Παράθεση:
Originally posted by aladdin30
Προσεχε πως θα κινηθεις, γτ τωρα που το ξερει οτι ενοχλησε, μπορει πολυ απλα να σου πει οτι σταματησαν να μιλανε ενω να συνεχιζουν. Εγω θα σου προτεινα να προωθησεις προς τα εξω οτι ειστε μαζι.
Παράθεση:
Originally posted by maryar
Γλυκιά μου δεν κοιμάσαι!
Ισα ίσα τα πρώτα κουδουνάκια οτι κάτι δεν πάει καλά στο γάμο σας τα άκουσες με την πρώτη. Διαφορετικά, μετά από 10-15 χρόνια (τόσο σας υπολογίζω) που είστε μαζί, γιατί να κάνεις ΤΩΡΑ τέτοιο σαματά, για κάποια τηλέφωνα, που λόγω επαγγέλματος έτσι κ αλλιώς από τις αρχές σας, δεχόταν?
Άρα το ένστικτο σου ενεργοποιήθηκε δικαίως. Σε άλλη περίπτωση στην πρώτη σου δυσαρέσκεια αυτός θα το έκοβε μαχαίρι.
Τρελή και παθολογικά ζηλιάρα ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ
ΞΕΚΟΛΛΑ λοιπόν από τις ενοχές που σου φορτώνει...δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα του.!
9 στις 10 περιπτώσεις τα ρίχνουν στις συζύγους. Ακου γύρω σου παρόμοιες περιπτώσεις...κοινό κλισέ: ΜΕ ΖΗΛΕΥΕΙ/ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΗ.
Να συνεχίσεις την κουβέντα γύρω από το θέμα το βρίσκω άτοπο πια...
τι παραπάνω να του πεις εφόσον όπως λες τα έχετε κουβεντιάσει τόσο πολύ και έχετε καταλήξει και σε καυγάδες...δεν χρειάζονται πια άλλοι καυγάδες...στοπ γιατί θα συμπληρώσει και το γκρινιάρα στα όσα σου καταλογίζει ... φτάνουν οι ενοχές που με ευκολία σε φορτώνει.
Βλέπω ότι πνίγεσαι όμως. Φυσιολογικό βέβαια γιατί προφανώς έπεσες από τα σύννεφα.
Ας δούμε την πλευρά του. Έχει μια σύζυγο που στέκεται σωστά δίπλα του, φροντίζει σπίτι παιδιά και εκείνον. Έχουν περάσει χρόνια μαζί και επίσης έχει αρχίσει να φτάνει την κρίσιμη ηλικία των 45-50? (ελπίζω να πέφτω μέσα). Στην γαλήνη και την νηφαλιότητα του γάμου του δεν κεντρίζει τπτ το ενδιαφέρον του πια. Ενώ στην εργασία του βρέθηκε (χαχα πανεύκολο) κάποια που του ξύπνησε εφηβικές καταστάσεις. ΚΟΛΑΚΕΥΕΤΑΙ από το ενδιαφέρον της. Είπες πως δείχνει εκείνη αθώα, θύμα και ψάχνει για προστασία. ΟΤΙ πρέπει για να ξαναζήσει εκείνος την εφηβεία του μαζί της, Και άρχισαν τα βρίσκονται κοντά. ΠΡΟΦΑΝΩΣ χωρίς πονηρή σκέψη της έδωσε το ελεύθερο να επικοινωνούν ασύστολα. Δεν νομίζω να έχει σκοπό να σε φέρει σε δύσκολη θέση, δυστυχώς όμως το κατάφερε.
Εσύ ξεφεύγεις από τα όρια που πίστευε ότι έχεις. Τον μπλοκάρεις με την συμπεριφορά σου. Εγωιστής δεν παραδέχεται τπτ και σε κατηγορεί. ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ όμως. Εκείνος πανικοβάλεται και κάνει την στρουθοκάμηλο ΑΝΤΙ να σταματήσει μαχαίρι το....κακό!
Ξέρεις τι γίνεται; Οταν κάνουν τα λάθη τους (γιατί βαθειά μέσα του ξέρει τι συμβαίνει) δεν τα παραδέχονται ποτέ. Ετσι λοιπον μην περιμένεις να στο πει.
Σκέφτηκα κάτι άλλο...μπορεί να είναι τραβηγμένο.
