυτό θα μας σκοτώσει. Από την άλλη κουράστηκα να εξαρτόμαστε από την μητέρα του και τον πατέρα του (μιας και αυτός επηρεάστηκε επίσης), για το πότε θα έρθει Ελλάδα το αγόρι μου να με δει (κατεβαίνει κάθε καλοκαίρι, και ανέβαινα και εγώ ενδιάμεσα) Δεν είναι ανεξάρτητος οικονομικά, και όπως καταλαβαίνετε εξαρτόμαστε από εκείνους.
Γιατί να υπάρχουν τέτοιες γυναίκες? Γιατί να μην μπορεί να δεχτεί πως ο γιος της μπορεί να είναι ευτυχισμένος και με μια άλλη γυναίκα, εκτός από εκείνη?
Τι θα κάνατε εσείς? Μην μου πείτε να της μιλήσω, έχω προσπαθήσει. Και εκείνος..
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ζητώ συγνώμη εάν σας κούρασα!

antoulina

# 2 στις 4/5/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Νίκαια
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 119
Γεια σου ... iren_af

Σε καταλαβαινω απολυτα......

Εχω περασει παρομοιο περιστατικο.....και το χειροτερο ειναι εσυ με τον ανθρωπο σου να εισαι καλα....να περνας υπεροχα και οι αλλοι τριγυρο να προσπαθουν να καταστρεψουν οτι ποιο ομορφο εχεις!!!
Για μενα απο τη στιγμη που εσυ περνας καλα...... προσπαθησε να τους αποδειξεις το αντιθετο ...
Ξερω ειναι παρα πολυ δυσκολο
Αλλα το καλο ειναι οτι το αγορι σου σε υποστηριζει και ευτυχως δεν επηρεαζεται!!
προφανως θα ξερει τη μαμα του!!

Δε μπορω να καταλαβω γιατι οι μαμαδες εχουν τοσο πορωση με τους γιους τους;;;;

Πεθερες βλεπεις.....απαπαπαπα!!

Κανε υπομονη...
και σου ευχομαι να πανε ολα καλα...
το να τη πιασεις και να της μιλησεις ισως βγεις κακια.....
Αλλα και απο την αλλη σε πνιγει το δικιο!!
Αν ηταν σωστη θα σε επιανε και εκεινη να σου πει τι προβλημα εχει μαζι σου!!

Και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι δεν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα για να μπορει το αγορι σου να φυγει απο τα διχτυα της οικογενειας του!!

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Georgekak

# 3 στις 4/5/2004
author
Ανδρας / 36 / Ελεύθερος
Ν. Ξάνθης / Γενισέα
Απαντήσεις: 57
Γνώμη μου είναι να προσπαθήσεις...
Είναι πολλοί άνθρωποι που πολεμούν οτιδήποτε καλό. Δεν πρέπει κανείς να τους δίνει δικαίωμα και χώρο να κινηθούν όταν θέλησουν να καταστρέψουν.
Υπερασπίσου ότι με κόπο δικαιωματικά κατέχεις και να είσαι σίγουρη ότι θα έρθει η στιγμή που θα δικαιωθείς!

womanbi

# 4 στις 4/5/2004
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Απαντήσεις: 332
Aν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να χει ο πεθερός!!!Στην προκειμένη περίπτωση πεθερά!!!Και από την στιγμή που το παλικάρι βλέπει και καταλαβαίνει για την μανουλα του εισαι εντάξει!!!Κοιτα μονο να κρατήσεις ουδετερη στάση και να μην φαίνεσε πουθενά περα από την κοπέλα του γιου της!!!

Φιλικά και καλως όρισες στην παρεούλα μας....
Ζω αρα υπαρχω!!!Αλλα αφου εσυ εισαι η πνοη μου...πως αντεχω???

