΄Ακουσε αγαπητέ. Οι οικογένειες και οι σχέσεις των ανθρώπων δεν διαλύονται για τέτοιες καταστάσεις. Τι σημασία έχει αν η σύζυγός σου είναι αμφί?
Εξέτασε εαν σε αγαπάει και σε σέβεται. Εαν πληροί αυτές τις προϋποθέσεις, τότε πρέπει να συγχωρήσεις μία ανθρώπινη αδυναμία. Μα γιατί σου κάνει εντύπωση. Οι περισσότεροι των ανθρώπων έχουν αυτήν την σεξουαλική συμπεριφορά, και όσοι δεν έχουν ίσως να μην το γνωρίζουν, ή οι περιστάσεις δεν ευνόησαν να αναπτυχθεί. Με χωρις φιλοσοφημένη προσέγγιση, το θέμα δεν αντιμετωπίζεται. Η συζύτηση θα οφελήσει πολύ, προσπάθησε με διευρυμένη άποψη να την προσεγγίσεις και να την "ανοίξεις". Εαν σε αγαπάει και δεν την φοβίσεις θα σου τα εκμυστηρευτεί όλα.Περίπου με ένα χρόνο καθυστέρηση είδα κι εγώ αυτή την περίπτωση. Νομίζω όπως μας τα λες ότι δεν είστε πια ζευγάρι. Δεν ξέρω αν κάτι άλλαξε αυτό το χρόνο, αλλά πράγματι κάτι δεν πήγαινε καλά. Κάτι παίζεται εκεί με τις κυρίες είναι φανερό, αν έχουν κάτι παραπάνω από φιλιά χμμμ, ίσως και όχι. Εγώ θα έλεγα αν είναι ακόμη φλέγον το θέμα και δεν έχει λυθεί, να κουβεντιάσεις με τη γυναίκα σου για το αν είστε ζευγάρι ή όχι. Και υπάρχουν πολλές μορφές οικογένειας σήμερα, μην αυσηχείς. Μπορείτε να ζείτε κάτω από την ίδια στέγη, να χαίρεστε και οι δύο τα παιδιά σας, χωρίς να είστε αντρόγυνο, αρκει να είστε σύμφωνοι σ΄αυτό. Νομίζω είναι μια καλή λύση. Βέβαια σε μια τέτοια οικογένεια θα πρέπει να μπουν κάποιες ρήτρες. Π΄χ. ένας νέος σύντροφος κάθε φύλου δεν έρχεται στο σπίτι ή ότι άλλο συμφωνήσετε. Πάντως είναι εφικτό.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media