Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Πως όμως θα καταλάβετε αν η κοπέλα σας προσποιείται τον οργασμό;
Το σημαντικότερο που πρέπει να παρατηρήσετε είναι τι κάνει ΜΕΤΑ τον οργασμό. Αν είχε στ” αλήθεια οργασμό τότε θα πρέπει να παραμείνει ξαπλωμένη για μερικά λεπτά για να συνέλθει από την ένταση της στιγμής και να μαζέψει δυνάμεις. Αντίθετα, αν σηκωθεί αμέσως απ” το κρεβάτι και τρέξει στο μπάνιο ή αρχίσει να καθαρίζει τα ταβάνια τότε μάλλον υποκρίνεται.
Τα μάγουλά, τα χείλη(και τα τέσσερα) και ο λαιμός της είναι κατακόκκινα λόγω της αυξημένης αιματικής ροής που προκαλεί ο οργασμός. Αν είναι χλωμή μάλλον δεν αναστατώθηκε…
Έχει ζαβλακωμένο ύφος; Τα μάτια δεν λένε ποτέ ψέματα! Αν το βλέμμα της είναι αποχαυνωμένο και απλανές πρέπει να τα είδε όλα! Αν έχει καθαρό, κοφτερό βλέμμα, λυπάμαι αλλά δεν.
Η αναπνοή της είναι βαθιά και γρήγορη. Είναι σχεδόν αδύνατον να προσποιηθεί ότι ανασαίνει έτσι(χωρίς να το καταλάβετε δηλαδή), όπως αδύνατον είναι να έχει οργασμό και να αναπνέει φυσιολογικά.
Κατά τη διάρκεια του οργασμού της, οι μύες του αιδοίου της θα κάνουν εντονότατες συσπάσεις. Δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο αυτό, θα νιώσετε σα να είστε στη μέγγενη.
Δύσκολα θα βγάζουν νόημα όσα μπορέσει να ψελλίσει(αν ακούσετε φωνές και «αχ, τέλειο, το καλύτερο που είχα» και τέτοιες αηδίες, αφήστε το).
Τέλος, αν έχει φως, οι κόρες των ματιών της θα διασταλλούν.
Μου αρέσει +
KLELIA22
# 2στις 18/11/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παράθεση: Originally posted by DoctorZhivago
Το σημαντικότερο που πρέπει να παρατηρήσετε είναι τι κάνει ΜΕΤΑ τον οργασμό.
Ο αληθινος οργασμος επερχεται κ με αυτοικανποιηση,αλλα ο πραγματικος δεν περιγραφεται-ειναι δοσιμο,εκφραση,ανταλλαγη δυνατων αισθηματων,κορυφωση που την αισθανεσαι με καθε κυτταρο του κορμιου σου..
Μεγαλη υποθεση γιατρε μου,πραγματικα να αγαπας κ να αγαπιεσαι.......
Μου αρέσει +
nuvola
# 4στις 18/11/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Originally posted by KLELIA22
Το σημαντικότερο που πρέπει να παρατηρήσετε είναι τι κάνει ΜΕΤΑ τον οργασμό.
Ναί κάλα εντάξει, το έξυπνο πουλί απ τη μύτη πιάνεται.
Η miss KLELIA σε ένα άλλο θέμα είχε πει οτι αγγαλιές μετά το σεξ σημαίνει οτι ο άνδρας δεν έκανε καλά τη δουλειά του. Τώρα τα θεωρεί ασυναρτησίες, αναιρεί τα λεγόμενα της μόνη της. Αντε γειά μας.
Ο αληθινος οργασμος επερχεται κ με αυτοικανποιηση,αλλα ο πραγματικος δεν περιγραφεται-ειναι δοσιμο,εκφραση,ανταλλαγη δυνατων αισθηματων,κορυφωση που την αισθανεσαι με καθε κυτταρο του κορμιου σου..
Μεγαλη υποθεση γιατρε μου,πραγματικα να αγαπας κ να αγαπιεσαι.......
Ακόμα στην ειδικότητα είμαι φίλε μου και μαθαίνω, μετά στο διορισμό και άμα θα πιάσουν τόπο οι θεωρίες μου.
1. Το σημαντικότερο που πρέπει να παρατηρήσετε είναι τι κάνει ΜΕΤΑ τον οργασμό. Αν είχε στ” αλήθεια οργασμό τότε θα πρέπει να παραμείνει ξαπλωμένη για μερικά λεπτά για να συνέλθει από την ένταση της στιγμής και να μαζέψει δυνάμεις. Αντίθετα, αν σηκωθεί αμέσως απ” το κρεβάτι και τρέξει στο μπάνιο ή αρχίσει να καθαρίζει τα ταβάνια τότε μάλλον υποκρίνεται.
2. Τα μάγουλά, τα χείλη(και τα τέσσερα) και ο λαιμός της είναι κατακόκκινα λόγω της αυξημένης αιματικής ροής που προκαλεί ο οργασμός. Αν είναι χλωμή μάλλον δεν αναστατώθηκε…
3. Έχει ζαβλακωμένο ύφος; Τα μάτια δεν λένε ποτέ ψέματα! Αν το βλέμμα της είναι αποχαυνωμένο και απλανές πρέπει να τα είδε όλα! Αν έχει καθαρό, κοφτερό βλέμμα, λυπάμαι αλλά δεν.
