Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Ρε αγόρια δεν μπαίνω συχνα εδω μεσα αλλά μερικές φορές με τόσα κουφά που μου συμβαίνουν αναρωτιέμαι αν είμαι εγω η λοξή τελικά!
Γιατι εχετε τόση αναγκη να πουλατε παραμύθι τη στιγμή που -γνώμη μου είναι- δε χρειάζεται για να έχετε στο κρεβάτι σας όποια γυναίκα θελετε (εφοσον σας βρισκει και εκεινη ελκυστικους φυσικα)? Θέλω να πω οτι δε νομιζω οτι υπάρχουν πολλες γυναίκες που να μην έχουν μόνιμη σχέση και να ειναι πανω απο 21-22 χρονων και να απορρίψουν χωρις κάποιον ιδιεταιρο λογο εναν επίδοξο εραστή.
Τι εννοώ; Γνώρισα πρόσφατα ενα αγορι περι τα 30 (εγω ειμαι 26) το οποίο με φλέρταρε σε μπάρ και μαλιστα ενω ήμουνα με αντρα φίλο μου, πολυ έξυπνα, πολυ διακριτικα, (για τον φιλο, σε μενα καρφωθηκε) και πολυ ευστοχα! Να μην τα πολυλογω ενας τύπος που λες οτι στανταρ κάνει καμακι σε ολες, για αυτό και σε τόση φόρμα, οπότε δεν περιμενεις τπτ παραπάνω απο αυτον περα απο σεξ. Πράγμα που έγινε, ήτανε ωραίο αγόρι μου άρεσε και το γεγονος οτι δεν ήταν μαμούχαλο και δεν υπολόγησε τπτ, να μην τα πολυλογω βρεθηκαμε κλπ κλπ. Δεν προσπάθησα να τον ξαναδω, ουτε να επικοινωνησω μαζι του, αλλα αρχισε να με γυροφέρνει αυτος. Βρεθηκαμε 2-3 φορες ακομα, παντα με δική του πρωτοβουλία, μέχρι που καποια στιγμη που προσπάθησε να με δει εγω είχα δουλειά και του εριξα ακυρο (οχι με προθεση αλλά πολυ ευγενικα) και για να δείξω καλή θέληση την επόμενη προσπάθησα να επικοινωνησω εγώ μαζί του. Και μου εριξε ακυρό αυτος . Τελος πάντων επειδή είχε οντως και αυτος δουλειά δεν εδωσα σημασια αλλά δεν επικοινωνησαμε ξανα. Μετα απο 2-3 μερες συναντηθηκαμε τυχαία και έκανε σαν τρελός απο τη χαρα του και μάλιστα ήταν και αρκετα διαχυτικος μεσα στον κόσμο στο βαθμο που το επέτρεψα. Επειδή ημασταν όμως με χωριστες παρεες και δεν γινόταν να συνεχίσουμε τη βραδια μαζί εφυγα και χαιρετώντας τον μου έδωσε την υπόσχεση οτι θα μου τηλεφωνησει. Και εδω όλοι μαντευετε τη συνεχεια. Δεν τηλεφωνησε, εχουν περασει 5 μερες. Δεν είναι ότι έχω κανενα δεσιμο μαζί του ούτε ρωτάω επειδή θελω να φερω πισω και άλλα τέτοια ρομαντικα, αλλα είναι αναγκη να λέτε ψεματα? Δηλαδή αν δεν έλεγε τπτ θα πείραζε?
Να σημειώσω επίσης οτι στο σεξ παραήταν διαχυτικος απο λόγια, τύπου αγαπη μου κτλ, τα οποία επισης δεν παίρνω στα σοβαρα, αλλα επισης με εκνευρίζουν! Είναι δυσκολο να βγάλετε το σκασμο και να είστε τοσο τρυφεροί οσο στα αλήθεια νιώθετε και όχι παραπάνω?
Ποια ανάγκη σας κάνει να πουλάτε τόσο παραμύθι τέλος πάντων?
