Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Εχει Ψυχή ;

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

cat 42

# 1 στις 4/5/2004
author
Ανδρας / 61 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παπάγου
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 7
'Aρεσαν+: 0%

Εχει ψυχή ;

Πείτε ότι κάποιος είναι 42 χρονών. Είναι και με τον ίδιο άνθρωπο, μαζί με την γνωριμία 22 χρόνια. Ας υποθέσουμε ότι έχει και 2 παιδιά. Έχει ψυχή;
Απαντήστε αληθινά αν θέλετε. Χωρίς πρέπει.

# 2 στις 4/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Αν γινοσουν περισσοτερο σαφης...

τι ακριβως εννοεις ρωτωντας αν "εχει ψυχη" ?

Αρσινοη

SSofia

# 3 στις 4/5/2004
author
Γυναίκα / 48 / Παντρεμένη
Ν. Σάμου / Αγιος Κήρυκας
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 194
Το θέμα δεν είναι το πόσα χρόνια είναι μαζί, ώστε αυτό να έχει γίνει κουραστικό (αν κατάλαβα καλά οτι αυτό εννοείς) αλλά η ποιότητα αυτών των 22 ή 32 ή 42 χρόνων.
Αν όλα αυτά τα χρόνια κύλησαν απλά για να περάσουν τότε όχι. Και πάλι αν κατάλαβα καλά το τι εννοείς "έχει ψυχή".
Αν αυτά τα χρόνια είχαν ζωή, ευτυχισμένες στιγμές και σου αφήνουν αίσθημα πληρότητας τότε ναι.
Η ζωή είναι ωραία, ας μην την κάνουμε δύσκολη! Life is ours we live it our way...

# 4 στις 4/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή...

Αν κατάλαβα καλά

Αλλά αν εχεις φτάσει σ'αυτό το σημείο, να κάνεις αυτή την ερώτηση,

Καλύτερα να το συζητήσεις με την σύντροφό σου τί πραγματικά σε απασχολεί.

# 5 στις 4/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
...........και συ έχεις ψυχή όπως έχει και κείνη έ?Και οι δύο έχετε μετά απο 22 χρόνια........

malvina

# 6 στις 5/5/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 167

Έγκριση

Ζητάς έγκριση για να ξεπορτίσεις μου φαίνεται εσύ. Αν το έλεγες πιο πεζά, θα έλεγες " Με την ίδια γυναίκα τόσα χρόνια, πιάνω το πόδι της και νομίζω ότι είναι το δικό μου."
Και η γυναίκα σου το ίδιο σκέφτεται, μην τρέφεις αυταπάτες. Αν τα ζευγάρια συζητούσαν αυτό το πρόβλημα ξεκάθαρα, δεν θα καταστρεφόντουσαν ίσως οι γάμοι έτσι.
Εκτός από την εξωσυζυγική σχέση, υπάρχουν οι σύμβουλοι γάμου και άλλες λύσεις, από το να αρχίσεις να κοροϊδεύεις την γυναίκα σου και τον εαυτό σου.

Όμως, αυτές είναι ιστορίες που επαναλαμβάνονται μέσα στους αιώνες.

Ναι, έχεις ψυχή. και η γυναίκα σου επίσης. αν έχεις αποφασίσει να ξεπορτίσεις, να ξέρεις ότι με το που θα το κάνεις, θα το κάνει και η γυναίκα σου. Τι νομίζεις; Την βλέπει ο κόσμος όπως εσύ; Όχι. Πάντοτε υπάρχει και θα υπάρχει κάποιος που θα δει την γυναίκα σου σαν μια πολύ γοητευτική γυναίκα. Και με το που θα νιώσει η γυναίκα σου ότι κάτι δεν πάει καλά, τότε να είσαι έτοιμος, εκτός από ψυχή, να καταπιείς και τον εγωισμό σου, γιατί θα έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει. Αυτά έχει η ζωή. Καλή τύχη.

Zelda

# 7 στις 5/5/2004
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 174
Και οι δύο έχουν ψυχή.Γιατί ρωτάς μόνο για τον έναν;... Sorry, αλλά θα συμφωνήσω με τη Μαλβίνα.

