Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ο αδερφός του πρώην!

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

LE-27

# 1 στις 10/5/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Φθιώτιδας / Λαμία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 81
'Aρεσαν+: 0%

Ο αδερφός του πρώην!

Θα κάνατε ποτέ σχέση με την πρώην κοπέλα του αδερφού σας?
Αν ξέρατε ότι και από τις δύο πλευρές δεν υπάρχει τίποτα συναισθηματικό και σεξουαλικό πλέον, θα θέλατε να κάνετε δεσμό που να καταλήξει και σε γάμο?

# 2 στις 10/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ουτε με σφαιρες.......................

Ακομα κι να ηταν η τελευταια γυναικα πανω στην γη.............

Ακομα και αν αυτη λεγοταν Sklenarikova..........

Καλυτερα να τον κοψω απ`την ριζα ......και να τον πεταξω στα σκυλια.......

Στον αδερφο μου ρεεεεεεεεεεεε........!!!!!!!!! στο αιμα μου .......!!!!!!!! ΠΟΤΕ

# 3 στις 10/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Το κείμενο διαγράφηκε διότι δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του Σχέσεις

argaard

# 4 στις 10/5/2004
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 1.283
Ευτυχώς δεν έχω αδερφό και δεν εχώ να μπώ σε τέτοια δηλήματα που παει ο κόσμος ρε

Alexandra21

# 5 στις 10/5/2004
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 339

Ο αδερφός του πρώην

Αν και δεν έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση...
γιατί αν δεν βρεθείς στη θέση αυτού δεν
μπορείς να ξέρεις πως θα αντιδράσεις πραγματικά...
δεν θα έκανα τίποτα.
Έτσι όπως το σκέφτομαι τώρα, χωρίς να νιώθω κάτι, όχι δεν θα έκανα κάτι τέτοιο.

Τα ιδανικά είναι σαν τ'αστέρια. Ποτέ δεν τα φτάνουμε, αλλά σαν τους ναυτικούς βασιζόμαστε σ'αυτά για να χαράξουμε την πορεία μας.

# 6 στις 10/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Τι υπέροχο ! όλοι θα γνωρίζονται μεταξύ τους , και αν ο ένας αδελφός έχει μια απορία , τι καλά , θα πάρει τον άλλο και θα έχει από πρώτο χέρι απάντηση , και στο κρεβάτι θα ζητάει συμβουλές από τον άλλο για να της κάνει καλύτερο sex. Μια χαρά , χαρούλες , και όλοι σαν μια οικογένεια , happy !
Χαχαχαχαχαχαχα! Όλα καλά!

observer1

# 7 στις 10/5/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
Εχω βρεθεί σε τέτοια κατάσταση πριν 10 περίπου χρόνια.
Η πρώην του αδερφού μου θέλοντας να τον εκδικηθεί-πληγώσει και γνωρίζοντας οτι εγώ δεν είμαι και τόσο εγκρατής με τις γυναίκες, κυριολεκτικά μου ρίχτηκε.(Ναι ρε γμτο, από 5 εκατομύρια γυναίκες σ'αυτή τη χώρα αυτή βρέθηκε).
Το αποτέλεσμα ήταν για πρώτη φορά στη ζωή μου να πω ΟΧΙ σε γυναίκα.
Δεν θέλω να ψάξω τους λόγους ούτε να τους αναλύσω, μου αρκεί που ότι και να γίνει θα έχω καθαρή τη συνείδησή μου απέναντι στον αδερφό μου.
Στη ζωή ενός άντρα (κάθε άντρα) υπάρχει ένας μικρός αριθμός γυναικών με τις οποίες ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να επιδιώκει αλλά ούτε και δημιουργεί σχέσεις, π.χ. οι γυναίκες φίλων, συγγενείς κ.λπ. Ανάμεσα σ'αυτές είναι και οι πρώην των αδερφών και των φίλων. Ολα αυτά βέβαια με την προυπόθεση οτι τους εκτιμάει και θέλει να τους κοιτάζει στα μάτια χωρίς να νιώθει αμηχανία.
Ετσι απλά.

