Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Η συνάδελφός του τον παίρνει συνέχεια τηλ

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

sasa73

# 1 στις 15/2/2013
author
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Ν. Καβάλας / Καβάλα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 6
'Aρεσαν+: 0%

Η συνάδελφός του τον παίρνει συνέχεια τηλ

Σας παρακαλώ ας μου κάποια κάποιος έναν έξυπνο τρόπο για χειριστώ το πρόβλημά μου χωρίς να φανώ κατίνα ή ψυχωτικη και χάσω τ ε λ ε ί ω ς το παιχνίδι!!!
Λοιπόν: Ο άνδρας μου λόγω της δουλείας του τις μισές μέρες της εβδομάδας μένει σε άλλη πόλη (εδώ και λίγους μήνες). Είναι γιατρός. Γνωρίζω τις συναδέλφους του. Μια απο αυτές όμως (παντρεμένη και με παιδί) φαίνεται ότι τον συμπαθεί παραπάνω απο τις άλλες και ο δικός μου δείχνει πως την εκτιμά. Συνεργάζονται για τις εργασίες που έχουν να κάνουν. Εκείνη μένει στην πόλη που είναι το νοσοκομείο. ¨Ομως αυτή η συχνη επικοινωνία άρχισε να με ενοχλει όταν μια μέρα ανακάλυψα παρα πολλές κλήσεις στο κινητό του ακόμα και μηνυμα βραδιάτικο που της ρωτουσε κάτι για ένα βιβλίο. Παρατήρησα ότι όταν τον έπαιρνε τηλ. τον συνήθως συζητούσανε ασχετα πράγματα και ασήμαντα: κουτσομπολιά για την δουλεια ή του ζητούσε να την βοηθήσει με κάτι π.χ μια μερα τον πήρε τηλ και του ζητούσε ένα τηλ του νοσοκομείου λες και ο δικός μου έιναι το 11880! Το σημαντικό είναι πως τα πιο πολλά τηλ ήταν περιττά να γίνουν εφοσον δεν υπήρχε σοβαρός λόγος. Αβίαστα χωρίς σκέψη έπαιρνε μεσημέρια, βράδυ κτλ λες και ο άντρας μου είναι φοιτητής και δεν έχει γυναίκα! Λες και αυτή ποτέ δεν θα μπορούσε να ενοχλήσει! Αλλά και ο δικός μου ότι του ζητούσε (ακόμα και υλικό για τις εργασίες της πιστεύω) το έκανε αγόγκιστα. Αυτή έιναι το στυλ της γυναίκας που το παίζει θύμα, απροστάτευτη και αθώα ( δεν βγάζει κάτι το πρόστυχο πάντως) και στον δικό μου αρέσει να είναι προστάτης και στήριγμα.
Όταν πήρα είδηση ότι είχαν γίνει φιλαράκια έγινε χαμος με τον άντρα μου. Στην αρχή μου έιπε "Δίκιο έχεις. Τί θέλει πάλι και πάιρνει:" αλλά μετά μου είπε ότι είμαι τρελή και φαντασιόπληκτη. Οτι είναι καλή κοπέλα και να μην ασχολούμαι άλλο με την δουλειά του!Αρχισε να σβήνει τις κλήσεις της και αναγκάστηκα (κρυφά ) να ζητήσω αναλυτικό λογαριασμό κλησεων απο την τηλεφωνική εταιρεία όπου και διαπίστωσα ότι τον επαιρνε καθημερινα 2-3 φορές απο 3 λεπτά περίπου. Τον προειδοποίησα ότι θα την βρίσω. Τον κατηγόρησα ότι εκείνος δίνει θάρρος και δικάιωμα...αλλά μέχρι τώρα εξακολουθέι να σβήνει τις κλήσεις!!
Ας μου πεί κάποια έξυπνη γυναίκα (γιατί εγώ δεν είμαι) πως να το χειριστώ; Δεν πιστέυω ότι έχουν σχέση αλλά πιστεύω ότι κολακέυονται και οι δυο απο την αμοιβαία τους συμπαθεια. Φοβάμαι μήπως κάποια μέρα χασω την ψυχραιμία μου και σηκώσω το τηλ και της πω κάτι χοντρό ενώ η σχέση ειναι απλως συνεργασία φιλική. Τοτε θα ρεζιλευτω και στον άντρα μου .....

