Παράθεση:
Originally posted by CHRISTINA72
ισως γιατι δεν εχουμε τιπποτα να πουμε..
Παράθεση:
Originally posted by VLEMMA
Παράθεση:
ισως γιατι δεν εχουμε τιπποτα να πουμε..
η αρχη του Τ ε λ ο υ ς....
Παράθεση:
http://www.youtube.com/watch?v=y5Yj5jNbrJo
Originally posted by Georgebest69-
κυρα-χριστινα
το βραδυ που θα γυρισει ο νοικοκυρης και θα΄ναι πτωμα απο την δουλεια, βαλε αυτο τραγουδακι και αρχισε να τραγουδας....
αστον να φωναζει...να βριζει....να λεει οτι θελει...
εσυ τραγουδα μονο και μην σταματας....
υ.γ. το τραγουδακι παει ασορτι με τον τιτλο του θεματος....
Παράθεση:
http://www.youtube.com/watch?v=y5Yj5jNbrJo
Originally posted by Georgebest69-
κυρα-χριστινα
το βραδυ που θα γυρισει ο νοικοκυρης και θα΄ναι πτωμα απο την δουλεια, βαλε αυτο τραγουδακι και αρχισε να τραγουδας....
αστον να φωναζει...να βριζει....να λεει οτι θελει...
εσυ τραγουδα μονο και μην σταματας....
υ.γ. το τραγουδακι παει ασορτι με τον τιτλο του θεματος....
Παράθεση:
Originally posted by ESPERANTZA
Παράθεση:
Originally posted by maryar
Παράθεση:
Ποτε δεν εχουμε εμπλεξει τα παιδια σε καυγαδες μας..τα λατρευουμε και οι δυο ..δεν με εχουν δει να κοιμαμαι στο αλλο δωματιο..περιμενω πρωτα να κοιμηθουν και μετα πηγαινω και προσπαθουμε και οι δυο να ειμαστε χαμογελαστοι και τα της καθημερινοτητας γινονται..δεν πειραξαμε ποτε τα παιδια ουτε ο ενας ουτε ο αλλος ποτε.Ναι..κανουμε τους "καραγκιοζηδες" αλλα ειναι τα παιδια μας ..δεν θα μαλωναμε ποτε μπροστα στα παιδια και οσο και αν σου ακουγεται απιθανο δεν εχουμε μαλωσει ποτε μπροστα στα παιδια ουτε καν να υψωσουμε τη φωνη μας ο ενας στον αλλον ..
Δεν ξερω τι συμβαινει..τωρα διαφορα υπονοουμενα ριξατε αλλα δεν μου εχει δωσει ποτε δικαιωμα για κατι αλλο..και ναι υπηρξε ερωτας μεγαλος και ενα forum δεν φτανει να καταθεσει κανεις την ψηχη του τη ζωη του ολη για να καταλαβει καποιος τι γινεται...
Ποτε δεν εχω μιλησει ουτε εγω ουτε εκεινος ε κανεναν για οτι αφορα εμας μονο μεταξυ μας τα λεγαμε..πουθενα αλλου και εχουμε φιλους καλους , αλλα απο την αρχη της σχεσης μας δεν το καναμε ..δεν μιλουσαμε σε κανεναν για τα προσωπικα μας, μονο μεταξυ μας..Λειπουμε πολλες ωρες ειναι η αληθεια λογω δουλειας ..αλλα το βραδυ ολα καλα..το καλοκαιρι την καλυτερη μου φιλη την χτυπησε ο καρκινος..εφυγα ..ελειπα πολλες ωρες ημουνα διπλα της με ειχε αναγκη και αυτη η ψυχολογια του νοσοκειου της ολης καταστασης με εριξε περισσοτερο..οικονομικα..πιεση οπως ολοι..νευρα τσιτωμενα..παρολο αυτα μπορω να πω λοω του οτι οπως ειπα και οι δυο ειμαστε εντονοι χαρακτηρες υποχωρουσαμε..αλλαζαμε για λιγο το χωρο για ηρεμια για να μη συγκρουστουμε..και τελικα εγινε το αναποφευκτο..
Καποιος εγραψε οτι φοβαμαι μη μου φυγει..να 'σαι σιγουρος οτι εγω προσωπικα ειμαι ενας ανθρωπος του ολα ή τιποτα..δεν συμβιβαζομαι..αν ομως εχει τελειωσει θελω να μου το πει ..και εγω αυτη τη στιγμη λογω του ολου θυμου μου ειμαι μπερδεμενη..θελω ομως να ειμαστε σιγουροι και οι δυο..
Παράθεση:
Ειμαι πολυ θυμωμενη ..απογοητευμενη..και νιωθω πως εχω χασει την εμπιστοσυνη μου απεναντι του...ποναω..και εκεινος ειναι χαλια..αλλα κανεις απο τους δυο μας δεν κανει τιποτα..ισως γιατι δεν εχουμε τιπποτα να πουμε..και να φανταστειτε οταν εγινε ο καυγας ειμασταν αγκαλια πριν καποιες ωρες..δεν ξερω..δεν εφυγε ειναι εδω..ειμαστε δυο ταυροι με ενα κοκκινο πανι..
Παράθεση:
Originally posted by annnna
τα παιδιά όλα τα καταλαβαίνουν φίλη μου ... όλα ... και μπορεί εσύ να νομίζεις οτι δεν σε βλέπουν που κοιμάσαι στο άλλο δωμάτιο αλλα εγω πιστεύω οτι εκείνα ξερουν οτι εσυ κοιμασαι χωριστα απο τον μπαμπα τους ... ολα τα καταλαβαίνουν τα παιδια ... και τα νεύρα και το κενό αναμεσα στους γονείς ... απο τα παιδιά δεν μπορείς να κρυφτείς όσο και να υποκρίνεσαι οτι όλα είναι καλά ...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media