Μου αρέσει +
Μια γυναίκα από αυτές που περπατάνε δίπλα σας στο δρόμο είμαι και γω, τι παραπάνω να γράψω;
KLELIA22
# 2στις 12/12/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παράθεση: Originally posted by xtapodaki
Να σημειώσω επίσης οτι στο σεξ παραήταν διαχυτικος απο λόγια, τύπου αγαπη μου κτλ, τα οποία επισης δεν παίρνω στα σοβαρα, αλλα επισης με εκνευρίζουν! Είναι δυσκολο να βγάλετε το σκασμο και να είστε τοσο τρυφεροί οσο στα αλήθεια νιώθετε και όχι παραπάνω?
.. μα πως μπορει καποιος να δειξει και να πεισει για συναισθηματα που ΔΕΝ εχει...?
ναι... και ο ενθουσιασμος... συναισθημα ειναι....
μην εισαι θυμωμενη...
Δεν με λες ρε κοπελλια, ξερεις πολλες συνομηλικες σου που εχουν τον ιδιο τροπο σκεψης με σενα, φανερα και στα ισια?
Μιας λοιπον και εισαι τοσο τσεκουρατη στις εξηγησεις σου, γιατι δεν τουλεγες του σαλιαρη να κοψει τις πολλες γλυκαναλατες περικοκλαδες, αλλα καθοσουν και τις ακουγες και μια και δυο και τρεις κ.ο.κ? Θα μου πεις για να μην τον κοψεις, του πεσει ο....ενθουσιασμος, και μενεις με την γλυκα η γυναικα σε καθε ιεροτελεστια!!!
Ομως θαπρεπε να γνωριζεις πως οι αντρες χρυσο μου, οταν εχουν απο κατω τους ενα ωραιο κοριτσι, που για να το φανε μαλιστα δεν τραβηξαν και του Χριστου τα παθη, ενθουσιαζονται. Και οταν οι αντρες ενθουσιαζονται, τους ξεφευγουν και κατι μαλιακιουλες της υπερβολης, γιατι νομιζουν πως ολες οι γυναικες τις μασανε. Ενω το σωστο ειναι πως καποιες, -ελαχιστες οπως εσυ- δεν τις μασανε.
Μωρε στην τελικη, τι καθεσαι και τα σκαλιζεις. Περασες ωραια μαζυ του? Περασε κι αυτος ωραια μαζυ σου? Μια χαρα πηγε το πραγμα και τελειωσε.
Αντε βρε, και εις αλλα με υγεια, και χωρις περιττα σαλια!!!!
Μου αρέσει +
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...
K γιατι ρε κοπελια να μη ζει κ ο αλλος το δικο του παραμυθι; κ γιατι να μην το ακουσεις οταν μαλιστα ειναι τρυφερο κ ερωτικο σαν αυτο; δε σε προσβαλλε, δε σε εξεθεσε, δε σου φερθηκε ασχημα...συνεπεια κ συνεχεια δεν ειχε...κι αυτο σε ενοχλησε...γιατι φαινεται οτι το δικο σου παραμυθι, εχει κ αλλο επεισοδιο...που εκεινος για καποιο λογο(δεν εξεταζουμε το λογο τωρα) δεν τοχει...δεξου το με ευχαριστηση...οπως τοτε που μαζευομασταν γυρω απο μια στοργικη παρουσια, διψασμενοι για περιπετειες, κατορθωματα, ανικητα θηρια, ερωτες, βασιλοπουλες που υποφερουν μεσα στη μοναξια τους, αγκαλιες που συναρπαζουν κ ταξιδευουν στο αγνωστο... κ ζησαν αυτοι καλα κ εμεις καλυτερα...
Κ μετα ορμουσαμε εξω, παραζαλισμενοι ακομα απο το αγγιγμα της φαντασιας...με τις εικονες να ξεθωριαζουν απαλα μεσα στο βλεμμα μας...σιγουροι οτι θα ζησουμε τη δικη μας αγνωστη μαγικη ιστορια...
