Παράθεση:
Originally posted by 9_sto_bournazi
Εγω θα τον τημωρουσα με στέρηση σεξ.
Παράθεση:
Originally posted by Kiki__Bibikou
Παράθεση:
Originally posted by Pianist_
Παράθεση:
Originally posted by FreeAnemos
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by FreeAnemos
Παράθεση:
Ντάξ' μωρέεεεε...Την πηδάει την παντρεμένη κυρα γιατρέσσα μου...Φιλοσοφία θέλει????'Ωχουυυυυυυ.....
Πριν από χρόνια .... Πιανίστ .... έγραφες και εκφραζόσουν διαφορετικά ....
Σιγά σιγά και με τον καιρό άλλαξες πολύ .....
Δες το ..... γιατί έχεις προσωπικό θέμα ....
Eκφράζομαι όπως μου "βγαίνει" σε κάθε θέμα,και χωροφύλακα δεν θα βάλω στα γραφόμενά μου.Σε όποιον αρέσει τα διαβάζει σε όποιον δεν αρέσουν σκασίλα μου.Πριν κρίνεις τους άλλους για κρίνε πρώτα τον εαυτό σου...Θα σου χρειαστεί....Και μην ξανασχοληθείς μαζί μου γιατί όπως βλέπεις δεν σε"παίρνει" .Κατάλαβες?'Άιντε "έξυπνη"!
Σκέψου μόνο ότι αποδέκτης είναι η θεματοθέτρια ........
Τις ευθύνες όμως τις έχουν οι υπεύθυνοι της σελίδας ......
που αφήνουν να μπαίνουν άνθρωποι
που πιθανόν να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση
ή να περνούν μία πολύ κρίσιμη περίοδο στη ζωή τους
και τους αφήνουν έρμαια σε ακατάλληλους συμβούλους ........
και που αφήνουν να παίζονται πολλά βρώμικα παιχνίδια εν γνώση τους .....
Ο "τρόπος" μου όταν "νοιώθω" ότι έχω να κάνω με "θύματα" είναι ωμός και το γνωρίζουν όλοι εδώ μέσα.Φυσικά και δεν με αφορά να σε πείσω για τίποτα.Και πίστεψε με είτε με "αφήσουν"είτε δεν με"αφήσουν"να γράφω την γνώμη μου εδώ,ποσώς με απασχολεί διότι μπαίνω σπάνια και δεν είναι όλη η ζωή μου το φόρουμ όπως σε πάααααρα πολλούς απο εδώ μέσα που δεν έχουν να κάνουν τίποτε άλλο στην ζωή τους.
Φιλική συμβουλή¨Κοίτα να πάς γρήγορα σε κανέναν ψυχίατρο-ψυχολόγο να σε κοιτάξει γιατί περνάς βαριά την κλιμακτήριο,ή ασχολείσου με την νέα σου σχέση (τώρα στα 45χαχαχαχαχα) μπας και αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον η ζωή σου!!Άντε γειά...!Και πολύ ασχολήθηκα γιατί με γυναικούλες δεν έχω πάρε-δώσε!!!
oh....really?
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από inioxos52
Να σε πω κοπελλια. Εχεις υπ' οψιν σου τι συμβαινει μεσα στα νοσοκομεια μεταξυ γιατρων κυριως ειδικευομενων, και νοσηλευτικου προσωπικου? Σοδομα και Γομορα σε λεω. Και συ μενεις στα τηλεφωνα που του κανει η συναδελφος, η οποια τυχαινει να τον γουσταρει μαζι με μερικες ακομη συναδελφους της? Σιγα τα ωα θα σου ελεγα.
Διοτι οτι ειναι να γινει θα γινει, ειτε την παρεις ειτε δεν την παρεις. Με αυτην, η με αλλην. Δεν βαριεσαι. Απλοι πηδουλοι να ευχεσαι να μενουν, και δεν πειραζει. Συναισθημα να μην υπαρξει να παρακαλας, διοτι τοτε βραστα.
