Ανδρας / 49 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Οινόη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 74
'Aρεσαν+: 0%
εγω οχι μονο δεν θα εκανα κατι με την πρωην του αδερφου μου...(αν ειχα...!)
αλλα ουτε και του κολλητου μου!! (αν και αυτος το εκανε)
για σκεψου να φιλας τα ιδια χειλη που καποτε φιλαγε ο κολλητος σου 'η ο αδερφος σου...
πολυ αβολο!!
θελο ενα κορμη αθικτο
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Φθιώτιδας / Λαμία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 81
Παράθεση:
Originally posted by Chris_Rea
για σκεψου να φιλας τα ιδια χειλη που καποτε φιλαγε ο κολλητος σου 'η ο αδερφος σου...
πολυ αβολο!!
Λοιπόν έχω να πω ότι μόνο όταν κάποιος ήταν και είναι καψούρης ακόμα, έχει πρόβλημα με το αν κάποτε ο κολλητός του ή ο αδερφός του φιλούσε τα ίδια χείλη που φιλάει αυτός τώρα!!!
Αλλιώς που είναι το πρόβλημα?????
Μήπως είναι στο ότι εσείς οι άντρες δεν θέλετε να σας συγκρίνουν με κάποιον άλλον? Γενικά?
Λέω μήπως!!!
# 23
στις 12/5/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Λοιπόν έχω να πω ότι μόνο όταν κάποιος ήταν και είναι καψούρης ακόμα, έχει πρόβλημα με το αν κάποτε ο κολλητός του ή ο αδερφός του φιλούσε τα ίδια χείλη που φιλάει αυτός τώρα!!!
Αλλιώς που είναι το πρόβλημα?????
Μήπως είναι στο ότι εσείς οι άντρες δεν θέλετε να σας συγκρίνουν με κάποιον άλλον? Γενικά?
Λέω μήπως!!!
Και ύστερα λένε πως εμείς οι άνδρες σκεφτόμαστε με το κάτω κεφάλι. Τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους αγαπητές μου σεξουαλικά απελευθερωμένες, άνετες. Καλύτερα συντηρητικοί, οπισθοδρομικοί και πουριτανοί παρά δαχτυλοδειχτούμενοι. (Φιλικά)
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 167
Κουα πουριτανοί;
Όπου σας συμφέρει είσαστε πουριτανοί. "Με πόσους έχεις πάει;" εκεί είσαστε πουριτανοί. Εσείς αν έχετε πάει με 25 είσαστε μάγκες!(εννοείται, να μην το λέω συνέχεια, μιλάω για το μεγαλύτερο ποσοστό, όχι για όλους)
Δεν έχει καμία σημασία ποιον φιλούσες πρωτύτερα! Δεν έχουν μείνει δα και τα σημάδια αιώνια πάνω στα χείλια τους! Αλλοίμονο! Συμβαίνουν και αυτά. Συμβαίνει να μπλέξεις με κάποιον και τελικά ο αδερφός του να λέει περισσότερα. Αλλά δεν σας αρέσει, γιατί είναι θέμα εγωισμού. Όταν εσείς, μπλέκετε με την φίλη της φίλης, αυτό ήταν μοιραίο!"Η φίλη σου η τάδε, είναι πολύ όμορφη"
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Φθιώτιδας / Λαμία
Τελικά από τις απαντήσεις των περισσότερων αντρών κατάλαβα ότι το κόλλημα που έχει κάποιος άντρας για να κάνει σχέση με την πρώην του αδερφού του ή του κολλητού του είναι ένα: η ΣΥΓΚΡΙΣΗ.
Φοβούνται την σύγκριση με τους κολλητούς τους ή τους αδερφούς τους σε πολλά θέματα αλλά κυρίως στο κρεβάτι. Σκέφτονται: μήπως ο κολλητός μου φιλούσε, γα***σε ή οτιδήποτε άλλο το έκανε καλύτερα από μένα???
Υπάρχει και κάτι άλλο πιστεύω ότι τους ενοχλεί στο συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν θέλουν, να γνωρίζουν οι υπόλοιποι άντρες της παρέας, πως ήταν η πρώην τους στο κρεβάτι. "Αυτή ήταν ιδιοκτησία μου και δεν πρέπει να την αγγίξει κανένας φίλος ή συγγενής!"
Αν σκέφτεται έτσι ο αδερφός του πρώην μου, τότε χάθηκα!!!
