Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ερωτας επί πληρωμή..!!

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

xarhs43

# 1 στις 12/5/2004
author
Ανδρας / 63 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 42
'Aρεσαν+: 0%

Ερωτας επί πληρωμή..!!

Το ερώτημα μου απευθύνεται κυριως σε γυναικες παντρεμενες η και μακροχρονιες σχεσεις ....!!!!
Πως θα νιώθατε και τι θα κάνατε αν ανακαλύπτατε οτι ο συντροφος σας πηγαινει μερικες φορες το μηνα σε οίκους ανοχής και κανει σεχ επι πληρωμή ?
Θεωρείται οτι σας απάτησε?
Προδομένη?
Δεν θα δύναται σημασία ?
Θα χωρίζατε χωρίς δευτερη κουβεντα?
Θα αναρωτιόσασταν το γιατί και θα το συζητούσατε μαζί του ?

Υ.Γ Ολοι οι ανδρες λιγο πολυ εχουμε περασει απο εκει .Τελικα το θεωρείται οτι ειναι βίτσιο , ανάγκη για μια αναπόφευκτη αλλαγη μετα απο μερικα χρονια συμβίωσης , μοιχεία η θα λέγατε καλυτερα εκει παρα να εχει εξωσυζυγική σχέση .!!
Αρέσει στο μέλος aekoritzinal

# 2 στις 12/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Τουλάχιστον να πήγαινε με καμιά δίμετρη μ.....α , που να έφερνε και κάπως σε κανένα μανεκέν ,στυλ Ναόμης η άντε καλά έστω και στη Κούρκοβα , η να πήγαινε με δυο μαζί , μια μελαχρινή μια ξανθιά ,να πω ..... εντάξει βρε καλέ μου άντρα , σύντροφε , χαλάλι , αλλά σε οίκο ανοχής ?
Εγώ λέω ναι ! Γιατί όχι ? Το καμάρι μου να πάει ! Αλλά όχι σε οίκο ανοχής , τουλάχιστον να γυαλίζω τα κερατάκια μου , και να το χαίρομαι βρε παιδί μου !
Αλήθεια , αν πήγαινα και πλήρωνα και εγώ έναν ας πούμε παιδαρά , 1,90 με ένα εργαλείο να !......... και σώμα σα του Μάρκους , άραγε τι θα έλεγε ? τι θα έκανε ? θα του άρεσε ?

Υ.Γ .....να θυμηθώ να τον ρωτήσω , κάτσε να το σημειώσω στην ατζέντα μου!

Υ.Γ .....και εσύ xarhs43 για σκέψου τι θα απαντούσες αν η γυναίκα σου σε ρωτούσε ..... αυτό που θα σημειώσω στην ατζέντα μου !

# 3 στις 12/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
E!Αμα δεν του καθεται ρε παιδια να βαλουνε ....πλυντηριο τι να κανει ο ανθρωπος?Να τα πλενει....στο χερι??

evans

# 4 στις 12/5/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
...Μερικα πραγματα δεν αγοραζονται σ' αυτη τη ζωη .
Ενα απ' αυτα κι ο ερωτας .
Και φυσικα ουτε μεταβιβαζεται , ουτε πουλιεται ....

malvina

# 5 στις 12/5/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 167

Το ζωικό βασίλειο και οι αδυναμίες του...

Οι ηθικοί κανόνες, πρέπει να αλλάξουν. Αφού οι άντρες γενικώς θέλουν να μας εξεφτελίζουν κάθε δεκαετία και περισσότερο, τουλάχιστον κι εμείς, πρέπει να το διασκεδάσουμε.

Τι ερώτηση είναι πάλι αυτή; Πως θα αντιδράσει μια γυναίκα, αν μάθει ότι ο σύζυγος πάει σε οίκο ανοχής ενώ είναι παντρεμένος;

Εγώ προσωπικά, θα γελούσα με το χάλι του! Δηλαδή, τόσο ανίκανος που δεν μπορεί να πάει σε ένα μπαρ να βρει μια γυναίκα της προκοπής; Τόσο άχρηστος που πρέπει να πληρώσει για να πάρει αυτό που θέλει; Και τι είναι αυτό που θέλει; Ένα πολυχρησιμοποιημένο σκεύος; θα του έκανα λοιπόν δώρο, μια πλαστική κούκλα, για να μην ξοδεύει βρε παιδί μου τα έσοδα της οικογένειας!

