Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ....

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

CHRISTINA72

# 1 στις 18/11/2012
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2
'Aρεσαν+: 0%

Δεν ξερω...

Γεια σας..ειμαι 40 ετων ,ο ανδρας μου 42, δυο παιδια 13 & 8 ετων.Ειμαστε μαζι απο τα 18 εγω 20 εκεινος, ενας μεγαλος ερωτας, και μια δυνατη αγαπη που αντεξε αποδεδιγμενα με πραξεις και απο τις δυο πλευρες, και παραμενοντας ενωμενοι σε δυσκολες καταστασεις.
Το αγκαθι στη σχεση μας ειναι οι καυγαδες..καποιες φορες ασημαντοι..και καποιες φορες τις περισσοτερες φορες δηλ.ξεκινουν απο ασημαντη αφορμη...και καταληγουν ασχημοι καυγαδες.Και οι δυο ειμαστε εντονοι ως χαρακτηρες..τα πρωτα χρονια παντα υποχωρουσε εκεινος..τα τελευταια εγω ..και εκεινος θα ελεγα.Υπαρχει ζηλεια..πιο εντονη απο την μερια του και τοτε τον φοβαμαι..επιτιθεται λεκτικα απεναντι μου ..το μετανιωνει..κανει τα παντα για να επανορθωσει..βεβαια πρεπει να πραδεχτω οτι και εγω μετα του ορμαω και στεκομαι μπροστα του καποιες φορες ασχημα..μετα το τσουναμι μετα απο λιγες μερες μιλαμε αναγνωριζουμε τα λαθη μας, προσπαθουμε να μην ξανασυμβει , αλλα ...συμβαινει..τουλαχιστον μια φορα στα δυο χρονια να γινει ασχημος καυγας μεταξυ μας.Δεν μου εχει πει ποτε να χωρισουμε..ουτε στην πλακα...εγω ναι..δεν εφυγε ποτε...ουτε εδειξε τεοια διαθεση..εδειξε ομως οργη, θυμο απεναντι μου ισως και μισος...τα οποια διαλυθταν μολις τα ξαναβρισκαμε.Εδω και δυο μηνες δεν του μιλαω ..ειναι η πρωτη φορα που αλλαξα δωματιο..σε μια συζητηση με μια παρεα του ειπα ""λες χαζομαρες"..αυτο ηταν το ξερω ηταν ασχημο δεν το εχω ξανακανει στο παρελθον..εγινε θηριο ανημερο οχι εκει μπροστα στους αλλους ..μετα στο σπιτι..με εβρισε και εγω του ορμησα και εγινε χαμος...Δεν εκανα καμια προσπαθεια ουτε εγω ουτε εκεινος να μιλησουμε...τελικα πριν 3 μερες μου φωναξε ..και παλι με εβρισε..και οτι για ολα φταιω εγω με την συμπεριφορα μου ..οτι τον αναγκαζω να του βγαζω μια ασχημη συμπεριφορα λογω της στασης μου..την οποια εφαρμοζω λογω της δικης του ασχημης συμπεριφορας ...και τι να πω..
Ειμαι πολυ θυμωμενη ..απογοητευμενη..και νιωθω πως εχω χασει την εμπιστοσυνη μου απεναντι του...ποναω..και εκεινος ειναι χαλια..αλλα κανεις απο τους δυο μας δεν κανει τιποτα..ισως γιατι δεν εχουμε τιπποτα να πουμε..και να φανταστειτε οταν εγινε ο καυγας ειμασταν αγκαλια πριν καποιες ωρες..δεν ξερω..δεν εφυγε ειναι εδω..ειμαστε δυο ταυροι με ενα κοκκινο πανι..

KLELIA22

# 2 στις 18/11/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by CHRISTINA72
ειμασταν αγκαλια πριν καποιες ωρες..

... ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ .-
λειτουργεις υπο την επηρρεια τους!!