Αντε...πηγαινετε να παιξετε τωρα...κι αμα γυρισετε...θα σας πω τι εγινε μετα...
(Τωρα που μεγαλωσα...τα παραμυθια των ανθρωπων με συγκλονιζουν πιο δυνατα απο τα παιδικα...μπορει γιατι αντιλαμβανομαι, οτι κρυβουν πιο...αληθινες αληθειες απο εκεινα...)
Δεν με λες ρε κοπελλια, ξερεις πολλες συνομηλικες σου που εχουν τον ιδιο τροπο σκεψης με σενα, φανερα και στα ισια?
Έχω την εντύπωση πως σχεδόν όλες μου οι φίλες, συνεπως αν κρίνω απο τα ποσοστά των γυναικων που γνωρίζω ναι πρέπει να είναι αρκετές!
Παράθεση: Originally posted by inioxos52
Μιας λοιπον και εισαι τοσο τσεκουρατη στις εξηγησεις σου, γιατι δεν τουλεγες του σαλιαρη να κοψει τις πολλες γλυκαναλατες περικοκλαδες, αλλα καθοσουν και τις ακουγες και μια και δυο και τρεις κ.ο.κ? Θα μου πεις για να μην τον κοψεις, του πεσει ο....ενθουσιασμος, και μενεις με την γλυκα η γυναικα σε καθε ιεροτελεστια!!!
Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο! Δεν θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα!
Παράθεση: Originally posted by inioxos52
Ομως θαπρεπε να γνωριζεις πως οι αντρες χρυσο μου, οταν εχουν απο κατω τους ενα ωραιο κοριτσι, που για να το φανε μαλιστα δεν τραβηξαν και του Χριστου τα παθη, ενθουσιαζονται. Και οταν οι αντρες ενθουσιαζονται, τους ξεφευγουν και κατι μαλιακιουλες της υπερβολης, γιατι νομιζουν πως ολες οι γυναικες τις μασανε. Ενω το σωστο ειναι πως καποιες, -ελαχιστες οπως εσυ- δεν τις μασανε.
Και αυτή ακριβώς είναι η ερωτηση μου. Δεν έκανα το θέμα για να δω πως θα χειριστώ τον τύπο, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε τόση αναγκη απο όλο αυτο? Προφανως κι εγώ καποτε ήμουνα πιο μικρή, προφανώς και χρειαζόμουνα "τρυφερότητα". Αλλά για να μην την χρειάζομαι τώρα, αυτή δεν είναι η πρώτη περίπτωση κάτι αντίστοιχου. Και ναι ενα απο τα βασικά πραγματα που με θίγουν είναι η έλλειψη συνέπειας. Και όλο αυτό είναι έλλειψη συνέπειας. Και ξαναλέω ότι δεν αναρωτιέμαι για τον συγκεκριμένο τύπο, το παραδειγμα ήταν για να γίνει κατανοητό τι ακριβώς εννοω.
Μου αρέσει +
Μια γυναίκα από αυτές που περπατάνε δίπλα σας στο δρόμο είμαι και γω, τι παραπάνω να γράψω;
Παράθεση: Originally posted by xtapodaki
Και αυτή ακριβώς είναι η ερωτηση μου. Δεν έκανα το θέμα για να δω πως θα χειριστώ τον τύπο, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε τόση αναγκη απο όλο αυτο? Προφανως κι εγώ καποτε ήμουνα πιο μικρή, προφανώς και χρειαζόμουνα "τρυφερότητα". Αλλά για να μην την χρειάζομαι τώρα, αυτή δεν είναι η πρώτη περίπτωση κάτι αντίστοιχου. Και ναι ενα απο τα βασικά πραγματα που με θίγουν είναι η έλλειψη συνέπειας. Και όλο αυτό είναι έλλειψη συνέπειας. Και ξαναλέω ότι δεν αναρωτιέμαι για τον συγκεκριμένο τύπο, το παραδειγμα ήταν για να γίνει κατανοητό τι ακριβώς εννοω.