Αυτά είναι. "Σήμερα θα βγω με τους φίλους μου!"

Δεν μου κάνει εντύπωση πλέον ότι και να ακούσω. Οι γυναίκες, αν πληρώσουν ζιγκολό, πάλι ο ζιγκολό είναι από πάνω.
Αν πάνε σε μπαρ που γδύνονται άντρες, είναι λυσσάρες.

Οι άντρες ότι ανάλογο και να κάνουν, είναι μάγκες. Και ύστερα, μιλάμε για σχέσεις και γάμους και βλακείες. Με ποιον να κάνουμε σχέση; Αφού ο εγκέφαλός τους δεν έχει αναπτυχθεί αρκετά! Το μόνο που σκέφτονται είναι που θα σφηνώσουν το εξάρτημά τους!Στα μάτια τους είμαστε όλες εκδιδόμενες. Και υπάρχει και μια αλήθεια, ότι αν δεν πληρώσουν αρκετά για μας, δεν μας πονάνε αρκετά. Γι αυτό, αφήστε τις βλακείες περί ισότητας και να μοιραζόμαστε τα έξοδα. Οφείλουν να πληρώνουν τις εξόδους τους μαζί μας, για την ψυχική οδύνη που πρόκειται να μας προσφέρουν αργότερα, για να πληρωθούμε παραπάνω από τις εκδιδόμενες στην περίπτωση που θα μας παρατήσουν την επομένη και γιατί την πιο σοφή κουβέντα την έχει πεί σε ένα βιβλίο μια εκδιδόμενη:

"Γιατί να νιώθω άσχημα που είμαι εκδιδόμενη; Εμένα για να με πάρει κάποιος, πληρώνει κάποια λεφτά, ενώ η άλλη, η καθημερινή γυναίκα, τη βγάζει με μια πορτοκαλάδα!"

Αυτά που γράφονται στο σχέσεις από τους άντρες, τύπου "πειράζει να περάσω κέρατα στη γυναίκα μου; αφού την βαρέθηκα!" "πειράζει που πηγαίνω σε οίκο ανοχής; αγοράκι είμαι κλπ" είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εκεί έξω και ένα μάθημα μόνο μπορεί να μας δώσει, ή μάλλον, πολλά

1. Οι παντρεμένες, μπορούν να κερατώνουν τους συζύγους τους χωρίς τύψεις. Αν δεν το έχουν κάνει πρώτοι ήδη, κάποια στιγμή θα το κάνουνε.
2. Οι ελεύθερες, να κοιτάνε να περνάνε καλά και όταν βαρεθούν, να σχολάνε το έτερον ήμισυ χωρίς τύψεις και να πηγαίνουν στο επόμενο για να διασκεδάσουν καλύτερα.
3. Κανένα βάθρο δεν πρέπει να υψώνεται για κανέναν άντρα, γιατί όλοι χωρίς εξαίρεση σκέφτονται έτσι όπως βλέπετε.
4. Πρέπει να αγαπάμε τον αντρικό πληθυσμό με το ελάττωμά του, διοτί αλλιώς θα καταλήξουμε όλες λεσβίες! Συγχωρήστε εκ των προταίρων, προχωρήστε μπροστά με την γνώση του προβλήματος, διασκεδάστε!

# 6 στις 12/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by malvina
Οι ηθικοί κανόνες, πρέπει να αλλάξουν. Αφού οι άντρες γενικώς θέλουν να μας εξεφτελίζουν κάθε δεκαετία και περισσότερο, τουλάχιστον κι εμείς, πρέπει να το διασκεδάσουμε.