archagellos

# 2 στις 16/2/2013
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563
Καλο θα ειναι να μην χασεις την ψυχραιμια σου .
Σαφεστατα τον βηχα θα πρεπει να της τον κοψει ο δικο σου και εχεις δικιο που ειπες οτι αυτος της δινει δικαιωματα .
Προφανως ο δικο σου εχει κολακαυτει απο την ολη υποθεση και για υτο αντεδρασε ετσι ατσαλα στα σχολια σου .
Το ποιο εξυπνο απο ολα ειναι ....να βαλεις καποιον αλλον/η να του κανει μια κουβεντα .
Αδελφο /αδελφη , κουμπαρο ....οποιον .
Απο τριτο ατομο θα τα ακουσει ποιο καλα και ισως μετριασει πολλα .

Παντως η ολη κατασταση δειχνει οτι εχετε θεμα στον γαμο σας .
Προσεξετο .
Καλη σας τυχη

# 3 στις 16/2/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
....αντί να του επιτίθεσαι και να τον κατηγορείς....
Η επίθεση γεννά άμυνες.

...μπορείς πολύ απλά και όμορφα να του πεις πως σε ενοχλεί...

...δεν θα έπρεπε να σεβαστεί κάτι τέτοιο?

πάντως δεν νομίζω πως έχει πρόβλημα ο γάμος σας. Είναι πολύ ανθρώπινο να κολακευόμαστε...

inioxos52

# 4 στις 16/2/2013
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Να σε πω κοπελλια. Εχεις υπ' οψιν σου τι συμβαινει μεσα στα νοσοκομεια μεταξυ γιατρων κυριως ειδικευομενων, και νοσηλευτικου προσωπικου? Σοδομα και Γομορα σε λεω. Και συ μενεις στα τηλεφωνα που του κανει η συναδελφος, η οποια τυχαινει να τον γουσταρει μαζι με μερικες ακομη συναδελφους της? Σιγα τα ωα θα σου ελεγα.

Διοτι οτι ειναι να γινει θα γινει, ειτε την παρεις ειτε δεν την παρεις. Με αυτην, η με αλλην. Δεν βαριεσαι. Απλοι πηδουλοι να ευχεσαι να μενουν, και δεν πειραζει. Συναισθημα να μην υπαρξει να παρακαλας, διοτι τοτε βραστα.

Ομως για κοιτα ρε φιλε μου περαση που εχουν οι γιατροι. Ολες ειναι ετοιμες να τους κατσουν με την μεγαλυτερη ευκολια. Ενω ολοι οι υπολοιποι αγωνιζονται με νυχια και με δοντια προκειμενου να χρατσανισουν ενα θηλυκο. Γμτ την ατυχια μας και τα Πολυτεχνεια μας γμτ.

...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

# 5 στις 16/2/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
...με τόσο στρες που τραβάνε οι γιατροί....

...λογικό να ρίχνουν πήδουλους να χαλαρώνουν λίγο...

maryar

# 6 στις 16/2/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Σάσα, οτι δεν ήθελες να γίνεις....έγινες....
κατίνα, ψυχωτική κ έχασες (μέχρι στιγμής) το παιχνίδι
πως το σώζεις είναι τώρα το θέμα μας!

Οπως τα περιγράφεις υπάρχει φλερτ στον ορίζοντα,
με την συγκεκριμένη συμπεριφορά σου έσπρωξες όμως πιο κοντά της,
τον άντρα σου, ελπίζω οχι αμετάκλητα κοντά της!

