Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685
'Aρεσαν+: 0%
Βεβαιως και εχουν ψυχη και οι ανδρες και οι γυναικες και οι παντρεμενοι και οι ελευθεροι και οι ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.
Παντως η μαλβινα η αμαζονα και ο αιγαιο πελαγος(

) απαντησαν σωστα.
βεβαια 22 χρονια καθημερινα και μπιφτεκι ψητο να ειναι το βαρυεσαι φαε και κατι αλλο (αφου αυτο θελεις να σου πουμε) αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ ......μην σε πειραξει στο............................... κεφαλι.
Υ.Γ
Και προσοχη στο:
α) λουσιμο (πιο αραια γιατι ΤΑ ποτιζει και μεγαλωνουν.)
β)Στο κτενισμα (η τσατσαρα μπλεκει)

Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.
# 22
στις 6/5/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Κάνε μιά δοκιμή και πές μας και εμάς άν έχει <<ψυχή>> αυτό που αναζητάς.
Άν ψάχνεις άλλοθι απο τίς δικαίς μας απαντήσεις ατύχησες,θα σκορπίσεις!!!!!!!
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Νέα Πέραμος
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 1.219
Φυσικά και οι δυο έχουν ψυχή....
Ομως αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σε κάνει αγαπητέ cat 42 να σκέφτεσαι να ρισκάρεις την οικογενειακή σου γαλήνη για μερικές στιγμές απόλαυσης, αν φυσικά έχω καταλάβει όπως όλοι το νόημα του άρθρου σου.
Αν λοιπόν έχω καταλάβει καλά, σκέφτεσαι να στολίσεις κατά κάποιο τρόπο το κεφαλάκι της αγαπημένης σου συμβίας.
Αν λοιπόν καταλάβει και εκείνη την μεγάλη ψυχή που διαθέτει, μη σε στεναχωρήσει το γεγονός ότι κάτι θα "στολίζει" και το δικό σου κεφαλάκι, (το ειδικό εφφέ του κε**τά).
Αν όμως δεν διαλέξει την οδό του "οφθαλμός αντί οφθαλμού", βλέπω να βρίσκεσαι στην δύσκολη θέση του "εκτός οικογένειας" αν δεν το "παίξει" χαζούλα.
Φυσικά υπάρχει και άλλη λύση, να "συμβιβαστείτε" μεταξύ σας και ο καθένας να κάνει την ζωή του, στολίζοντας αμφότεροι τα κεφαλάκια σας.
Ο κόσμος δηλαδή θα το έχει "τούμπανο" και εσείς κρυφό καμάρι...
Θα έχετε δηλαδή μια οικογένεια από έξω "κούκλα" και από μέσα "πανούκλα".
Αν αυτό σε βολεύει και ηρεμεί την συνείδησή σου τότε πράξε το.
Αν όμως αγαπάς την οικογένεια που έχεις ξανασκέψου το και επανέφερε στην τάξη τις "άτακτες σκέψεις" σου.
Συγγνώμη για την ωμότητα του κειμένου μου...
Φιλικά...
**#το σεξ χωρίς αγάπη δεν αξίζει !!! Αλλά και μόνο αυτό είναι άλλη μια εμπειρία !!! Εγώ δε θέλω άλλες εμπειρίες!! Αρκούν!!!#**
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 646
Παράθεση:
Originally posted by ilektra38
Φυσικά και οι δυο έχουν ψυχή....
Ομως αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σε κάνει αγαπητέ cat 42 να σκέφτεσαι να ρισκάρεις την οικογενειακή σου γαλήνη για μερικές στιγμές απόλαυσης, αν φυσικά έχω καταλάβει όπως όλοι το νόημα του άρθρου σου.
Αν λοιπόν έχω καταλάβει καλά, σκέφτεσαι να στολίσεις κατά κάποιο τρόπο το κεφαλάκι της αγαπημένης σου συμβίας.
Αν λοιπόν καταλάβει και εκείνη την μεγάλη ψυχή που διαθέτει, μη σε στεναχωρήσει το γεγονός ότι κάτι θα "στολίζει" και το δικό σου κεφαλάκι, (το ειδικό εφφέ του κε**τά).
Αν όμως δεν διαλέξει την οδό του "οφθαλμός αντί οφθαλμού", βλέπω να βρίσκεσαι στην δύσκολη θέση του "εκτός οικογένειας" αν δεν το "παίξει" χαζούλα.
Φυσικά υπάρχει και άλλη λύση, να "συμβιβαστείτε" μεταξύ σας και ο καθένας να κάνει την ζωή του, στολίζοντας αμφότεροι τα κεφαλάκια σας.
