Παράθεση:
Originally posted by evoxfq400
.ειμαι σιγουρος πως δεν υπαρχει καποιος αλλος.
Παράθεση:
Originally posted by morgoth
4 χρονια 2 μωρα και να χει και γκομενο?? ποια ειναι?? η supergirl??
Παράθεση:
Originally posted by achinos
Ναι ρε φίλε δε φταίει μόνο ο ένας, αλλά αν εφευγες εσύ κι αυτή σούλεγε να δεις τα λάθη σου...δε θάσκαγες στα γέλια;;;
Τα "λόγια" μπαίνουν εκει που χωράνε...
Εγω συμφωνω με αυτο που λες το θεμα ειναι τι να κανω;
Παράθεση:
Originally posted by evoxfq400
Παράθεση:
Originally posted by achinos
Ναι ρε φίλε δε φταίει μόνο ο ένας, αλλά αν εφευγες εσύ κι αυτή σούλεγε να δεις τα λάθη σου...δε θάσκαγες στα γέλια;;;
Τα "λόγια" μπαίνουν εκει που χωράνε...
Εγω συμφωνω με αυτο που λες το θεμα ειναι τι να κανω;
Παράθεση:
Originally posted by wish_
Και γιατί ντε καλά πρέπει να υπαρχει άλλος ή να πρέπει να περάσουν 10 χρόνια για να ξυπνήσει η άλλη?![]()
Δηλαδή δεν μπορεί αυτή η γυναίκα να μπούχτησε με μια συγκεκριμένη συμπεριφορά μέσα σε 4 χρόνια σε συνδιασμό με τις ευθυνές που είχε?
Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να μην έπαιρνε από λόγια,να του είχε πει χίλιες δυο φορές για την συμπεριφορά του ή να προσπαθούσε να του πει ή να του το δείξει και αυτός απλά να το αγνοούσε ή στη συγκεκριμένη περίπτωση θύμωνε όπως πολλοί άλλοι κάνουν μέχρι το ποτήρι να ξεχυλίσει.
Δηλαδή αυτή γιατί να κάτσει να το προσπαθήσει και να μιλήσει μαζί του όταν ο άλλος τη γράφει,πόση υπομονή και πόσα παραπάνω χρόνια?Μερικές φορές κάποιοι θέλουν πιο δραστικά πράγματα για να ταρακουνηθούν.
Αυτό δε σημαίνει ότι ο γάμος σας τελειωσε απλά ίσως πρέπει να περάσει και από αυτό το στάδιο για να δείξει τι θα γίνει στην πορεία.
Θέλει προσπάθεια και από τους δύο και ξανά από την αρχή βάζοντας πιο γερές βάσεις και διορθώνοντας ότι σας έφερε μέχρι εδώ.Να την αφήσεις τώρα στην ησυχία της αλλά μην επαναπαυτείς,δείξε της ότι προσπαθείς και είσαι διατεθημένος ν΄αλλάξεις.Με πράξεις,μην κάθεσαι και αναλώνεσαι στο μπλα μπλα.
στα social media