ΑΡΑ (γνώμη μου)
σταματάς μαχαίρι τις σκηνές/ζήλιες/κουβέντες/κατασκοπείες κλπ
σαν να μην συνέβει ποτέ ΤΙΠΟΤΑ !!!
Του δείχνεις εμπιστοσύνη τον προκαλείς να σε θαυμάζει ..
κάνεις οτιδήποτε δείχνει την ανωτερότητα σου και κρατάς χαρακτήρα σταθερό.
Προσπαθείς να φέρεις στην επιφάνεια οτιδήποτε τράβηξε πάνω σου
το βλέμμα του και την προσοχή του τον πρώτο σας καιρό!
ΘΥΜΗΣΟΥ κάθε τι!!!!
Φρόντισε τον εαυτό σου πάλι, ασχολήσου με οτιδήποτε σε χαροποιεί και σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, διασκέδασε με τις φίλες σου, γέμισε τις κοινές σας στιγμές με ευτυχία και χαρά και κοινούς φίλους!
(Μην κοινοποιήσεις το θέμα σου σε γνωστούς..θα δυσκολέψεις τη θέση σου και θα πέσεις στα μάτια του ότι δήθεν είσαι ανίκανη να διαχειριστείς τα προβλήματα σας μόνη σου).

Σκόπος σου είναι να προσπαθήσεις να καταλάβει πόσο αξίζεις ΕΣΥ και πόσο ΛΙΓΕΣ είναι οι όποιες άλλες γύρω του.

Για να συμβεί όμως ....πρέπει πρώτα να το πιστέψεις η ΙΔΙΑ !!!!

Με λίγα λόγια ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΗΝ ΣΑΣΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!
υγ : με την ετέρα....λίγα λόγια, καμμία νύξη ποτέ, ευγενική και απόμακρη αλλά με ύφος χιλίων καρδηναλίων.... είπαμε...είναι μικρή και ασήμαντη μπροστά σου!

tzoulia49

# 7 στις 16/2/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
συμφωνω με την αποψη της μαρι ......

πρωτ απ ολα εχεις γινει η μεγιστη κατινα .....κι αυτο εχει διαβαθμησεις .ξερεις .....

και βγαζεις και κακια ....οχι μονο ζηλεια..... κι αυτο ειναι το χειροτερο .....

και οι αντρες να ξερεις απεχθανονται τις κακες .....

εδωσες τροφη να καλλιεργηθει αυτη η σχεση ....κι κατ εμε ειναι απειλητικη για το γαμο σου .....οχι τοσο το προσωπο αυτο ....οσο η κατασταση ....

για να ενδιδει ο συζυγος σου μ αυτο τον τροπο στα τηλεφωνηματα της κυριας ....

αγνοωντας το πως θα το παρεις εσυ ....σ εχει επιεικως γραμμενη .....

ο γαμος σου εχει προβλημα .....προσεξε το ....

διοτι αν δεν ειχε θα προστατευε τον γαμο και με την κυρια θα εκανε κρυφα παιχνιδι στο νοσοκομειο .....

υπαρχει τροπος να κρατησουμε κατι μυστικο αν θελουμε ολοι μας .....

τωρα η κανεις την αδιαφορη και ασχολεισαι μ οτι δικο σου ....κι ας τον αυτον να κανει το παιχνιδι του ...περιπετεια και λπ ...μ οποιο ρισκο .....

η παιρνεις δραστικα μετρα ....

εγω θα λειτουργουσα με τον δευτερο τροπο .....

διοτι πως να τον αντεξεις τον πρωτο τροπο ....

οταν στελνεις τον ακαματη συζυγο για δουλεια κι αυτος βρισκεται σε κανενα κρεβατι ξενοδοχειου αγκαλια με αιθερια υπαρξη ....

κατ αρχην ποτε δεν θα μιλαγα στην κυρια .....

διοτι δεν ειμαι κατινα ....

αλλα θα μιλαγα στον κυριο .....

η κοβει η μις και σου μιλαει αυστηρα επαγγελματικα στο νοσοκομειο ....