Ο κόσμος δηλαδή θα το έχει "τούμπανο" και εσείς κρυφό καμάρι...
Θα έχετε δηλαδή μια οικογένεια από έξω "κούκλα" και από μέσα "πανούκλα".
Αν αυτό σε βολεύει και ηρεμεί την συνείδησή σου τότε πράξε το.
Αν όμως αγαπάς την οικογένεια που έχεις ξανασκέψου το και επανέφερε στην τάξη τις "άτακτες σκέψεις" σου.
Συγγνώμη για την ωμότητα του κειμένου μου...
Φιλικά...
Συμφωνώ.Θεωρώ αυτά περί ψυχής δικαιολογίες.Αν αγαπάς όντως τον σύντροφό σου η ψυχή σου είναι η ψυχή του και το αντίθετο.Είστε ένα πια....
Κάθε τι που ζεις, είτε σε κάνει ευτυχισμένο, είτε δυστυχισμένο, είναι κέρδος...
Χαμένος χρόνος, είναι τα διαστήματα που δεν έζησες κάτι...
# 25
στις 6/5/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Μια ανταπόκριση από άλλον πλανήτη...
"......................Όλοι λένε "τι καλό παιδί". Όλα μου τα χρόνια κρατώ ισορροπίες, εξυπηρετώ τους γύρω μου, ώστε να αισθάνονται άνετα και ικανοποιημένοι είτε αυτό λέγεται σπίτι είτε χώρος εργασίας. Έφτασα σε σημείο να μην έχω θέλω, αλλά μόνο πρέπει. ΘΕΛΩ λοιπόν και εγώ έναν άνθρωπο να μπορώ να λέω θελω μιά καρφίτσα, ένα χάδι,ένα φιλί, έναν λόγο."
Βλέπω έναν άντρα δυστυχισμένο....βλέπω έναν άντρα μια ζωή να κάνει αυτό που πρέπει.....
Βλέπω κάποιον που ξυπνάει μετά από χρόνια κι αναρωτιέται τι έχει κάνει για τον εαυτό του....
Να αναρωτιέται γιατί νιώθει τόσο κουρασμένος, γιατί όλα του μοιάζουν ανούσια....
Κι αν βάλω λίγο το μικρό μου μυαλό να δουλέψει, και διαβάσω και την ηλικία του, δεν ζητά έγκριση για να μπορέσει να κάνει το κέφι μιας βραδιάς...
Νέε φίλε, ρωτάς λάθος ερωτήσεις....Δεν θα βρεις λύσεις...ούτε απαντήσεις...
Τη ζωή σου εσύ θα την ξυπνήσεις.....με ό,τι σε χαροποιεί...
Κι αυτό το ξέρεις μόνος σου καλύτερα.....
Ανδρας / 61 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παπάγου
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 7
Διάβασα τις απαντήσεις σας.
Είσασταν σκληροί αλλά σωστοί.
Πρέπει όλοι να ξέρετε ότι δεν είμαι τύπος του αρπακόλλα. Δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ κανέναν, δεν έχω γελάσει κανέναν. Δεν μιλάμε για σχέση μιάς βραδιάς. Αυτό δεν μπορώ να το κάνω δεν είμαι τέτοιο στυλ. Είμαι τύπος που δίνομαι σε ότι κάνω, αλλιώς δεν μπορώ να λειτουργήσω.
Ανδρας / 62 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Φιλαδέλφεια
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 124
Ολοι και όλες έχουμε ψυχή
Μήπως να γινόσουνα σαφής να δώσουμε κάποια απάντηση??
Γυναίκα / 70 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 1.714
Παράθεση:
Αν ο άντρας ρούφαγε το μεδούλι της γυναίκας, τότε λογικά θα έπρεπε να είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτή.
Μήπως όμως συνήθως συμβαίνει το αντίθετο; Είναι άραγε τυχαίο οτι (στατιστικά) στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ο άντρας που λέει "φτάνει, μπούχτισα";
Όχι, αγαπητέ μου, ΔΕΝ τα ξέρεις καλά τα πράγματα!!!!
Σήμερα, οι γυναίκες εγκαταλείπουν τους άντρες και μάλιστα σ' αυτήν την ηλικία των 40-45 ετών!
Τότε που έχουν ψιλομεγαλώσει τα παιδιά τους κι αποφασίζουν να διεκδικήσουν κι εκείνες τα δικαιώματά τους απ' τη ζωή....
Τότε που συνειδητοποιούν πως οι ρόλοι με τους οποίους ολόκληρη η κοινωνία τους έντυσε είναι άχρηστοι και δυσλειτουργικοί για να τους διαχειριστεί η ψυχή τους...
