Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Της νύχτας τα καμώματα....

Σελίδα : 1

observer1

# 1 στις 6/5/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
'Aρεσαν+: 0%

Της νύχτας τα καμώματα...

Χθες το απόγευμα με κάλεσαν για ουζοκατάνυξη σε ένα ουζερί. Παρέα καλή, διάθεση καλή και γρήγορα με μερικά καραφάκια ακόμα καλύτερη. Μέχρι το βράδυ ήπια τέτοιες ποσότητες (το Βόσπορο και τα Δαρδανέλια μαζί) που θυμάμαι μέχρι ενός σημείου, από κει και πέρα τίποτα. Ποιός πλήρωσε, πότε φύγαμε, πως πήγα στο σπίτι μου, πως κοιμήθηκα και κυρίως τι άλλο έκανα (ότι κι αν έκανα μου στοίχισε 300 ευρώ).
Το εντυπωσιακό είναι οτι το πρωί ξύπνησα από 2 ξυπνητήρια που χτυπούσαν δαιμονισμένα. Μες την τύφλα μου δεν παρέλειψα να σκεφτώ πως θα ξυπνήσω. Βέβαια ούτε κι αυτό το θυμάμαι.
Ερχόμενος στο γραφείο, ανακάλυψα οτι πέρασα κι από δω (άφησα κι εδώ ίχνη) και μάλιστα δεν παρέλειψα να στείλω και μυνηματάκια μέσω Ιντερνετ. Οχι παίζουμε. (αν υπάρχει κανείς παραλήπτης από εσάς ας δείξει κατανόηση).
Οι υπόλοιποι έκαναν χειρότερα. Μίλησα στο τηλέφωνο με τον αδερφό μου (ένας από τους συμμετέχοντες) και μου είπε οτι έφυγα πιο νωρίς και αυτοί συνέχισαν σε ψαροταβέρνα στις Τζιτζιφιές. Μεταξύ άλλων που έκαναν, φεύγοντας από κει πήγαν σε ένα περίπτερο για τσιγάρα. Ενας από την παρέα ήταν τόσο τύφλα που πήγε πίσω από το περίπτερο (ήταν σκοτεινά) για να ...ουρήσει. Για κακή του τύχη ο περιπτεράς είχε ανοιχτή την πόρτα (να μην σας πω οτι τον έβρεξε κιόλας) με αποτέλεσμα να τον κυνηγάει σε όλη την Ποσειδώνος. (Αυτό δεν έπρεπε να το χάσω).

Το ζήτημα -το οποίο το θέτω εδώ γιατί δεν ξέρω που αλλού ταιριάζει καλύτερα- είναι αν έχετε αντίστοιχα παθήματα.
Σας έχει τύχει ποτέ να πιείτε και να μεθύσετε τόσο πολύ ώστε την άλλη μέρα να μην θυμάστε σχεδόν τίποτα (blackout) απ'ότι έγινε;
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.

Alexandra21

# 2 στις 6/5/2004
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 339
Αχ αυτό το ρημάδι το μεθύσι...
Αχ και αυτό το μυαλό που μας αφήνει εκείνη την ώρα... για να μην θυμόμαστε τίποτα... και επιστρέφει κάποιες ώρες αργότερα... Καλό είναι να έχεις άτομα δικά σου δίπλα σου για να σε βοηθήσουν και να μην κάνεις καμιά βλακεία και το μετανιώσεις... Έχω μεθύσει πολλές φορές... Και το κακό είναι πως αν πιω έστω και λίγο παραπάνω... (γιατί δεν συνηθίζω να πίνω συχνά και ο οργανισμός μου δεν είναι συνηθισμένος... )μεθάω εύκολα και μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Και όταν πλέον ξυπνήσω αναρωτιέμαι για λίγα δευτερόλεπτα το που βρίσκομαι, μέχρι να δω το χώρο και να καταλάβω... Έπειτα μπορεί να αρχίσω τις ερωτήσεις που και τι και γιατί....
Βλακείες...
Κάθε φορά λέω δεν θα ξαναπιώ και όλο και κάτι γίνεται και θα πιω...

