Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Εστε εθισμένοι στο παραμύθι?

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

nefelena

# 21 στις 13/12/2012
author
Γυναίκα / 47 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Ιωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1.558
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by achinos

Παράθεση:
Originally posted by nefelena
Εγω που δεν εντοπισα πουθενα στο θεμα, ουτε δρακο ουτε παραμυθι, τι ειμαι?..........αλλοκοσμη?

παραμυθι νεφελ, ειναι ο τροπος που πλασαρουμε τον εαυτο μας, οταν διεκδικουμε κατι...το προσωπο που δειχνουμε, για να παρουμε θετικη κριτικη, για να αποκομισουμε κατι...ενα κερδος...

Αχινε.....

Θελω να με βοηθας να βελτιωνομαι........ (αληθεια λεω!)

Ωραια..το καταλαβα αυτο που πες (καπως ετσι το σκεφτομουν κι απο μονη μου!:silly

Στην περιφτωση του επιδοξου και αποτελεσματικου νεαρου.....που ειν το παραμυθι που πουλησε?......
Θελω τη μερα που θα φυγεις,απ το πρωι να μου γελας...κι οταν την πορτα θα ανοιγεις να ειναι σαν να μ αγαπας...

achinos

# 22 στις 13/12/2012
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762
Αγαπες, φουρφουρια, τελεφωνα...κτλκτλ...τσιμπησε το χταποδακι...μετα το σαραντισμα...
[img]http://farm5.static.flickr.com/4095/4784838496_dd2eb7b347_z.jpg[/img]
... καταλαβε οτι το απλωσε στον ηλιο...κι εγινε μεζεδακι...
Αμα εισαι πολυ του...free to go...το παθαινεις αυτο...

Mystik_Male

# 23 στις 14/12/2012
author
Ανδρας / 54 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 2.599

Παράθεση:
Originally posted by xtapodaki
Ρε αγόρια δεν μπαίνω συχνα εδω μεσα αλλά μερικές φορές με τόσα κουφά που μου συμβαίνουν αναρωτιέμαι αν είμαι εγω η λοξή τελικά!

Γιατι εχετε τόση αναγκη να πουλατε παραμύθι τη στιγμή που -γνώμη μου είναι- δε χρειάζεται για να έχετε στο κρεβάτι σας όποια γυναίκα θελετε (εφοσον σας βρισκει και εκεινη ελκυστικους φυσικα)? Θέλω να πω οτι δε νομιζω οτι υπάρχουν πολλες γυναίκες που να μην έχουν μόνιμη σχέση και να ειναι πανω απο 21-22 χρονων και να απορρίψουν χωρις κάποιον ιδιεταιρο λογο εναν επίδοξο εραστή.