tea_77

# 5 στις 4/5/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ιταλία
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 280
Αγαπητη φιλη,εχω περασει κι εγω,μια παρομοια κατασταση,η οποια ηταν διαφορετικη απο τη δικη σου,γιατι οσο στραβωνε αυτη,αλλο τοσο στραβωνα εγω,μεχρι που αναγκασαμε τον αμοιρο στη μεση και να μην ξερει πως να συμπεριφερθει!
Εμενα δε με ενοχλουσε τοσο που δε με ηθελε η "πεθερα",με ενοχλουσε το οτι υπηρχε ενας ανθρωπος που υπεφερε απο αυτη την κατασταση,το αγορι μου.....
Τελως παντων,καποια στιγμη σταματησε ν'ασχολειται με τη σχεση μας κι ετσι σταματησα ν'ασχολουμαι κι εγω μαζι της.Οσες φορες βρεθηκαμε,μετα απο τα "γεγονοτα",ειμασταν τυπικα ευγενικες η μια προς την αλλη,αλλα ξερω οτι εκεινος ενιωθε το θυμο μας,τα νευρα μας,οτι περιμεναμε και οι δυο στη γωνια καποιο λαθος της αλλης.
Εγω υπεφερα για'κεινον,οχι για εμενα και τη μανα του που δε με ηθελε.
Οσον αφορα τη μητερα του δικου σου αγοριου,θα σου δωσω ενα απλο,παραδειγμα που εχει συμβει σε εναν φιλο μου:
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΕΣΗ:Δε μπορω να καταλαβω γιατι δε βρισκεις μια κοπελα...Ολο με τους φιλους σου εισαι,πως θα σε πλησιασει μια γυναικα οταν εισαι περιτριγυρισμενος απο δεκα αντρες;
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ:Καλα,που πηγες και τη βρικες αυτην;Ολο μαζι ειστε,δε βγαινεις και καθολου με τους φιλους σου,απο το βρακι της κρεμεσαι....Τι αντρας εισαι εσυ;
ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ:Σε πηρε ο ταδε φιλος σου σημερα,γιατι δεν βγαινεις λιγο;Μου ειπε οτι θα πανε για ποδοσφαιρο...Αντε παιδι μου να τους βρεις.....Και μην ανησυχεις,η μαμα ειναι εδω....Θα σου βρω εγω μια κοπελα,πολυ καλυτερη απ'αυτη τη μουλαρα που σε παρατησε κιολας!!!!!!

Ελπιζω να σε βοηθισα εστω και λιγο.....Καλη τυχη......

malvina

# 6 στις 4/5/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 167

Μανάδες εγωίστριες;

Κατ αρχήν να σου πω ότι έχω μια ξαδέρφη 42 χρονών που παντρεύτηκε έναν τύπο 26 χρονών! Ζουν ευτυχισμένοι...προς το παρόν. Όταν όμως εκείνη θα γίνει 60 και ο άλλος θα είναι 42, τότε έλα πες μου αν θα πάει η ευτυχία περίπατο.

Βέβαια, η περίπτωσή σου δεν είναι τόσο ακραία, αλλά μιας και είχα κι εγώ μια μακροχρόνια σχέση με κάποιον μόλις δυο χρόνια μικρότερό μου, να σε ενημερώσω, ότι όταν πατήσεις τα 28 (ούτε καν τα τριάντα!) θα αρχίσεις να νιώθεις βαριά απένταντι στον άλλο. Οι άντρες ωριμάζουν πιο αργά και αυτό είναι στην φύση τους, όσο και αν τώρα τον θεωρείς ώριμο. Και τι; Θα σου αρέσει όταν θα είσαι 35 να είναι αυτός 29; Ή μήπως νομίζεις ότι θα υπάρχει και πάθος μετά από 10 χρόνια σχέσης;

Οι μανάδες, δεν αντιδρούν λόγο εγωισμού. αντιδρούν γιατί βλέπουν μαθηματικά το ζήτημα. Σκέφτεται η μητέρα του το μέλλον και λέει "γιατί ο γιος μου να παντρευτεί μια μεγαλύτερή του;οι πιθανότητες να κρατήσει μια τέτοια κατάσταση είναι πολύ μικρές."

Ναι. Στην αρχή χάρηκε, για τον λόγο που χαίρονται όλες οι μανάδες " Ο γιος μου έχει γκόμενα και μάλιστα πεπειραμένη! Δεν είναι γκέυ! Και είναι και από σπίτι! έτσι σκέφτονται οι μανάδες. Απορώ πως η δική σου δεν έχει αντιδράσει. Γιατί η κόρη της να παντρευτεί έναν τύπο που κάποια στιγμή θα κοιτάξει λοξά και έξω από την πόρτα και θα θέλει κάτι άλλο, από εσένα που θα βγάλεις ρυτίδες πιο σύντομα από αυτόν;

Εσύ μάλλον σκέφτεσαι σύμφωνα με το συναίσθημα και όχι με την λογική. Οι τριγύρω δεν θέλουν το κακό σου. Κοιτάνε μπροστά και βλέπουν το χάος. Κι εγώ κάποτε τους έλεγα όλους κακούς, μέχρι που είδα ότι είχαν σοβαρούς λόγους να αντιδρούν.