η αν δεν κοψεις αυτην και τα τηλεφωνηματα κοβω εγω εσενα .....

κι αν αυτος ελεγε μα μου .....

τα κουβαδακια μου και στη μαμα μου ....

κι αυτος στην παραλια της συναδελφου ....αυτα .....

aliki55

# 8 στις 16/2/2013
author
Γυναίκα / 70 / Παντρεμένη
Ν. Χίου / Ψαρά
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 75
σιγα πια ενώ εμεις οι υπόλοιποι τον πσιζουμε στη δουλειά και δεν αγχωνόμαστε.. τεσπα τους έχουν τόσο εξευτελίσει μισθολογικά (κακώς) που μόνο αυτό τους έχει μείνει:>

usemyname

# 9 στις 16/2/2013
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 59
Κικη εισαι Θεά

gyftaki

# 10 στις 16/2/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Κατι ψηνεται εδω λεμεεεε.....Στο φαγε το...κελεπουρι,παει!Καλο θα ηταν να την βρισεις....ετσι...να μην σου μεινει και απωθημενο.Και βγαλε τα βερνικια απ την αποθηκη,ηρθε η ωρα τους!!!

aliki55

# 11 στις 16/2/2013
author
Γυναίκα / 70 / Παντρεμένη
Ν. Χίου / Ψαρά
Απαντήσεις: 75
ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΜ...Η Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ... ΤΣ...ΤΣ...

Ran_Tan_Plan

# 12 στις 16/2/2013
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705

Παράθεση:
Originally posted by inioxos52
Να σε πω κοπελλια. Εχεις υπ' οψιν σου τι συμβαινει μεσα στα νοσοκομεια μεταξυ γιατρων κυριως ειδικευομενων, και νοσηλευτικου προσωπικου? Σοδομα και Γομορα σε λεω. Και συ μενεις στα τηλεφωνα που του κανει η συναδελφος, η οποια τυχαινει να τον γουσταρει μαζι με μερικες ακομη συναδελφους της? Σιγα τα ωα θα σου ελεγα.

Διοτι οτι ειναι να γινει θα γινει, ειτε την παρεις ειτε δεν την παρεις. Με αυτην, η με αλλην. Δεν βαριεσαι. Απλοι πηδουλοι να ευχεσαι να μενουν, και δεν πειραζει. Συναισθημα να μην υπαρξει να παρακαλας, διοτι τοτε βραστα.

Ομως για κοιτα ρε φιλε μου περαση που εχουν οι γιατροι. Ολες ειναι ετοιμες να τους κατσουν με την μεγαλυτερη ευκολια. Ενω ολοι οι υπολοιποι αγωνιζονται με νυχια και με δοντια προκειμενου να χρατσανισουν ενα θηλυκο. Γμτ την ατυχια μας και τα Πολυτεχνεια μας γμτ.

Εμ αμα στα 'λεγα Μπαμπη εσυ "οχι εγω θα γινω Μηχανολογος Μηχανικος"!
"Βρε γινε γιατρος να σου την πεφτουν και να πριονιζεις συνεχως!"
Τιποτα εσυ!

Ρε Μπαμπη μεχρι κι οι τραυματιοφορεις πριονιζουν αβερτα σε λεω!

Δεν τα βλεπω νομιζεις κοτζαμ διευθυντης στην κλινικη?
Σε εσας του "τεχνικου τομεα" αντε να την πεσει καμμια γκαγκαροτσα που εχει φαει σωρο χυλοπιτων απο τον ιατρικο κλαδο κι εχει πεσει σε απελπισια!
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"

achinos

# 13 στις 16/2/2013
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Απαντήσεις: 13.762
Eσυ καλέ δουλεύεις; η πήρες το γιατρό κ άραξες τον ποπό σου σα κυρία γιατρού;

Ε βλέπεις είναι κι οι μανάδες που τα πρήζουν, γιατρό να πάρεις ειναι ότι πρέπει για σπίτι...