Περαν του κρεβατιου, οι αντρες δεν εχουμε αλλες αναγκες καρντια μου. Εσεις εχετε, η τουλαχιστον μας εχετε πεισει πως εχετε. Απο τρυφεροτητα, γλυκολογα, μεγαλες αγκαλιες...μετα, και διαφορα τετοια σαλιαρικα και ενθουσιωδη οπως τα περιεγραψες.
Εμεις λοιπον οι αντρες κοπελλια, εχουμε εναν γενικο μπουσουλα για το πως πρεπει να φερομαστε σε τετοιες περιπτωσεις αλεξιπτωτιστικες, οπου πεσαμε, εκτελεσαμε, σηκωθηκαμε, σκουπιστηκαμε, και φυγαμε.
Το δυσκολο ξερεις για τους αντρες, ειναι η ελλειψη ευελιξιας στα στροφιλικια της καθε γυναικειας σκεψης και ψυχοσυνθεσης. Οι αντρες, εναν δρομο εμαθαν, αυτον ξερουν, αυτον ακολουθουν. Ειτε μικροι, ειτε μεγαλοι. Ειτε σε μικρη απευθυνονται, ειτε σε μεγαλη. Σωστο λαθος, αυτο ειναι. Σιγα μην κατσουν να ασχοληθουν με το τι θελει η καθε μια ξεχωριστα. Αυτα δεν τα κανουν ουτε οταν ειναι ερωτευμενοι και τρελλαμενοι, θα τα κανουν σε μια περιπτωση περαστε, σκουπιστε, τελειωσατε? Ειμαστε καλα?
Κατοπιν ολων αυτων, θαλεγα να μην κρινεις απο τον εαυτο σου και τις φιλεναδες σου. Εσεις ειστε οι λιγες, οι τολμηρες, που αυτα που σκεπτονται τα μετουσιωνουν και σε πραξεις. Εν τω αμα, και το θαμα. Οι πολλες, μπορει να τα σκεπτονται μεν, αλλα δυσκολα τα εξωτερικευουν δε. Τις τρωει ο καθωσπρεπισμος, και ο φοβος μηπως θεωρηθουν εξωλης και προωλης.
Σε καθε λοιπον περιπτωση, τι θες και τα σκαλιζεις τα μετα ρε κοπελλια, εφοσον οταν επρεπε ΕΣΥ περασες καλα? Αυτο μετραει τελικα......
Μου αρέσει +
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...
ρε συ Ηνιοχε...
οποτε σε διαβαζω ειναι σαν να προσπαθεις να μας πεις οτι εσεις οι αντρες ειστε ολιγον αναισθητα μουλαρια χωρις συναισθηματικες αναγκες βεβαιως βεβαιως.
Επιβεβαιωσε το σε περικαλω...να ξερω μη ψαχνω ψυλλους στα αχυρα η καψερη μικρη νοτυ
ΥΓ. θεματοθετρια, μη το ψαχνεις... οπως γραψαν, ο ενθουσιασμος ωθει πολλους/ες απο μας...σε εκφρασεις θαυμασμου κ αγαπης ουκ ολιγες φορες.
Παρτο κ αλλιως...
Οι "υποσχεσεις' του ηταν λογια του αερα. Να χαμε να λεγαμε για να μη μεινουμε στη σιωπη... ετσι για το καλο.
Δε νομιζω οτι ο συγκεκριμενος αντρας ειχε καποια αναγκη αφου κ απο τη δικη σου σταση μαλλον του εκανες ξεκαθαρη τη φαση.
Μαλλον παραενθουσιαστηκε ο καψερος.
Μου αρέσει +
Don't forget to fall in love with yourself first...
Παράθεση: Originally posted by naughtyM
ρε συ Ηνιοχε...
οποτε σε διαβαζω ειναι σαν να προσπαθεις να μας πεις οτι εσεις οι αντρες ειστε ολιγον αναισθητα μουλαρια χωρις συναισθηματικες αναγκες βεβαιως βεβαιως.