Αν σε δει δυνατή,δυναμική, όμορφη, έτοιμη ακόμα και να σταθείς στα πόδια σου μετά από διαζύγιο σας...πως θα του φανεί;
Αν για παράδειγμα ένα σαββατόβραδο βγεις με φίλες έξω χωρίς να είναι αυτός, διασκεδάσεις, γυρίσεις ξημερώματα χαρούμενη πίσω και του αφήσεις έτσι στον αέρα υπονοούμενα ότι μετράς ακόμα σαν γυναίκα.... ΠΩΣ θα συμπεριφερθεί;
Γιατί να μην είσαι εσύ η αθώα που χρειάζεται προστασία; (Αυτό δλδ που βρήκε στην άλλη).
Είχα ακούσει κάποτε πως για να καταπολεμήσεις την δική σου ζήλεια (που για μένα πρέπει να υπάρχει σε μία σχέση) είναι να φροντίσεις να σε ζηλεύει ο άλλος πρώτα και να φοβάται εκείνος μην σε χάσει...ίσως κάτι να ξέρουν.
Μια ταραχή περνάτε, στο χέρι σου να μην γίνει πανωλεθρία. Σε θέλω δυνατή να στέκεσαι στα πόδια σου πάλι και να σταματήσεις να πνίγεσαι ....γρήγορα. ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!
Θα τα καταφέρεις!
Περιμένω....
Σε ευχαριστώ. Ειλικρινά.
![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by Pianist_
Ντάξ' μωρέεεεε...Την πηδάει την παντρεμένη κυρα γιατρέσσα μου...Φιλοσοφία θέλει????'Ωχουυυυυυυ.....
Παράθεση:
Originally posted by FreeAnemos
Παράθεση:
Ντάξ' μωρέεεεε...Την πηδάει την παντρεμένη κυρα γιατρέσσα μου...Φιλοσοφία θέλει????'Ωχουυυυυυυ.....
Πριν από χρόνια .... Πιανίστ .... έγραφες και εκφραζόσουν διαφορετικά ....
Σιγά σιγά και με τον καιρό άλλαξες πολύ .....
Δες το ..... γιατί έχεις προσωπικό θέμα ....
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Eκφράζομαι όπως μου "βγαίνει" σε κάθε θέμα,και χωροφύλακα δεν θα βάλω στα γραφόμενά μου.Σε όποιον αρέσει τα διαβάζει σε όποιον δεν αρέσουν σκασίλα μου.Πριν κρίνεις τους άλλους για κρίνε πρώτα τον εαυτό σου...Θα σου χρειαστεί....Και μην ξανασχοληθείς μαζί μου γιατί όπως βλέπεις δεν σε"παίρνει" .Κατάλαβες?'Άιντε "έξυπνη"!
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Eκφράζομαι όπως μου "βγαίνει" σε κάθε θέμα,και χωροφύλακα δεν θα βάλω στα γραφόμενά μου.Σε όποιον αρέσει τα διαβάζει σε όποιον δεν αρέσουν σκασίλα μου.Πριν κρίνεις τους άλλους για κρίνε πρώτα τον εαυτό σου...Θα σου χρειαστεί....Και μην ξανασχοληθείς μαζί μου γιατί όπως βλέπεις δεν σε"παίρνει" .Κατάλαβες?'Άιντε "έξυπνη"!
Σκέψου μόνο ότι αποδέκτης είναι η θεματοθέτρια ........
Τις ευθύνες όμως τις έχουν οι υπεύθυνοι της σελίδας ......
που αφήνουν να μπαίνουν άνθρωποι
που πιθανόν να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση
ή να περνούν μία πολύ κρίσιμη περίοδο στη ζωή τους
και τους αφήνουν έρμαια σε ακατάλληλους συμβούλους ........
και που αφήνουν να παίζονται πολλά βρώμικα παιχνίδια εν γνώση τους .....
Παράθεση:
Originally posted by inioxos52
Ανεμε, η τοποθετηση σου κατα την αποψη μου δεν ειναι σωστη. Και δεν ειναι σωστη, διοτι το φορουμ ΔΕΝ ειναι χωρος θεραπειας αναξιοπαθουντων ερωτοσεξουαλικα, αλλα δημοσιος χωρος, οπου οποιος επιθυμει προβαλει ενα θεμα το οποιο τον απασχολει, και τα μελη απαντουν, κατα το πως επιθυμουν.