κοψ'τες!

achinos

# 3 στις 18/11/2012
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762
Καλε, δεν τον πειραξε το "λες χαζομαρες"...αααααλλο ειναι...
Κατι σου ξεφευγει μανδαμ...ψαξτο...
Εγω τωρα...ζαλιστηκα...μου μυρισε πολυ δυνατα...ενας μεγαααλος ερωτας...
Κ με το τριμηνο που κοιμαστε χωρια...θα σου ξεφυγει κι αλλο...

Εχω την εντυπωση, οτι αληθινο διαλογο, μπορουν να κανουν μονο οι...χορτασμενοι ανθρωποι...

achinos

# 4 στις 18/11/2012
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό

Παράθεση:
Originally posted by KLELIA22

Παράθεση:
Originally posted by CHRISTINA72
ειμασταν αγκαλια πριν καποιες ωρες..

... ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ .-
λειτουργεις υπο την επηρρεια τους!!

κοψ'τες!

Κα κλελια, αμα πει ζωδια κι ωροσκοπους...καθαριζεις;

KLELIA22

# 5 στις 18/11/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by achinos
Κα κλελια, αμα πει ζωδια κι ωροσκοπους...καθαριζεις;

.. βρε Αχινε....

τα αστρα τα ψαχνουμε..οταν ειμαστε.. στα πρωτα.. 24 ωρα του κονε...
να δουμε αν αξιζει να το κανουμε what's up το νουμερο ή οχι...!
τωωωωωωωωωωρα μετα απο 22 χρονιαααααααααα
κοψε αγκαλιτσες.....( και το σεξ)

και βλεπουμε....

KLELIA22

# 6 στις 18/11/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

πως μυριζει Αχινε ενας μεγααααλος ερωτας?
μηπως

μπαρουτι οταν ειναι μαζι....
φορμολη οταν ειναι χωρια....

achinos

# 7 στις 18/11/2012
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Κα κλελια να σου πω...
Μαζι 22 χρονια...
Εντονοι χαρακτηρες...(!!!)
Νυν προσφατως αρχισε να υποχωρει...κ η κιουρια...(επιτελους)
Εκεινος δεν σταματησε να υποχωρει κ ποτε...(σταθεροτης)
Ζηλευει...(καψουρα)
Επιτιθεται, το μετανοιωνει (εντελως λιωμα λεμε)
Ουτε για πλακα να χωρισουνε(τρεμει μη του φυγει)
Αυτη ναι(μπορει κ χωρις αυτον......λεει... )
Βγαζει ο ενας στον αλλον τον κακο του εαυτο (στα υπογεια κραταμε τα σκοτεινα μας σημεια, εκει μιλανε)
Οταν εγινε ο καυγας ηταν αγκαλια...(μετα απο τοοοοοσο καιρο...το κανουν ακομα )
Δεν εφυγε...(περιμενει...τι; )
Δυο ταυροι με κοκκινο πανι...(λαθος σκηνικο, λειπει ο ταυρομαχος...)

Λοιπον ενας μεγαααλος ερωτας, μυριζει διαφορα... τωρα μυριζει αιμα...οπως οταν δαγκωνεις τα χειλια με δυναμη...
Ενιοτε, οταν εχει τελειωσει το επεισοδιο...μυριζει γαζία...αλλη λιποθυμια αυτη...

Εκεινο το "λες χαζομαρες" με μπερδευει...εκεινος πιστευει οτι εκεινη δεν τον εκτιμαει...μεσα της κ επιπλεον...το λεει κ στους αλλους...
Σφωνω οτι κατι πρεπει να γινει με τις...αγκαλιες...αλλα οχι να τις κοψει...κομμενες τις εχει αφου...ν αλλαξει λεβελ ισως...
Νομιζω οτι η κυρια... "χρωσταει" υποχωρησεις...
Ισως...λεω, ο ενας να τραβαει περισσοτερο κουπι...κ κουραστηκε...

archagellos

# 8 στις 18/11/2012
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 3.563
Εχετε χασει την επικοινωνια , ουτε καν φιλοι δεν εισται.