Γιατί αν δούλευες κ του λόγου σου...βάλε έναν συνάδελφο απ τη δουλειά να σε μαρκάρει τηλεφωνικώς με την ανάλογη συχνότητα...κ τότε να δεις πως θα δουλέψει το "μην παίρνεις όταν είμαι σπίτι μου, γιατί είμαι παντρεμένος κ παίζει πρόβλημα"

Αυτή η απλή μέθοδος των τριών, μετράει συνήθως περισσότερο από όλες τις βαθυστόχαστες αναλύσεις...

inioxos52

# 14 στις 16/2/2013
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281

Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan

Παράθεση:
Originally posted by inioxos52

Εμ αμα στα 'λεγα Μπαμπη εσυ "οχι εγω θα γινω Μηχανολογος Μηχανικος"!
"Βρε γινε γιατρος να σου την πεφτουν και να πριονιζεις συνεχως!"
Τιποτα εσυ!

Ρε Μπαμπη μεχρι κι οι τραυματιοφορεις πριονιζουν αβερτα σε λεω!

Δεν τα βλεπω νομιζεις κοτζαμ διευθυντης στην κλινικη?
Σε εσας του "τεχνικου τομεα" αντε να την πεσει καμμια γκαγκαροτσα που εχει φαει σωρο χυλοπιτων απο τον ιατρικο κλαδο κι εχει πεσει σε απελπισια!

Διαυθυντης ναι, διοικητικος ομως. Οχι γιατρος!!!

Εδω ρε μαστρο-Θεοκλητε, ουτε τον εαυτο σου δεν καταφερες να πεισεις να γινει γιατρος ωστε να τα χαρεις και συ του κοσμου τα πριονισματα, εμενα θα επειθες?

...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

nadia77

# 15 στις 17/2/2013
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
Απαντήσεις: 313
H maryar τα ειπε ολα.
Ακολουθησε τις συμβουλες της,για να μην τα ξαναλεω.
Θελει δυναμη ομως το ζητημα, υπομονη και ....ελπιδα οτι θα τον ξανακερδισεις..
Γιατι η αληθεια ειναι...πως ΑΡΧΙΖΕΙΣ να τον χανεις.

Dardana

# 16 στις 17/2/2013
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
λες οτι ηδη εγινε μια φορά χαμος. δηλαδη και να μην υπηρχε 'θεμα' το δημιουργησες. του εβαλες την ιδεα , αν υποθεσουμε οτι απο μονος του δεν την ειχε.
δες λογικα τα πραγματα: δεν μπορεις να εξαφανισεις τις άλλες γυναικες απο τον κοσμο προκειμενου να "προστατευσεις" τη σχεση σου. αν δεν ειναι συναδελφος, θα ειναι καποια άλλη. αν ειχες εμπιστοσυνη στον αντρα σου κι αν ηταν ολα καλα στη σχεση σας δε θα'χες κανενα λογο να υποψιαζεσαι και να ανησυχεις. προφανως η άλλη 'γουσταρει' , αλλά δε σημαινει κι οτι θα γινει κατι. ο αντρας σου ειναι αυτος που θα κρατησει ή οχι τις ισορροπιες. το να σταματησει εκεινη να παιρνει τηλεφωνα για βλακειες, δεν ειναι λυση. πρεπει εκεινος να της κοψει τον πολυ αερα, τον οποιο δεν επρεπε να της ειχε δωσει απο την αρχη.
η ιδεα να του μιλησει καποιος τριτος ειναι το ακρον αωτον του κατιναριου κατα τη γνωμη μου (σορυ αρχαγγελε). γιατι θα πρεπει καποιος τριτος να ξερει τα του οικου σας και μαλιστα να επεμβει σ αυτα;; ετσι το θεμα θα λαβει ακομα μεγαλυτερες προεκτασεις και θα διογκωθει. δεν μπορειτε μονοι σας να το λυσετε σαν ωριμοι ενηλικες;
θα μπορουσες απλα να δειξεις οτι το προσεξες κι οτι σου φανηκε περιεργο. χωρις πολλα λογια. και εκεινος αν ηταν ενταξει θα ειχε πιασει το νοημα και θα ειχε κρατησει τουλαχιστον τα προσχηματα. τωρα ηδη εγινε η ζημια, εξαιτιας και των δυο σας. μπορει σχεση να μην εχει μαζι της, και να μην κανει και ποτέ, αλλά ηδη η εμπιστοσυνη μεταξυ σας κλονιστηκε.
η εμπιστοσυνη ειναι το Α και το Ω στη σχεση , δυσκολα χτιζεται, ευκολα χαλαει.
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