Φτου μου.

Προσοχή λοιπόν που πάμε, τι κάνουμε και με ποιους-ες βρισκόμαστε...

# 3 στις 6/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
τα παθη μου τα αγαπαω και εχω γινει φιλος μαζι τους...
ζω μαζι τους...

εχω τσακωθει ομως με το οινοπνευμα...
μονο και μονο γιατι θελω να ειμαι κυριος του εαυτου μου και να εχω συναισθηση των πραξεων μου...

ευτυχως που η κοκα κολα μονο φουσκωμα φερνει... οχι ζαλαδα..

# 4 στις 6/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Γουσταρω μια φορα στη ζωη μου να γινω γκολ να με κουβαλανε αλλα να μου περιγραψουν ακριβως μετα πως ημουν!!
Πολυ πιτσιρικας παλια μεθυσα ασχημα σε ενα απο εκεινα τα ηρωικα παρτυ της εποχης μας με βερμουτ(εφευρεση κι αυτη...)αλλα εκτος απο το οτι κοιμομουνα 2 μερες ετερον ουδεν!
Συνηθως ειμαι αυτος που πιανουν ...κωτσο τα ....ρεμαλια της παρεας οταν βγαινουμε για μπεκρουλιασμα για να τους γυρισει σπιτι!Οποτε με ενα αντε δυο ποτα τωρα...τι ναχεις να λες!
Απο την αλλη ομως απολαμβανω ολα τα σκηνικα που γινονται μετα κι εκει ειναι το μεγαλο γελιο!
Ασε που τις πιο πολλες φορες τα παραποιω και λιγο την αλλη μερα ως προς το τι εγινε πραγματικα κι εκει ειναι η μεγαλυτερη πλακα!!!!

lactaki

# 5 στις 6/5/2004
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 1.317

Παράθεση:
Originally posted by observer1
Ποιός πλήρωσε, πότε φύγαμε, πως πήγα στο σπίτι μου, πως κοιμήθηκα και κυρίως τι άλλο έκανα (ότι κι αν έκανα μου στοίχισε 300 ευρώ).

Πόσο πλήρωσε είπε;;;;;!!!!
300 ?? Ευρω??
Θα λιποθυμήσω.....

Mην αναρωτιέσαι ποιός πλήρωσε!!!
ΕΣΥ ήσουν αυτός!!!

Λοιπόν, αρχικά θέλω να δηλώσω ότι ποτέ δεν θέλω να βγω με τους λωποδύτες φίλους του observer!! Και τώρα που το σκέφτομαι δεν θέλω καν να τους πετύχω στο δρόμο! Αυτοί πρέπει να είναι σεσημασμένοι!!

Παράθεση:
Originally posted by observer1
Ερχόμενος στο γραφείο, ανακάλυψα οτι πέρασα κι από δω (άφησα κι εδώ ίχνη) και μάλιστα δεν παρέλειψα να στείλω και μυνηματάκια μέσω Ιντερνετ. Οχι παίζουμε. (αν υπάρχει κανείς παραλήπτης από εσάς ας δείξει κατανόηση).

Οbserver δηλαδή το ραντεβού άκυρο??

Χριστε μου!! Με ξεγέλασαν!!
Που να καταλάβω το καημένο σοκολατάκι ότι μιλούσα με έναν μεθυσμένο!!!

Πάντως εγώ παρά τα λίγα χρονάκια μου έχω κάνει ουκ ολίγα ολισθήματα!!
Τι σε τουαλλέτα κέντρου με έχει πάρει ο ύπνος, τι στη μέση του δρόμου έχω σωριαστεί...μέχρι και στο νοσοκομείο για να πλύνω το στομαχάκι μου έχω φτάσει!!

