Παράθεση:
Originally posted by archagellos
Μαλιστα.........
Παράθεση:
Originally posted by archagellos
Δε τι ρωτησες τι ζωδιο ειναι...................
![]()
Παράθεση:
Από το μέλος morgoth - 18/02/13 08:52
... ναι θα μπορουσε να ειναι ενθουσιασμος , αλλα εχεις μακροχρονια συμπτωματα ετσι ?? αν εχεις τα συμπτωματα πανω απο μηνα , παυει πιστευω να ειναι ενθουσιασμος και χαρακτηριζεται ως αγαπη και με το παραπανω !! πλησιασε τον .. μην αφησεις τα αισθηματα σου να σβησουν πριν τον γνωρισεις καλυτερα!! ...Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by katerinakia
Αχ βρε παιδια δεν ξερω πως να περιγραψω το συναισθημα...πως λεγεται αυτο που νιωθουμε να σαι τοοοοοσο ερωτευμενος(?) με καποιον-α χωρις ομως να εχετε σχεση απλα ενα φλερτακι και να τον συναντας σπανια...αλλα τοσο ερωτευμενος που καθε φορα που τον-την σκεφτεσαι να σε πιανει το στομαχι σου σε βαθμο θελω να κανω εμμετο τωρα....ενταξει ακουγεται αστειο αλλα τι τρελλο πραγμα ειναι αυτο που μ εχει πιασει...
Ειναι τρελλα, ειναι ερωτας?εχω ξαναερωτευτει αλλα οχι ετσι, εχω ερωτευτει μεσα σε σχεση και υγειως ...τωρα και μονο που τον σκεφτομαι γινομαι αρρωστη και δεν εχω και τιποτα μαζι του..απλα θα ηθελα ναχω
Παράθεση:
Originally posted by giannis192
Παράθεση:
Από το μέλος morgoth - 18/02/13 08:52
... ναι θα μπορουσε να ειναι ενθουσιασμος , αλλα εχεις μακροχρονια συμπτωματα ετσι ?? αν εχεις τα συμπτωματα πανω απο μηνα , παυει πιστευω να ειναι ενθουσιασμος και χαρακτηριζεται ως αγαπη και με το παραπανω !! πλησιασε τον .. μην αφησεις τα αισθηματα σου να σβησουν πριν τον γνωρισεις καλυτερα!! ...Παράθεση:
ε οχι και αγαπη!!! είπαμε....
απλα δεν είναι αυτό που λέμε α μ αρεσει αυτός τι καλά να ήμουν μαζί του, είναι μ αρέσει αυτός θέλω απεγνωσμέεεεναα καποια στιγμή να είμαι μαζί του, αλλά πρέπει να δείξω χαλαρή κτλ...είναι και οτι τον βλέπω σπάνια οποτε δεν είναι οτι θα υπάρξουν κ εξελιξεις να ξεκαθαριζει το τοπιο να δω οτι δεν ρε παιδι μου να το παρω αποφαση..
Αλλά εμένα ρε παιδια όλο αυτο μου φαίνεται αρρωστο, δηλαδη τετοιο κολλημα με καποιον που χω απλα ενα φλερτ? μηπως ολο αυτο τον εχει φτασει στα ουρανια?και μολις κανω κατι να ξενερωσω γιατι θα δω εναν διαφορετικο ανθρωπο απο οτι φανταστηκα?
εμμονες και τετοια...
Παράθεση:
Αλλά εμένα ρε παιδια όλο αυτο μου φαίνεται αρρωστο, δηλαδη τετοιο κολλημα με καποιον που χω απλα ενα φλερτ? μηπως ολο αυτο τον εχει φτασει στα ουρανια?και μολις κανω κατι να ξενερωσω γιατι θα δω εναν διαφορετικο ανθρωπο απο οτι φανταστηκα?
εμμονες και τετοια...
Παράθεση:
το να παιξεις μπαλιτσα σεξουαλικως πρεπει να ενδιαφερεται και ο αλλος και ειλικρινα δεν ξερω τι κανει...
στα social media