Εγώ πάντως τον έχω βάλει στόχο και όχι από θέμα εγωισμού.
Αλλά γιατί, όπως λέει ένα άσμα: "...δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής".
# 26
στις 13/5/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Κοριτσι μου
τι μας ρωτας τωρα?
Τελικα το τι ειναι σωστο, το τι ειναι ηθικο σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι τελειως υποκειμενικο.
Ο καθενας μας εχει τα βιωματα του και τις αξιες του και βαση αυτων αντιλαμβανεται τις καταστασεις και ενεργει.
Αν εσυ νοιωθεις καλα μεσα σε αυτη την κατασταση εμας μας περισσευει.
Εγω δεν θα ενοιωθα καλα να εχω εστω και περιστασιακα σχεση ερωτικη-σεξουαλικη με καποιον και μετα να παντρευτω τον αδελφο του.
Αλλα και σαν μανα δεν θα μου ερχοταν καθολου καλα η πρωην του ενος γιου μου να παντρευτει τον αλλο μου γιο.
Πες με οπισθοδρομικη πες με οτι θελεις, για μενα ολα καπου εχουν ενα οριο και αυτο ξεπερναει τα ορια που εγω αντιλαμβανομαι για τα πραγματα.
Εκεινο που εχω να σου ομως ειναι να εισαι πολυ προσεκτικη για να μην μετανοιωσεις και πληγωθεις απο πραγματα που τωρα δεν βλεπεις πιθανον
Αρσινοη
# 27
στις 13/5/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Γιατι ολα πρεπει να τα θετετε στο σαρκικο επιπεδο ?
χτες εκανες σχεση με τον αδερφο του
αυριο θα κανεις με αυτον .............
μεθαυριο θα τον βαρεθεις και θα γουσταρεις τον μπαμπα.............
Υπαρχουν και ηθικα τειχη ..........................
αλλα δυστιχως ορισμενες γυναικες τα εχουν γκρεμισει...................
αν για σενα λοιπον ειναι πουριτανικο αυτο που δηλωνουν εδω μεσα οι περισσοτεροι αντρες ..........
ε....!!!!!!!!!!!!!!! ναι λοιπον....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γουσταρω που ειμαι πουριτανος......!!!!!!!!!!!!!
# 28
στις 13/5/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δεν ειναι μονη αγαπητε Flymoon
Παράθεση:
Originally posted by Flymoon
αν για σενα λοιπον ειναι πουριτανικο αυτο που δηλωνουν εδω μεσα οι περισσοτεροι αντρες ..........
ε....!!!!!!!!!!!!!!! ναι λοιπον....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γουσταρω που ειμαι πουριτανος......!!!!!!!!!!!!!
σε αυτη την σχεση.....ειναι και ο αδελφος του πρωην.....μην τα ριχνεις μονο στις γυναικες για την καταλυση των ηθικων φραγμων....αν υπαρχει κατι τετοιο εδω( και λεω αν γιατι δεν θελω να γινω κριτης κανενος) εχουν εξ ισου ευθυνη
Και μη σπευσει κανεις να μου πει εκεινο το γελοιο......"του κουνησε την ουρα της αντρας ηταν τι να εκανε?" γιατι θα σς πετροβολησω.........λεκτικα τουλαχιστον.
Aρσινοη
Ανδρας / 60 / Ελεύθερος
Ν. Αχαϊας / Αιγιο
Θέματα: 34
Απαντήσεις: 543
Παράθεση:
Originally posted by LE-27
Τελικά από τις απαντήσεις των περισσότερων αντρών κατάλαβα ότι το κόλλημα που έχει κάποιος άντρας για να κάνει σχέση με την πρώην του αδερφού του ή του κολλητού του είναι ένα: η ΣΥΓΚΡΙΣΗ.
Φοβούνται την σύγκριση με τους κολλητούς τους ή τους αδερφούς τους σε πολλά θέματα αλλά κυρίως στο κρεβάτι. Σκέφτονται: μήπως ο κολλητός μου φιλούσε, γα***σε ή οτιδήποτε άλλο το έκανε καλύτερα από μένα???
Υπάρχει και κάτι άλλο πιστεύω ότι τους ενοχλεί στο συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν θέλουν, να γνωρίζουν οι υπόλοιποι άντρες της παρέας, πως ήταν η πρώην τους στο κρεβάτι. "Αυτή ήταν ιδιοκτησία μου και δεν πρέπει να την αγγίξει κανένας φίλος ή συγγενής!"
