Παράθεση:
Originally posted by morgoth
επειδη αναφερθηκαν οι αρχαιοι ημων προγονοι. δε θα θελατε να γυρισουμε σε κεινο το μοντελο... ή μπορει και να θελατε... τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα![]()
Παράθεση:
Originally posted by achinos
Θέλει ΔΥΟ λέμε...
(πούσαι κα κλέλια; )
![]()
Παράθεση:
Originally posted by dindon
δεν θα βγαλω τα απωθυμενα μου εδω, μπορει εγω να μην συγχωρουσα το κερατο σε μια αναλογη περιπτωση, ομως.. δεν γνωριζουμε την θεματοθετρια και καλο θα ειναι πιστευω να δινουμε κουραγιο και δυναμη για να σωθει μια οικογενεια.
και οχι να τους κοβουμε τα φτερα.
αν υπαρχει εστω και μια περιπτωση αυτο το ζευγαρι να τα βρει, να ειναι μαζι και ευτυχισμενο, λεω.. ΑΑΑΑΝ ποια ειμαι εγω να της πω "στηλτον σπιτι του" ?
αυτα, και αλοχα!!!
Παράθεση:
Originally posted by stalitsa2111
…. τότε ο άνδρας μου άρχισε να βγαίνει με μια άλλη..
η σχέση τους κράτησε δυο μήνες ώσπου του είπα ότι είμαι εγκυος και εκεί τη σταμάτησε…
… η γυναίκα αυτή ήταν παλιά σχέση του άντρα μου, που όμως είχαν κρατήσει φιλική σχέση…
…και ο δικός μου της βρήκε δουλειά στην εταιρεία του…
Παράθεση:
Originally posted by stalitsa2111
…το τρίτο πρόσωπο με θεωρεί ηλίθια και ότι δεν καταλαβαίνω…
έχει βάλει σκοπό να μας διαλύσει ..πείτε μου τη γνώμη σας πως να την απομακρύνω…
αυτός έχει σκοπό να απομακρυνθεί, αλλά συνέχεια τον ενοχλεί...
νομίζω την φοβάται μεσα στην δουλειά του..δεν ξέρω..
..δεν έχει την δύναμη να την κατατροπωσει...
Παράθεση:
Originally posted by ESPERANTZA
Περα απο τις χαζες κοντρες και τις αμπελοφιλοσοφιες που αναπτυσσονται μονο και μονο για να περασει η ωρα, κοιτωντας απο την κλειδαροτρυπα το προσωπικο δραμα του καθε θεματοθετη,
Περα απο τις μπηχτες και τις αψυχολόγητες τοποθετησεις που παιζουν με τις ζωες των άλλων χτυπώντας "κεντρο" στον περιφημο εγωϊσμο που ολοι ξερουμε πως εχει,
Πέρα το προσωπικο μας αχτι για τη ζωη που αλλου ξεκινησαμε και αλλου μας εβγαλε,
Επιτρεψτε στους ανθρωπους να τολμησουν να βιωσουν αυτο που κάποιοι απο εδω δεν βιωσαν και ισως δεν βιωσουν ποτε.
Καθε άνθρωπος εχει τα όρια του, καθε ενας ξεχωριστα απο εμας βιωσε τη σχεση με τον συντροφο του διαφορετικα.
Καθε οικογενεια "χτυπήθηκε" με διαφορετικο τροπο απο διαφορετικούς ανθρωπους, απο διαφορετικές συνθηκες.
Μα... καθε ενας που μπήκε εδω τρομαγμενος απο το ανεπαντεχο μυστικο που φανερωθηκε, δεν μπηκε γαλουχημενος και ετοιμος πως θα αντιμετωπισει τα προσωπικα βιωματα του καθενος ή θα παιξει βασικο ρολο στην προσπαθεια του καθενος ή της καθεμιας να χρυσωσει και να αντιμετωπίσει και να στηριξει την αποφαση που πηρε μια δεδομενη στιγμη στη ζωη της.
Ειπώθηκε πως η γυναικα «κραταει το σπιτι»
Και κοινως η αποψη αυτη ετυχε χλευασμού. Γιατί;
Δεν την ακουσατε ποτε μηπως στο παρελθον; Ειναι αγνωστο κειμενο; Ειναι παραλογο κειμενο;
Ειναι λαθος;
Δεν ειδα κανεναν να το αιτιολογησει ως «λαθος»
Μονο πως ειναι αδικο αποκωδικοποιησα. Μα δεν ειπε κανεις πως δεν ειναι.
Απ αρχης του κοσμου δεν ηταν.
Επίσης λεγεται πως ο αντρας ειναι η κολωνα του σπιτιου.
Δεν ειναι;
Δεν ηταν οι πατεραδες σας; Οι παπουδες σας;
Ζουμε στην εποχη που σηκωνουμε παντιερα θυσιαζοντας τα παντα. Στο ονομα ενος καλυτερου μελλοντος απαξιωνουμε παρον, παρελθον, τα παντα.
Αυτο ειναι το ζητουμενο;
Μια εποχη χωρις αρχες, γιατί; Ειναι κουραστικές; Μας μειωνουν;
Τι μπορει να σε μειωσει αν εσυ ο ιδιος δεν το αφησεις να παιξει αυτο το ρόλο;
Γαμος, κερατο, πραγματικο, υποτιθεμενο, γυναικα, αντρας, οικογενεια.......
Προθυμοι ολοι στη διαλυση,
Κουρασμενοι ολοι στην προσπαθεια.
Δεν αξιζει...
Τι δεν αξιζει ακριβως; Ν διαλυθει μια οικογενεια;
Για ποιον;
Για μια φουχτα αγνωστους;
Σαφεστατα.
Δεν ξερω πολλα, μα «γνωριζω» μονο ενα και στεκομαι εκει πάντα ομως.
Δεν υπαρχει γαμος που προηλθε απο λατρεια που δεν αξιζει καθε προσπάθεια να σωθει,
Και δεν σωζεται γαμος που εγινε απο συμφερον, ιδιοτελεια, εγωισμο, καταναγκασμο.
Και οποιοι ή οποιες βιαστουν να διαφωνησουν, ας σκεφτουν ως συνηθιζουν τον εαυτο του και την προσωπικη τους πορεια.
Και μετα, ας ερθουν να χλευασουν.
Η σταλιτσα μπορει να τα καταφερει, κοπιαζοντας και ραγιζοντας. Και μονο αν ο αντρας της θελει κι εκεινος με ολη του την καρδια να αναγεννησουν την κοινη τους ζωη.
Πώς ομως θα δοθει ο χρονος σε αυτους τους δυο ανθρωπους να σκεφτουν και να αποφασισουν, αν η «σταλιτσα» τα βροντηξει στον αερα απο τωρα;
Εσεις που βιωσατε το χωρισμο, αλήθεια, δεν κανατε το ιδιο; Δεν παλεψατε; Οι μισοι απο εδω παλεψατε πανω απο 3μηνο στον παρων χωρο συζητωντας το προβλημα σας με αγνωστους.
Στα δικα σας θεματα ομως, δεν ειδα απαξιωση, μονο ειλικρινες ενδιαφερον.
Δεν οφειλετε να το ανταποδωσετε;
Φιλικα
Εσπεραντζα
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media