Ομως για κοιτα ρε φιλε μου περαση που εχουν οι γιατροι. Ολες ειναι ετοιμες να τους κατσουν με την μεγαλυτερη ευκολια. Ενω ολοι οι υπολοιποι αγωνιζονται με νυχια και με δοντια προκειμενου να χρατσανισουν ενα θηλυκο. Γμτ την ατυχια μας και τα Πολυτεχνεια μας γμτ.
λοιπον εχεις χασει την μπαλααα...και την υπομονη σου...ο δικος σου φταιει και οχι η αλλη...η αλλη κανει την δουλιτσα της μια χαρουλα...λοιπον οποτε εχει εφημεριες πεταξου οχι για ελενχο...φορα και κατι σεξυ...πεταξου να δεις τι κανει..!χα! απροειδοποιειτα..αν σου πει ηρθες για ελενχο? (πραγμα που δειχνει οτι κατι γινετε με την αθωα περιστερα...) πες του δεν μπορω να ερθω στον αντρα μου? χαιδεψε του τα μαλακια..και με αθωω υφακι πες του γιατι μαλλον του αρεσει το να το παιζεις θηγεμνη..και απροστατευτη..γινε εσυ τωρα κυρια προστατεψε με! ηρεμα ησυχα μιλησε του...οτι ειχα την αναγκη να δω τον αντρα μου! μην πας με φορμουλες..βαλε το κατι της σου...
επισης μην ξανα αναφερεις κανωνας αυτο..για την κυρια και μην ξανα κανεις τον κακο χαμοοο...κατσε κμια μερα και πες του οτι με ενοχλει...που ναι νιωθω οτι σβηνεις τις κλησεις σου...με προσβαλει που διχνεις περισσοτερο εννοια σε ενα ατομο που στην τελικη...δεν ειναι και συγγενης σου..δευτερον δεν θελω να ανακατεφτω στην δουλεια σου αλλα με αναγκαζεις...να ασχοληθω αρκετα και πλεον εχω κουραστει...
βαλε βετο...πες τι νιωθεις αληθινα αλλα χωρις υστεριες...αυτο ειναι που μετραει...καταλαβες...
εχω κουραστει να νιωθω βλακας το τελευταιο διαστημα...εισαι αλλου το νιωθω...βλακας δεν ειμαι...αποφασησε αν με θελεις και ειμαι σημαντικη στην ζωη σου...αλλιως να μην σε κραταω..και χανω τον χρονο μου πες του...αυτο δεν θελεις? τοσο καιρο? να με εχεις στο περιμενε..και να εχουν αλλοι προτεριαοτητα..και δεν ειναι ζηλεια πες του..εγω στα λεω οπως τα βιωνω και οπως τα ζω...αν αρχισει τα υπερβαλλεις.. μια κουβεντα αν πιστευεις κατι τετοιο...θα σου πω ποιος υπερβαλει στο τελος της υποθεσεις..ξερεις πολυ καλα τι κανεις..και τι πας να κανεις...οταν το κανεις...αυτο που εχεις στο μυαλο..σκεψου και τις συνεπειες! αν σου πει τι εχω στο μυαλοοο ? δεν ξερω εσυ θα μου δειξεις τι εχεις...γιατι θα φανει σε λιγο διαστημα...αν συνεχισει να σου λεει μην μιλας με αινιγματα..και ερωτηματικα..αυτα πες του τα κανεις εσυ.,...αναμεσα μας βαζεις πολλα ερωτηματικα...
και στην τελικη πες του αν ειναι να εχεις τοσες επαφες με την δουλεια σου στην αλλη πολη και γενικοτερα να μετακομησουμε ολοι μαζι προς τα περα..ισως ειναι μια καλη λυση...
