Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Υποψια αμφιφυλοφιλίας...

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

python_123

# 1 στις 31/3/2013
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ζωγράφου
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 5
'Aρεσαν+: 0%

Υποψια αμφιφυλοφιλίας...

Καλησπέρα σας, μπηκα εδω με την ελπίδα να κουβεντιάσω μαζί σας το προβλημα μου και ν ακούσω τις απόψεις σας. Εδώ και έναμιση χρόνο περίπου η γυναίκα μου φιλάει στο στόμα τη κουμπάρα μας που είναι και παιδική της φίλη, τουλάχιστον τότε το κατάλαβα εγώ. Κοίταξα κρυφά τα μηνύματα στο κινητό της και είδα ότι λένε μεταξύ τους "μωρό μου σ αγαπώ" και άλλα παρόμοια. Μπήκα στον υπολογιστή της και είδα από το ιστορικό του internet explorer ότι έχει κατεβάσει λεσβιακές ταινίες, όχι τσόντες, αλλά αισθηματικές μεταξύ γυναικών με ελάχιστες ερωτικές σκηνες ενώ σχεδόν κάθε μέρα βλέπει λεσβιακά βιντεάκια στο youtube. Ερωτα δεν κάναμε ποτέ συχνά, συνήθως μια φορά τη βδομάδα αλλά από τότε που είδα αυτά, μια φορά το μήνα... Ειδικά το τελευταίο εξάμηνο ικανοποιεί ο ένας τον άλλο με το χέρι χωρίς να μπαίνω μέσα της, εννοείται ότι δε μου το ζητάει, ενω τις περισσότερες φορές είναι στεγνή.
Τόσο καιρό κάνω υπομονή μήπως και κάνει κάποιο λάθος και τη πιάσω στα πράσα αλλά φυλάγεται... Δε μπορεί να κάνω λάθος, όλα τα στοιχεία μου λένε ότι είναι αμφι...
Πείτε μου καμια ιδεα παιδιά, δε ξέρω τι να κάνω...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

archagellos

# 2 στις 31/3/2013
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563
Αντι να περιμενεις να την πιασις στα πρασα ......ποιο καλο δεν θα ηταν να της κανεις μια κουβεντα .....

Προσωπικα το βλεπω ποιο λογικο .

Μηπως φοβασε τι θα ακουσεις ? ή αυτα που θα αντιμετωπισεις ?
Το να τα βαζεις κατω απο το χαλακι ......ξερεις κατι ? δεν τα λυνεις ......εκει μενουν και σκονταφτεις συνεχεια επανω τους .

inioxos52

# 3 στις 31/3/2013
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Εαν ηταν 20χρονο, θα σου ελεγα πως πολλες φορες συμβαινει, στα πλαισια της αναζητησης και της περιεργειας που εχουν οι μικρες ηλικιες να γευτουν διαφορετικα φρουτα απο διαφορετικα καθε φορα δεντρα, μεχρι να κατασταλαξουν.

Στις μεγαλυτερες ηλικιες, και μαλιστα σε γυναικες που εχουν γινει ηδη μαμαδες και η μεχρι τοτε ερωτικη τους συμπεριφορα ηταν φυσιολογικη, νομιζω πως για την δημιουργια θεματος αναζητησης την ηδονης περαν του αντρα, βασικος υπαιτιος πρεπει ναναι ο ιδιος ο αντρας, με κατι που εκανε η δεν εκανε καποια στιγμη, η με την αδιαφορια του για συχνο ποτισμα, η -κυριως- εαν ο αντρας ποτιζε μονο για τον εαυτο του.

Μονη λυση ειναι η κουβεντα μαζυ της, με ανοιχτα χαρτια. Συμφωνα με αυτα που θα ειπωθουν, αποφασιζετε αν θα χωρισετε, η αν θα βαλετε επισημως και την κουμπαρα στο κρεβατι σας. Πραγμα που σου συμφερει θα ελεγα.

Αρέσει στο μέλος kostas8602
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

KLELIA22

# 4 στις 31/3/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
... δεν "ασχολεισαι" μαζι της... οπως θα ηθελε......
ορμες εχει... εσενα δεν θελει....
οταν γνωρισει.. καποιον... που θα την "ολοκληρωνει"...
θα δεις .. οτι δεν ειναι .. καθολου.... λεσβια....

( αλλα και να γινε.... εσυ φταις! σορρυ κιολας!)