Αν σκέφτεται έτσι ο αδερφός του πρώην μου, τότε χάθηκα!!!
Εγώ πάντως τον έχω βάλει στόχο και όχι από θέμα εγωισμού.
Αλλά γιατί, όπως λέει ένα άσμα: "...δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής".
Αν από όλα αυτά που διάβασες κατάλαβες αυτό που λες .
Μάλλον εσύ έχεις το κόλλημα και το έχεις με τον τύπο
Κάνε λοιπόν αυτό που έχεις αποφασίσει και ο Θεός
ας σε ...........................................
Και πρέπει να μάθεις ότι εκτός από τον αντρικό εγωισμό
υπάρχει και τα αντρικό ΦΙΛΟΤΙΜΟ
Τσοπανάκος ήμουναβββπροβατάκια φύλαγα.
( Έψαξα γη και ουρανόμια περπατώ και μια πετώ στων δύο κόσμων το κενό
να βρω την χαραμάδα )
Ανδρας / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2
Ποτέ και με τίποτα!!!
και δεν είναι μόνο το ταμπού αλλά και οι ηθικές μου αναστολές!!!
δεν μπορώ να δω ερωτικά μια κοπέλα όταν βρίσκεται σε σχέση με τον αδερφό μου ή τον κολλητό μου...
καλύτερα να με πει μ.....κα η κοπέλα παρά ο φίλος ή ο αδερφός!!!!
οι κοπέλες πάνε και έρχονται η φιλία και τα αδέρφια όμως όχι!!!
Απο όλα τα μηνύματα κατάλαβα ότι οι γυναίκες είναι θετικές σε κάτι τέτοιο...
Άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται το συμπέρασμα μου
ότι οι γυναίκες είναι COLD BLOOD KILLER όταν σκέφτονται την σχέση και ότι ουσιαστικά πιο συγκρατημένοι και παραδοσιακοί είναι οι άντρες!!!
# 31
στις 13/5/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
ε μαλλον δεν καταλαβες σωστα...
Παράθεση:
Originally posted by didgit
Ποτέ και με τίποτα!!!
και δεν είναι μόνο το ταμπού αλλά και οι ηθικές μου αναστολές!!!
δεν μπορώ να δω ερωτικά μια κοπέλα όταν βρίσκεται σε σχέση με τον αδερφό μου ή τον κολλητό μου...
καλύτερα να με πει μ.....κα η κοπέλα παρά ο φίλος ή ο αδερφός!!!!
οι κοπέλες πάνε και έρχονται η φιλία και τα αδέρφια όμως όχι!!!
Απο όλα τα μηνύματα κατάλαβα ότι οι γυναίκες είναι θετικές σε κάτι τέτοιο...
Άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται το συμπέρασμα μου
ότι οι γυναίκες είναι COLD BLOOD KILLER όταν σκέφτονται την σχέση και ότι ουσιαστικά πιο συγκρατημένοι και παραδοσιακοί είναι οι άντρες!!!
δεν ειναι "ολες" οι γυναικες θετικα τοποθετημενες στο θεμα φιλε μου....
Διαβασε προσεκτικοτερα πριν ριξεις τους παντες στο ιδιο σακι.....

Αρσινοη
Ανδρας / 67 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 15
Παράθεση:
Originally posted by LE-27
Θα κάνατε ποτέ σχέση με την πρώην κοπέλα του αδερφού σας?
Αν ξέρατε ότι και από τις δύο πλευρές δεν υπάρχει τίποτα συναισθηματικό και σεξουαλικό πλέον, θα θέλατε να κάνετε δεσμό που να καταλήξει και σε γάμο?
Παντως ο αδελφος μου τα εφτειαξε με την δικια μου και.....σωθηκα!!!!
βλαβλαυφο
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Φθιώτιδας / Λαμία
Παράθεση:
Δεν έθεσα τίποτα σε σαρκικό επίπεδο.
Άλλο είναι το ρήμα "γουστάρω" και άλλο το ρήμα "ερωτεύομαι"!!!!
Εγώ είπα ότι έχω αισθήματα γι' αυτόν τον άντρα και όχι ότι τον γουστάρω απλά.