sula-sula

# 8 στις 5/5/2004
author
Γυναίκα / 56 / Ελεύθερη
Ν. Κοζάνης / Κοζάνη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 37
Φίλε μου όλοι έχουν ψυχή!Δεν νομίζω τα χρόνια να δημιουργούν το πρόβλημα ,αλλά η κακές σχέσεις και οι λάθος ίσως συμπεριφορές.Ας πούμε για τους κολλητούς μας φίλους..τους αλλάζουμε μετά από μερικά χρόνια;Μόνο όταν πλέον δεν είμαστε ικανοποιημένοι ή ενδεχομένως δυσαρεστημένοι...Στους γάμους και στις σχέσεις γενικότερα ,δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης!Το μεγαλύτερο λάθος είναι που ακολουθούμε τα στάνταρς που μας πέρασαν και είναι εντελώς λάθος!πχ ένας γάμος δεν διαλύεται...έτσι καλώς ή κακώς δένουμε τον "γαιδαρό μας"ή "αφρίζει δεν αφρίζει θα τον φάω"και έτσι παραιτούμαστε,θεωρούμε το έταιρο ήμισι δεδομένο κτλ.
Πρόταση....συζήτησέ το...εξήγησε πώς τα βλέπεις,γιατί τα βλέπεις έτσι και ίσως αλλάξουν τα πράγματα....ίσως να νιώθει και το άλλο άτομο έτσι..το πιο πιθανόν...
Τώρα θα μου πεις ίσως αν με ήξερες "δάσκαλε που δίδασκες"αλλά δυστυχώς σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πολύ δύσκολα εγώ βρίσκομαι σε συζήτηση εδώ και ενάμιση χρόνο...υπάρχουν παιδιά και ξέρεις όταν περνάς μια ζωή ο ενάμισος χρόνος δεν είναι τίποτε...καλά ...υπάρχει και ημερομηνία λήξης

# 9 στις 5/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Malvina, εγραψες!

...και εχεις απολυτο δικιο.

# 10 στις 5/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μπορεις να μας ...διαφωτισεις λιγο φιλε cat ?
τι εννοεις λεγοντας εχουν ψυχη?
γιατι αν εννοεις αυτο που εννοουμε....
τοτε καλα κανουν οι γυναικες εδω μεσα και μας παιρνουν φαλαγγι και μας κανουν τα μουτρα εμπριμε!!
Για προσπαθησε λιγο μηπως τελευταια στιγμη σωσεις την κατασταση και γλυτωσουμε το λυντσαρισμα!!!

-blond-amazona-

# 11 στις 5/5/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385

Παράθεση:
Originally posted by cat 42
Πείτε ότι κάποιος είναι 42 χρονών. Είναι και με τον ίδιο άνθρωπο, μαζί με την γνωριμία 22 χρόνια. Ας υποθέσουμε ότι έχει και 2 παιδιά. Έχει ψυχή;
Απαντήστε αληθινά αν θέλετε. Χωρίς πρέπει.

Θα απαντησω σε αυτο που ακριβως ρωτας!

Αν αυτος ο καποιος ειναι εν ζωη και βεβαια εχει....

...εκτος και αν δεν ειναι!
Η ψυχη μας ερχετε οταν γεννιομαστε και φευγει οταν πεθαινουμε!
Υ.Γ...τωρα αν το πηγαινες αλλου ξεκαθαρισου και θα σου απαντησω καταλληλως!
Το σπίτι μου το χτίσαν άλλοι για να κοιμάμαι ξέγνοιαστη τα βράδυα, τον εαυτό μου τον έχτισα εγώ για να μην μπορώ να ησυχάσω...

# 12 στις 5/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Κουράστηκες ? και αν ναι , τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις να κάνεις , για να αισθανθείς ότι πραγματικά .... έχεις ψυχή ?
Η ζωή είναι πολύ μικρή , και βέβαια , έχεις ψυχή ,
να λυπάσαι αυτούς που ,
δεν έχουν!
Αν ακόμα και τώρα το κατάλαβες ,
τράβα μπροστά , πριν το μετανιώσεις και τραβάς τα μαλλιά σου , αν έχεις ακόμα βέβαια !

tea_77

# 13 στις 5/5/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ιταλία
Απαντήσεις: 280
Εγω απλα θα συμφωνησω με τη malvina,πολυ σωστη....................

antoulina

# 14 στις 6/5/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Νίκαια
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 119
Το θεμα ειναι οτι ολοι εχουν ψυχη!!

Και τωρα το ερωτημα σου αν μπορουσες να το διευκρινισεις λιγο!!

womanbi

# 15 στις 6/5/2004
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 332
Φυσικά και έχεις ψυχή καλέ μου φίλε....

Αν το συνηδητοποιήσει όμως και η γυναίκα σου ότι έχει ψυχή μην αισθανθείς άσχημα που δεν θα χωράς από τις πόρτες....
(εγώ έτσι το ερμήνευσα το άρθρο σου)
Ζω αρα υπαρχω!!!Αλλα αφου εσυ εισαι η πνοη μου...πως αντεχω???

malvina

# 16 στις 6/5/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Απαντήσεις: 167

Έγραψες!