Προφανως και οι δυο εχετε μαζεμενα πολλα χρονια και δεν τα εχετε καταθεσει ο ενας στον αλλον
Απο την περιγραφη σου προφανως λυνατε τα παντα σοτ κρεββατι αλλα για την ταμπακιερα ...ουτε λογος .

ή μιληστε ουσιαστικα και σε μηδενικη βαση και εαν δυνατον παρτε και την βοηθεια ενως ειδικου
ή διαλυστετω .

Εχετε και δυο παιδια να μεγαλωσετε .
Τι παραδειγμα τους δεινετε ?
Οτι η μαμας και ο μπαμπας σκοτωνονται και πλεον δεν μιλανε ....και κοιμουνται σε διαφορετικα δωματια .

Μου εκανε εντυπωση που δεν εκανες καμμια αναφορα για τα παιδια .
καλη σας τυχη

# 9 στις 18/11/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Η original καταγωγη σας πρεπει να ειναι απο Λαρισα η Καρδιτσα και δεν του ειπατε ακριβως "Λες χαζομαρες" αλλα "Λες χαζαμαρες" με την τοπικη προφορα,διοτι το εχουν οι Λαρισινες και οι Καρδιτσιοτισες να προσβαλουν εναν ανδρα μπροσατα σε μπαγλαμαδες!

achinos

# 10 στις 18/11/2012
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Αυτο το ειχα ξεχασει...για εναν σωστο "ανδρα"...ολοι οι υποδελοιποι...ειναι...μπαγλαμαδες...
Thanks god...

AMARYLLIS_30

# 11 στις 18/11/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Κάθε 7 χρόνια τα ζευγάρια περνάνε μια κρίση, έτσι λένε.Τις προηγούμενες κρίσεις μπορεί να μην τις καταλάβατε γιατί ήσασταν απασχολημένοι με τα παιδιά ή γιατί ήσασταν πολύ δεμένοι για να σας κλονίσει.Οι κρίσεις δηλώνουν ότι κάτι πηγαίνει στραβά και πρέπει να αλλάξει.Ποτέ δεν φταίει ένα μεμονομένο γεγονός απλά αυτό είναι που πυροδοτεί τις αντιδράσεις σε μια φορτισμένη ατμόσφαιρα.Νομίζεις ότι επειδή δεν φεύγει δεν έχει αλλάξει τίποτα.Πρόσεχε, ο εγωισμός είναι πολύ κακός σύμβουλος.Κοιμάστε δυο μήνες χώρια και δεν μιλάτε, απλά βρίσκεστε στον ίδιο χώρο, εσύ πιστεύεις ότι ο γάμος σας μπορεί να κρατήσει έτσι...Λυπάμαι αλλά είναι θέμα χρόνου κάποιος να λακίσει, είσαι νέα γυναίκα πόσο μπορείς να ζεις χωρίς συναισθηματική ή σωματική επαφή...Πιστεύεις ότι και να τα βρείτε τώρα δεν θα οδηγηθελιτε πάλι στα ίδια...Θα σε συμβούλευα να ζητήσετε βοήθεια, αν μπορείς να τον πλησιάσεις και να του πεις ότι σου λείπει πρώτα απ'όλα ο φίλος σου και να τον κάνεις να σε πλησιάσει καλώς, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια...Μην το αφήνεις, θα γίνει χιονοστιβάδα που θα σε παρασύρει με άγνωστα αποτελέσματα...Καλή τύχη...

Pianist_

# 12 στις 19/11/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Γαι ψάξε λίγο πάνω απο το κεφάλι σου μανδάμ......Κάτι υπάρχει σίγουρα και δεν το βλέπεις...ή κάνεις ότι δεν το βλέπεις!!Στάνταρ!!!!!

Pianist_

# 13 στις 19/11/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Καλε, δεν τον πειραξε το "λες χαζομαρες"...αααααλλο ειναι...
Κατι σου ξεφευγει μανδαμ...ψαξτο...
Κ με το τριμηνο που κοιμαστε χωρια...θα σου ξεφυγει κι αλλο...