Επιβεβαιωσε το σε περικαλω...να ξερω μη ψαχνω ψυλλους στα αχυρα η καψερη μικρη νοτυ
Εγω απου λες μικρη Νοτυ δεν προσπαθω καθολου να σας πεισω για οτιδηποτε, και πολυ περισσοτερο για τις συναισθηματικες αναγκες των αγοριων σας. Στα προσωπικα σας, εσεις ξερετε καλυτερα.
Εκεινο το οποιο εγω προσπαθω να σας περασω, ειναι το να μην εχετε απαιτησεις απο τους αντρες, στις οποιες εκ κατασκευης, νοοτροπιας, και ψυχοσυνθεσης, ΔΕΝ μπορουν να ανταποκριθουν.
Τοσο δυσκολο ειναι να το κατανοησεις, η σε εμποδιζει να καταλαβεις τι λεω η αγωνια της ερωτευμενης?
Παντως να σε πω και εντελως μεταξυ μας, καλου κακου εσυ συνεχισε το ψαξιμο του ψυλλου στ' αχερα!!!!!
Μου αρέσει +
βρε πατριωτη, δε ρωταω για μενα;
Δοξα το θεο παραπονο δεν εχω...ακομα
οταν χρειαστει θα ψαξω ομως! Σε το υποσχομαι!
Πφφ...Αντρες
Μου αρέσει +
AMARYLLIS_30
# 10στις 12/12/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση στους ειδικούς...
Οι άντρες που λένε ότι το σεξ όταν είναι ερωτευμένοι είναι πολύ καλύτερο από μια απλή ξεπέτα λένε ψέματα?
Νομίζω ότι και αυτοί έχουν ανάγκη το παραμύθι όπως και οι τολμηρές γυναίκες της εποχής μας, οι συμπεριφορές είναι παρόμοιες πια, ανάγκη να ερωτευτεί έχει ο κόσμος, το σεξ το βρίσκεις εύκολα...
Παράθεση: Originally posted by AMARYLLIS_30
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση στους ειδικούς...
Οι άντρες που λένε ότι το σεξ όταν είναι ερωτευμένοι είναι πολύ καλύτερο από μια απλή ξεπέτα λένε ψέματα?
Νομίζω ότι και αυτοί έχουν ανάγκη το παραμύθι όπως και οι τολμηρές γυναίκες της εποχής μας, οι συμπεριφορές είναι παρόμοιες πια, ανάγκη να ερωτευτεί έχει ο κόσμος, το σεξ το βρίσκεις εύκολα...
και εγω συμφωνω σε αυτο.
Ειχα συζητηση με 2 παιδια προσφατα.
Ο ενας συνομηλικος μου, ο αλλος 26 στα 27.
Με σχεσεις στο ενεργητικο τους, σεξ, εμφανισιμοι κ οι 2, με μυαλο. Καλη παστα ανθρωπου που λεμε. Ντομπροι.
Μου λεγαν οτι δεν μπορουν να πανε να κανουν σεξ ετσι σα "ωμα"...καθαρα σαρκικα.
Συγκεκριμενα ο ενας απο τους δυο μου ειπε
"ισως το βλεπω πιο συναισθηματικα, πειραζει;"
Δε θεωρω οτι οι αντρες δεν εχουν συναισθηματικες αναγκες. Τωρα θα μου πεις...παιζει ρολο η ηλικια, οι εμπειριες, οι κατραπακιες.