Ελληνικά μιλάω και πιστεύω ότι είναι σαφέστατα και διευκρινιστικά αυτά που γράφω.
Όσο για το παράδειγμα που ανέφερες ότι υπάρχει περίπτωση να θέλω και τον μπαμπά του, είναι ατυχέστατο!
Έρωτα νιώθεις για ένα άτομο και όχι για ολόκληρο το σόι!!!
Τώρα αν μερικές γυναίκες, όπως λες, έχουν γκρεμίσει τα ηθικά τείχη, αυτή και αν είναι άποψη!
Γνώμη μου είναι ότι όταν κάποιος ή κάποια κατηγορεί το αντίθετο φύλο για ό,τι κακό συμβαίνει στα ελληνικά ήθη και στις σχέσεις, ένα είναι σίγουρο. Ότι έχει άσχημες εμπειρίες από προηγούμενες σχέσεις, ότι δεν έχει αποδοχή από το αντίθετο φύλο ή ότι έχει κόμπλεξ και δεν τα έχει καλά με τον εαυτό του. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για όλους, να εξηγούμαι.
Άντε γιατί πολύ νευρίασα που αρκετοί άντρες ρίχνουν όλο το φταίξιμο στις γυναίκες.
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
Κάνε ότι γουστάρεις κι άσε μας εμάς να λέμε. Ισως τα πράγματα να έχουν αλλάξει χωρίς να το καταλάβουμε και είμαστε οι συντηρητικοί της όλης υπόθεσης.
Πάντως για το κάθε τι που κάνει κάθε άνθρωπος (ισχύει φυσικά και για την περίπτωσή σου) υπάρχουν χιλιάδες λόγοι για να το κάνει και άλλοι τόσοι για να μην το κάνει.
Μην θυμώνεις που δεν γράψαμε αυτό που ήθελες να δεις γραμμένο.
Εμεις τη γνώμη μας που ζήτησες την είπαμε (ή καλύτερα γράψαμε ).
Εσύ αποφασίζεις.
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.
# 35
στις 15/5/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ακουσε κοριτσακι ....................
μπες στην θεση του αλλουνου πρωτα και μετα μιλα...................
.........αφου εσυ γουσταρεις με τα καπριτσια σου να κανεις μπαχαλο μια οικογενια καντο ........
καλα θα κανεις να μαζεψεις λιγο το στομα σου ........και να μην προσβαλεις ατομα εδω μεσα...........
γιατι αν θελω ξερω και εγω να σε προσβαλω.........και ασχημα αν θελω.....................
αλλα δεν θα το κανω............για ευνοητους λογους...................
τωρα για το ποιος ειναι κομπλεξικος και ποιος οχι εδω μεσα ................ασε να το κρινουν τα παιδια που εκαναν την χαρη και γραψανε για την δηθεν ``ανυσηχια `` σου.....................
Τωρα στα περι ποιος τα εχει καλα με τον εαυτο του .............εγω απαντησα πρωτος.........και απαντησα ΚΑΘΕΤΑ στο θεμα.............
Μαλλον εσυ βρισκεσαι σε φαση αναζητησης των ``θελω `` σου και οχι εγω.............
.............φιλικα Γιωργος...................
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Φθιώτιδας / Λαμία
Παράθεση:
Ακουσε κοριτσακι ....................
μπες στην θεση του αλλουνου πρωτα και μετα μιλα...................
.........αφου εσυ γουσταρεις με τα καπριτσια σου να κανεις μπαχαλο μια οικογενια καντο ........
καλα θα κανεις να μαζεψεις λιγο το στομα σου ........και να μην προσβαλεις ατομα εδω μεσα...........
γιατι αν θελω ξερω και εγω να σε προσβαλω.........και ασχημα αν θελω.....................
αλλα δεν θα το κανω............για ευνοητους λογους...................
τωρα για το ποιος ειναι κομπλεξικος και ποιος οχι εδω μεσα ................ασε να το κρινουν τα παιδια που εκαναν την χαρη και γραψανε για την δηθεν ``ανυσηχια `` σου.....................
Τωρα στα περι ποιος τα εχει καλα με τον εαυτο του .............εγω απαντησα πρωτος.........και απαντησα ΚΑΘΕΤΑ στο θεμα.............
Μαλλον εσυ βρισκεσαι σε φαση αναζητησης των ``θελω `` σου και οχι εγω.............
