Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ποιες γυναίκες λέγονται καπάτσες?

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

# 21 στις 5/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by sensational_lady

Παράθεση:
Originally posted by aegean_sea
Ορισμος της καπατσας γυναικας!!
Αυτη που περναει το νερο κατω απο τα αχυρα!
Αυτη που "πεταλωνει ψυλλο"!!
Που "τον πιανει μαλλι και τον βγαζει...πουλοβερ"!
Που πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελλες!!
Που θελει υποτακτικους και χειροκροτητες!!
Η μεγαλειοτατη ...κατινα!!!
Δοξαστε την!!!

Προφανώς,έχεις μπερδέψει τη καπάτσα γυναίκα με τη ψεύτρα,ανασφαλή και κουτοπόνηρη!!!Καμμία σχέση!!!!!

Πιθανον......αλλα πως ειχα την εντυπωση οτι ολα αυτα εχουν την ιδια σημασια?

# 22 στις 5/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by sensational_lady

Παράθεση:
Ορισμος της καπατσας γυναικας!!
Αυτη που περναει το νερο κατω απο τα αχυρα!
Αυτη που "πεταλωνει ψυλλο"!!
Που "τον πιανει μαλλι και τον βγαζει...πουλοβερ"!
Που πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελλες!!
Που θελει υποτακτικους και χειροκροτητες!!
Η μεγαλειοτατη ...κατινα!!!
Δοξαστε την!!!

Προφανώς,έχεις μπερδέψει τη καπάτσα γυναίκα με τη ψεύτρα,ανασφαλή και κουτοπόνηρη!!!Καμμία σχέση!!!!!

Πιθανον......αλλα πως ειχα την εντυπωση οτι ολα αυτα εχουν την ιδια σημασια?

Φίλε μου,λάθος εντύπωση έχεις!!!Άλλο η πανέξυπνη και χαρισματική γυναίκα που τα καταφέρνει πάντα με τις ικανότητες της και άλλο η χαζή γυναικούλα που προσπαθεί να επιβιώσει με ανέντιμα μέσα!!!ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ;;;!!!

EPILEKTIKH_panidonistria

# 23 στις 5/5/2004
author
Γυναίκα / 70 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 1.714
'Aρεσαν+: 0%

Δεν καταλαβαίνω γιατί...

.....πρέπει να δίνουμε ντε και καλά αρνητική σημασία στην έννοια καπάτσος......

Βάσει του λεξικού :

Καπάτσος, α, ο (επίθ.) ( < ιταλ. capace) ο ικανός να πετυχαίνει τους σκοπούς του, να επωφελείται από τις εκάστοτε περιστάσεις. Συνώνυμο = ο καταφερτζής.

Μιλάμε δηλαδή και για άντρα και για γυναίκα = ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ !!!!

Βλέπετε κάτι αρνητικό στον παραπάνω ορισμό;;;;;;;;;;;;

Άρα πιο κοντά σ' αυτό τον ορισμό βρίσκεται η Σπλιτ!

Τώρα αν οι Άνθρωποι (άντρες και γυναίκες), κινούμενοι από δόλια κίνητρα, χρησιμοποιούν την καπατσοσύνη που διαθέτουν για επιβλαβείς σκοπούς, αυτό έχει να κάνει με το ποιόν των ανθρώπων αυτών. Τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω!

Κάθε έννοια μπορεί ν' αποκτήσει αρνητικό νόημα, εάν εκφραστής της είναι κάποιος που συμπεριφέρεται αρνητικά!

Αλλιώς από μόνες τους οι έννοιες δεν είναι ούτε αρνητικές ούτε θετικές......

Την καλημέρα μου

Η Επιλεκτική

RRRLGB

# 24 στις 5/5/2004
author
Ανδρας / 47 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Δραπετσώνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 203
Αν δε κανω λαθος καπατσα λεγεται η γυναικα που κανει αυτο που θελει χωρις ενδοιασμους.
Που οτι θελει και βαζει στοχο το καταφερνει με το ετσι θελω.
Κι αυτο δεν εχει να κανει μονο με αντρες!!!!

# 25 στις 5/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros
O λαός κάποτε ονόμαζε καπάτσες τις γυναίκες που με διάφορα τεχνάσματα και πονηριές κατόρθωναν από τα χαμηλά ν' ανεβούν στα ψηλά, με βασικό σκοπό το γάμο με ευκατάστατο κύριο και κοινωνικά αναγνωρισμένο.

Αυτό το "κάποτε" μ' άρεσε

Πήγαινε στην Ελληνική ύπαιθρο και θα δεις ότι αυτό το... "κάποτε" είναι "σήμερα"!

# 26 στις 5/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by aetios572002
Συνήθως η καπάτσα δεν είναι <<θηλυκό>>,είναι απλώς γυναίκα .Ελίσσεται ενίοτε ύπουλα, θέλοντας να πετύχει το σκοπό της.

Δεν έχει προσωπικότητα αλλά μοναδικός σκοπός της είναι το ατομικό της συμφέρον, που συνήθως το πετυχαίνει με πλάγιο και δόλιο τρόπο.