__mikeman

# 5 στις 31/3/2013
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Σουηδία
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 2.299

Παράθεση:
Originally posted by KLELIA22
... δεν "ασχολεισαι" μαζι της... οπως θα ηθελε......

ορμες εχει... εσενα δεν θελει....

οταν γνωρισει.. καποιον... που θα την "ολοκληρωνει"...
θα δεις .. οτι δεν ειναι .. καθολου.... λεσβια....

( αλλα και να γινε.... εσυ φταις! σορρυ κιολας!)

Να υποθέσω οτι οι γυναίκες που ανακαλύπτουν, μέσα στο γάμο, οτι οι άντρηδες τους γουστάρουν άλλους άντρηδες, είναι επίσης οι ίδιες υπεύθυνες για την...γκεοσύνη του στεφανιού τους, ή το "εσυ φταίς" ίσχύει μόνο για τα αρσενικά μέλη του ζωικού βασιλείου?

aladdin30

# 6 στις 31/3/2013
author
Ανδρας / 39 / Σε σχέση
Ν. Κορινθίας / Λουτράκι-Περαχώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 4.292
Παρακολουθα την και απεκτησε ντοκουμεντα γιατι μπορει να συζητησεις και να σε βγαλει τρελο. Οταν θα χεις τα ντοκουμεντα, τοτε θα ναι η καλυτερη σου...

DoctorZhivagos

# 7 στις 31/3/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Τύπε καλύτερα αμφί η σύζηγος παρά κερατάς εσύ... γυναίκα με γυναίκα δε πιάνει κέρατο... τυχερός είσαι και πάλι... σκέψου πώς μπορείς να το εκμεταλλευτείς αυτό θα σε συμβούλευα...

Η κουμπάρα καλή;; Για σκέψου το καλύτερα..

Α θυμήθηκα οτι ίδιες αμφιβολίες είναι και έναν γνωστός μου για τη δικιά του και τελικά του χε στήσει πλάκα η δικιά του οτι το γύρισε και αυτός το φαγε σαν χάνος... για δές γιατί μπορεί να χεις πέσει σε πλακατζούδες..

asikhs

# 8 στις 31/3/2013
author
Ανδρας / 54 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Ερυθραία
τι γινεται εδω μεσα ρε παιδια; ολα τρακαρισμενα περιστατικα εχετε;
να σου κανω μια ερωτηση φιλαρακο, λες να την χωρισεις γιατι κανελωνει το ρυζογαλο με την κουμπαρα, αν την επιανες με τον κουμπαρο ή με αντρα τι θα εκανες; το καλυτερο ειναι αυτο που σου ειπε ενας φιλος, ατρακαριστος φαινεται παραπανω. και οι δυο στο κρεβατι και επειγοντως γιατι εχεις αργησει. εναμιση χρονο φιλιουνται μπροστα σου για να φτιαχτεις να της πιασεις στα χαστουκια να της ριξεις στο κρεβατι να παιξεις τον ρολο σου κι εσυ εισαι παρατηρητης! πως αλλιως να σου πουν τι θελουν και ποσο καιρο να περιμενουν; προχωρα να βρεις την χαμενη σου ταυτοτητα κι οταν κορεστεις μακρια απο δυστροπες κακομαθημενες ελληνιδες, ξενες και θα με θυμηθεις...

psaromallis

# 9 στις 31/3/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Πριν ήταν μια φορά την εβδομάδα.
Τώρα μια φορά το μήνα και εκείνη ...χειρωνακτικά.
Αυτό ρε φίλε κι αν λέγεται σεξομανία!!!

Επίσης αμφι και στεγνή όταν το κάνετε...
Κάτι δεν μου κάθεται.
(Να δεις πλημμύρες με την κουμπάρα...)

Εγώ φιλάρα πιστεύω πως πρέπει να ανοίξεις τους ορίζονές σου.
Ξεκίνα να της κάνεις καμιά συζήτηση για "συλλογικό έρωτα".
(Ξέρεις, τρίγωνα Πανοράματος και τα τοιαύτα).
Ρώτησέ τη αν γνωρίζει κάποια που να γουστάρει
και πρότεινέ της -τάχα μου- κάποια από τον κύκλο σας.
Την κουμπάρα λ.χ.