Τι εννοώ; Γνώρισα πρόσφατα ενα αγορι περι τα 30 (εγω ειμαι 26) το οποίο με φλέρταρε σε μπάρ και μαλιστα ενω ήμουνα με αντρα φίλο μου, πολυ έξυπνα, πολυ διακριτικα, (για τον φιλο, σε μενα καρφωθηκε) και πολυ ευστοχα! Να μην τα πολυλογω ενας τύπος που λες οτι στανταρ κάνει καμακι σε ολες, για αυτό και σε τόση φόρμα, οπότε δεν περιμενεις τπτ παραπάνω απο αυτον περα απο σεξ. Πράγμα που έγινε, ήτανε ωραίο αγόρι μου άρεσε και το γεγονος οτι δεν ήταν μαμούχαλο και δεν υπολόγησε τπτ, να μην τα πολυλογω βρεθηκαμε κλπ κλπ. Δεν προσπάθησα να τον ξαναδω, ουτε να επικοινωνησω μαζι του, αλλα αρχισε να με γυροφέρνει αυτος. Βρεθηκαμε 2-3 φορες ακομα, παντα με δική του πρωτοβουλία, μέχρι που καποια στιγμη που προσπάθησε να με δει εγω είχα δουλειά και του εριξα ακυρο (οχι με προθεση αλλά πολυ ευγενικα) και για να δείξω καλή θέληση την επόμενη προσπάθησα να επικοινωνησω εγώ μαζί του. Και μου εριξε ακυρό αυτος . Τελος πάντων επειδή είχε οντως και αυτος δουλειά δεν εδωσα σημασια αλλά δεν επικοινωνησαμε ξανα. Μετα απο 2-3 μερες συναντηθηκαμε τυχαία και έκανε σαν τρελός απο τη χαρα του και μάλιστα ήταν και αρκετα διαχυτικος μεσα στον κόσμο στο βαθμο που το επέτρεψα. Επειδή ημασταν όμως με χωριστες παρεες και δεν γινόταν να συνεχίσουμε τη βραδια μαζί εφυγα και χαιρετώντας τον μου έδωσε την υπόσχεση οτι θα μου τηλεφωνησει. Και εδω όλοι μαντευετε τη συνεχεια. Δεν τηλεφωνησε, εχουν περασει 5 μερες. Δεν είναι ότι έχω κανενα δεσιμο μαζί του ούτε ρωτάω επειδή θελω να φερω πισω και άλλα τέτοια ρομαντικα, αλλα είναι αναγκη να λέτε ψεματα? Δηλαδή αν δεν έλεγε τπτ θα πείραζε?

Να σημειώσω επίσης οτι στο σεξ παραήταν διαχυτικος απο λόγια, τύπου αγαπη μου κτλ, τα οποία επισης δεν παίρνω στα σοβαρα, αλλα επισης με εκνευρίζουν! Είναι δυσκολο να βγάλετε το σκασμο και να είστε τοσο τρυφεροί οσο στα αλήθεια νιώθετε και όχι παραπάνω?

Ποια ανάγκη σας κάνει να πουλάτε τόσο παραμύθι τέλος πάντων?

Τα ψέμματα, καλό μου κοριτσάκι, είναι γραμμένα στο "στικάκι" του κάθε άντρα.

Κι όταν το "στικάκι" κουμπώσει στο USB της γυναίκας, αρχίζει και "διαβάζει".

Τα νέα προγράμματα, πρέπει να έχεις υπ' όψη σου ότι έχουν και 'φωνητική καθοδήγηση'.
Κάτι σαν τα GPS των αυτοκινήτων... που σου λένε "στρίψε δεξιά" και "στρίψε αριστερά"...

Κι επειδή εσείς οι γυναίκες έχετε κι ένα θεματάκι με το πόσο μήκος έχει το κάθε "στικάκι", ορισμένοι χαζοβιόληδες άντρες πάνε να το παίξουνε Πινόκιο και σας αραδιάζουν πάνω στην πράξη αυτά τα ψέμματα μπας και μεγαλώσει το "στικάκι" τους αντί για τη μύτη τους... και το ευχαριστηθείτε περισσότερο...

Μη στενοχωριέσαι όμως εσύ...
Είσαι μικρή ακόμη...

Απόλαυσε τα "στικάκια" και όταν θα ανακαλυφθεί ο 'ορός της αλήθειας' θα τον βάλεις σ' αυτόν που σ' ενδιαφέρει πριν την πράξη και θα μάθεις αν έχει σκοπό να σου πει αλήθεια ή ψέμματα και αν τα αισθάνεται αυτά που σου λέει...