Υ.Γ. Υπάρχει τεράστια απόσταση από την πραγματικότητα μέχρι το σενάριο της "Λάμψης".
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.

# 8 στις 10/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
συγνωμη αλλα δεν εχω καταλαβει το γιατι οχι...

σαν οπισθοδρομικο το κοβω αυτο..

για να το εμπαιδωσω κι εγω δηλαδη, μηπως καποιος μπορει να μου πει ποιο ειναι το κολλημα;;;

γιατι δηλαδη καποιος να μην μπορει να κανει σχεση με καποια που πριν ειχε σχεση με τον αδελφο του;;;

γιατι να ειναι κατακριτεο αυτο;;;

LE-27

# 9 στις 10/5/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Φθιώτιδας / Λαμία
Δηλαδή αν η κοπέλα δεν είχε τίποτα σοβαρό με τον αδερφό σας, απλά είχε μια περαστική περιπέτεια και γι' αυτό τον λόγο χωρίσανε. Τί θα κάνατε? Αν ήταν αυτή ερωτευμένη μαζί σας και εσείς μαζί της?
Θα αφήνατε τον έρωτα για κάτι που έγινε πριν χρόνια και δεν ήταν κάτι το σοβαρό?

TARATATAgr

# 10 στις 10/5/2004
author
Ανδρας / 60 / Ελεύθερος
Ν. Αχαϊας / Αιγιο
Θέματα: 34
Απαντήσεις: 543
Το να κανεις δεσμο με τον/ την πρωην του/της αδερφου/η σας δεν ειναι ουτε κακο ουτε ανηθικο.
Μπορει να μην ταιριαζαν και να μην τα βρηκαν Ενω για εσας να ειναι ο/η ιδανικος/η συντροφος
ΑΛΛΑ ! ! !
Σας αρεσει ομως, τα χειλη που φιλατε , το κορμι που αγγαλιαζετε τα λογια που ακουτε καποτε νατα γευοταν και να τα ακουγε ο/η αδερφος/η σας??????????????????
Και μπορει εσεις να μην εχετε προβλημα.
Αυτοι ομως??
(ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ)
Τσοπανάκος ήμουναβββπροβατάκια φύλαγα. ( Έψαξα γη και ουρανόμια περπατώ και μια πετώ στων δύο κόσμων το κενό να βρω την χαραμάδα )

# 11 στις 10/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ο αδερφός του πρώην!

Όποιος θα μπορούσε την επομένη να δει τον αδελφό του κατάματα πραγματικά αξίζει συγχαρητήρια. Δεν συμφωνείτε όλοι πως η ερωτική συνεύρεση δύο ατόμων είναι κάτι ιδιαίτερο, το ίδιο και η μαγεία να ανακαλύπτεις τις κρυφές πτυχές του άλλου μέρα με την ημέρα; Πως θα νιώθουν δηλαδή οι τρεις όταν ο ένας πάνω κάτω γνωρίζει τα ''μυστικά'' του άλλου. Κάτι σαν αιμομιξία μου θυμίζει το όλο θέμα....

RAFAELA

# 12 στις 10/5/2004
author
Γυναίκα / 49 / Παντρεμένη
Ν. Τρικάλων / Τρίκαλα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 18
Πραγματικά δεν ξέρω πως θ'αντιδρούσα.

εξαρτάται όμως και από πολλά πράγματα,

για παράδειγμα τί είδους σχέση έχουν

τ'αδέρφια μεταξύ τους, άν η σχέση ήταν

μακροχρόνια, άν αυτό που θα ένιωθα
ήταν πολύ δυνατό κλπ.

