Παράθεση:
Originally posted by sensational_lady
Παράθεση:
Originally posted by aegean_sea
Ορισμος της καπατσας γυναικας!!
Αυτη που περναει το νερο κατω απο τα αχυρα!
Αυτη που "πεταλωνει ψυλλο"!!
Που "τον πιανει μαλλι και τον βγαζει...πουλοβερ"!
Που πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελλες!!
Που θελει υποτακτικους και χειροκροτητες!!
Η μεγαλειοτατη ...κατινα!!!
Δοξαστε την!!!
Προφανώς,έχεις μπερδέψει τη καπάτσα γυναίκα με τη ψεύτρα,ανασφαλή και κουτοπόνηρη!!!Καμμία σχέση!!!!!
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by sensational_lady
Παράθεση:
Ορισμος της καπατσας γυναικας!!
Αυτη που περναει το νερο κατω απο τα αχυρα!
Αυτη που "πεταλωνει ψυλλο"!!
Που "τον πιανει μαλλι και τον βγαζει...πουλοβερ"!
Που πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελλες!!
Που θελει υποτακτικους και χειροκροτητες!!
Η μεγαλειοτατη ...κατινα!!!
Δοξαστε την!!!
Προφανώς,έχεις μπερδέψει τη καπάτσα γυναίκα με τη ψεύτρα,ανασφαλή και κουτοπόνηρη!!!Καμμία σχέση!!!!!
Πιθανον......αλλα πως ειχα την εντυπωση οτι ολα αυτα εχουν την ιδια σημασια?
Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros
O λαός κάποτε ονόμαζε καπάτσες τις γυναίκες που με διάφορα τεχνάσματα και πονηριές κατόρθωναν από τα χαμηλά ν' ανεβούν στα ψηλά, με βασικό σκοπό το γάμο με ευκατάστατο κύριο και κοινωνικά αναγνωρισμένο.
Παράθεση:
Originally posted by aetios572002
Συνήθως η καπάτσα δεν είναι <<θηλυκό>>,είναι απλώς γυναίκα .Ελίσσεται ενίοτε ύπουλα, θέλοντας να πετύχει το σκοπό της.
Δεν έχει προσωπικότητα αλλά μοναδικός σκοπός της είναι το ατομικό της συμφέρον, που συνήθως το πετυχαίνει με πλάγιο και δόλιο τρόπο.
Σπάνια είναι αγαπητή άσχετα αν της δείχνουν το αντίθετο. Περνώντας τα χρόνια βιώνει την απομόνωση και εκεί καταρρέει .
Παράθεση:
Originally posted by RAFAELA
Παράθεση:
Originally posted by rosa_
Αυτές που κάνουν αθόρυβα τη δουλειά τους και το καλύτερο από όλα αφήνουν όλους ευχαριστημένους!γάτες οι κυρίες!και μάλιστα από κούνια!
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου rosa.έγραψες πραγματικά ότι ακριβώς είχα στο μυαλό μου.
Συγκεκριμένα προχθές είχα μια κουβέντα με τον άντρα μου,για τέτοιου είδους περιπτώσεις.Ε μα πόσο καπάτσα να είμαι εγώ τελος πάντων αφού το στόμα μου δεν μπορώ να το κλείσω ποτέ,παραείμαι εκφραστική.
Βέβαια δεν μου αρέσει αυτός ο τύπος γυναίκας,αλλά μερικές φορές το ζηλεύω.Αλλά κατά κάποιον τρόπο φταίνε και οι άντρες βρε παιδιά,αφού πάντα πέφτουν θύματα μιας καπάτσας γυναίκας η οποία ξέρει πολύ καλά ν'ακούει,να μην διαμαρτύρεται για τίποτα,να του πηγαίνει τις παντόφλες στο κρεβάτι,να του μαγειρεύει πέντε φαγητά τη μέρα,να του μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη μητέρα του.κ.τ.λ. και μετά ερχόμαστε εμείς που δεν τους καταλαβαίνουμε,που γκρινιάζουμε,που τυχαίνει να έχουμε διαφορετική άποψη από τη δική τους,κ.α
και ρωτάω τώρα όλους τους άντρες,είναι κακό που μια γυναίκα είναι ειλικρινής κ εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη της![]()
Παράθεση:
Originally posted by kalipatira
Αλλά κατά κάποιον τρόπο φταίνε και οι άντρες βρε παιδιά,αφού πάντα πέφτουν θύματα μιας καπάτσας γυναίκας η οποία ξέρει πολύ καλά ν'ακούει,να μην διαμαρτύρεται για τίποτα,να του πηγαίνει τις παντόφλες στο κρεβάτι,να του μαγειρεύει πέντε φαγητά τη μέρα,να του μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη μητέρα του.κ.τ.λ. και μετά ερχόμαστε εμείς που δεν τους καταλαβαίνουμε,που γκρινιάζουμε,που τυχαίνει να έχουμε διαφορετική άποψη από τη δική τους,κ.α
και ρωτάω τώρα όλους τους άντρες,είναι κακό που μια γυναίκα είναι ειλικρινής κ εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη της![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media