Κι αν ακόμα δεν ανακαλυφθεί ο 'ορός της αλήθειας', από τα πολλά "στικάκια" που θα έχεις δοκιμάσει, το USB σου - που είναι συνδεδεμένο με το motherboard- θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται τα "μαϊμού" προγράμματα και τους διάφορους "ιούς" και θα τους απομακρύνει από τη "θύρα" ...

xtapodaki

# 24 στις 13/12/2012
author
Γυναίκα / 37 / Ελεύθερη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Απαντήσεις: 6
χαχαχα καλο!
Παιδακια παλι πισω γυρναμε όμως, το θεμα που έθεσε ειναι γενικο, το παραδειγμα το εβαλα για να καταλαβετε για τι πραγμα μιλαω. Ούτε συμβουλες ζητησα, ούτε λύσεις. Απλά αναρωτιέμαι αν είναι στη φύση τους και ο inioxos52 μου απάντησε πως είναι! Πολυ αυστυρά μάλιστα αλλά το δεχόμαι. Κάτι θα ξέρει παραπανω...
Μια γυναίκα από αυτές που περπατάνε δίπλα σας στο δρόμο είμαι και γω, τι παραπάνω να γράψω;

nefelena

# 25 στις 14/12/2012
author
Γυναίκα / 47 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Ιωνία
Απαντήσεις: 1.558

Παράθεση:
χαχαχα καλο!
Παιδακια παλι πισω γυρναμε όμως, το θεμα που έθεσε ειναι γενικο, το παραδειγμα το εβαλα για να καταλαβετε για τι πραγμα μιλαω. Ούτε συμβουλες ζητησα, ούτε λύσεις. Απλά αναρωτιέμαι αν είναι στη φύση τους και ο inioxos52 μου απάντησε πως είναι! Πολυ αυστυρά μάλιστα αλλά το δεχόμαι. Κάτι θα ξέρει παραπανω...

Εγω προσωπικα δεν βρηκα αντιστοιχιση του γενικου με το ειδικο θεμα .....γι αυτο μπερδευτηκα.....ομως μη με υπολογιζετε και πολυ.... εγω ειμαι και του παρελθοντος αιωνα....στα πεφτωφλερτοπροσεγγιστικοκρεβατικα θεματα!...
Θελω τη μερα που θα φυγεις,απ το πρωι να μου γελας...κι οταν την πορτα θα ανοιγεις να ειναι σαν να μ αγαπας...

achinos

# 26 στις 14/12/2012
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Ειναι γιατι τωρα το γυρισαμε...στο...αλλα λογια ν αγαπιομαστε...

tzoulia49

# 27 στις 14/12/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
τωρα αν εγω το δω το θεμα απο αλλη οπτικη θα με πειτε αιρετικη ?

λοιπον κυρια χταποδι ........

εσυ και οι νεαρες φιλες σου πιστευω οτι μπηκατε σε μια λογικη αντρικη....

ετσι ωστε να λειτουργειτε ως αντρες ....

νομιζοντας οτι αυτο θα εχει για σας λιγοτερο συναισθηματικο κοστος υπολογιζοντας βεβαια χωρις τον ξενοδοχο ....

και ο ξενοδοχος φυσικα ειναι ο εαυτος σας ....

ο οποιος εαυτος σας ειναι ενας γυναικειος εαυτος .....

ο οποιος μεσα απο την φυση του δεν μπορει να πει τοσα ψεματα οσα οι αντρες....

δεν μπορει να υποκριθει οσο οι αντρες.....

και τελειωνοντας αυτη η σεξουαλικη περιπετεια εσεις ψαχνετε το τιποτα μεσα στις σκεψεις σας ενω ο τυπος εχει γινει αναμνηση ....
πρεπει λοιπον χταποδι να καταλαβεις την διαφορετικοτητα του αντρα ....και να παρεις αποστασεις απο αυτο ......

γιατι οσο κι αν προσπαθησεις να το μιμηθεις εισαι απομιμηση .....

να λοιπον που για σενα δεν σταματησε εκει οπως αυτον κι εσυ το ψαχνεις γιατι σε ποναει .....

αφου λοιπον σε ποναει σε θυμωνει δεν το εξεταζουμε τι ειναι ακριβως δεν μπαινεις σε τετοιου ειδους σχεσεις .....