Ετσι όλοι θα είσαστε στο τέλος ευχαριστημένοι.
Και να μου το θυμηθείς: θα πυκνώσουν απίστευτα
οι ερωτικές σας συνευρέσεις.

# 10 στις 31/3/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
...ρε παιδιά...οκ...

...ξακουστή η κλινική σας...

..επιστημονικό προσωπικό διαθέτετε...

...αλλά τέτοια σιγουριά στις διαγνώσεις, με ελάχιστα δεδομένα στα χέρια σας...

...με αφήνει πραγματικά άφωνη!

...εμένα πιο πολύ για ομοφυλόφιλη μου κάνει η κυρία σύζυγος...

...λίγοι δηλαδή παντρεύονται παρά την ομοφυλοφιλία τους?

...Το να είναι κανείς ετεροφυλόφιλος και να το "γυρίσει" μόνο για πλάκα μπορώ να το πάρω...

POYLAKI-TSIOU

# 11 στις 31/3/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ολα δείχνουν πώς ισως ησουν το σκαλοπάτι για να κανει το κοινωνικό της προστατευτικο...
Υπαρχουν πολλες που εχουν τετοιες σκεψεις και πράξεις.
Δεν πιστευω οτι φταίς εσύ αλλα η γαλούχιση της.
Ενα καλο τεστ ειναι να τής ζητήσεις να δοκιμάσετε τριο με καμια αλλη κοπέλα δηθεν για εμπειρία κλπ (χωρίς να τήν υποψιάσεις ).
Το πιθανότερο ειναι να κανει την δυσκολη μα να δεχτει "κανοντας" σου το "χατηρι".

KLELIA22

# 12 στις 31/3/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by __mikeman

Να υποθέσω οτι οι γυναίκες που ανακαλύπτουν, μέσα στο γάμο, οτι οι άντρηδες τους γουστάρουν άλλους άντρηδες, είναι επίσης οι ίδιες υπεύθυνες για την...γκεοσύνη του στεφανιού τους, ή το "εσυ φταίς" ίσχύει μόνο για τα αρσενικά μέλη του ζωικού βασιλείου?

θα το πσακσω....

python_123

# 13 στις 31/3/2013
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ζωγράφου
Καλησπέρα σε όλους και όλες. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, ειλικρινά.
Επειδή τη γυναίκα μου την ήξερα μερικά χρόνια πριν τη παντρευτώ έχω να πω τα εξης. Οπως ήξερα τη γυναίκα μου έτσι είχα γνωρίσει και τη παιδική της φίλη που έγινε και κουμπάρα μας. Από παλιά έκαναν πολύ παρέα, έβλεπα κάτι χαδάκια αλλά σε αθώο στυλ και πάντα πάνω στη πλάκα που κάναμε. Τότε βέβαια το μυαλό μου δε πήγαινε εκεί... Στις αρχές όταν παντρευτήκαμε όλα ήταν φυσιολογικά, το μόνο που μου έκανε εντύπωση ήταν πως όταν τα φτιάξαμε και η γυναίκα μου ανακοίνωσε στη κολλητή της ότι τα χει μ εμένα, αυτή ήταν τελείως αντίθετη, μάλιστα το κατάλαβα από το βλέμμα της το οποίο θυμάμαι ακόμη και τώρα. Αργότερα με αποδέχτηκε και ήταν εντάξει μαζί μου.
Οσο για τα φιλιά που της έχει δώσει 2 φορές μπροστά μου, είναι πεταχτά στο στόμα, αλλά όταν φεύγει από το σπίτι μας, η δικιά μου τη συνοδεύει μέχρι το αμάξι της, σκύβει μέσα από το παράθυρο και τη φιλάει.
Οσο για τη κουμπάρα μας, δε στεργιώνει με άντρα, κάνει σχέσεις μια φορά το χρόνο για κανενα τρίμηνο αλλά της φεύγουν...
Εμφανισιακά δε λέει σχεδόν τίποτα, φανταστείτε ότι δεν έχω καταλάβει τόσα χρόνια πως είναι από πίσω, φοράει κάτι παντελόνια που είναι σα βράκες, τελείως αντισεξουαλική.
Οσο για τη γυναίκα μου, στις αρχές ήταν όμορφη, μετά από 3 χρόνια γάμου έγινε διπλάσια...
Κι εγώ πήρα μερικά κιλά, όταν παντρεύτηκα ημουν 90 κιλά και τώρα, μετά από 7 χρόνια γάμου είμαι 100. Η γυναίκα μου είναι 1,71 κι εγώ 1,84.
Σας τα λέω όλα αυτά για να χετε μια εικόνα και των δυο μας.
Τώρα βέβαια που τα σκέφτομαι όλα αυτά μάλλον συμφωνώ με αυτό που έγραψε το POYLAKI-TSIOY, εν μέρη όμως. Οτι δηλαδή ήταν πάντα λεσβία και με παντρεύτηκε για κάλυψη. Αλλά για τρίο με τη κουμπάρα δε το βλέπω, δεν με τραβάει καθόλου.
Να τη χωρίσω; Εδώ είναι το πρόβλημα, έχουμε 2 παιδιά που υπεραγαπώ και δε θέλω με τίποτα να χάσω. Ισως ένας συμβατικός γάμος, δε ξέρω...
Ευχαριστώ πάντως όλους σας!