Αρα, δεν τιθεται θεμα οσον αφορα του αν επιτρεπουν την εισοδο οι διαχειριστες του χωρου, εφοσον οι συμμετεχοντες σεβονται τους ορους οι οποιοι διεπουν την λειτουργια του.
Τελος, υπαρχουν πολλοι απο μας, στους οποιους περιλαμβανομαι και εγω, οι οποιοι εχουν την αποψη πως καποιοι θεματοθετες γινονται θυματα απο τους συντροφους τους, χωρις ουσιαστικα να το καταλαβαινουν ωστε να αντιδρασουν δυναμικοτερα. Ετσι λοιπον, οι απαντησεις μας ειναι λιγοτερο τρυφερες η συναισθηματικες, διοτι σκοπο δεν εχουν να ηρεμησουν τον εχοντα το προβλημα, αλλα να τον ταρακουνησουν ωστε να ξυπνησει απο τον ληθαργο η τον εφησυχασμο του.
Νομιζω λοιπον, πως ολοι μας εχουμε εναν τροπο να βοηθουμε, και καλο θα ηταν να μην μπαινουν οροι και ορια εφοσον οι συμμετεχοντες ειναι κοσμιοι γενικοτερα. Και επεμβαινω αγαπητη μου Ανεμος, ακριβως επειδη και η Πιανιστ αλλα και εσυ, βοηθατε η καθεμια με τον τροπο της οσους εμπιστευονται εδω μεσα το προβλημα τους. Και αυτο ειναι ασχετο με το εαν συμφωνουμε η διαφωνουμε με τον τροπο η την φρασεολογια καποιων κατα καιρους.
![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Σκέψου μόνο ότι αποδέκτης είναι η θεματοθέτρια ........
Τις ευθύνες όμως τις έχουν οι υπεύθυνοι της σελίδας ......
που αφήνουν να μπαίνουν άνθρωποι
που πιθανόν να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση
ή να περνούν μία πολύ κρίσιμη περίοδο στη ζωή τους
και τους αφήνουν έρμαια σε ακατάλληλους συμβούλους ........
και που αφήνουν να παίζονται πολλά βρώμικα παιχνίδια εν γνώση τους .....
Ο "τρόπος" μου όταν "νοιώθω" ότι έχω να κάνω με "θύματα" είναι ωμός και το γνωρίζουν όλοι εδώ μέσα.Φυσικά και δεν με αφορά να σε πείσω για τίποτα.Και πίστεψε με είτε με "αφήσουν"είτε δεν με"αφήσουν"να γράφω την γνώμη μου εδώ,ποσώς με απασχολεί διότι μπαίνω σπάνια και δεν είναι όλη η ζωή μου το φόρουμ όπως σε πάααααρα πολλούς απο εδώ μέσα που δεν έχουν να κάνουν τίποτε άλλο στην ζωή τους.
Φιλική συμβουλή¨Κοίτα να πάς γρήγορα σε κανέναν ψυχίατρο-ψυχολόγο να σε κοιτάξει γιατί περνάς βαριά την κλιμακτήριο,ή ασχολείσου με την νέα σου σχέση (τώρα στα 45χαχαχαχαχα) μπας και αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον η ζωή σου!!Άντε γειά...!Και πολύ ασχολήθηκα γιατί με γυναικούλες δεν έχω πάρε-δώσε!!!
Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan
Εγω προτεινω οποιος εχει προθεση να ανεβασει θεμα κι οποιος θελησει να απαντησει σε καποιο θεμα να περναει απο την κλινικη για ενα τσεκαρισματακι αν στεκει στα καλα του απο τους ειδικους συνεργατες επιστημονες της κλινικης μας.
Οπως ειπε και η υποψηφια πελατης μας αεραςκαπως ετσι, δεν μπορει τα περιστατικα να σουλατσαρουν ελευθερα στους διαδρομους και να γραφουν οτι τους κατεβει!
Να ερχονται πρωτα να εξεταζονται, να παιρνουν την αγωγη τους και μετα με ιατρικη βεβαιωση οτι οντως βρισκονται σε πληρη ηρεμια και αριστη ψυχολογικη κατασταση να γραφουν οτι θελουν.
Αντε γιατι εχουμε κεσατια μπας και σταυρωσουμε ετσι κανενα ασθενη με διαρκεια θεραπειας και πληρωσουμε το προσωπικο που τους χρωσταμε μιστα τριων μηνων!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media