ηρθα σημερα απο το σπιτι των εξαιρεσεων κ το βρηκα αδειο...
ολοι κ ολα ειχαν φυγει...
το Αστερακι ειχε καθαρισει σαν καλο , πολιτισμενο κ νοικοκυρεμενο κοριτσι που ειναι...
...στη μεση του σαλονιου κ κοντα στο παραθυρο βρηκα ενα χαρτινο ποτηρι
απο ετοιματζιδικο καφε με μπολικο νελβε στον πατο...
...η Κικη θα περασε- σεφτηκα-για ενα τελευταιο γεια,το συνηθιζει οταν μετακομιζει...
Εμενα μ'αρεσε πολυ, στις δεκαδες μετακομισεις που εκανα στη ζωη μου ,στο τελος πριν
κλεισω την πορτα για τελευταια φορα να κατσω ...καταχαμε,ν'αναψω ενα καμελακι,να θυμηθω
τα ομορφα κ δυσκολα που περασα κ να φυγω...
Το τσιγαρο συνειδητα το εκοψα πριν απο 16 μηνες,προς στιγμην ειπα να κανω μια ... ΕΞΑΙΡΕΣΗ,
μετα κεφτηκα πως θα ηταν σαν να ελυνα το χειροφρενο μιας νταλικας στην κατηφορα...
...στο μυαλο μου επαιζε μια μακρινη μουσικη που εμοιαζε σαν ινδικη μελωδια στην αρχη,που δυναμωνε
και αισθανθηκα ενα σφυξιμο στο λαιμο και τα ματια μου να γεμιζουν...
... σηκωθηκα,εριξα μια φευγαλεα ματια πισω μου κ εκλεισα την πορτα...
ναι...ξέρω...
πρέπει να φεύγουμε...
Χμ !!!
Τέλος εποχής είπε ο Ροκ αποχαιρετόντας το θέμα ......τίποτα δεν παύει...
αλλιώτικη κι αν είναι η μορφή...συνεχίζει να υπάρχει...
Χρόνια και ζαμάνια.
Που χάθηκες καλέ;
Μας έλειψαν οι αβροί σου τρόποι
και το γλυκό σου το χαμόγελο...
Ένα τραγούδι με λίγο Αύγουστο ... λίγη βροχή ...
σαν δροσερό αεράκι φύσηξε στο χώρο !Welcome back Star-dust. Αισθάνομαι κάπως αμήχανα να σου ξανασυστηθώ. Anyway - είμαι ο Red_Alert αλλά με νέο νικ.
Αν θυμάμαι καλά το Heaven is a place on earth πρέπει να σου άρεσε...
https://www.youtube.com/watch?v=kQAxxaGDJ6s
, είναι Καλλός λογος να πάω για ύπνο!
Παράθεση:
Σχόλιο # 2088 από Never_look_backWelcome back Star-dust. Αισθάνομαι κάπως αμήχανα να σου ξανασυστηθώ. Anyway - είμαι ο Red_Alert αλλά με νέο νικ.
Αν θυμάμαι καλά το Heaven is a place on earth πρέπει να σου άρεσε...
καλά θυμάσαι!!!
πολύ χαίρομαι Red που σε ξαναδιαβάζω!!!
ωραίο το καινούριο νικ, αλλά σίγουρα δε μπορώ να σε λέω σκέτο Never... χάνεται όλη η ουσία από το υπόλοιπο να πάρει η ευχή... :/
https://www.youtube.com/watch?v=WV72klPAB1gΜπορείς να με λες όπως σου αρέσει Star-dust
...Ούτε εγώ δεν ήξερα αν θα επέστρεφα, όταν πέρσι τον Ιούνιο έβαλα, κατόπιν αυτοδιαγραφής του Red, αυτό το περιέργο ψευδώνυμο - έτσι για να βάλω "τίτλους τέλους"... Τελικά όμως ως τώρα μου πάνε όλα καλά και λέω να το κρατήσω μην το γρουσουζέψω
Να και το αποψινό μου τραγουδάκι, μια ξανθιά που θαρρώ σου ταιριάζει - Delta Goodrem και Lost Without You...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media