Πάντως δεν μου αρέσει καθόλου σαν ιδέα

κι εύχομαι να μην μου συμβεί ποτέ.
Αρέσει στο μέλος lion1977

LE-27

# 13 στις 11/5/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Φθιώτιδας / Λαμία
Η σχέση δεν κράτησε πάνω από 2-3 μήνες και δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Αυτό έγινε πριν από χρόνια βασισμένο σε ανωριμότητα (και από τους 2), επιπολαιότητα και τώρα είμαστε 2 καλά φιλαράκια, όπως θα έπρεπε να μείνουμε και τότε.
Έγινε ένα λάθος. Πρέπει να διαιωνίζεται?
Εγώ τώρα θέλω τον αδερφό του.
Και ξαναρωτάω (περισσότερο τους άντρες), θα κάνατε σχέση με την πρώην κοπέλα του αδερφού σας?
Με βάση των δεδομένων που έγραψα.

# 14 στις 11/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ο αδερφός του πρώην!

Απ'ότι φαίνεται εσύ είσαι η πέτρα τρου σκανδάλου. Γιατί λοιπόν δεν αντιστρέφεις το ερώτημα; Προσπάθησε να έρθεις στη θέση τους και σκέψου πως θα ένιωθες αν εσύ βρισκόσουν στην ανάλογη θέση. Αν θέλεις να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου και τη συνείδησή σου την απάντηση την γνωρίζεις ήδη. Άλλωστε κάποια ζητήματα εξαρτώνται από το σωστό timing.

# 15 στις 11/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

νομιζω οτι οι ηθικες και οι αναστολες αυτες ειναι σκεψεις που βαζουμε στον εαυτο μας μονο και μονο για να τον δυσκολεψουμε..

να γυρισουμε λιγακι την ερωτηση λοιπον..
αν γνωριζατε μια κοπελα, την ερωτευοσασταν σφοδρα,αλλα οταν την εβλεπε ο αδελφος σας σας ελεγε "ψιτ, εγω κι αυτη πριν καιρο.. κτλ..κτλ",τοτε τι θα κανατε;;;
θα χωριζατε;;;
ή μηπως επειδη δεν θα το ξερατε απ την αρχη δεν θα υπηρχε προβλημα κι ας παει και το παλιαμπελο;;;;

εξακολουθω να το θεωρω οπισθοδρομικο αυτο...
μου θυμιζει εποχες που η γυναικα επρεπε να ειναι ασπιλη,αμολυντη και αγνη...

εποχες που το ματωμενο σεντονι κυματιζε στα μπαλκονια..

α... και μια απορια...
με την αδελφη της κοπελιας σας θα κανατε σχεση, εαν χωριζατε με την αδελφη της;;;

( θα ηθελα να ζητησω συγνωμη απ την LE-27 που εθεσα καποιες αποριες ,αλλα με ετρωγε η γλωσσα μου)

LE-27

# 16 στις 11/5/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Φθιώτιδας / Λαμία

Παράθεση:
Originally posted by astathmitos
Απ'ότι φαίνεται εσύ είσαι η πέτρα τρου σκανδάλου. Γιατί λοιπόν δεν αντιστρέφεις το ερώτημα; Προσπάθησε να έρθεις στη θέση τους και σκέψου πως θα ένιωθες αν εσύ βρισκόσουν στην ανάλογη θέση. Αν θέλεις να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου και τη συνείδησή σου την απάντηση την γνωρίζεις ήδη. Άλλωστε κάποια ζητήματα εξαρτώνται από το σωστό timing.