εσυ βλεποντας οτι αυτος ηταν ενας ρεμαλος ενος μπαρ δεν περιμενες φυσικα τιποτα αλλο απο σεξ .....αυθυποβληθηκες σ αυτη τη λογικη .....

αλλα διαπρατωντας την πραξη ομως ....

πηρες ελπιδες απο τα παχια λογια του ....τον λογο δεν τον καταλαβα ....αλλη ηταν η μυστικη συμφωνια .....

και μολις αυτος τελικα διαπιστωσες οτι ελεγε λογια αερα ..... ενοχληθηκες .....

αφου αποδεχεσαι εσυ και οι φιλες σου να συμπεριφερεστε οπως οιι αντρες ......αυτο επρεπε να ειστε ετοιμες να το υποστειτε ......

τωρα γιατι ζητας τα ρεστα ?

οποιος εχει τα γενια εχει και τα χτενια .,....

μονο ελα στα 40 σου να μας τα πεις αυτα ....και το κερδος που θα χεις .....

και κοιτα καλου κακου ξεσκονισε κανενα ραφι .....

το λεω μεταξυ αστειου και σοβαρου βεβαιως .....αλλα το οτι εχει αληθεια ειναι σιγουρο ....

achinos

# 28 στις 14/12/2012
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Με την αντρικη λογικη...οι γυναικες χτυπανε τρελλα νουμερα...κ το αποτελεσμα ειναι τελικα, ολοι να βαριουνται το σεξ...
Καλυτερα...παραγιναμε πολλοι τελευταιως...

xtapodaki

# 29 στις 15/12/2012
author
Γυναίκα / 37 / Ελεύθερη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Απαντήσεις: 6
καλή μου τζούλια ούτε ενοχλήθηκα που δεν συνεχίσαμε να βλεπόμαστε, ούτε πειράχτηκα που δεν με ξαναπήρε, η ερώτηση μου ήταν καθαρα γενική.
Τον ανεφερα μόνο ως παράδειγμα τύπου γιατι να πει οτι θα πάρει αφου δεν ήθελε? Ποια αναγκή τον έκανε να πει ψεματα? Δεν είμαι στενοχωρημένη. Αυτό δεν μπορείτε να καταλαβετε! Απλά αναρωτιέμαι!!
Μια γυναίκα από αυτές που περπατάνε δίπλα σας στο δρόμο είμαι και γω, τι παραπάνω να γράψω;

tzoulia49

# 30 στις 16/12/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
η αναγκη του αντρα .....ποια αναγκη .....?

οι αντρες την στιγμη που το λενε το πιστευουν .....

μολις απομακρυνονται δεν θυμουνται τιποτα .....

μονο αυτα που τους ενδιαφερουν....

bathwater

# 31 στις 17/12/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Ρε αγόρια δεν μπαίνω συχνα εδω μεσα αλλά μερικές φορές με τόσα κουφά που μου συμβαίνουν αναρωτιέμαι αν είμαι εγω η λοξή τελικά!

Γιατι εχετε τόση αναγκη να πουλατε παραμύθι τη στιγμή που -γνώμη μου είναι- δε χρειάζεται για να έχετε στο κρεβάτι σας όποια γυναίκα θελετε (εφοσον σας βρισκει και εκεινη ελκυστικους φυσικα)? Θέλω να πω οτι δε νομιζω οτι υπάρχουν πολλες γυναίκες που να μην έχουν μόνιμη σχέση και να ειναι πανω απο 21-22 χρονων και να απορρίψουν χωρις κάποιον ιδιεταιρο λογο εναν επίδοξο εραστή.