.............φιλικα Γιωργος...................
Να σου πω αγαπητέ Γιώργο ότι δεν βρίσκομαι σε καμία αναζήτηση. Το τι θέλω το ξέρω πολύ καλά γιατί είμαι γυναίκα και όχι κοριτσάκι, όπως ισχυρίζεσαι.
Αν και δεν προσβλήθηκα που με είπες κοριτσάκι, διότι απλά δεν με ξέρεις για να με κρίνεις!! Άσε την κριτική και τους χαρακτηρισμούς στους άντρες που με ξέρουν και με συναναστρέφονται.
Όσο για τη "δήθεν ανησυχία" μου, δεν μπορείς να ξέρεις αν είναι δήθεν ή αν είναι πραγματική. Μαντικές ικανότητες έχεις?
Όσον αφορά ότι τα παιδιά μου έκαναν χάρη και απάντησαν, έχω να πω, ότι τα ευχαριστώ για τις απαντήσεις τους αλλά δεν ζήτησα χάρη ούτε και πίεσα κανέναν για ν' απαντήσει. Εσύ δηλαδή μου έκανες χάρη? Ήθελες και απάντησες. Κάνω λάθος?
Πρόθεσή μου δεν ήταν να προσβάλω κάποιον. Τώρα εσύ γιατί τόσο εύκολα προσβλήθηκες, δεν ξέρω!! Δεν σε έθιξα προσωπικά, ούτε και θα θίξω ποτέ κάποιον.
Έγραψες ότι: "αν θελω ξερω και εγω να σε προσβαλω.........και ασχημα αν θελω.....................
αλλα δεν θα το κανω............για ευνοητους λογους..................."
Μα με αυτά που έγραψες με πρόσβαλες ήδη, αν το κατάλαβες!!!
Ο σκοπός που έβαλα το θέμα δεν είναι για να κάνουμε διαγωνισμό προσβολής!!!
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Βύρωνας
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 102
χμμ ,,,ποτε ομως...κατι ξερουμε και εμεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από RAFAELA
Πραγματικά δεν ξέρω πως θ'αντιδρούσα.
εξαρτάται όμως και από πολλά πράγματα,
για παράδειγμα τί είδους σχέση έχουν
τ'αδέρφια μεταξύ τους, άν η σχέση ήταν
μακροχρόνια, άν αυτό που θα ένιωθα
ήταν πολύ δυνατό κλπ.
Πάντως δεν μου αρέσει καθόλου σαν ιδέα
κι εύχομαι να μην μου συμβεί ποτέ.
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 14.060
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από lion1977
χμμ ,,,ποτε ομως...κατι ξερουμε και εμεις
ποιος απο τους 2 αδελφους εισαι εσυ;

Ανδρας / 39 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 23
ενας κολλητός παίζει μπάλα με πρώην μου, που τα είχα μαζί της μεν πολλά χρόνια πριν αλλά ήταν αυτό που λέμε μεγάλος έρωτας... και μάλιστα μου συμπαραστεκόταν τότε που χώρισα... τώρα μου λέει ότι μιλάνε στο facebook και ενοχλήθηκα να είμαι ειλικρινής... και του είπα απλά, ότι εγώ ΔΕΝ θα έκανα κάτι αντίστοιχο... απο εκεί και πέρα ο καθείς είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του.. οπότε με αδέρφι φαντάζομαι είναι ακόμα χειρότερο...
IM____
# 40
στις 22/7/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αν και το θέμα δημιουργήθηκε χρόνια πριν, αυτό που έχω να πω είναι ότι πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, είτε γουστάρεις τον αδερφό του πρώην σου, είτε κάποιον ξάδερφό σου και ψάχνεις για το βαθμό συγγένειας, μήπως και "επιτρέπεται", το πρόβλημα είναι άλλο.
Έλλειψη ευκαιριών ή αποτέλεσμα επιρροής.
Δηλαδή στην αρχή ήταν με τον ένα, δοκιμάσανε, δεν την άρεσε. Ο αδελφός που ήταν; Στα ξένα, και ξαφνικά γύρισε και τον γνώρισε η κοπελιά και τον ερωτεύτηκε;
Γενικά ο έρωτας είναι καλό άλλοθι. Μόνο τα δικαστήρια σε περιπτωση ανθρωποκτονίας δεν τον λαμβάνουν υπ' όψιν.
στα social media