Εχω την εντυπωση, οτι αληθινο διαλογο, μπορουν να κανουν μονο οι...χορτασμενοι ανθρωποι...

'Ετσι ακριβώς....άαααααααααααααλλοοοοοοοοοοο είναι....Έλα μου όμως που έχει χάσει πολλά επεισόδια....άντε τώρα να καταλάβει το...τέλος!!!!

nefelena

# 14 στις 19/11/2012
author
Γυναίκα / 47 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Ιωνία
Απαντήσεις: 1.558

Παράθεση:
Κα κλελια να σου πω...
Μαζι 22 χρονια...
Εντονοι χαρακτηρες...(!!!)
Νυν προσφατως αρχισε να υποχωρει...κ η κιουρια...(επιτελους)
Εκεινος δεν σταματησε να υποχωρει κ ποτε...(σταθεροτης)
Ζηλευει...(καψουρα)
Επιτιθεται, το μετανοιωνει (εντελως λιωμα λεμε)
Ουτε για πλακα να χωρισουνε(τρεμει μη του φυγει)
Αυτη ναι(μπορει κ χωρις αυτον......λεει... )
Βγαζει ο ενας στον αλλον τον κακο του εαυτο (στα υπογεια κραταμε τα σκοτεινα μας σημεια, εκει μιλανε)
Οταν εγινε ο καυγας ηταν αγκαλια...(μετα απο τοοοοοσο καιρο...το κανουν ακομα )
Δεν εφυγε...(περιμενει...τι; )
Δυο ταυροι με κοκκινο πανι...(λαθος σκηνικο, λειπει ο ταυρομαχος...)

Λοιπον ενας μεγαααλος ερωτας, μυριζει διαφορα... τωρα μυριζει αιμα...οπως οταν δαγκωνεις τα χειλια με δυναμη...
Ενιοτε, οταν εχει τελειωσει το επεισοδιο...μυριζει γαζία...αλλη λιποθυμια αυτη...

Εκεινο το "λες χαζομαρες" με μπερδευει...εκεινος πιστευει οτι εκεινη δεν τον εκτιμαει...μεσα της κ επιπλεον...το λεει κ στους αλλους...
Σφωνω οτι κατι πρεπει να γινει με τις...αγκαλιες...αλλα οχι να τις κοψει...κομμενες τις εχει αφου...ν αλλαξει λεβελ ισως...
Νομιζω οτι η κυρια... "χρωσταει" υποχωρησεις...
Ισως...λεω, ο ενας να τραβαει περισσοτερο κουπι...κ κουραστηκε...

Κι εγω αυτο πιστευω....πως χρωσταει υποχωρησεις.....

Οι "εντονες" προσωπικοτητες τροφοδοτουν την σχεση μεσα απο τετοιου ειδους εντασεις κι ας λεν οτι τους "εξαντλουν" και τους φθειρουν.....υποσυνειδητα τους αναζωογονουν......το θεμα χανεται οταν σε μεγαλυτερο ποσοστο τις υποχωρησεις κανει ο ενας εκ των δυο....γιατι ο αλλος νιωθει "ριγμενος",οντας ξεσπαθωτικος θεωρει οτι καταπιεζει πολυ περισσοτερο τα ενστικτα αυτα προκειμενου να διατηρηθει η δυαδικοτητα της σχεσης.....

Ισως μαζευτηκαν πολλα καταπιεσμενα και βρηκαν αφορμη διεξοδου με την ατυχη και ακομψη διατυπωση της θεματοθετριας....δεν ξερω εαν ζητησε συγνωμη,πραγμα που οφειλε σαφως κατα την γνωμη μου,οπως και τι διαδραματιστηκε ,ομως για να ληξουν τετοιου ειδους "βεντετες" θα πρεπει ενας εκ των δυο να δωσει τοπο στην οργη αμεσα πριν "ξεφυγει" το θεμα....διοτι μετα δεν μαζευεται...προστιθενται νεα πανω του και διογκωνεται....και εχεις ξεχασει τον λογο - αφορμη που ξεκινησε και δεν ξερεις τι να πρωτολυσεις.....
Θελω τη μερα που θα φυγεις,απ το πρωι να μου γελας...κι οταν την πορτα θα ανοιγεις να ειναι σαν να μ αγαπας...

morgoth

# 15 στις 19/11/2012
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461
ποτε δεν ειναι αργα να μαθετε να επικοινωνειτε σωστα και ναμην τσακωνεστε. λιγη καλη θεληση θελει. εφοσον μπηκες στη διαδικασια να ψαχτεις.

