Παράθεση:
Originally posted by MYRTA
Τα τελευταία χρόνια όμως οι σεξουαλικές μας σχέσεις άρχισαν να γίνονται από
αραιές μέχρι και ανύπαρκτες για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Παράθεση:
Προσπάθησα πολλές φορές να του μιλήσω, αλλά πάντα οι δικαιολογίες ήταν οι ίδιες - πολλή δουλεία, άγχος , κούραση και ότι έχει πλέον μεγαλώσει, είναι 45.
Πίστευα ότι είναι λογικά όλα αυτά, αλλά και πάλι δεν μπορούσα να το δεχθώ.
Παράθεση:
Δεν έχω εγκαταλείψει καθόλου τον εαυτό μου και πάντα είμαι περιποιημένη και διαθέσιμη. Ακόμη και όποιες φόρες ερχόμαστε σε επαφή τις περισσότερες έχει στυτική δυσλειτουργία.
Παράθεση:
Πριν ένα μήνα όμως εντελώς τυχαία ανακάλυψα ότι σχεδόν κάθε μέρα μπαίνει σε sites με πορνογραφικό υλικό και ότι αυτό γίνεται για χρόνια. Το να βλέπει πορνό ένας άνδρας ξέρω πως είναι συνηθισμένο, για τους περισσότερους τουλάχιστον αλλά - εδώ θέλω κυρίως την γνώμη ανδρών - μέσα στα υπόλοιπα sites ήταν και μέλος σε σελίδες και forum που παρέχουν πληροφορίες για οίκους ανοχής και συναφή καταστάσεις.
Παράθεση:
Το συγκεκριμένο σπορ το θεωρώ άκρως εξευτελιστικό για μένα και ακυρώνει την γνώμη που είχα για αυτόν τόσα χρόνια με πολύ οδυνηρό τρόπο.
Παράθεση:
Επειδή όπως δεν μπορώ να πάρω απόφαση να διαλύσω την οικογένεια μου παρορμητικά και να τον καταδικάσω χωρίς να είμαι 100% σίγουρη για την πραγματικότητα, θα ήθελα να ακούσω διάφορες απόψεις.
Παράθεση:
Για μένα το μόνο ίσως ελαφρυντικό του είναι ότι φοβάται πάρα πολύ τις αρρώστιες και διατείνεται ότι γιαυτό και μόνο δεν θα το έκανε ποτέ.
Παράθεση:
Originally posted by nadia77
Παντως η ηλικια των 45 για εναν αντρα
δε σημαινει με τιποτα οτι ''εχει μεγαλωσει''.
Παράθεση:
Τωρα...αν εχει ξενερωσει με τη γυναικουλα του...
αυτο ειναι αλλο θεμα.
Παράθεση:
Originally posted by morgoth
εισαστε πααρα πολλα χρονια μαζι. απο παιδια...
ειλικρινα ειναι ζορικη κατασταση. μην το βλεπεις ως ακυρωση σου το γεγονος οτι βλεπει τσοντες. ή ακομα και το γεγονος να χει επισκεφτει στουντιο... διοτι ετσι το χασες το παιχνιδι..
το θεμα ειναι ειστε εσεις μεταξυ σας καλα? εχετε κοινα ενδιαφεροντα? επικοινωνια? στιγμες χαλαρωσης και γελιου? ή απλά ειστε δουλεια σπιτι φαι υποχρεωσεις κτλ?
Παράθεση:
Παντως η ηλικια των 45 για εναν αντρα
δε σημαινει με τιποτα οτι ''εχει μεγαλωσει''.
Με τα ''καταλληλα ερεθισματα''...
γινεται ο καλυτερος εραστης.
Τωρα...αν εχει ξενερωσει με τη γυναικουλα του...
αυτο ειναι αλλο θεμα.
Παράθεση:
POYLAKI-TSIOU
"Δεν σε γνωρίζω μα δείχνεις και μιλάς ως εξω απο τις καταστάσεις και πιθανότατα ως ερωμένη καποιου παντρεμενου 45αρη.
Η ηλικία των 45 (των χορτάτων 45 ) δεν εχει προτεραιότητα το αιδοίο."
Δε σε γνωρίζω μα δείχνεις να μιλάς εντελώς μονόπλευρα και πιθανότατα να βρίσκεσαι στη θέση του συζύγου της θεματοθετριας, που με Ίντερνετικο πορνο προσπαθείς να καλύψεις τις
ανάγκες της κλιμακτηριου σου (τις οποίες δε γνωρίζω ούτε ενδιαφέρομαι
να μάθω ακόμα..). Σίγουρα όμως καλύπτονται όλα με το άλλοθι του "των χορτάτων 45" lol
Έχεις ταυτιστεί με το σύζυγο.. Οπότε υποθετουμε όλοι σε τι κατάσταση
βρίσκεσαι
Οπότε δε θα ασχοληθώ περαιτέρω με την περίπτωση σου...
γιατί δε μου αρέσει να εκθετω συνανθρώπους μου.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media