nuvola

# 17 στις 17/2/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
εσύ έχεις συναδέλφους; εργάζεσαι;
αν τον καλούσε όταν ήταν εκτός σπιτιού...

για τους ίδιους λόγους θα νιωθες καλύτερα;

soulmemory

# 18 στις 17/2/2013
author
Γυναίκα / 35 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 406
Αρχικά, συμφωνώ με τη maryar.
Όπως επίσης και με τη Dardana όσον αφορά την εμπιστοσύνη.
Τώρα, αυτή η μέθοδος των τριών που προτείνει το Αχινάκι (sorry εεε!!), δε νομίζω πως θα βοηθήσει στη προκειμένη περίπτωση.. ώριμοι (??) άνθρωποι είστε, ίσως τον εξαγριώσουν αυτά τα παιχνιδάκια και βγεις μεγαλύτερη κατίνα..

Καταρχήν, ναι, έγινες ψυχωτική και ο άντρας σου μια χαρά το κατάλαβε. Αυτό πρέπει να "σώσεις" τώρα.
Λες συγκεκριμένα: "Όταν πήρα είδηση ότι είχαν γίνει φιλαράκια έγινε χαμος με τον άντρα μου"
Μέγα λάθος! Μετά εμένα μου λέτε ότι ο γάμος δεν είναι φυλακή και μπούρδες!
Παντρεμένος είναι κυρά μου, όχι ισοβίτης. Και συνεργασίες θα έχεις, και κοινωνικός θα είναι, και νέες γνωριμίες και παρέες θα αποκτήσει.

Οκ, σέβομαι το γεγονός των υποψιών σου και του άγχους σου λόγω της συχνότητας των τηλεφωνημάτων. Δείχνει κάποιου είδους φλερτ και οικειότητας.
Ένας τρόπος για να το χειριστείς, σαφώς και είναι αυτός που προτείνει η maryar. Δε δείχνουμε ζήλια, ανασφάλειες και σε καμιά περίπτωση δε κάνουμε σκηνές. Προσεγγίζεις ερωτικά και όμορφα τον σύντροφό σου. Στέκεσαι δίπλα του με σιγουριά για την οικογένειά σας και ανωτερότητα για σ'ένα. Εμπιστεύεσαι τις κινήσεις του (μη σου πω που κ που να τον ρωτάς με ενδιαφέρον "τί κάνει η συνάδελφός σου? πώς πάτε με την εργασία σας?")
Αποβάλεις όσο γίνεται τις αρνητικές σκέψεις και αφοσιώνεσαι στο παιδί σου, σε σ'ένα και σε εκείνον.

Αφού περάσει κάποιο εύλογο διάστημα που τον έχεις ηρεμήσει κάπως από τις ανασφάλειες-φοβίες σου και αρχίζει να σε εμπιστεύεται-σέβεται και πάλι, είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις ότι σε προβληματίζει με ηρεμία και διάλογο.

Δηλαδή.. αν συνεχίζει η ιστορία με τα τηλεφωνήματα, μια στιγμή που θα είστε ήρεμοι και αραχτοί τα δυο σας στο σπίτι, ξεκίνα ήρεμα κι ωραία να συζητάς αυτό που σε απασχολεί. Πρόσεξε στη πορεία της συζήτησης να μη νευριάσεις και να μην υψώσεις τους τόνους διότι έτσι θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα!