# 16 στις 19/11/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Λοιπον φιλεναδα 2 μηνες αρκετοι πως μπορεις χωρια?Κανε κατι γιατι οι αντρες δεν ξερω με την ταπεινη μου γνωμη οταν ειναι σε αυτην την ηλικια περνανε κριση κ δεν θες να σου φυγει...Λοιπον ας τον να σε βριζει τοσα χρονια το κανει τωρα σε πειραξε?ΟΚ ειναι ασχημο κ εμενα δεν θα μαρεζε αλλα το χουι δεν κοβετε.Ειναι καψουρης κ ειναι καλο...αυτο.Κοιτα να ντυνεσαι και να εισαι ομορφη οταν ειναι στο σπιτι ασχετα αν εχεις 2 παιδια.Κανε υποχωρηση εσυ πως πανε το βραδυ στο κρεβατι σας...το ξεχασες ΣΑΣ ελπιζω να μην σε διωξει...αν σε διωξει φιλεναδα κατι παιζει..και του δωσες αφορμη εσυ γιατι οπως λεει δεν του συμπεριφερεσαι καλα ασχετα αν κανει το ιδιο κ αυτος.Λοιπον πανε στο κρεβατακι σας και χαλαρωστε.Αν σου πει τι συμβενει?πες δεν αντεχω δεν το βλεπεις....μου ελειψες ας μην μαλωνουμε αλλο ας μην βριζομαστε αλλο.Λοιπον ανανεωσε την αλλη μερα την γκαρνταρομπα εσωρουχων θα βοηθησει...

CHRISTINA72

# 17 στις 18/11/2012
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Απαντήσεις: 2
Ποτε δεν εχουμε εμπλεξει τα παιδια σε καυγαδες μας..τα λατρευουμε και οι δυο ..δεν με εχουν δει να κοιμαμαι στο αλλο δωματιο..περιμενω πρωτα να κοιμηθουν και μετα πηγαινω και προσπαθουμε και οι δυο να ειμαστε χαμογελαστοι και τα της καθημερινοτητας γινονται..δεν πειραξαμε ποτε τα παιδια ουτε ο ενας ουτε ο αλλος ποτε.Ναι..κανουμε τους "καραγκιοζηδες" αλλα ειναι τα παιδια μας ..δεν θα μαλωναμε ποτε μπροστα στα παιδια και οσο και αν σου ακουγεται απιθανο δεν εχουμε μαλωσει ποτε μπροστα στα παιδια ουτε καν να υψωσουμε τη φωνη μας ο ενας στον αλλον ..
Δεν ξερω τι συμβαινει..τωρα διαφορα υπονοουμενα ριξατε αλλα δεν μου εχει δωσει ποτε δικαιωμα για κατι αλλο..και ναι υπηρξε ερωτας μεγαλος και ενα forum δεν φτανει να καταθεσει κανεις την ψηχη του τη ζωη του ολη για να καταλαβει καποιος τι γινεται...
Ποτε δεν εχω μιλησει ουτε εγω ουτε εκεινος ε κανεναν για οτι αφορα εμας μονο μεταξυ μας τα λεγαμε..πουθενα αλλου και εχουμε φιλους καλους , αλλα απο την αρχη της σχεσης μας δεν το καναμε ..δεν μιλουσαμε σε κανεναν για τα προσωπικα μας, μονο μεταξυ μας..Λειπουμε πολλες ωρες ειναι η αληθεια λογω δουλειας ..αλλα το βραδυ ολα καλα..το καλοκαιρι την καλυτερη μου φιλη την χτυπησε ο καρκινος..εφυγα ..ελειπα πολλες ωρες ημουνα διπλα της με ειχε αναγκη και αυτη η ψυχολογια του νοσοκειου της ολης καταστασης με εριξε περισσοτερο..οικονομικα..πιεση οπως ολοι..νευρα τσιτωμενα..παρολο αυτα μπορω να πω λοω του οτι οπως ειπα και οι δυο ειμαστε εντονοι χαρακτηρες υποχωρουσαμε..αλλαζαμε για λιγο το χωρο για ηρεμια για να μη συγκρουστουμε..και τελικα εγινε το αναποφευκτο..
Καποιος εγραψε οτι φοβαμαι μη μου φυγει..να 'σαι σιγουρος οτι εγω προσωπικα ειμαι ενας ανθρωπος του ολα ή τιποτα..δεν συμβιβαζομαι..αν ομως εχει τελειωσει θελω να μου το πει ..και εγω αυτη τη στιγμη λογω του ολου θυμου μου ειμαι μπερδεμενη..θελω ομως να ειμαστε σιγουροι και οι δυο..