Πιστευω οτι οι αντρες ερωτευτονται κ το εχουν αναγκη. Οταν μαλιστα το κανουν...ισως καποιες φορες να ναι πιο ουσιωδης και βαθυς ο τροπος ο δικος τους απο τον δικο μας
Μου αρέσει +
AMARYLLIS_30
# 12στις 12/12/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δεν υπάρχει δικός τους και δικός μας τρόπος πια...Οι γυναίκες έγιναν αντράκια και οι άντρες έχουν αποδυναμωθεί.Ακούγεται υπεροπτικό αλλά αν κοιτάξεις γύρω σου θα δεις ότι μάλλον οι γυναίκες έχουν τις περισσότερες επιλογές και οι άντρες διαιωνίζουν τα κλισέ μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσουν τον αντρισμό τους...Μια γυναίκα όμορφη, καλλιεργημένη και ανεξάρτητη οικονομικά δεν θα μείνει με κάποιον που να την ξευτιλίζει, θα τα περνάει και αυτή καλά ελπίζοντας ότι μέσα στην σκαρταδούρα θα βρει αυτό που αξίζει...Όλοι αυτό ψάχνουν, και ας το παίζουν γ...κουλες, ας είμαστε ειλικρινείς, από τις χιλιάδες πηδήματα αυτά που θα θυμόμαστε θα είναι οι στιγμές που η καψούρα χτυπούσε κόκκινο...
Παράθεση: Originally posted by AMARYLLIS_30
Οι γυναίκες έγιναν αντράκια και οι άντρες έχουν αποδυναμωθεί.Ακούγεται υπεροπτικό αλλά αν κοιτάξεις γύρω σου θα δεις ότι μάλλον οι γυναίκες έχουν τις περισσότερες επιλογές και οι άντρες διαιωνίζουν τα κλισέ μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσουν τον αντρισμό τους...Μια γυναίκα όμορφη, καλλιεργημένη και ανεξάρτητη οικονομικά δεν θα μείνει με κάποιον που να την ξευτιλίζει, θα τα περνάει και αυτή καλά ελπίζοντας ότι μέσα στην σκαρταδούρα θα βρει αυτό που αξίζει...
Μεγάλη αλήθεια αυτό ωστοσο σε μεγαλο βαθμο οι γυναίκες νομιζω οτι αναγκαστηκαν να γινουν τα αντρακια που φαντάζομαι κι εγώ πως μοιαζω στα ματια σας μετα το μνμ μου.
Θελω να πω ότι ατομο να έρθει να μου πλασαριστει με τετοιο τρόπο οπως ο κυριος που σας περιεγραψα είχε απο τον Αυγουστο στις διακοπες και πριν από αυτό το μάιο. Αλλιώς τους βλεπεις να κοιτάζουν, να ξερογλυφωνται αλλά κανένας δεν πλησιάζει. Όλοι κοιτάνε από απόσταση ασφαλείας, λες και δαγκώνουμε (πριν μας το ζητησουν)!
Τελικά οι μόνοι ενεργοι σεξουαλικά άντρες είναι αυτοι που εχουν τόσοι αυτοπεποιθηση ωστε να φερθουν αρχικα τουλαχιστον όπως το παράδειγμά μου και προφανως είναι ικάνοι να τις έχουν σχεδόν όλες αφού όλοι οι αλλοι κοιμουνται (συγγνώμη αν προσβάλλω κάποιους) και όσοι έχουν σχέση (και δεν εχουν ρουτινιάσει). Και οι γυναίκες η πρεπει να το κυνηγάμε μόνες μας και ξερω ότι πολυ θα μας αποκαλούσαν τσ**λες ή θα αραχνιάζανε. Το ίδιο ισχυει για τις σχέσεις και εδω. Συνεπώς καταλήγω και παλι στο συμπερασμα οτι το τόσο παραμυθιασμα είναι ανωφελο αλλα θα με πείτε κολλημενη!
Μου αρέσει +
Αρα εσείς τσιμπάτε στο παραμύθι για αυτό κάποιοι το πουλάνε και όπως φαίνετε τσιμπάτε αβέρτα. Χωρίς το παραμύθι ούτε που θα σου παίρναγε απ το μυαλό να ασχοληθείς μαζί του για κάποιο λόγο, απλά το παραμύθι δε μπορεί ο άλλος να το τραβήξει πιο πολύ, το πάει μέχρι εκεί που μπορεί, και δε πάει ποτέ μακριά εκτός και άμα είσαι του παραμυθιού και τα θέλει ο πισινός σου.