Τι εννοώ; Γνώρισα πρόσφατα ενα αγορι περι τα 30 (εγω ειμαι 26) το οποίο με φλέρταρε σε μπάρ και μαλιστα ενω ήμουνα με αντρα φίλο μου, πολυ έξυπνα, πολυ διακριτικα, (για τον φιλο, σε μενα καρφωθηκε) και πολυ ευστοχα! Να μην τα πολυλογω ενας τύπος που λες οτι στανταρ κάνει καμακι σε ολες, για αυτό και σε τόση φόρμα, οπότε δεν περιμενεις τπτ παραπάνω απο αυτον περα απο σεξ. Πράγμα που έγινε, ήτανε ωραίο αγόρι μου άρεσε και το γεγονος οτι δεν ήταν μαμούχαλο και δεν υπολόγησε τπτ, να μην τα πολυλογω βρεθηκαμε κλπ κλπ. Δεν προσπάθησα να τον ξαναδω, ουτε να επικοινωνησω μαζι του, αλλα αρχισε να με γυροφέρνει αυτος. Βρεθηκαμε 2-3 φορες ακομα, παντα με δική του πρωτοβουλία, μέχρι που καποια στιγμη που προσπάθησε να με δει εγω είχα δουλειά και του εριξα ακυρο (οχι με προθεση αλλά πολυ ευγενικα) και για να δείξω καλή θέληση την επόμενη προσπάθησα να επικοινωνησω εγώ μαζί του. Και μου εριξε ακυρό αυτος . Τελος πάντων επειδή είχε οντως και αυτος δουλειά δεν εδωσα σημασια αλλά δεν επικοινωνησαμε ξανα. Μετα απο 2-3 μερες συναντηθηκαμε τυχαία και έκανε σαν τρελός απο τη χαρα του και μάλιστα ήταν και αρκετα διαχυτικος μεσα στον κόσμο στο βαθμο που το επέτρεψα. Επειδή ημασταν όμως με χωριστες παρεες και δεν γινόταν να συνεχίσουμε τη βραδια μαζί εφυγα και χαιρετώντας τον μου έδωσε την υπόσχεση οτι θα μου τηλεφωνησει. Και εδω όλοι μαντευετε τη συνεχεια. Δεν τηλεφωνησε, εχουν περασει 5 μερες. Δεν είναι ότι έχω κανενα δεσιμο μαζί του ούτε ρωτάω επειδή θελω να φερω πισω και άλλα τέτοια ρομαντικα, αλλα είναι αναγκη να λέτε ψεματα? Δηλαδή αν δεν έλεγε τπτ θα πείραζε?

Να σημειώσω επίσης οτι στο σεξ παραήταν διαχυτικος απο λόγια, τύπου αγαπη μου κτλ, τα οποία επισης δεν παίρνω στα σοβαρα, αλλα επισης με εκνευρίζουν! Είναι δυσκολο να βγάλετε το σκασμο και να είστε τοσο τρυφεροί οσο στα αλήθεια νιώθετε και όχι παραπάνω?

Ποια ανάγκη σας κάνει να πουλάτε τόσο παραμύθι τέλος πάντων?

Πιστεύω ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο συνειδητό παραμύθι που λένε πολλοί για να τουμπάρουν γυναίκες (επειδή γνωρίζουν ότι πολλές γυναίκες αυτό περιμένουν) και στα λόγια ενθουσιασμού. Δεν είναι κακό πράμα ο ενθουσιασμός ούτε υπόσχεται δέσμευση, οπότε καλό είναι να μην παίρνουμε ως "υπόσχεση" το κάθε γλυκόλογο. Ο ενθουσιασμός μπορεί να έχει να κάνει με το σεξ, στο οποίο κάποιοι πετάνε και τίποτα πιο γούτσου για να γίνει κατάσταση.

somebody961

# 32 στις 24/12/2012
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017
Και γώ είμαι εθισμένος στο παραμύθι "ο νάνος και οι εφτά Χιονάτες"!

Και είμαι 1.79 και για αυτό έχει γίνει εμμονή μου γμ τη ντύχη μου γμ..
Έει, πού πας; Είναι γκρεμός εκεί! Ε, τότε καλά πάω.