Κράτα όμως την σχέση αυτή. Ούτως ή άλλως, αργά ή γρήγορα, θα ξεφτίσει. Στα τέσσερα χρόνια, έλα να μας πεις. Τότε αρχίζουν οι σοβαρές σκέψεις, εκτός συναισθήματος μέσα σε μια σχέση και τότε μόνο ξέρεις, αν αυτός που έχεις είναι για κάτι πιο .... σοβάρό.

poniroula_1980

# 7 στις 4/5/2004
author
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ψυχικό
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 50

τι να πω?

μου θυμισες 2 σχεσεις μου στην συσκευασία της μιας.
Αχ αυτές η μηττέρες,οσο ειχα σχεση εμ τον γιο της φοβηθηκε μημπως με παντρευτει μετα απο 4 χρονια και αφου βεβαια ειχαμε χωρισει χαιρεται να κανω παρεα με τον γιο της,βλεπεις οικογνειακη φιλοι ειμαστε.Τι να πω;Μεχρι και το τηλεφωνο μου εκλεινε κατα μουτρα.Η αλλη λογω αποστασης.αξιε αν και πολυ δυσκολο στην αρη να το πολεμισεις!!

Υπομονη,μονη ετσι θα το καταφερεις και κλεισε τα υτια σου,και ποτε μα ποτε μην μηλισεις ασχημα για την μητερα του ,ασυγχωρητο αμαρτητμα.
Αν πραγμτικα πιστευεις με την κοινη αντικεκειμενικη λογικη πως η σχεση αυτη ειχε εκτος απο παρελθον και παρον εχει και ενα καλο ευοιωνο μελλον με οσα ακους τοτε κλεισε τα αυτια σου και προχωρα.

# 8 στις 4/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Και ποια εισαι εσυ καλε που θα της παρεις το καμαρι της μεσα απο την αγκαλια της?
Για σενα τον νταντευε τον μεγαλωνε τον κανακευε?ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ!!!
Οσο ο λεβεντης της ειχε απλα μια γκομενα καμαρωνε κι ολας!!Ε!αντρας ειναι να μην γνωρισει και καμμια δεκαρια γυναικες στη ζωη του?
Γαμο ειπατε?Φτου φτου μακρυα απο το γιοκα μου!!
Τι να προσεχει να αγκαλιαζει και να νοιαζεται για μια αλλη?Μια ξενη?
Και τι εχει κανει αυτη περισσοτερα απο μενα για το βλασταρι μου??Ε? ΤΙ?
Οσο για την αντιδραση του μπαμπα...οπως του παιζει η μαμα χορευει!!Αντεχεται νομιζεις η ...κρεββατομουρμουρα?
Δυστυχως φιλη μου το εργο ειναι γνωστο και πολυπαιγμενο!!
Εχουμε μαθει ολες τις ατακες πια απεξω!!!
Συμβουλη?
Βαλε τον φιλο σου να αποδωσει "τα του καισαρος τω καισαρι..." αν πραγματικα θελει να εισαστε μαζι!!
Εσυ παντως μην ανακατευτεις πουθενα θα εισαι παντα η "ξενη" το τριτο προσωπο η "νυφη"!!
Το τι θα συμβει μετα αναμμεσα σας ειναι αλλο θεμα που θα το αντιμετωπισετε οταν προκυψει!!Και θα εχετε μονο εσεις την ευθυνη γι αυτο!
Βεβαια θα μου πεις ...ευκολο ειναι να τα βαλει με τη .....μαμα???????
Καλη τυχη!!!Σου χρειαζεται!!!