Σπάνια είναι αγαπητή άσχετα αν της δείχνουν το αντίθετο. Περνώντας τα χρόνια βιώνει την απομόνωση και εκεί καταρρέει .

Σωστό σε βλέπω Πώς τις αντιμετωπίζεις άμεσα όμως τέτοιου είδους γυναίκες για να μη μπαίνουν συνέχεια στα πόδια σου, να μην αναμιγνύόνται στη ζωή σου και να σε αφήσουν ήσυχο;

kalipatira

# 27 στις 5/5/2004
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 12
και εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα RAFAELA που συμφωνεί με την rosa......
αυτο στο οποιο αναφερθήκατε εχει περάσει πολλές φορές απο το μυαλό μου και έχω πιστεί πλέον οτι πληρώνουμε τα λάθη αλλων γυναικών.Εγώ στον ορισμό "καπάτσα θα πρόσθετα και τον όρο "διπλωμάτισσα"..

Παράθεση:
Originally posted by RAFAELA

Παράθεση:
Originally posted by rosa_
Αυτές που κάνουν αθόρυβα τη δουλειά τους και το καλύτερο από όλα αφήνουν όλους ευχαριστημένους!γάτες οι κυρίες!και μάλιστα από κούνια!

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου rosa.έγραψες πραγματικά ότι ακριβώς είχα στο μυαλό μου.
Συγκεκριμένα προχθές είχα μια κουβέντα με τον άντρα μου,για τέτοιου είδους περιπτώσεις.Ε μα πόσο καπάτσα να είμαι εγώ τελος πάντων αφού το στόμα μου δεν μπορώ να το κλείσω ποτέ,παραείμαι εκφραστική.
Βέβαια δεν μου αρέσει αυτός ο τύπος γυναίκας,αλλά μερικές φορές το ζηλεύω.Αλλά κατά κάποιον τρόπο φταίνε και οι άντρες βρε παιδιά,αφού πάντα πέφτουν θύματα μιας καπάτσας γυναίκας η οποία ξέρει πολύ καλά ν'ακούει,να μην διαμαρτύρεται για τίποτα,να του πηγαίνει τις παντόφλες στο κρεβάτι,να του μαγειρεύει πέντε φαγητά τη μέρα,να του μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη μητέρα του.κ.τ.λ. και μετά ερχόμαστε εμείς που δεν τους καταλαβαίνουμε,που γκρινιάζουμε,που τυχαίνει να έχουμε διαφορετική άποψη από τη δική τους,κ.α
και ρωτάω τώρα όλους τους άντρες,είναι κακό που μια γυναίκα είναι ειλικρινής κ εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη της

καλιπατιρα

# 28 στις 5/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by kalipatira
Αλλά κατά κάποιον τρόπο φταίνε και οι άντρες βρε παιδιά,αφού πάντα πέφτουν θύματα μιας καπάτσας γυναίκας η οποία ξέρει πολύ καλά ν'ακούει,να μην διαμαρτύρεται για τίποτα,να του πηγαίνει τις παντόφλες στο κρεβάτι,να του μαγειρεύει πέντε φαγητά τη μέρα,να του μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη μητέρα του.κ.τ.λ. και μετά ερχόμαστε εμείς που δεν τους καταλαβαίνουμε,που γκρινιάζουμε,που τυχαίνει να έχουμε διαφορετική άποψη από τη δική τους,κ.α
και ρωτάω τώρα όλους τους άντρες,είναι κακό που μια γυναίκα είναι ειλικρινής κ εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη της

Ναι, μια τέτοια γυναίκα θέλω κι εγώ! Να μη προσπαθεί να μου τη φέρει με δόλιο τρόπο, να είναι ειλικρινής, να εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη της, να εννοεί ξεκάθαρα αυτό που λέει χωρίς κρυφά υπονοούμενα, να ταιριάζουμε σα χαρακτήρες και τέλος να είναι όμορφη και στην όψη αλλά κυρίως στην ψυχή!

Και μια τέτοια γυναίκα έχω μόνο που είναι χωρισμένη και έχουμε εμείς σα ζευγάρι να αντιμετωπίσουμε την αδελφή του πρώην της που είναι καπάτσα στο χειρότερο βαθμό, που μπορεί κανείς να φανταστεί και ακόμα παραπέρα. Απαίσια, στη φέρνει πισώπλατα, πετάει υπονοούμενα, αδύνατο να συζητήσεις πολιτισμένα μαζί της σε βλέπει αφ υψηλού, δε λογαριάζει τίποτα παρά μόνο το προσωπικό της συμφέρων και την κριτική του κόσμου! (Τι θα πει ο κόσμος τώρα πού χώρισε ο αδελφός μου αυτή την που...)
Σκότωμα θέλουν αυτές οι καπάτσες. Σε κάνουν να θέλεις να πατήσεις τη σκανδάλη και να το ευχαριστηθείς Αλλά από την άλλη αναρωτιέμαι αν αξίζουν τέτοια τιμή
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.