Ε καλά τώρα κάτι ερωτήσεις. Λές για έναν τύπο που κυκλοφορεί στα μπαράκια και κάνει πέσιμο αβέρτα κουβέρτα.
Θα σου πώ ένα πράγμα για να το καταλάβεις, ο πολύς αέρας στην αρχή, στο φλέρτ, στον εντυπωσιασμό, στην προσσέγγιση, στην αρχική επικοινωνία, γίνετε απο άνδρες οι οποιοι το φτάνουν το θέμα μέχρι ένα σημείο. Ποιο σημείο; Το αρχικό μέχρι της πρώτης-δεύτερης-τρίτης ξεπέτας, μετά απο αυτό ξεφουσκώνουν και δε μπορούν να το πάνε παραπέρα γιατί λακίζουν, δε μπορούν να είναι αυτοί που βλέπεις αρχικά επ αορίστου.
Οπότε μην είσαι αφελής και τσιμπάς με 2-3 τακτικές που δείχνει οτι ο αλλος κάτι ξέρει παραπάνω, κάτι έχει κτλ. Είναι πυροτεχνήματα, ένα τσαφ και μετα σκοτάδι, δε λέω ωραίο το τσάφ αλλα για λίγο, η διάρκεια είναι το πρόβλημα σε αυτούς οπότε μην εντυπωσιάζεσαι τόσο εύκολα, αυτοί που δε μπορούν και δε μπαίνουν στην διαδικασία να σε εντυπωσιάσουν με τακτικές και κόλπα είναι αυτοί που δε φοβούνται και σου δείχνουν τον εαυτό τους απο την αρχή όπως είναι, γιατί είπαμε μετά το πυροτέχνημα του καπάτσου πέφτουλα έπεται ξεφούσκωμα γίατι δεν είναι ο πραγματικός τους εαυτός αυτός που βλέπεις, αλλά είπαμε, γυναίκες, χωρίς παραμύθι δε ζείτε.
Αυτά που ρωτάς τα έχουν αποσαφηνίσει και κάτι πολύ πιτσιρίκες που μιλάω, εσύ ακόμα; Ελεος κοπελιά, ούτε τα βασικά δε ξέρεις για τους άνδρες.
Παράθεση: Originally posted by DoctorZhivago
Αρα εσείς τσιμπάτε στο παραμύθι για αυτό κάποιοι το πουλάνε και όπως φαίνετε τσιμπάτε αβέρτα. Χωρίς το παραμύθι ούτε που θα σου παίρναγε απ το μυαλό να ασχοληθείς μαζί του για κάποιο λόγο, απλά το παραμύθι δε μπορεί ο άλλος να το τραβήξει πιο πολύ, το πάει μέχρι εκεί που μπορεί, και δε πάει ποτέ μακριά εκτός και άμα είσαι του παραμυθιού και τα θέλει ο πισινός σου.
Νομίζω πως δεν διαβασες καν το μνμ μου...
Μου αρέσει +
Παράθεση: Originally posted by DoctorZhivago
Παράθεση: Originally posted by nefelena
Εγω που δεν εντοπισα πουθενα στο θεμα, ουτε δρακο ουτε παραμυθι, τι ειμαι?..........αλλοκοσμη?
παραμυθι νεφελ, ειναι ο τροπος που πλασαρουμε τον εαυτο μας, οταν διεκδικουμε κατι...το προσωπο που δειχνουμε, για να παρουμε θετικη κριτικη, για να αποκομισουμε κατι...ενα κερδος...
Το δρακο δεν τον βρηκε ουτε το χταποδακι...αυτο ψαχνει...αν τον εβρισκε...το παραμυθι θαχε κ συνεχεια... http://www.youtube.com/watch?v=K_SB3Vf4UyI&feature=player_detailpage#t=65s
Θα γινοταν ολοκληρη μαχη...
Ρε χταποδακι...εσυ τουπες τι ψαχνεις;
γιατι αν δεν τουπες...κ τωρα ζητας τα ρεστα...ειναι ακυρο...
στα social media