Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Υποψια αμφιφυλοφιλίας...

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

ML-1984

# 41 στις 12/4/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
καλα αντεχεις μονο και μονο για τα παιδια σου να ζεις εναν συμβατικο γαμο.Αρα το προδικαζεις απο τωρα.Καθολου ερωτικη ζωη και η γυναικα στραφηκε στην κουμπαρα για θαλπωρη και το ενα εφερε το αλλο μαλλον.Τι να σου πω δυσκολη κατασταση.
Αισθανεσαι τιποτα γενικως για την γυναικα σου?ή καλυτερα αισθανοσουν πριν τις υποψιες ερωτικα για την γυναικα σου?

ηθελεστα θα πω εγω και παθεστα.Αφου δεν ησουν πολυ παθιαρης αυτα παθενεις.Θα μου πεις το φυσιολογικο να πηγαινε με αντρα.Αλλα η κουμπαρα φοραει φαρδια παντελονια μακρυες μπλουζες λιγο αγορε μαλλι.Το παιζει αντρας.

Εσυ ξερεις τι πρεπει να κανεις.Αν ειχες λεφτα και μπορουσες να αφιερωσεις κανενα μισθο πανε σε ντεντεκτιβ μπορει να βρει αποδειξεις τουλαχιστον οχι οτι δεν εχεις.Αποδειξης για το συμβαν που γινονται τα σκηνικα κ.τ.λ.Περνει τηλ για το που βρησκετε η γυναικα σου και σε περνει να πας αμεσως επιτοπιο νταλαβερι.
Θα φυγεις κυριολεκτικα απο την απορια.

master19

# 42 στις 13/4/2013
author
Ανδρας / 34 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 358
'Aρεσαν+: 0%
ρε python...πλακα με κανεις? αστο ετσι οπως εχει....θα φας καλα...χαχααχαχχ
υπαρχουν 1000 λογοι για να μην πλησιασεις μια γυναικα αλλα ενας για να το κανεις

sakissakissakis

# 43 στις 5/8/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

΄Ακουσε αγαπητέ. Οι οικογένειες και οι σχέσεις των ανθρώπων δεν διαλύονται για τέτοιες καταστάσεις. Τι σημασία έχει αν η σύζυγός σου είναι αμφί?

Εξέτασε εαν σε αγαπάει και σε σέβεται. Εαν πληροί αυτές τις προϋποθέσεις, τότε πρέπει να συγχωρήσεις μία ανθρώπινη αδυναμία. Μα γιατί σου κάνει εντύπωση. Οι περισσότεροι των ανθρώπων έχουν αυτήν την σεξουαλική συμπεριφορά, και όσοι δεν έχουν ίσως να μην το γνωρίζουν, ή οι περιστάσεις δεν ευνόησαν να αναπτυχθεί. Με χωρις φιλοσοφημένη προσέγγιση, το θέμα δεν αντιμετωπίζεται. Η συζύτηση θα οφελήσει πολύ, προσπάθησε με διευρυμένη άποψη να την προσεγγίσεις και να την "ανοίξεις". Εαν σε αγαπάει και δεν την φοβίσεις θα σου τα εκμυστηρευτεί όλα. 

Crimsonyte

# 44 στις 4/4/2014
author
Ανδρας / 39 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 6
Ενδιαφέρον θέμα αυτό.

Paralia48

# 45 στις 4/4/2014
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Περίπου με ένα χρόνο καθυστέρηση είδα κι εγώ αυτή την περίπτωση. Νομίζω όπως μας τα λες ότι δεν είστε πια ζευγάρι. Δεν ξέρω αν κάτι άλλαξε αυτό το χρόνο, αλλά πράγματι κάτι δεν πήγαινε καλά. Κάτι παίζεται εκεί με τις κυρίες είναι φανερό, αν έχουν κάτι παραπάνω από φιλιά χμμμ, ίσως και όχι. Εγώ θα έλεγα αν είναι ακόμη φλέγον το θέμα και δεν έχει λυθεί, να κουβεντιάσεις με τη γυναίκα σου για το αν είστε ζευγάρι ή όχι. Και υπάρχουν πολλές μορφές οικογένειας σήμερα, μην αυσηχείς. Μπορείτε να ζείτε κάτω από την ίδια στέγη, να χαίρεστε και οι δύο τα παιδιά σας, χωρίς να είστε αντρόγυνο, αρκει να είστε σύμφωνοι σ΄αυτό. Νομίζω είναι μια καλή λύση. Βέβαια σε μια τέτοια οικογένεια θα πρέπει να μπουν κάποιες ρήτρες. Π΄χ. ένας νέος σύντροφος κάθε φύλου δεν έρχεται στο σπίτι ή ότι άλλο συμφωνήσετε. Πάντως είναι εφικτό.

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.