achinos

# 18 στις 19/11/2012
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Ριξε λιγο τη μυτη ρε κοριτσι...δε ξερω λες...ισως κοιτωντας χαμηλα...μαθεις κατι.

inioxos52

# 19 στις 19/11/2012
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Ρε κοπελλια, γιατι δεν παραδεχεσαι ευθαρσως το ζουμι της υποθεσης? Την επιδιωκεις την ενταση. Την θελεις. Την τροφοδοτεις. Την φουντωνεις καθε φορα, οσο μπορεις περισσοτερο. Γιατι εχεις καταλαβει στην διαρκεια της συμβιωσης μαζυ του, πως αυτη η ενταση κραταει την σχεση σας ζωντανη επι 22 ολοκληρα χρονια. Διοτι αυτη η ενταση φερνει μετα τις θυελωδεις "σβηστηρες" στο κρεβατι. Και φυσικα του αρεσει και του δικου σου, και γιαυτο και συμμετεχει στο παιχνιδακι σου. Γιατι ξερεις, υπαρχουν και κατι αλλοι τυποι αντρων, λιγοστοι ισως, που ειναι ικανοι εφοσον αναιτια τους προσβαλεις δημοσια, επι τοπου να σου ριξουν μια μπατσα, που θαναι ολη δικια σου. Φανταζεσαι ναχες εναν τετοιον? Πως θα τον χειριζοσουν? Αλλα τι ρωταω ρε γμτ. Χαζη θασουν να τον παρεις? Ενω τον πιτσιρικα, τον εκπαιδευσες καλα, και τον εφερες στην διαρκεια ολων αυτων των ετων, στα μετρα που τον ηθελες. Ετσι δεν ειναι? Ελα παραδεξου το.

...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

maryar

# 20 στις 19/11/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ετσι όπως διάβασα τη διήγηση σου θεωρώ

πως περνάτε μια τρικυμία στο γάμο σας

αλλά το τέλμα δεν έχει έρθει

πρέπει κ οι δυο να το συνειδητοποιήσετε κ να παλέψετε

να βγείτε στη στεριά

ίσως ένας ειδικός ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ σας να βοηθούσε.
Μην ντραπείς να του το ζητήσεις, πιστεύω θα δεχτεί κ θα βρείτε την ηρεμία

που χρειάζεστε...
Για μένα δεν έχει τελειώσει τπτ ακόμα

Αν όμως δεν κάνετε κάτι κ οι 2 μήνες γίνουν έστω 6μηνο

πάει το καράβι θα φύγει κ δεν θα σας σώσει κανείς πια....
Να υποχωρήσεις ναι.... όχι να παραδοθείς.... κ εκείνος ειναι υπεύθυνος

για τον γάμο σας....κατέβασε λίγο από πλευράς σου τους τόνους..

ίσως σε μιμηθεί...
Να είσαι αισιόδοξη.... να βρεις δύναμη...
Καλή τύχη!
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.