Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Καλησπέρα σας…
Ήθελα να εκφράσω τον προβληματισμό μου για τις ανθρώπινες σχέσεις και τον γάμο. Μία φίλη μου είχε μία σχέση 1,5 χρόνο με ένα παιδί και χώρισε. Δεν γνωρίζω αν αγαπιόντουσαν ή όχι…. Μετά η μητέρα της, της γνώρισε έναν άνδρα που ήταν γιος μιας φίλης της δηλαδή ήταν γιος της φίλης της μητέρας της και μετά από 5 μήνες παντρεύτηκαν (η φίλη μου δεν ήξερε από πριν τον γαμπρό..) . Η αλήθεια είναι ότι και οι δυο ήταν πάνω από 35 ετών και ήθελαν να παντρευτούν γενικά …..!!!!Στο γάμο της ήταν πάρα πολύ χαρούμενη ….η πιο χαρούμενη νύφη που έχω δει…..!!!! τέτοιο χορό δεν έχετε ξαναδεί σε νύφη… Ο προβληματισμός είναι ο εξής: Τι μέλει γενέσθαι ????αφού ούτε που γνωρίζονται …..Μπορεί να κρατήσει ένας τέτοιος γάμος??? Κάποιοι μου είπαν ότι μπορεί να κρατήσει αφού ο καθένας θα κάνει την ζωή του και θα ναι κάτω από την ίδια στέγη και αφού η κοπέλα δεν δουλεύει ο ανδρας της θα την καλύπτει οικονομικά … άλλοι μου παν ότι όχι αφού δεν υπάρχει αγάπη αργά η γρήγορα ο ένας δεν θα αντέξει τον άλλον…. Δεν ξέρω ποιες θα είναι οι απαντήσεις σας αλλά θα ήθελα πολύ να διαβάσω την γνώμη σας σύμφωνα με τις εμπειρίες σας….
o χρονος που γνωριζονται δυο ανθρωποι δεν εχει τοση σημασια, σημασια εχει ποσο "δενουν" τα θελω τους και οι χαρακτηρες τους. θα δεις παρα πολλα ζευγαρια που διατηρουν πολυχρονο δεσμο να παντρευονται και μετα απο λιγο να χωριζουν. και άλλα ζευγαρια να γνωριζονται πολυ λιγο καιρο, να παντρευονται και να κρατανε χρονια μαζι και καλά. ουτε υπαρχει και συνταγη βεβαια. πολλοι λογοι και παραγοντες μπορει να συντρεξουν υπερ ή κατα μιας σχεσης.
εγω ηξερα τον αντρα μου μολις 3 μερες πριν αποφασισουμε να συζησουμε...μειναμε μαζι ενα χρονο και μετα παντρευτηκαμε, ειμαστε στο συνολο μαζι 9 χρονια.
δεν ξερεις ποτέ πως θα εξελιχθει μια σχεση, πολλες φορες μπορει να εχει ολες τις καλες προοπτικες και τελικα να μην πετυχει, και άλλες φορες το ακριβως αντιθετο. ειναι τελικα λαχειο.
Μου αρέσει +
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...
Ας πουμε πως η φιλη σου παντρευοτανε τελικα εκεινον με τον οποιον ηταν 1,5 χρονο. Ποιος, και με ποιον τροπο θα μπορουσε ναναι σιγουρος πως ο γαμος θα μακροημερευε, επειδη στηριχτηκε στο συναισθημα? Δεν εχεις δει μεχρι τωρα δεσμους και γαμους προερχομενους απο θυελωδεις κατα τα αλλα ερωτες, να διαλυονται? Αρα νομιζω πως ψαχνεις ψυλλους στα αχυρα οταν συγκρινεις τον γαμο απο αισθημα με εκεινον που γινεται απο προξενιο. Γιατι εαν το καλοεξετασεις ψυχραιμα και ρεαλιστικα, στο διαζυγιο το πιθανοτερο θα καταληξουν καποια στιγμη και οι δυο.
Μου αρέσει +
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...
izampo
# 5στις 4/4/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ποια πιστεύετε ότι είναι η επιτυχία ενός γάμου??? Τα θέλω των ανθρώπων μπορεί να αλλάζουν με δυναμικό τρόπο ..... Προσωπικά ευτυχισμένες οικογένειες έχω δει μόνο όταν υπάρχει έρωτας και αγάπη μεταξύ των ανθρώπων ....κυρίως έρωτας και σε μεγάλες ηλικίες.... Τι εννοείται ότι πρέπει να συμπίπτουν τα θέλω των ανθρώπων???