Συνήθως θυμόμουν τι είχε γίνει-και δυστυχώς θυμάμαι ακόμα!!!!- εκτός από κάποια κενά στις ακραίες περιπτώσεις όπου τα μάθαινα από διηγήσεις φίλων και δεν έβρισκα άνοιγμα στη γη να μπω να κρυφτώ!!

Το χειρότερο απ όλα είναι ο πονοκέφαλος την επόμενη μέρα που σε κάνει να μην θες τη ζωή σου και να ορκίζεσαι ότι εσύ ποτό όσο ζεις δεν θα ξανααγγίξεις που να σου κοπούν τα χέρια!!!

Συμβαίνουν αυτά!!

Τι θα χουμε να θυμόμαστε όταν γεράσουμε στις κουνιστές μας πολυθρόνες;;!!
(και να κρύβουμε απ τα εγγόνια μας!!!)
Η ζωή έχει μεγάλη φαντασία.

# 6 στις 6/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Eχω ενα φίλο που προσπαθά χρόνια τώρα να ξεμεθύση για να κάνη ένα καλό μεθύσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσωπικά δέν έχω μεθύσει,αλλά όταν καταλάβω ότι ξεπέρασα τα όρια σταματάω,και βέβαια παρατάω το αμάξι και επιστρέφω με ΤΑΞΙ,και το έχω πληρώσει ακριβά το ριμάδι,από Κινέτα,Κηφισιά,Βάρκιζα,κλπ,κλπ.

ilektra38

# 7 στις 6/5/2004
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Νέα Πέραμος
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 1.219
Χμ... δεν έχω μεθύσει ποτέ... χμ... δεν είμαι in εεε?

πίνω τόσο ώστε να μη χαλάει η διάθεσή μου... και προ πάντων να θυμάμαι τα πάντα και να γελάω γενικώς από τα όσα προκαλούν οι υπόλοιποι της παρέας....

πίνω τόσο ώστε να μπορώ να οδηγήσω.... μάρτυς μου ο... aegean_sea!!!

από 2 έως 4 ποτηράκια αρκούν για μένα...

τα λέω σωστά aegean????

**#το σεξ χωρίς αγάπη δεν αξίζει !!! Αλλά και μόνο αυτό είναι άλλη μια εμπειρία !!! Εγώ δε θέλω άλλες εμπειρίες!! Αρκούν!!!#**

# 8 στις 6/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by ilektra38

πίνω τόσο ώστε να μη χαλάει η διάθεσή μου... και προ πάντων να θυμάμαι τα πάντα και να γελάω γενικώς από τα όσα προκαλούν οι υπόλοιποι της παρέας....

τα λέω σωστά aegean????

==============================

Οντως φιλεναδα σε παραδεχτηκα!!
Αλλα ....σκεπτομαι.....μηπως τελικα ηπιες μονο 2 για να μην αναγκαστεις να μου δωσεις το αυτοκινητο?
Μηπως φοβηθηκες (λογω βεβαρυμενου μου ποινικου μητρωου στην αυτοκινητοκαταστροφη) οτι θα σου το παρεδινα στο....ζεμπιλι????

ilektra38

# 9 στις 6/5/2004
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Νέα Πέραμος
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 1.219

Παράθεση:
Originally posted by aegean_sea

Παράθεση:
Originally posted by ilektra38

τα λέω σωστά aegean????

==============================

Οντως φιλεναδα σε παραδεχτηκα!!
Αλλα ....σκεπτομαι.....μηπως τελικα ηπιες μονο 2 για να μην αναγκαστεις να μου δωσεις το αυτοκινητο?
Μηπως φοβηθηκες (λογω βεβαρυμενου μου ποινικου μητρωου στην αυτοκινητοκαταστροφη) οτι θα σου το παρεδινα στο....ζεμπιλι????

όχι καλέ μου.... δεν ήταν αυτό που με έκανε να τρομάξω...

αν και το "μωρό" μου καθώς και την υπογραφή μου ... είναι πράγματα που δεν τα δανείζω....