χαλαρα...και τι θα κανεις..κοριτσακι μου,...κομμωτηριο να ανεβει η ψυχολογια...ρουχα αλλαγη...στιγκακια οσο πιο κολλητα κολανακια μπροστα του τοσο το καλυτερο...κολλητα μπλουζακια και ας εχεις πιασηματακια...γενικως...ακομη και για υπνο να πας..φορα κανενα κοκκινο...κανεναν μαυρο δαντελενιο...σετακι...και ολα αυτα με δικα του λεφτα...απο τις καρτουλες του...αν σου πει ποτε τα πηρες αυτα...κ.τ.λ μου κανει καλο αγαπουλα μου και φιλατον στο στωματακι του! επιβαρυνε λιγο την καρτουλα του δεν θα παθει τιποτα..να το ευχαριστηθεις τουλαχιστον...μην το βλεπεις σαν εκδικηση οοοχι ποτε! θα σε μαλωσω...δες το για ολες αυτες τις ωρες που ειναι εκτος πολης και αγωνιας...και κρεμαστηκες πολυ μα πολυ απο πανω του...και στην τελικη δεν σου δωσε καμια εξηγηση σωστη...δες το σαν ανταμιβη οτι το αξιζεις..να του τα φας...γιατι να του τα τρωει η αλλη που εχει το θρασος...
φιλεναδα θρασος και εσυ κοριτσαρα! μην μασας!
θα φανει αν θα αλλαξει ροτα...αλλα κυρια γιατρου αν αλλαξει και γινει γλυκουλης και μην σε τουμπαρει...οχι εκει θα συνεχιζεις να ζεις και για τον εαυτο σου...δεν ξερω αν υπαρχουν παιδια...φτανει να αγοραζεις μονο για αυτα..πρεπει να ξανα θυμηθεις το ρολο γυναικααα...παει το μαμα...η αλλη καλυτερη ειναι που κολοτριβετε και εχει παιδι...
ηρεμη οσο μπορεις...βαθιες αναπνοεεες...και συνεχιζεις...οσο και να καιγεσαι κανε αυτην την συζητηση..και πες του ειναι η τελευταια φορα που μιλαω για αυτο το θεμα...δειξε υπευθυνοτητα..πες του και τελειωσε το...επισης δωσε εμφαση...στο τελικα μηπως κουραστηκες? θελεις αλλο αερα? και αν σου πει μα πως ξερεις...πες του εδω σβηνεις τις κλησεις της κυριας...βαλε λιγο τον εαυτο σου στην θεση μου...αν δουλευα ή αν εσβηνα της κλησεις...απο συναδελφο μου..τι θα σκεφτοσουν? πες μου την πρωτη σκεψη...γιατι το να κανεις τον κινεζο πες του σε λαθος ανθρωπο τον κανεις..και επειδη δεν θελω να χαλασω την ηρεμια μου και την ησυχια μου για τα δικα σου βιτσια...ναι! ετσι οπως ακους σκεψου καλα τι κανεις...μονο αυτο σου λεω...
μιλα του ξεκαθαρα καντε μια ησυχη κουβεντα..αν ο τυπος νευριασει...σηκω και φυγε πες δεν λεω τιποτε αλλο...απο δω και περα νιωθεις οπως και εγω...απο δω και περα βλεπεις οπως και εγω ειμαι θεατης σε αυτα που κανεις...και στην τελικη δεν φταιω σε τιποτα αν θελεις να επιβεβαιωσεις τον αντρισμο σου...
με αλλο τροπο και με καποια αλλη...ξεκαθαρισε τι θελεις...και δες αν τοσα χρονια μαζι μου αξιζαν για 1 χρονο ή λιγο διαστημα με καποια αλλη...γιατι απλα νιωθεις κολακευμενος...αγορακι μου πες του μπορω και εγω καθε μερα να σε κανω να νιωθεις κολακευμενο...αυτο ειναι το ονειρο της ζωης σου?
να παρασερνεσαι σαν μαθητουδι?
τι αλλο να πω ρε κοπελια...καλη τυχη..εξηγησου ΗΡΕΜΑ...σταρατα...και ΔΕΕΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ...πηγενε στο νοσοκομειο...μιλα με συναδελφους αντρεεες...γνωρισου συστησου...κουνησου με αλλο αερα στους διαδρομους...με ενα ωραιο αρωμα...μιλα με κανενα συναδελφο ενιδαφερσου πως περναει να σε δει να μιλατε..να χαμογελας...!