Εκανες σχεση προχθες και
ετοιμαζεσαι να του κανεις προταση γαμου??
Μιαν απορια εδημιουργηθηκε.. γιατι μονο εσυ ρωτας να σε ρωτησουμε και εμεις.
Μου αρέσει +
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."
izampo
# 7στις 4/4/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Προβληματίζομαι γιατί φοβάμαι την αποτυχία ενός γάμου…. Έχω ζήσει την αποτυχία ενός γάμου μέσα στο στενό μου περιβάλλον ….και με στεναχώρησε πολύ.....Θεωρώ ότι θα παντρευόμουν έναν άνθρωπο που θα ένιωθα συναισθήματα σαν αυτά που νιώθω για τα μέλη της οικογένειάς μου… νομίζω όταν παντρευτώ θα είμαι μια προβληματισμένη νύφη …μια νύφη που θα αγαπά τον άνδρα της αλλά δεν θα τον θεωρεί δεδομένο…. Πως μπορεί να κρατήσει ένας γάμος συμφερόντων ….. και είπατε το μυστικό της επιτυχίας είναι ότι θα πρέπει να συμβαδίζουν τα θέλω των ανθρώπων …πιστεύω ότι τα θέλω των ανθρώπων είναι πάντα διαφορετικά …..δεν μπορεί να συμπίπτουν σε όλα …στα βασικά μπορεί ναι ….
Παράθεση: Originally posted by Dardana
εγω ηξερα τον αντρα μου μολις 3 μερες πριν αποφασισουμε να συζησουμε...μειναμε μαζι ενα χρονο και μετα παντρευτηκαμε, ειμαστε στο συνολο μαζι 9 χρονια.
δεν ξερεις ποτέ πως θα εξελιχθει μια σχεση, πολλες φορες μπορει να εχει ολες τις καλες προοπτικες και τελικα να μην πετυχει, και άλλες φορες το ακριβως αντιθετο. ειναι τελικα λαχειο.
Τι όμορφο αυτό....μακάρι να μου τύχει και εμένα.....μάλλον όμως εσύ είσαι τυχερή και η περίπτωσή σου ανήκει στην εξαίρεση και όχι στον κανόνα......!!!!
Ο γαμος,οι σχεσεις, η ζωη ...
ολα ειναι λαχειο.
Εσυ κανεις ο,τι μπορεις....αλλα ποτε δεν ξερεις τι μελλει γενεσθαι.
κοινως...''ο,τι κατσει''.
Μου αρέσει +
psaromallis
# 12στις 5/4/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Originally posted by nadia77
Ο γαμος,οι σχεσεις, η ζωη ...
ολα ειναι λαχειο.
Εσυ κανεις ο,τι μπορεις....αλλα ποτε δεν ξερεις τι μελλει γενεσθαι.
κοινως...''ο,τι κατσει''.
Τίποτα απολύτως δεν είναι "γραμμένο". Είμαστε όντα με ευφυΐα και βούληση.
Αρα... Στο χέρι μας είναι να οδηγήσουμε εμείς τις σχέσεις μας εκεί που θέλουμε.
Βέβαια χρειάζεται αγώνας διαρκής και το μονοπάτι είναι στενό και ανηφορικό.
Ομως πάντα αξίζει να παλαίψεις, να ματώσεις για κάτι που πραγματικά αξίζει.
Ισως σήμερα έχουμε γίνει κάπως εαυτούληδες, τεμπέληδες, νωθροί και άβουλοι.
Και βέβαια "της ήσσονος προσπάθειας" όπως διάβαζα σε κάποιο άλλο άρθρο.
Ετσι στην πρώτη δυσκολία τα παρατάμε και αναζητούμε κάτι καινούργιο.
Συνήθως ευκολώτερο...
