Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
'Aρεσαν+: 0%
Της νύχτας τα καμώματα...
Χθες το απόγευμα με κάλεσαν για ουζοκατάνυξη σε ένα ουζερί. Παρέα καλή, διάθεση καλή και γρήγορα με μερικά καραφάκια ακόμα καλύτερη. Μέχρι το βράδυ ήπια τέτοιες ποσότητες (το Βόσπορο και τα Δαρδανέλια μαζί) που θυμάμαι μέχρι ενός σημείου, από κει και πέρα τίποτα. Ποιός πλήρωσε, πότε φύγαμε, πως πήγα στο σπίτι μου, πως κοιμήθηκα και κυρίως τι άλλο έκανα (ότι κι αν έκανα μου στοίχισε 300 ευρώ).
Το εντυπωσιακό είναι οτι το πρωί ξύπνησα από 2 ξυπνητήρια που χτυπούσαν δαιμονισμένα. Μες την τύφλα μου δεν παρέλειψα να σκεφτώ πως θα ξυπνήσω. Βέβαια ούτε κι αυτό το θυμάμαι.
Ερχόμενος στο γραφείο, ανακάλυψα οτι πέρασα κι από δω (άφησα κι εδώ ίχνη) και μάλιστα δεν παρέλειψα να στείλω και μυνηματάκια μέσω Ιντερνετ. Οχι παίζουμε. (αν υπάρχει κανείς παραλήπτης από εσάς ας δείξει κατανόηση).
Οι υπόλοιποι έκαναν χειρότερα. Μίλησα στο τηλέφωνο με τον αδερφό μου (ένας από τους συμμετέχοντες) και μου είπε οτι έφυγα πιο νωρίς και αυτοί συνέχισαν σε ψαροταβέρνα στις Τζιτζιφιές. Μεταξύ άλλων που έκαναν, φεύγοντας από κει πήγαν σε ένα περίπτερο για τσιγάρα. Ενας από την παρέα ήταν τόσο τύφλα που πήγε πίσω από το περίπτερο (ήταν σκοτεινά) για να ...ουρήσει. Για κακή του τύχη ο περιπτεράς είχε ανοιχτή την πόρτα (να μην σας πω οτι τον έβρεξε κιόλας) με αποτέλεσμα να τον κυνηγάει σε όλη την Ποσειδώνος. (Αυτό δεν έπρεπε να το χάσω).
Το ζήτημα -το οποίο το θέτω εδώ γιατί δεν ξέρω που αλλού ταιριάζει καλύτερα- είναι αν έχετε αντίστοιχα παθήματα.
Σας έχει τύχει ποτέ να πιείτε και να μεθύσετε τόσο πολύ ώστε την άλλη μέρα να μην θυμάστε σχεδόν τίποτα (blackout) απ'ότι έγινε;
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 339
# 3
στις 6/5/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
τα παθη μου τα αγαπαω και εχω γινει φιλος μαζι τους...
ζω μαζι τους...
εχω τσακωθει ομως με το οινοπνευμα...
μονο και μονο γιατι θελω να ειμαι κυριος του εαυτου μου και να εχω συναισθηση των πραξεων μου...
ευτυχως που η κοκα κολα μονο φουσκωμα φερνει... οχι ζαλαδα..
# 4
στις 6/5/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Γουσταρω μια φορα στη ζωη μου να γινω γκολ να με κουβαλανε αλλα να μου περιγραψουν ακριβως μετα πως ημουν!!
Πολυ πιτσιρικας παλια μεθυσα ασχημα σε ενα απο εκεινα τα ηρωικα παρτυ της εποχης μας με βερμουτ(εφευρεση κι αυτη...)αλλα εκτος απο το οτι κοιμομουνα 2 μερες ετερον ουδεν!
Συνηθως ειμαι αυτος που πιανουν ...κωτσο τα ....ρεμαλια της παρεας οταν βγαινουμε για μπεκρουλιασμα για να τους γυρισει σπιτι!Οποτε με ενα αντε δυο ποτα τωρα...τι ναχεις να λες!