Aggelo

# 33 στις 28/12/2012
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115
xtapodaki πραγματικα προσπαθω πολυ να βρω ενα καλο λογο γιατι εβαλες αυτο
το θεμα ?? και οι δυο εισαστε ενηλικοι - δεσμο δεν εχετε - κανατε οτι κανατε καλως
κατε εμε, τωρα τι ψαχνεις την καρφιτσα στο αχυρο....παρτο αλλιως και παρε την ζωη
οπως ερθει......η μηπως την ψιλοδαγκωσες και μας το φερνεις απ εξω,απ εξω??

ΥΓ Εν πασει περιπτωσει δεν βλεπω λογο ανησυχιας....ουτε κανεναν εθισμενο στο
παραμυθι...
Ζήστο με πάθος...και ας είναι λάθος !!!

Aggelo

# 34 στις 28/12/2012
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115

Παράθεση:
Originally posted by tzoulia49
η αναγκη του αντρα .....ποια αναγκη .....?

οι αντρες την στιγμη που το λενε το πιστευουν .....

μολις απομακρυνονται δεν θυμουνται τιποτα .....

μονο αυτα που τους ενδιαφερουν....

Miss Τζουλια...χρονια πολλα καταρχην.......

Λοιπον παμε στο σκληρο ροκ,οταν σε μια σχεση μετεχουν δυο ανθρωποι
συνηδειτα και θεωρεις οτι ο αλλος σε παραμυθιαζεις...πολυ απλα σηκωνεσαι
και φευγεις....η μηπως καποιες γουσταρουν τρελο παραμυθι και μετα βγαινουν
και παραπονουμενες......ρωταω ο φουκαρας........δεν ξερω..

Ζήστο με πάθος...και ας είναι λάθος !!!

eleftheria1986

# 35 στις 6/1/2013
author
Γυναίκα / 37 / Ελεύθερη
Ν. Ιωαννίνων / Αγία Κυριακή
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7
πολυ καλα τ λες...επισης δεν καταλαβαινω ολοι αντρες εχουν παρει μια τσιχλα δεν θελω σχεση....ενω ξερει απο την αρχη τα θελω σου....μ το εξηγητε;;γιατι;;

IM____

# 36 στις 12/1/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
xtapodaki αναρωτιέμε για ποιο λόγο μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις έρευνα εδώ μέσα σε ένα σίτε, όπου στην ουσία απαντούν 3 κ' ο κούκος, άλλοι έχουν 80 προφίλ, άλλοι απαντούν συγκεκριμένα πράγματα έτσι ώστε να μην παρεκλείνουν από το προφίλ το οποίο έχουν δημιουργήσει μέχρι τώρα εδώ μέσα.

Υπάρχουν στο διαδίκτυο αρκετά κείμενα με έρευνες πανεπιστημίων πάνω στο θέμα, εξειδικευμένες, υπό την επίβλεψη καθηγητών κλπ τις οποίες μπορείς να βρείς πληκτρολογώντας απλά τον προβληματισμό σου σε μία μηχανή αναζήτησης.

master19

# 37 στις 27/2/2013
author
Ανδρας / 34 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 358
χαχαχα ποπο ρε φιλε τι αλλο θα ακουσω....ρε τζουλια θα μας κουφανεις εω μεσα..αυτη η φραση σου με εκανε να ξεκαρδιστω ''ο οποιος μεσα απο την φυση του δεν μπορει να πει τοσα ψεματα οσα οι αντρες....