Μου αρέσει +
gyftaki
# 13στις 6/4/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Originally posted by izampo
Καλησπέρα σας…
Ήθελα να εκφράσω τον προβληματισμό μου για τις ανθρώπινες σχέσεις και τον γάμο. Μία φίλη μου είχε μία σχέση 1,5 χρόνο με ένα παιδί και χώρισε. Δεν γνωρίζω αν αγαπιόντουσαν ή όχι…. Μετά η μητέρα της, της γνώρισε έναν άνδρα που ήταν γιος μιας φίλης της δηλαδή ήταν γιος της φίλης της μητέρας της και μετά από 5 μήνες παντρεύτηκαν (η φίλη μου δεν ήξερε από πριν τον γαμπρό..) . Η αλήθεια είναι ότι και οι δυο ήταν πάνω από 35 ετών και ήθελαν να παντρευτούν γενικά …..!!!!Στο γάμο της ήταν πάρα πολύ χαρούμενη ….η πιο χαρούμενη νύφη που έχω δει…..!!!! τέτοιο χορό δεν έχετε ξαναδεί σε νύφη… Ο προβληματισμός είναι ο εξής: Τι μέλει γενέσθαι ????αφού ούτε που γνωρίζονται …..Μπορεί να κρατήσει ένας τέτοιος γάμος??? Κάποιοι μου είπαν ότι μπορεί να κρατήσει αφού ο καθένας θα κάνει την ζωή του και θα ναι κάτω από την ίδια στέγη και αφού η κοπέλα δεν δουλεύει ο ανδρας της θα την καλύπτει οικονομικά … άλλοι μου παν ότι όχι αφού δεν υπάρχει αγάπη αργά η γρήγορα ο ένας δεν θα αντέξει τον άλλον…. Δεν ξέρω ποιες θα είναι οι απαντήσεις σας αλλά θα ήθελα πολύ να διαβάσω την γνώμη σας σύμφωνα με τις εμπειρίες σας….
....Παρανυφακι θες???...Να σου πω???Γυφτακι μεν...αλλα μια χαρα θα σου ερθει...τζαμπα!.......Περα απ την πλακα...μην τον παντρευτεις...Θα σου βγαλει την ψυχη..αργοτερα...
Παράθεση: Originally posted by Dardana
3 μέρες μόνο;;;
Πως έγινε αυτό;
μας επηρεασε ο Παπακαλιατης
ετσι μας τη βαρεσε
Μου αρέσει +
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...
tzoulia49
# 17στις 7/4/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
για να διατηρηθει ενας γαμος ειναι πρωτα θεμα ηθικων αξιων και μετα συναισθηματων .....
ενας γαμος μπορει να διατηρηθει και χωρις συναισθηματα αρκει να πιστευεις στον ανθρωπο και στο σεβασμο αυτου .....
το συναισθημα παντως απο μονο του δεν διατηρει τον γαμο .....
το ιδανικο ειναι να υπαρχει το συναισθημα και οι αξιες ....
μπραβο νταρντανα πολυ ομορφο ...σου ευχομαι να ειστε μαζι μεχρι τα βαθια γεραματα .....
αν το θες ε ...........
Μου αρέσει +
izampo
# 18στις 7/4/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Originally posted by tzoulia49
για να διατηρηθει ενας γαμος ειναι πρωτα θεμα ηθικων αξιων και μετα συναισθηματων .....
ενας γαμος μπορει να διατηρηθει και χωρις συναισθηματα αρκει να πιστευεις στον ανθρωπο και στο σεβασμο αυτου .....
το συναισθημα παντως απο μονο του δεν διατηρει τον γαμο .....
το ιδανικο ειναι να υπαρχει το συναισθημα και οι αξιες ....
μπραβο νταρντανα πολυ ομορφο ...σου ευχομαι να ειστε μαζι μεχρι τα βαθια γεραματα .....
αν το θες ε ...........
Στη σύγχρονη κοινωνία είναι δύσκολο να βρεις τις ηθικές αξίες ...πόσο μάλιστα και το συναίσθημα....
Μου αρέσει +
9_xwris_bournouzi
# 19στις 7/4/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Originally posted by 9_sto_bournazi
Ο Μήτσος δε θέλει, ο Κουλης μη σώσει, λες να μου κάτσει με τον τρίτο; Να ντυθώ κι εγω νυφουλα;
μπααααα και ο τριτος θα την κανει λουης.
Μου αρέσει +
psaromallis
# 20στις 7/4/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Originally posted by 9_xwris_bournouzi
Παράθεση: Originally posted by 9_sto_bournazi
Ο Μήτσος δε θέλει, ο Κουλης μη σώσει, λες να μου κάτσει με τον τρίτο; Να ντυθώ κι εγω νυφουλα;
μπααααα και ο τριτος θα την κανει λουης.
Το κουλό θα είναι να της κάτσει όντως με τον τρίτο,
να τρελλαθούν οι άλλοι δύο και -πάνω στη διεκδίκηση-
ν' αστράψουν τίποτα μαχαίρια και να χυθούνε αίματα...
στα social media