λοιπόν την επόμενη φορά θα δοκιμάσω να πιώ λίγο παραπάνω... αλλά εσύ δεν θα βάλεις γουλιά στο στόμα σου.... αν θέλεις να σου δώσω να οδηγήσεις το "μωρό" μου...
ούτε τα χείλη δεν θα βρέξεις.... τρόπος του λέγειν...
**#το σεξ χωρίς αγάπη δεν αξίζει !!! Αλλά και μόνο αυτό είναι άλλη μια εμπειρία !!! Εγώ δε θέλω άλλες εμπειρίες!! Αρκούν!!!#**

Alexandra21

# 10 στις 6/5/2004
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση

Τι σε τουαλλέτα κέντρου με έχει πάρει ο ύπνος, τι στη μέση του δρόμου έχω σωριαστεί...μέχρι και στο νοσοκομείο για να πλύνω το στομαχάκι μου έχω φτάσει!!
Συμβαίνουν αυτά!!
Τι θα χουμε να θυμόμαστε όταν γεράσουμε στις κουνιστές μας πολυθρόνες;;!!
(και να κρύβουμε απ τα εγγόνια μας!!!)

Lactaki μου καλό.
Πρόσεχε το μεθύσι...
Μία εγώ μία εσύ...
Για να μαζεύουμε η μία την άλλη...
Ποτέ ταυτόχρονα ναι;;;

Και Προσοχή στην Άμμο....
Είναι μόνο δική μου και την σκορπίζω παντού....

observer1

# 11 στις 7/5/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Υπάρχει και συνέχεια.
Χθες με πήραν τηλέφωνο οι κυρίες των συμμετεχόντων (συμπεριλαμβανομένης και της γυναίκας του αδερφού μου) οργισμένες. Παρέσυρα λέει τους άντρες τους. Εγώ; Δεν φτάνουν τα 300 ευράκια μου, μου τη λένε κι από πάνω. Ζηλεύουν λέει που εγώ ζω ελεύθερος σαν ρεμάλι και εξαιτίας μου θέλουν κι αυτοί κάτι να αποδείξουν. Εγώ φταίω;
Δεν μου'φτανε λοιπόν ο πονοκέφαλος είχα και γκρίνιες.
Γι'αυτό lactaki να είσαι σίγουρη οτι δεν έχεις κάνει κάτι τόσο κακό (ακόμα) για να σου αξίζει η εν λόγω παρέα. Εδώ πέρα κι εγώ θα το σκεφτώ καλά να ξανακάνω παρέα μαζί τους, γιατί εκτός των άλλων είναι και κουφάλες.
Αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στις συζύγους τους το'ριξαν σε μένα, ένα αθώο αγγελούδι.Οι δειλοί.
Αντε με το ιστορικό μου να αποδείξω οτι δεν φταίω εγώ.
Το πιο ωραίο μου το είπε σήμερα η τηλεφωνικά η νύφη μου(Δικηγορίνα):
- Το βούλευμα για σένα βγήκε παραπεμπτικό.
-Δηλαδή;
- Αποφασίσαμε ομόφωνα (οι πιο πάνω δικαστίνες) να σε παραπέμψουμε σε αναγκαστικό γάμο.
- Αλλιώς;
- Αλλιώς ούτε καλημέρα μαζί σου.
- Καλά. Καληνύχτα. Και της το'κλεισα.

Υ.Γ. lactaki συγγνώμη. Στο επόμενο μεθύσι σου υπόσχομαι να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα.
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.

Alexandra21

# 12 στις 8/5/2004
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Observer κατά τη γνώμη μου καλά έκανες για ότι έκανες.
Αν πέρασες καλά αυτό έχει σημασία...
Τώρα όσον αφορά τους συζύγους τους... αν ήθελαν ας μην παντρευόντουσαν.
Δεν τους εξανάγκασες να κάνουν κάτι με το ζόρι...
Έτσι;;;;
Ο καθένας κάνει ότι αγαπά, από τη στιγμή που είναι μεγάλος και υπεύθυνος άνθρωπος. Δεν είναι και μωρά δα...να παρασυρθούν τα καημένα...