και στην τελικη παρε και εσυ ενα αθοωω υφος..και αν σου την πει ηρθες για ελενχο...οχι εγω αθωα ειμαι δεν εκανα τιποτα εσενα αγαπουλα μου ηρθα να δω...και ας ειναι και 50 χρονων και 45 ο δικος σου...πες του τα..και ματακια μου ξεκινα να τον λες...οχι ειρωνικα...και αν σου πει δεν με εχεις συνηθησει σε τετοια υποκοριστικα..πες του...εμ! αυτη η δουλεια σου μας εφαγε βρε ματακια μου...καιρος δεν ειναι και χαιδευε τον...
ξερεις τι σημαινει αυτο...διεκδικεις..εχεις θρασος...οχι μονο η αλλη θα διεκδικει...αιντε να μην τα παρω...οταν θα πας το βραδακι τυχαια σε καμια εφημερια...προκαλεσε τον φορα ζαρτιεριτσα πες του παμε μεχρι το αμαξι σου εξωω...πχ. και προκαλεσε τον βαλτον μεσα..και ναι ρε φιλεναδα καντε το μεσα στο αμαξι..οτι κανατε πριν 10 χρονια..ή οτι κανατε παλια...ξανα θυμησε του το...φρεσκαρισε του το...ριξε φιλακια...θες αμαξι θες στο θαλαμο..στο δωματιο του...καντου τα...
ναι ξερω παιδια...ξεκινηστε παλι να λετε εχω φαντασια...προσπαθουμε να βοηθησουμε...και η θεματοθετρια μας θελει θρασος...να εχει για να τα αντιμετωπισει ολα..και πανω απο ολα ναι να κανει τον εαυτο της να πιστευει οτι ειναι καποια! και μοιραια και ωραια...πιο πολυ για αυτην...και οχι για τον αλλον...
ινιοχε52..νομιζουν φορανε μια στολη να πουμε και κατι τρεχει στα γυφτικα...ασε και αυτοι αλλα λαμογια ειναι τους εχω δει πως κολοτριβονται..μην νομιζεις...αλλος λεει 47 εκανε προταση γαμου σε ασθενη 23 χυμα...εψαξε πηρε την διευθυνση της κοπελας..και η αλλη τον εστειλε αδιαβαστη..τους ειπε τους γονεις..τι λετε που θα τον παντρευτω..πηγε ο τυπος χωρις καλα καλα να την ξερει και της εκανε προταση γαμου...τον μπουλο εδωσε η μικρη.οι γονεις μες στην τρελη χαρα και οταν τον εφτυσε γυρισε και ειπε στους γονεις της πατε καλα απο το επαγγελμα κρινετε...και αν εχει βιτσια και με χτυπαει...πατε καλα που τον ξερω τον κυριο και μου ηρθε με δαχτυλιδι...πισω του το δωσε...και αυτος οκ! ερωτοχτυπηθηκε στην παθολογικη...αλλα ως και δαχτυλιδι...ανωμαλια σκετη...
ασε εχουν ομορφες μικρες γυναικες...και μετα σου λεει...εκανα παιδι...να δω τι αλλο καλο θα πηδηξω...επειδη εχουν ενα τιτλο...δεν λεμε ειναι δυσκολο...αλλα επιλογη τους ηταν να γινουν γιατροι...απο τα 23 πληρωνωνται οταν θα μπουν σε τμημα...και κλαιγονται μετα...οι περισσοτεροι ειναι φραγκοφονιαδες...(καλα κανουν θα μου πειτε...τα δικα σου λεφτα δεν τα τρωνε...) με την εννοια βαζουν βετο στην γυναικα τους ποσα θα ξοδευει...λες και δεν τα δικαιουτε..αλλα αν βρουν καμια γκομενιτσα να τους βγαζει βιτσια τοτε γινονται αλοιφεεες...και τι θελει το κοριτσι...και ετσι και αλλιως...και η αλλη σπιτι χαμπαρι...γιατι εχουν το σιγουρακι τους να κοιμαται...