4. Η αναπνοή της είναι βαθιά και γρήγορη. Είναι σχεδόν αδύνατον να προσποιηθεί ότι ανασαίνει έτσι(χωρίς να το καταλάβετε δηλαδή), όπως αδύνατον είναι να έχει οργασμό και να αναπνέει φυσιολογικά.
5. Κατά τη διάρκεια του οργασμού της, οι μύες του αιδοίου της θα κάνουν εντονότατες συσπάσεις. Δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο αυτό, θα νιώσετε σα να είστε στη μέγγενη.
Δύσκολα θα βγάζουν νόημα όσα μπορέσει να ψελλίσει(αν ακούσετε φωνές και «αχ, τέλειο, το καλύτερο που είχα» και τέτοιες αηδίες, αφήστε το).
6. Τέλος, αν έχει φως, οι κόρες των ματιών της θα διασταλλούν.
1. Το να θέλει να αδειάσει την κύστη της δηλαδή, μετά την έντονη δραστηριότητα, δεν παίζει ως σενάριο...
2. Και αν κατά τη διάρκεια του σεξ, τη δάγκωνε ο άντρας, δε θα είναι κατακόκκινη;
3. Και αν νυστάζει... δε θα έχει ζαβλακωμένο ύφος;
4. Αν κουράστηκε δε θα έχει γρήγορη αναπνοή;
5. Αυτό μόνο ένας έμπειρος άντρας μπορεί να το καταλάβει... και όχι όλοι οι έμπειροι... Σιγά μη μιλάει κιόλας εκείνη την ώρα... δεν έχει μυαλό ούτε καν για ψελλίσματα...
6. Οι κόρες των ματιών στο φως συστέλλονται... δε διαστέλλονται...
Μου αρέσει +
I want a perfect body... I want a perfect soul...
KLELIA22
# 10στις 18/11/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
.. ολα οσα ανεφερε Ζιβαγγος...
μπορουν να " θεατρινιστουν".....
ΟΛΑ!
κακο του κεφαλιου της ομως της κοπελιας.. που θα τα κανει....
δεν κερδιζει.....
Μου αρέσει +
KLELIA22
# 11στις 18/11/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
να συνέλθει από την ένταση της στιγμής και να μαζέψει δυνάμεις.
της αυξημένης αιματικής ροής που προκαλεί ο οργασμός. .
Παράθεση: Από το μέλος DoctorZhivago - 18/11/12 04:18
... οτι αγγαλιές μετά το σεξ σημαίνει οτι ο άνδρας δεν έκανε καλά τη δουλειά του. ...
ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΕΣΥ ΜΕΘΑΣ!!!!!!!!
ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ!
εξαντληση + υπερευαισθησια = ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΑΓΚΑΛΙΕΣ!!!!
υγ ε ρε...
οταν σε ξεμπλοκαρει σαπορτ...
θα κοβουμε 50 εισιτηρια το λεπτο!
κιερατο
Παράθεση: Originally posted by forgot25
Οι γυναίκες που προσποιούνται ειναι ηλίθιες....
Aυτό λέω και εγώ...
IM____
# 18στις 12/1/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Κατ' αρχήν ζιβάγκε πρέπει να ρίξεις μια ματιά στα τμήματα του εγκεφάλου και να μάθεις ποια από αυτά διεγείρωνται κατά τη φάση του οργασμού της γυναίκας.
Εν συνεχεία πρέπει να προμηθευτείς ένα PET scan, να μάθεις να το χρησιμοποιείς και τότε κατα τη διάρκεια της συνουσίας, ενώ ο θυλικός σύντροφός σου θα βογκάει και θα στενάζει, εσύ θα ελέγχεις αν και κατα πόσο υποκρίνετε...
Εαν φέρει αντιρήσεις σχετικά με το PET scan, παραμύθιασέ την και φέρ' το με τρόπο. Για σχετικέσ πήροφορίες μπορείς να βρείς κάποιον άντρα παραμυθά - γυναικά, ο οποίος με ενα ταχύρυθμο σεμινάριο θα σε κατατοπίσει.
Καλή επιτυχία!
Μου αρέσει +
POYLAKI-TSIOU
# 19στις 2/3/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Originally posted by tzoulia49
καλα συγνωμη .....
ποσες και ποσες εδω μεσα δεν εχουν μπει με την απορια στα χειλη ......
λεγοντας ....
μα τοσο ηθοποιος ?
μα εδειχνε φουλ ερωτευμενος ......
αντε ζιβανκο συγκρινε και βγαλε συμπερασμα ......
αν θελει να σε δουλεψει η γυναικα ......
δεν θα παρεις ειδηση .....
περι οργασμου ο λογος .....
Οταν φτάνει εκεί..
τον εαυτό της κοροιδευει...
Οτι και καλά μπορεί αλλα δεν θέλει οργασμό...
στα social media