δεν μπορει να υποκριθει οσο οι αντρες.....''....ελπιζω να αστειευεσαι....οι γυναικες εινα μαθημενες στο ψεμα...το χρησιμοποιουν και στην μεταξυ τους επικοινωνια...ειναι τελεις χειραγωγοι..αν πατησει μια γυναικα ξερει να το καλυψει ενω ενας ανδρας το δειχνει(πες απο την γλωσσα του σωματος,πες οτι δεν μπορει να εκφραστει οσο μια γυναικα)...δεν υπαρχουν πιο τελεια στο ψεμα πλασματα απο τις γυναικες..καθως οι γυναικες ειναι πιο ευφυεις σε αυτα...ειναι αναλυτικα πλασματα οποτε το ξερεις καλα οτι αν σχεδιασουν κατι το σχεδιαζουν πολυ καλα...οι ανδρες ειναι χαζοι καρφωνονται.....λυσε πρωτα τα υπαρξιακα σου γιατι παιζει να εισαι και η μονη γυναικα που το εχει πει αυτο.....παρε αυτο http://www.dailymail.co.uk/news/article-2161706/Almost-women-cheat-caught-partners---fifth-men-DO-out.html και κατσε διαβασε αν ξερεις βεβαια αγγλικα.....παρε και αυτο σαν δειγμα του αρθρου

•Survey found 95 per cent of women and 83 per cent of men have cheated on partners and not been found out

•Women are having more affairs than ever before
•Women are better liars because they are more psychologically sophisticated
διαβαστε και μην μενεται στον μικροκοσμο σας...αντε καλο απογευμα
υπαρχουν 1000 λογοι για να μην πλησιασεις μια γυναικα αλλα ενας για να το κανεις

Pianist_

# 38 στις 3/3/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
καλή μου τζούλια ούτε ενοχλήθηκα που δεν συνεχίσαμε να βλεπόμαστε, ούτε πειράχτηκα που δεν με ξαναπήρε, η ερώτηση μου ήταν καθαρα γενική.
Τον ανεφερα μόνο ως παράδειγμα τύπου γιατι να πει οτι θα πάρει αφου δεν ήθελε? Ποια αναγκή τον έκανε να πει ψεματα? Δεν είμαι στενοχωρημένη. Αυτό δεν μπορείτε να καταλαβετε! Απλά αναρωτιέμαι!!

Ενοχλήθηκες και παρα ενοχλήθηκες που δεν συνεχίσατε να βρίσκεστε χταπόδι και σε παραπείραξε κιόλας...Αυτά που λές εγώ (η παλιά καραβάνα)τ'ακούω βερεσέ.....!!

achinos

# 39 στις 3/3/2013
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Τα παραμύθια, έχουν το καλό, οτι δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα, είναι η ανάγκη να ξεφευγουμε, να ζήσουμε εστω κ εικονικά σ έναν άλλο κόσμο.

Μια φορά, ένας επίδοξος, με ρωτούσε τι χρώμα σεντόνια να στρώνει στο κρεβάτι, αυτό του έλειπε από το σκηνικό αφού.
Διάλεξα κ γω τα καλύτερα...
Εκει που χάλασε ήταν όταν είπα οτι δεν τηγανιζω ουτε πατάτα...ε φαντασίωση ήταν οτι θέμε κάναμε...
Σχέσεις που κρατάνε πάνω απο ξεπετα...δεν παραμυθιάζουν, απλά όταν σε κοιτάνε...αλληθωρίζουν...

Matzurana

# 40 στις 3/3/2013
author
Γυναίκα / 45 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 40
Παιδιά εγώ νομίζω πως πάνω κάτω είμαστε σαν το εκλογικό σώμα. οι άντρες θέλουμε να είναι λαϊκιστές όπως οι αντίστοιχοι πολιτικοί που ψηφίζονται ακριβώς γι΄ αυτό τον λόγο! Βρίσκονται μερικοί που συνεχίζουν να λαϊκίζουν και την... μετεκλογική περίοδο, ακόμη και την στιγμή που απολαμβάνουν το τρόπαιο τους! Αυτό είναι όλο και αυτή είναι η διαπίστωση που κάνει το Χταποδάκι. Ρωτάει γιατί συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία αφού τον έχω ψηφίσει και κυβερνάει...

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.