Τότε που πραγματικά μπουμπουκιάζουν και πετάνε από πάνω τους τις μίζερες προκαταλήψεις.....
Για ψάξε το καλύτερα...... Θα εκπλαγείς πόσο έξω πέφτεις!

Γυναίκα / 70 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 1.714
Cat 42 Εγώ θα σου δώσω δυο απαντήσεις!
Η πρώτη είναι δική μου και την έδωσα σε άλλο φόρουμ, σε αντίστοιχη με τη δική σου ερώτηση.
Η οποιαδήποτε εξωτερική σχέση μπερδεύει ακόμα περισσότερο τα ήδη μπερδεμμένα και συχνά άλυτα προβλήματα του γάμου!
Αν έχουν ψυχή οι παντρεμμένοι, καλά θα κάνουν να την ΣΕΒΟΝΤΑΙ και να προσπαθούν να λύνουν τα εντός του γάμου προβλήματά τους! Αν δεν τα καταφέρνουν ή αν δεν θέλουν να τα καταφέρουν, καλά θα κάνουν να χωρίζουν, διότι ο σύντροφός τους δεν τους χρωστά τίποτα, για να εισπράττει την απαξία τους!
Η δεύτερη απάντηση, είναι ενός φίλου, τη άδεια του οποίου πήρα για να τη δημοσιεύσω εδώ.... (τροποποίησα μόνο μια λέξη, για να είναι πιο ευπρεπές το κείμενο)...
Τι δουλειά έχει η ψυχή σου με το όργανό σου;;;
Βρε μανία να μπερδεύετε τα πράγματα. Έχει ή δεν έχει ψυχή το όργανό σου , αφού ζητάει κάτι άλλο, δώσ' του το να ησυχάσει.
Τώρα εδώ τι ψάχνεις; Δικαιολογίες για την συνείδησή σου, ή "κοινή γνώμη" που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα;
Ο γάμος σου τελέστηκε με βάση τα ήθη έθιμα και παραδόσεις της χώρας που ζεις. Διέπεται από τους κανόνες που έχει βάλει ο "πολιτισμός" των ανθρώπων.
Τώρα αν διαπίστωσες όπως οι περισσότεροι , ότι τα κριτήρια του γάμου σου έπρεπε να ήταν διαφορετικά ... αλλά τότε ήσουν μικρός και δεν ήξερες .... μην το ψάχνεις.
3 επιλογές έχεις!!!
1. Να διαφοροποιηθείς μαζί με την γυναίκα σου από το σύνολο και να θέσετε μεταξύ σας "δικούς σας" κανόνες!! Αν φυσικά εκτός από την ρουτίνα του σεξ όλα τα άλλα πάνε καλά.
2. Να φροντίζεις το όργανό σου, όπως μπορείς. Φυσικά ισχύει ότι και αυτή θα φροντίζει το δικό της. Δεν νομίζω να σε ενοχλεί ότι και αυτή έχει ψυχή!!!
3. Άσε τις πολλές δικαιολογίες κατά μέρος , και ή στρώσε τα πράγματα, ή πάρε διαζύγιο.
Το τι σκεφτόμαστε οι άλλοι και το τι θα σου προτείνουμε δεν πρόκειται ούτε πιο ευτυχισμένο να σε κάνει, ούτε να τα βρεις με τον εαυτό σου. Βρες ποιος είσαι και τι θέλεις , τι υπολογίζεις και τι όχι , και προχώρα!!!
Γιατί σε τελική ανάλυση, ότι και να πούμε εμείς , εσύ θα είσαι ο υπεύθυνος για τις πράξεις σου!!!!
Βλέπεις πως οι δυο απαντήσεις είναι σχεδόν ταυτόσημες στο δια ταύτα κι ας είναι γραμμένες από μια γυναίκα κι έναν άντρα....
Σεβαστή η κατάθεση της σκέψης σου και σεβαστό το να θέλεις να μάθεις πως σκέφτεται κι ο κόσμος γι' αυτήν. Όμως
εσύ θα είσαι υπεύθυνος για τις πράξεις σου...
Η Επιλεκτική
Γυναίκα / 55 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 12
Ολοι εχουν ψυχή. Και αυτοι που είναι παντρεμένοι πολλά πολλά χρόνια, και αυτοί που είναιπαντρεμένοι λιγα χρόνια. Ο σκοπός είναι να μην χάνουμε αυτή την ψυχή. Γιατί αν αρχίζουμε κι αναρωτιόμαστε να έχουμε ψυχή, την έχουμε χάσει. Οπότε πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε γι άλλη. Οτι κι αν σημαίνει αυτό.
στα social media