Απο την αλλη ομως απολαμβανω ολα τα σκηνικα που γινονται μετα κι εκει ειναι το μεγαλο γελιο!
Ασε που τις πιο πολλες φορες τα παραποιω και λιγο την αλλη μερα ως προς το τι εγινε πραγματικα κι εκει ειναι η μεγαλυτερη πλακα!!!!
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 1.317
Η ζωή έχει μεγάλη φαντασία.
# 6
στις 6/5/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Eχω ενα φίλο που προσπαθά χρόνια τώρα να ξεμεθύση για να κάνη ένα καλό μεθύσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προσωπικά δέν έχω μεθύσει,αλλά όταν καταλάβω ότι ξεπέρασα τα όρια σταματάω,και βέβαια παρατάω το αμάξι και επιστρέφω με ΤΑΞΙ,και το έχω πληρώσει ακριβά το ριμάδι,από Κινέτα,Κηφισιά,Βάρκιζα,κλπ,κλπ.
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Νέα Πέραμος
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 1.219
**#το σεξ χωρίς αγάπη δεν αξίζει !!! Αλλά και μόνο αυτό είναι άλλη μια εμπειρία !!! Εγώ δε θέλω άλλες εμπειρίες!! Αρκούν!!!#**
# 8
στις 6/5/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Νέα Πέραμος
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 1.219
**#το σεξ χωρίς αγάπη δεν αξίζει !!! Αλλά και μόνο αυτό είναι άλλη μια εμπειρία !!! Εγώ δε θέλω άλλες εμπειρίες!! Αρκούν!!!#**
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Υπάρχει και συνέχεια.
Χθες με πήραν τηλέφωνο οι κυρίες των συμμετεχόντων (συμπεριλαμβανομένης και της γυναίκας του αδερφού μου) οργισμένες. Παρέσυρα λέει τους άντρες τους. Εγώ; Δεν φτάνουν τα 300 ευράκια μου, μου τη λένε κι από πάνω. Ζηλεύουν λέει που εγώ ζω ελεύθερος σαν ρεμάλι και εξαιτίας μου θέλουν κι αυτοί κάτι να αποδείξουν. Εγώ φταίω;
Δεν μου'φτανε λοιπόν ο πονοκέφαλος είχα και γκρίνιες.
Γι'αυτό lactaki να είσαι σίγουρη οτι δεν έχεις κάνει κάτι τόσο κακό (ακόμα) για να σου αξίζει η εν λόγω παρέα. Εδώ πέρα κι εγώ θα το σκεφτώ καλά να ξανακάνω παρέα μαζί τους, γιατί εκτός των άλλων είναι και κουφάλες.
Αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στις συζύγους τους το'ριξαν σε μένα, ένα αθώο αγγελούδι.Οι δειλοί.
Αντε με το ιστορικό μου να αποδείξω οτι δεν φταίω εγώ.
Το πιο ωραίο μου το είπε σήμερα η τηλεφωνικά η νύφη μου(Δικηγορίνα):
- Το βούλευμα για σένα βγήκε παραπεμπτικό.
-Δηλαδή;
- Αποφασίσαμε ομόφωνα (οι πιο πάνω δικαστίνες) να σε παραπέμψουμε σε αναγκαστικό γάμο.
- Αλλιώς;
- Αλλιώς ούτε καλημέρα μαζί σου.
- Καλά. Καληνύχτα. Και της το'κλεισα.
Υ.Γ. lactaki συγγνώμη. Στο επόμενο μεθύσι σου υπόσχομαι να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα.
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Observer κατά τη γνώμη μου καλά έκανες για ότι έκανες.
Αν πέρασες καλά αυτό έχει σημασία...
Τώρα όσον αφορά τους συζύγους τους... αν ήθελαν ας μην παντρευόντουσαν.
Δεν τους εξανάγκασες να κάνουν κάτι με το ζόρι...
Έτσι;;;;
Ο καθένας κάνει ότι αγαπά, από τη στιγμή που είναι μεγάλος και υπεύθυνος άνθρωπος. Δεν είναι και μωρά δα...να παρασυρθούν τα καημένα...

Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 57
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
στα social media