Vayani

# 13 στις 8/5/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 57

Observer να 'σαι καλά..... μ΄έκανες και γέλασα.... καλά σου είπε πάντως η νύφη σου... ξέρεις... είσαι πειρασμός σκέτος για τους παντρεμένους....
Σε καταλαβαίνω απόλυτα.... μια από τα ίδια και εγώ.... free as a bird τη στιγμή που φίλες και φίλοι αν δεν είναι παντρεμένοι.. θα είναι αρραβωνιασμένοι ή τέλος πάντων θα ζούν σαν παντρεμένοι... (κάτι σε "φυλακισμένοι" μου κάνει τώρα εμένα αυτό.. αλλά τεσπα....)
Μόνο που εγώ δεν μεθάω σε τέτοιο βαθμό... θυμάμαί πάντα τι έχω κάνει... όπως επίσης θυμάμαι και το τρανταχτό χαχανητό (πονάνε οι κοιλιακοί την επόμενη μέρα) καθώς και το μόνιμο ηλίθιο χαμόγελο ξέρεις.. αυτό του παιδιού της crest μπορεί να παραπατάω, να μπερδεύω τά λόγια μου (εκεί να δεις γέλιο) αλλά ΘΥΜΑΜΑΙ!!!!! το μόνο που παθαίνω συχνά πυκνά είναι να κοιμάμαι στο πάτωμα ή στην πολυθρόνα και φυσικά πάντα με τα ρούχα....
Μόνο μια φορά θυμάμαι που δυστυχώς οδηγούσα- και δόξα το Θεό δεν θρήνησα θύματα και έφτασα σώα σπίτι μου- προσπαθούσα για μισή ώρα να παρκάρω και ενώ μπήκα κανονικα στο δρόμο (ήταν μονόδρομος) κατέληξα να παρκάρω αντίθετα ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως το κατάφερα αυτό...
Πάντως η αλήθεια είναι ότι μετά από αυτο το περιστατικό και φυσικά μετά από 2 αλκοτεστ που κατά τύχη τη γλίτωσα.... όταν είναι να οδηγήσω αποφεύγω το ποτό... ένα άντε στα μεγάλα κέφια να πιω 2 ποτηράκια.... παραπάνω δεν λέει τελικά

observer1

# 14 στις 8/5/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by Vayani

Μόνο μια φορά θυμάμαι που δυστυχώς οδηγούσα- και δόξα το Θεό δεν θρήνησα θύματα και έφτασα σώα σπίτι μου- προσπαθούσα για μισή ώρα να παρκάρω και ενώ μπήκα κανονικα στο δρόμο (ήταν μονόδρομος) κατέληξα να παρκάρω αντίθετα ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως το κατάφερα αυτό...
Πάντως η αλήθεια είναι ότι μετά από αυτο το περιστατικό και φυσικά μετά από 2 αλκοτεστ που κατά τύχη τη γλίτωσα.... όταν είναι να οδηγήσω αποφεύγω το ποτό... ένα άντε στα μεγάλα κέφια να πιω 2 ποτηράκια.... παραπάνω δεν λέει τελικά

Εγώ όταν είναι να πιω και το ξέρω από πριν, δεν οδηγάω. Δεν έχει πάρκινγκ στο σπίτι οπότε άντε μετά να θυμηθώ που διάολο το άφησα το ρημάδι.

Βέβαια και το να μην οδηγείς πιωμένος έχει τα μειονεκτήματά του. Μια φορά γύρισα με ταξί, αλλά όχι στο σπίτι μου. Μεσα στην τύφλα μου είχα ξεχάσει οτι έχω μετακομίσει πριν 2 χρόνια και είπα στον ταρίφα την παλιά μου διεύθυνση.
Το κατάλαβα όταν δεν μπορούσα να ταιριάξω τα κλειδιά στην κλειδαρότρυπα.

Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost