Παράθεση:
Originally posted by __mikeman
Παράθεση:
Originally posted by morgoth
ρε συ φιλε γιατι να χασεις τα παιδια σου αμα χωρισεις? αμαν με αυτη τη πιπιλα..
αν δεν μπορεις να σαι ζευγαρι με τη γυναικα σου και ειστε απλα δυο ξενοι, προφανως και δεν υπαρχει λογος να μενετε μαζι. πας μενεις 2 τετραγωνα πιο κει και ξεκινας καινουργια αρχη. τα παιδια γιατι να τα χασεις? κλειδια ειναι και θα πεσουν απο τη τσεπη?
Γιατί δεν θα ζει μαζί τους, δεν θα τα βλέπει ούτε το πρωί, ουτε κάθε απόγευμα που γυρίζει απο την δουλειά...θα πρέπει να κλείνει ραντεβού για να τα παίρνει. Οσο να΄ναι υπάρχει διαφορά.
Παράθεση:
Originally posted by morgoth
σαφως ποσοτικα δεν ειναι το ιδιο. ομως ποιοτικα μπορει να ναι κλασεις ανωτερη η σχεση που διαμορφωνει ενας χωρισμενος πατερας με τα παιδια του. ειδικα αν υπαρχει και καλη προθεση απο τη πρωην συζυγο.
.....ΦΑΚΛΑΝΑ?????Παράθεση:
Originally posted by aladdin30
Αυτες οι κουμπαριες εχουνε καψει πολυ κοσμο....συμβαινουν φιλε κ στις καλυτερες οικογενειες. Αλλα εισαι ατυχος που η κουμπαρα ειναι φακλανα. Καλα κ συ μωρ αδερφακι μου, στα γαριδακια την ψωνισες? Δε την ειδες πριν παντρευτεις? Αντε τραβα κανα βιντεακι λεσβιακο να γουσταρεις και μετα θα τη χωρεψεις στο ταψι.
Παράθεση:
Originally posted by __mikeman
Παράθεση:
Originally posted by KLELIA22
... δεν "ασχολεισαι" μαζι της... οπως θα ηθελε......
ορμες εχει... εσενα δεν θελει....
οταν γνωρισει.. καποιον... που θα την "ολοκληρωνει"...
θα δεις .. οτι δεν ειναι .. καθολου.... λεσβια....
( αλλα και να γινε.... εσυ φταις! σορρυ κιολας!)
Να υποθέσω οτι οι γυναίκες που ανακαλύπτουν, μέσα στο γάμο, οτι οι άντρηδες τους γουστάρουν άλλους άντρηδες, είναι επίσης οι ίδιες υπεύθυνες για την...γκεοσύνη του στεφανιού τους, ή το "εσυ φταίς" ίσχύει μόνο για τα αρσενικά μέλη του ζωικού βασιλείου?![]()
Παράθεση:
σκοτωστε με....
αλλα για καποιο λογο..... θεωρω οτι οι μισες λεσβιες εγιναν απο απογοητευση.....
δεν επιμενω.....
το ψαχνω.
Παράθεση:
φιλες... βρεφονηπιοκομοι....
λενε γεννιουνται.
Παράθεση:
Originally posted by archagellos
Αντι να περιμενεις να την πιασις στα πρασα ......ποιο καλο δεν θα ηταν να της κανεις μια κουβεντα .....
Προσωπικα το βλεπω ποιο λογικο .
Μηπως φοβασε τι θα ακουσεις ? ή αυτα που θα αντιμετωπισεις ?
Το να τα βαζεις κατω απο το χαλακι ......ξερεις κατι ? δεν τα λυνεις ......εκει μενουν και σκονταφτεις συνεχεια επανω τους .
Παράθεση:
Originally posted by Lakwnikos
Αν δεν ηταν φακλανα η κουμπαρα θα σου λεγαμε "σου φεξε, μη μιλας καθολου!" . Τωρα νταξει, μονο για να στα λεει να γουσταρεις, δεν λεει για τριο.
Παράθεση:
Originally posted by tzoulia49
εκτος απο τις στρειτ γυναικες υπαρχουν και οι μπαισεξουαλ γυναικες .....
κι αν η συζυγος σου σ εχει φαει στη μαπα και σε βαρεθηκε για τους χ..ψ λογους που πιθανον να ευθυνεσαι κι εσυ .....
και δεν λεει οχι και σε μια σχεση ακομα και με μια γυναικα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι λεσβια .....
ισως ειναι πιο ανοιχτη στις σεξουαλικες της επιλογες .....
παιζει αυτο το μοντελο τα τελευταια χρονια .....παντως ...
αν εσενα σ αρεσει να εχεις μια συζυγο που εχει φιλεναδα και να συμβιωνεις συμβατικα μονο και μονο για τα παιδια ....
εγω δεν θα το εκανα .....
οσο κι αν για τα παιδια ειναι βαθια πληγη ενα διαζυγιο των γονιων τους .....
......................................................................................
αν μπορεις να αντεξεις το συμβατικο καντο ....
αν οχι φυγε .....
εγω επειδη ειμαι πολυ εγωιστρια θα εφευγα .....
Παράθεση:
Originally posted by ESPERANTZA
Πύθων, να ρωτησω κάτι; Έχεις κατσει να δειτε μαζι τα βιντεακια που της αρεσουν; Εννοω βεβαια χωρις αρνητικους σχολιασμους.
Εγω παλι δεν πιστευω πως συμβαινει κατι αλλα με τους χειρισμους σου (αν ειναι λαθος) ειμαι σιγουρη πως συμβει. Οκ, κρατα τον προβληματισμο και αλλαξε λιγο τις συνηθειες σου, γινε λιγουλακι πιο... συζυγος και βλεπεις.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media