Καταρχήν να σου απαντήσω ότι εγώ είμαι εντάξει και με τον εαυτό μου και με την συνείδησή μου. Δεν βλέπω που είναι το κακό και το ανήθικο στην όλη υπόθεση?
Επειδή (το ξαναλέω) έτυχε να γίνει κάποιο λάθος πριν από χρόνια τώρα πρέπει να το πληρώνω "αιώνια"? Λάθη όλοι εσείς που τα λέτε αυτά δεν έχετε κάνει? Κάποια λάθος σχέση σας δεν κάνατε που σήμερα να σκέφτεστε ότι αν γυρίζατε τον χρόνο πίσω δεν θα την ξανακάνατε? Τι να κάνουμε, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και εγώ είμαι άτομο που κοιτάει πάντα μπροστά.
Άλλωστε δεν έκανα την ερώτηση για να κριθώ για τα όποια αισθήματά μου. Η ερώτηση είναι σαφέστατη.
Όσο για το πρώτο σκέλος της ερώτησής σου, έχω να πω ότι έχω βάλει τον εαυτό μου στην ανάλογη θέση.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να είχα κάποια επιπόλαια σχέση στο παρελθόν που να μην πήγε καλά και αργότερα η αδερφή μου και ο πρώην μου να έκαναν σχέση. Αν ήταν ερωτευμένοι, όχι μόνο δεν θα κολλούσα πουθενά αλλά θα ήμουν και ευτυχισμένη για την σχέση τους!
Όσο για το αν είμαι η πέτρα του σκανδάλου μόνο χιουμοριστικά μπορώ να το εκλάβω όπως το έθεσες.
Γιατί δεν βλέπω πουθενά κανένα σκάνδαλο!!!!

malvina

# 17 στις 11/5/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 167

Κουά όχι;

Αν ήμουνα άντρας και ο αδερφός μου δεν ένιωθε πλέον τίποτα για την κοπέλα, γιατί όχι;

Τώρα αν ήμουνα η κοπέλα, θα ήμουνα πολύ επιφυλακτική με το όλο ζήτημα, γιατί οι λόγοι που σέρνουν έναν αδερφό σε τέτοιες σκέψεις οφείλονται συνήθως στο ότι κάποιος φαντασίωνε διάφορα, όσο καιρό εγώ είχα μια φυσιολογική σχέση με το άλλο μέλος της οικογένειας.
Το πιο πιθανό είναι δηλαδή, ο άλλος αδερφός, απλώς να έχει πάθει εμμονή και να μην πρόκειται για αληθινό έρωτα, απλά για ένα άχτι, ή μια ασυνείδητη ζήλεια, το φαγητό του άλλου το θέλω κι εγώ και δεν θα ήθελα να γίνω τροφή για τις κατσαρίδες!

-blond-amazona-

# 18 στις 11/5/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385

Παράθεση:
Originally posted by LE-27
Θα κάνατε ποτέ σχέση με την πρώην κοπέλα του αδερφού σας?
Αν ξέρατε ότι και από τις δύο πλευρές δεν υπάρχει τίποτα συναισθηματικό και σεξουαλικό πλέον, θα θέλατε να κάνετε δεσμό που να καταλήξει και σε γάμο?

Στην αρχη νομιζα οτι το συγκεκριμενο θεμα μπηκε απλα ετσι για να μπει!
Μετα διαβαζοντας ειδα οτι η ιστορια που μας παρουσιαζει η κοπελα ειναι αληθινη!
Και ρωταω εγω τωρα με το κουτο μου το μυαλο.....ειναι ποτε δυνατον να εχεις αγαπησει καποιον και επειδη εχεις ηθικες αναστολες να μας πεις το προβλημα σου και θα μας ακουσεις?
Αφου οτι και να σου πουμε θα κανεις αυτο που λεει η καρδια σου και το μυαλο σου....

Ορισμενες φορες απορω με ορισμενους απο εσας......βγαζετε εδω μεσα τα εσωψυχα σας γυρευοντας λυσεις σε κατι πολυ κουτο.....π.χ.....απο την στιγμη που εισαι ηδη ερωτευμενη ουτε την μανα σου την ιδια δεν θα ακουσεις....γνωμη μου!