Του λες λοιπόν ψύχραιμα και όμορφα (στο περίπου τώρα, εσύ θα βρεις τον τρόπο να το χειριστείς καλύτερα γνωρίζοντας τα κουμπιά του), "το τελευταίο διάστημα συμβαίνει κάτι που με απασχολεί και θα ήθελα να το συζητήσουμε. Αισθάνομαι άβολα κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνό σου σε άσχετες στιγμές κλπ κλπ κλπ (βρες εσύ την ουσία του προβλήματος) και συνεχίζεις λέγοντας πως θεωρείς φυσιολογικό να σε απασχολεί κάτι τέτοιο και να σου προκαλεί τεράστια αμηχανία. Ας προσπαθήσει να μπει στη θέση σου. Ρώτησέ τον τη γνώμη του και πως μπορείτε να βρείτε μια χρυσή τομή ώστε να αισθανθείς κι εσύ καλά, αλλά και αυτός να μη πιέζεται. Μια λύση θα ήταν να της κόψει (με ευγένεια πάντα) τις πολλές ανούσιες κλήσεις, χωρίς φυσικά να διακόψουν εντελώς. Μαζί θα βρείτε τη λύση. Να περιμένεις να κάνεις υποχωρήσεις, όπως και εκείνος.

Υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας που χρειάζεται να γεφυρώσετε.
Ξεκίνα λοιπόν από σήμερα κιόλας τη προσπάθεια!
(Συγνώμη αν ήταν μπερδεμένη κάπως η απάντησή μου)

mordxw30

# 19 στις 17/2/2013
author
Ανδρας / 62 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Απαντήσεις: 186
Αν συνέβαινε κάτι ύποπτο δεν θα το καταλάβαινες γιατί θα έπαιρναν τα μέτρα τους.
Αυτό λέει η απλή λογική.

denia9

# 20 στις 17/2/2013
author
Γυναίκα / 54 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 1.889
Νομιζω οτι ο ιδιος δεν θα επρεπε αν δινει το διακιωμα στη συναδελφο να του τηλ για ασημαντους λογους.
τροποι να το κοψει υπαρχουν πολλοι.
Αρα του αρεσει και του ιδιου αυτο το παιχνιδι.

Το να σεβαστει την επιθυμια σου ειναι το σωστο, απο τη στιγμη που ξερει οτι ενοχλεισαι, αλλα ακομη και τωρα αν γινει αυτο φοβαμαι πως δε θα γινει στο μελλον σε αλλη περιπτωση.

Πρωτα απ ολα πρεπει ο ιδιος να θελει να ειναι σωστος απεναντι στην οικογενεια του και τοτε θα κοβει αμεσως καθε παρομοια επαφη τετοιου ειδους και δεν θα επιτρεπει με τη συμπεριφορα του τετοιες καταστασεις.

Αυτα περι συναδελφικοτητας και το πως φερονται μεταξυ τους οι συναδελφοι τα θεωρω μπουρδες.
Μια χαρα θα ειναι και ωραιοτατη συναδελφικη σχεση μπορει να εχει χωρις να δινει κανενα δικαιωμα.
Ουτε σε σενα, ουτε στον περιγυρο της δουλειας του.

Στα θελω του ειναι να "παιζει" και αυτο κανει.

τροπους να το χειριστεις σου εχουν προτεινει παραπανω.
αλλα καθε φορα αυτο θα κανεις? Θα προσπαθεις να βρεις τροπους να τον τραβηξεις απο τους πειρασμους και τα φλερτ?
τετοιες καταστασεις ειναι πολυ κουραστικες και καλυτερα να κανεις μια συζητηση με τα θελω σας (που αν δεν ειναι στον ανθρωπο να το χει δεν θα πιασει) και να ξεκαθαρισεις τη θεση σου.
Αν εχουμε υγεια ειναι ολα καλα!!!
Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.