SSofia

# 9 στις 4/5/2004
author
Γυναίκα / 48 / Παντρεμένη
Ν. Σάμου / Αγιος Κήρυκας
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 194
Να σου πω...έχει να κάνει από ποια πλευρά το βλέπεις...
Είχα κι εγώ εμπειρία με άτομο κατά 5-6 χρόνια μικρότερο και περνούσα φανταστικά μαζί του. Ο λόγος, ήταν αυθόρμητος και μου έβγαζε κι εμένα το "παιδί" από μέσα μου.
Έτυχε ίδια περίπτωση σε πολύ κοντινό μου άνθρωπο, αυτή την φορά κοντινός μου άνθρωπος ήταν ο άντρας και η κοπέλα του είναι 3-4 χρόνια μεγαλύτερη του. Το είδα περίεργα στην αρχή, στράβωσα. Κακώς!
Όταν σε έναν άνθρωπο βρίσκεις αυτό που πάντα έψαχνες δεν εχουν σημασία ούτε χρόνια, ούτε χρώματα, ούτε τίποτα.
Η γνώμη μου είναι να το ζήσετε! Αφού νιώθετε καλά ο ένας με τον άλλο ζήστε το. Μην σκέφτεστε ούτε το μέλλον μαζί, ούτε το πως θα είστε μετά από 20 χρόνια. Το τώρα μετράει. Μην αφήσεις να φύγει κάτι που σε κάνει να νιώθεις όμορφα! Το έκανα "για τα μάτια του κόσμου" και το μετάνιωσα!
Εύχομαι όλα να σου πάνε όπως τα θέλεις και να συνεχίσετε για πολλά χρόνια ακόμα να νιώθετε οτι βρίκατε το άλλο σας μισό!
Η ζωή είναι ωραία, ας μην την κάνουμε δύσκολη! Life is ours we live it our way...

mir_1975

# 10 στις 4/5/2004
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 181
Είναι πολύ ευχάριστο και πάρα πολύ όμορφο να λέτε πως βρήκατε ο ένας στον άλλον το άλλο του μισό. Και που νιώθετε κι οι δύο το ίδιο. Τώρα η αντίδραση της μητέρας του δεν νομίζω πως αφορά καθαρά την διαφορά ηλικίας, δηλαδή το ότι εσύ τον περνάς 6 χρόνια. Ισως την φοβίζει που λέτε ότι το πάτε για σοβαρά. Από ότι κατάλαβα ο φίλος σου είναι τώρα 20 χρονών? Εμένα θα με τρόμαζε αν ο γιός μου στα 20 του ήθελε να το ''πάει σοβαρά'' με μια κοπέλα. Δηλαδή εσείς σκέφτεστε να παντρευτείτε? Μήπως πολύ νωρίς ακόμα για κάτι τέτοιο? Από ότι λες εσύ η σχέση σας είναι σοβαρή. Αφήστε τα πράγματα όπως είναι και ζήστε το αυτό όσο καλύτερα μπορείτε, όσο κρατήσει. Σου εύχομαι να κρατήσει για πάντα αλλά μην νομίζετε πως ένας γάμος θα σας κρατήσει μαζί μια ζωή. Και το λέω αυτό γιατί ο φίλος σου είναι πολύ μικρός ακόμα και δεν ξέρεις πως θα σκέφτεται σε μερικά χρόνια. Ζήστε αυτό που έχετε σήμερα όσο μπορείτε καλύτερα. Καλή τύχη ότι κι αν κάνεις.

iren_af

# 11 στις 4/5/2004
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Απαντήσεις: 11

Να στε ολοι καλα παιδια!!!

Καταρχιν θελω να ευχαριστησω προσωπικα ολους, για τον χρονο σας, και την υπομονη σας να μου απαντησετε! Να ξερετε πως οποια και να ειναι η γνωμη σας για το μελλον της σχεσης μου, αλλα και το σκεπτικο σας γενικα, ειναι απολυτα σεβαστη και κατανοητη! Για αυτο σας ευχαριστω. Παντα παραδειγματιζομουν απο αντιστοιχες καταστασεις με την δικια μου και κρατουσα οτι νομιζα πως μπορουσε να οφελησει.
Να στε ολοι καλα, και θα τα ξαναπουμε συντομα!!

Υ.Γ. (για την mir_1975). Οχι δεν σκεφτομαστε να παμε σοβαρα, σημερα-αυριο. Εχει μελλον ακομα η σχεση μας, και αν αυτο γινει ποτε θα γινει οταν θα ειμαστε ετοιμοι.

Φιλια σε ολους!
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.