Υ.Γ.1...η απαντηση μου στην ερωτηση σου ειναι οτι απο την στιγμη που εσυ νοιωθεις καλα.....τιποτα δεν εχει σημασια!

Υ.Γ.2..δεν εχω σκοπο να ερθω με αντιπαραθεση μαζι σου επειδη δεν συμφωνω με το θεμα σου!Εκφραζω μια απορια απλα....και εντελως φιλικα!
Το σπίτι μου το χτίσαν άλλοι για να κοιμάμαι ξέγνοιαστη τα βράδυα, τον εαυτό μου τον έχτισα εγώ για να μην μπορώ να ησυχάσω...

LE-27

# 19 στις 12/5/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Φθιώτιδας / Λαμία

Παράθεση:
Originally posted by -blond-amazona-

Ορισμενες φορες απορω με ορισμενους απο εσας......βγαζετε εδω μεσα τα εσωψυχα σας γυρευοντας λυσεις σε κατι πολυ κουτο.....π.χ.....απο την στιγμη που εισαι ηδη ερωτευμενη ουτε την μανα σου την ιδια δεν θα ακουσεις....γνωμη μου!

Δεν αναζητώ λύση πάνω στο θέμα.
Απλά ήθελα να δω την άποψη των αντρών (και των γυναικών όσων θέλουν να την εκφέρουν) στο πως θα μπορούσαν να δουν μια σχέση με την πρώην του αδερφού τους. Τι σκέφτονται και πως θα ενεργούσαν?
Εγώ έχω ήδη αποφασίσει το τι θα κάνω και πάντα τις επιλογές τις κάνω μόνη μου χωρίς να ρωτάω κάποιον συγκεκριμένα.
Καλοπροαίρετα τα λέω όλα αυτά και απλά έκανα μία διευκρίνηση.
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και είναι ευπρόσδεκτες όποιες άλλες.

EPILEKTIKH_panidonistria

# 20 στις 12/5/2004
author
Γυναίκα / 70 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 1.714

Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να έχεις πρόβλημα...

Μια σχέση 2-3 μηνών, που είχες κάποτε με τον οποιονδήποτε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΣΗ! Το μόνο που προλάβατε να δειτε λίγο, είνα το κρεβάτι.........

Σχέση ονομάζουμε αυτό που έρχεται μετά τις πρώτες διερευνητικές φορές που συναντηθήκαμε.... Σχέση ονομάζουμε την κατάθεση ψυχής εκ μέρους και των δυο... Σχέση ονομάζουμε το ψυχικό αλισιβερίσι που γίνεται σε βάθος χρόνου...... Σχέση ονομάζουμε τις ΚΟΙΝΕΣ εμπειρίες ζωής, πράγμα που για να συμβεί, χρειάζεται χρόνο........ Η σχέση έχει όγκο και δεν είναι γραμμική!

Αδύνατον να πιστέψω πως οι νέοι σήμερα είναι τόσο, μα τόσο πουριτανοί, μου να απαγορεύουν στον εαυτό τους ν' αναζητήσουν ελεύθερα το ταίρι τους, από φόβο μήπως κακοχαρακτηριστούν απ' τον αδελφό του!!!!!! Όχι, δεν το πιστεύω!!!!!!!!

Και μη με απογοητεύσεις, κοπέλα μου!!!

Το τι θα κάνουν τ' αδέρφια, είναι δικό τους θέμα, αν δηλαδή, υπάρχει θέμα γι' αυτούς, που δεν το πιστεύω... Πάντως εσένα δεν σε αφορά αυτό και δεν θα πρέπει ποτέ να σε αφορά στο μέλλον!!
Ουφ, τα είπα και ξεθύμανα!!!!!!!

Άντε, γιατί τόσες μέρες, μου έχει σηκωθεί η τρίχα κάγκελο με τα οπισθοδρομικά κολλήματα που έχουν οι νέοι!!!!!

Η Επιλεκτική
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.