Abysm έγραψες! και θα το αναλύσω ακόμα περισσότερο αυτό το "αν έχεις μαλλιά ακόμα!"
Χα χα χα χα χα! Βρε με τον κάθε ξεκάλτσωτο τι πράγμα είναι αυτό; ξυπνάνε στα 42 τους ατημέλητοι σε μαύρο χάλι, κοιτάνε τη γυναίκα τους που συνήθως είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση με μισό μάτι, αφού της έχουν ρουφήξει το μεδούλι πρώτα και βγαίνουν έξω με απαίτηση να έχουν δίπλα τους το θηλυκό το σούπερ, να είναι και πολύ μικρότερό τους, και το παίζουν και άντρες! Ουστ!

Γι αυτό λέω εγώ!ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ!Ζήτω η ελευθερία!
Άντε γιατί πολύ θάρρος πήρανε και νομίζουν όλοι πια ότι μπορούν!

RRRLGB

# 17 στις 6/5/2004
author
Ανδρας / 47 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Δραπετσώνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 203
Ναι, έχεις ψυχή. και η γυναίκα σου επίσης. αν έχεις αποφασίσει να ξεπορτίσεις, να ξέρεις ότι με το που θα το κάνεις, θα το κάνει και η γυναίκα σου.

Δεν το δέχομαι μετά από τόσα χρόνια γάμου, να μιλάς με αυτό το τρόπο. Βρέστα με τη γυναίκα σου!!

Το θέμα είναι να είσαι κύριος και σωστός όσο γίνεται μέσα στο συζυγικό βίο.

observer1

# 18 στις 6/5/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742

Παράθεση:
Originally posted by malvina
....Βρε με τον κάθε ξεκάλτσωτο τι πράγμα είναι αυτό; ξυπνάνε στα 42 τους ατημέλητοι σε μαύρο χάλι, κοιτάνε τη γυναίκα τους που συνήθως είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση με μισό μάτι, αφού της έχουν ρουφήξει το μεδούλι πρώτα ...

Αν ο άντρας ρούφαγε το μεδούλι της γυναίκας, τότε λογικά θα έπρεπε να είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτή.
Μήπως όμως συνήθως συμβαίνει το αντίθετο; Είναι άραγε τυχαίο οτι (στατιστικά) στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ο άντρας που λέει "φτάνει, μπούχτισα";
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.

# 19 στις 6/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
ψυχη μπορει....
απ τα αλλα ομως..μαλλον οχι..

γιατι;;;
γιατι αγαπητε μου σ αυτα τα πραγματα δεν κανουν γκαλοπ...
ή σου βγαινει ή δεν σου βγαινει....

αυτη την αποφαση την παιρνεις μοναχουλι..

χωρις συνδρομες και επιβεβαιωσεις...

εκτος αν μετα σκοπευεις να περιφερεις τα τροπαια και ψαχνεις να δεις αν θα σε κραξει κανεις...

# 20 στις 6/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Το θεμα φιλε μου δεν είναι να μην κανεις την....Ταρζανια για να μη σου αποδωθουν τα ισα από τη γυναικα σου όπως σε φοβεριζουν μερικοι!
Μπορει να την κανεις χωρις να σε παρει και χαμπαρι ή κι αν σε παρει παλι δεν είναι σιγουρο πως θα αντιδρασει!
Το θεμα είναι τι θα πεις εσυ στον εαυτο σου!
Αν η επιθυμια σου για τσιλιμπουρδισμα είναι παρολα αυτά τοσο εντονη και δεν μπορεις να κανεις αλλιως καν της μια εξηγηση του στυλ -"Καρδουλα μου δεν μπορω πια μαζι σου «μπαγιατεψες» ,παραχοντρυνες ,παραγνωριστηκαμε" η οτιδηποτε άλλο εν πασει περιπτωσει νομιζεις ότι κανει την συμβιωση σας αφορητη και τραβα για φρεσκα!!!Είναι γνωστο αλλωστε ότι τα ψαρια οι γυναικες και τα λεφτα τρωγονται φρεσκα!!
Όμως...αυτό το ρημαδι το όμως παντα ...από την άλλη πλευρα και οι γυναικες λενε ότι τα ψαρια οι αντρες και τα λεφτα παλι φρεσκα τρωγονται!!
Οποτε περα από τιποτα «ξεπετες» μην περιμενεις τιποτα καλυτερο!Αντε αμα εχεις και φουσκωμενο ποτροφολι να βρεις και καμμια λιγουρα να σου κατσει λιγο περισσοτερο!
Δες το λοιπον κι ετσι και...μια ζαρια είναι!Αμα εισαι αποφασισμενος....ριχτηνε κι ότι κατσει!!Καλα ξεμπερδεματα!!!
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.