ειπαν ας πηδανε..αλλα να μην μπλεκουν συναισθηματικα...σωπα! να πηδανε και μετα στο σπιτι...ποια το δεχεται αυτο...? ή ποιος αντρας δεχεται η γυναικα του γιατρος να ξενοπηδαει...αν δεχεσαι κατι τετοιο σημαινει οτι εξαρχης τον πηρες με δολο...και σκεπτικο το κυρος πχ. και τα χρηματα και τις ανεσεις που μπορει να σου προσφερει...σκεφτεσαι μονο με την ψυχρη λογικη και εισαι κυνικος ή κυνικη...ειναι ωραιο?
σημερα ισως για καποιους ειναι ωραιο...γιατι μερικοι γιατροι το τραβαει ο οργανισμος τους απο μονοι τους και λες ναι! θα τον εκμεταλευτω...θα τον ξεζουμισω και ερωτικα και χρηματικα...και λες του αξιζει...γιατι τους βλεπεις καποιοι ειναι λες και το τραβαει ο οργανισμος τους...και καποιοι αλλοι που χρησιμοποιουν συναισθημα και αγαπη να μενουν στον ασσο...και να τους συμπεριφερονται σαν χαλακι να τους πατησεις...και φτανουν στο σημειο να λενε...ε! οχι τοσο πια..τα δωσα ολα και με εχει τοσο γραμμενη...
τελος δεν ξερεις ποια ειναι η σωστη πλευρα συμπεριφορας στην πορεια της κοινης ζωης..οταν παντρευεσαι ατομα με ενα κυρος(σε εισαγωγικα) γιατρο δικηγορο πολιτικο μηχανικο...κ.τ.λ σαν και μας ειναι αλλα τους κανουμε και εμεις να φενονται θεοι...φταιμε και εμεις...δεν ξερεις τι ειναι σωστο και τι λαθος...
Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από matiamou0χαιδεψε του τα μαλακια..
matia mou, ξέχασες να προσθέσεις ένα γράμμα
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ένα "λ" εννοούσα, αλλά μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε
Παράθεση:
Σχόλιο # 66 από Leigh-Cheri
matia mou, ξέχασες να προσθέσεις ένα γράμμα
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ένα "λ" εννοούσα, αλλά μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε
Δεν θελει κοπο,θελει τροπο..αδιαφορησε...ασε τους να μιλανε και να στελνουν μηνυματα και να τηλεφωνιουνται...με το ζορι δεν μπορουμε να κραταμε τον αλλον διπλα μας...το ειδες και μονη σου..μολις του ειπες τις ανησυχιες σου..σβηνει τις κλησεις..αυριο θα σου αποκρυβει και τις συναντησεις τους...κι εσυ μονιμα θα κανεις τον ντετεκτιβ να ανακαλυπτεις τα στραβοπατηματα του...θα τρως τα "'λυσσακα σου"' τι κανει ,που ειναι ,κλπ...δεν εχει νοημα...εγω στην θεση σου θα εκανα ηρεμα και ομορφα μια κουβεντουλα..χαλαρα θα του επισημανα τι με ενοχλει,θα του ελεγα αν το εκανα εγω αυτο θα του αρεσε;;; με χιουμορ και αξιοπρεπεια θα του εδινα να καταλαβει οτι εχουμε και μια προσωπικη ζωη...τωρα απο κει και περα..θα φροντιζα τον εαυτο μου,θα γεμιζα τις κενες ωρες που λειπει με ενδιαφεροντα δικα μου προς οφελος μου και θα κοιτουσα να περναμε καλα μαζι οταν θα ηταν σπιτι..οι γκρινιες,οι καβγαδες και οι μουρμουρες δεν φερνουν αποτελεσμα...και στην τελικη ρε φιλεναδα...καλυτερη ειναι αυτη απο σενα;;;μα τι ηττοπαθεια παθαινετε...αν δεν σε ηθελε δεν θα σε παντρευοτανε..για να ναι μαζι σου κατι ξεχωριστο εχεις!!!Για ανασκουμπωσου και παρτο αλλιως το θεμα...καλη τυχη
Αυτός φταίει που δεν της το κόβει!
Κατι τρεχει εδώ..
Ντροπή του, γιατι είναι μεγαλος άνθρωπος, αυτα ειναι για παιδαρελια
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media