POYLAKI-TSIOU

# 14 στις 31/3/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

( αλλα και να γινε.... εσυ φταις! σορρυ κιολας!)[/color]

asikhs

# 15 στις 31/3/2013
author
Ανδρας / 54 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Ερυθραία
Eνταξει πυθων διαλεξε αν καρατσεκαρεις και ντοκουμενταρεις οτι πραγματι εχουν σχεση, βαλτην να χωρισει την κουμπαρα και υποχρεωσε την να κανει σχεση με μια που να σου αρεσει. θα ειναι πρωτογνωρη και ανεπαναληπτη εμπειρια ασε που στο τελος μπορει να σωσεις και τον γαμο σου. καθε εμποδιο για καλο...

morgoth

# 16 στην 1/4/2013
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461
ρε συ φιλε γιατι να χασεις τα παιδια σου αμα χωρισεις? αμαν με αυτη τη πιπιλα..
αν δεν μπορεις να σαι ζευγαρι με τη γυναικα σου και ειστε απλα δυο ξενοι, προφανως και δεν υπαρχει λογος να μενετε μαζι. πας μενεις 2 τετραγωνα πιο κει και ξεκινας καινουργια αρχη. τα παιδια γιατι να τα χασεις? κλειδια ειναι και θα πεσουν απο τη τσεπη?

__mikeman

# 17 στην 1/4/2013
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Σουηδία
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 2.299

Παράθεση:
Originally posted by morgoth
ρε συ φιλε γιατι να χασεις τα παιδια σου αμα χωρισεις? αμαν με αυτη τη πιπιλα..
αν δεν μπορεις να σαι ζευγαρι με τη γυναικα σου και ειστε απλα δυο ξενοι, προφανως και δεν υπαρχει λογος να μενετε μαζι. πας μενεις 2 τετραγωνα πιο κει και ξεκινας καινουργια αρχη. τα παιδια γιατι να τα χασεις? κλειδια ειναι και θα πεσουν απο τη τσεπη?

Γιατί δεν θα ζει μαζί τους, δεν θα τα βλέπει ούτε το πρωί, ουτε κάθε απόγευμα που γυρίζει απο την δουλειά...θα πρέπει να κλείνει ραντεβού για να τα παίρνει. Οσο να΄ναι υπάρχει διαφορά.

KLELIA22

# 18 στην 1/4/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by __mikeman
Γιατί δεν θα ζει μαζί τους, δεν θα τα βλέπει ούτε το πρωί, ουτε κάθε απόγευμα που γυρίζει απο την δουλειά...θα πρέπει να κλείνει ραντεβού για να τα παίρνει. Οσο να΄ναι υπάρχει διαφορά.

... συν... το αισθημα της αποτυχιας.....
πως δεν καταφερε... να κρατησει την οικογενεια του... τη γυναικα του....
λουκι ειναι....

nefelena

# 19 στην 1/4/2013
author
Γυναίκα / 47 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Ιωνία
Απαντήσεις: 1.558

Παράθεση:

.

Το νιωθουν και οι αντρες αφτο?
Θελω τη μερα που θα φυγεις,απ το πρωι να μου γελας...κι οταν την πορτα θα ανοιγεις να ειναι σαν να μ αγαπας...

KLELIA22

# 20 στην 1/4/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by nefelena

Παράθεση:

Το νιωθουν και οι αντρες αφτο?

... και γιατι να μην το νιωθουν καλε Νεφη...?.......
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.