Τι ερώτηση είναι πάλι αυτή; Πως θα αντιδράσει μια γυναίκα, αν μάθει ότι ο σύζυγος πάει σε οίκο ανοχής ενώ είναι παντρεμένος;

Εγώ προσωπικά, θα γελούσα με το χάλι του! Δηλαδή, τόσο ανίκανος που δεν μπορεί να πάει σε ένα μπαρ να βρει μια γυναίκα της προκοπής; Τόσο άχρηστος που πρέπει να πληρώσει για να πάρει αυτό που θέλει; Και τι είναι αυτό που θέλει; Ένα πολυχρησιμοποιημένο σκεύος; θα του έκανα λοιπόν δώρο, μια πλαστική κούκλα, για να μην ξοδεύει βρε παιδί μου τα έσοδα της οικογένειας!

Δεν μου κάνει εντύπωση πλέον ότι και να ακούσω. Οι γυναίκες, αν πληρώσουν ζιγκολό, πάλι ο ζιγκολό είναι από πάνω.

Οι άντρες ότι ανάλογο και να κάνουν, είναι μάγκες. Και ύστερα, μιλάμε για σχέσεις και γάμους και βλακείες. Με ποιον να κάνουμε σχέση; Αφού ο εγκέφαλός τους δεν έχει αναπτυχθεί αρκετά! Το μόνο που σκέφτονται είναι που θα σφηνώσουν το εξάρτημά τους!Στα μάτια τους είμαστε όλες εκδιδόμενες. Και υπάρχει και μια αλήθεια, ότι αν δεν πληρώσουν αρκετά για μας, δεν μας πονάνε αρκετά. Γι αυτό, αφήστε τις βλακείες περί ισότητας και να μοιραζόμαστε τα έξοδα. Οφείλουν να πληρώνουν τις εξόδους τους μαζί μας, για την ψυχική οδύνη που πρόκειται να μας προσφέρουν αργότερα, για να πληρωθούμε παραπάνω από τις εκδιδόμενες στην περίπτωση που θα μας παρατήσουν την επομένη και γιατί την πιο σοφή κουβέντα την έχει πεί σε ένα βιβλίο μια εκδιδόμενη:

"Γιατί να νιώθω άσχημα που είμαι εκδιδόμενη; Εμένα για να με πάρει κάποιος, πληρώνει κάποια λεφτά, ενώ η άλλη, η καθημερινή γυναίκα, τη βγάζει με μια πορτοκαλάδα!"

Αυτά που γράφονται στο σχέσεις από τους άντρες, τύπου "πειράζει να περάσω κέρατα στη γυναίκα μου; αφού την βαρέθηκα!" "πειράζει που πηγαίνω σε οίκο ανοχής; αγοράκι είμαι κλπ" είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εκεί έξω και ένα μάθημα μόνο μπορεί να μας δώσει, ή μάλλον, πολλά

1. Οι παντρεμένες, μπορούν να κερατώνουν τους συζύγους τους χωρίς τύψεις. Αν δεν το έχουν κάνει πρώτοι ήδη, κάποια στιγμή θα το κάνουνε.
2. Οι ελεύθερες, να κοιτάνε να περνάνε καλά και όταν βαρεθούν, να σχολάνε το έτερον ήμισυ χωρίς τύψεις και να πηγαίνουν στο επόμενο για να διασκεδάσουν καλύτερα.
3. Κανένα βάθρο δεν πρέπει να υψώνεται για κανέναν άντρα, γιατί όλοι χωρίς εξαίρεση σκέφτονται έτσι όπως βλέπετε.
4. Πρέπει να αγαπάμε τον αντρικό πληθυσμό με το ελάττωμά του, διοτί αλλιώς θα καταλήξουμε όλες λεσβίες! Συγχωρήστε εκ των προταίρων, προχωρήστε μπροστά με την γνώση του προβλήματος, διασκεδάστε!

μενος διακρινω εναντια των αντρων...

καταρχας πρεπει να συμφιλιωθεις με τον εαυτο σου..

κατα δευτερο δεν φταις εσυ για τις τυχων δυσκολες στιγμες που περασες ουτε φυσικα για τα απωθημενα που σου αφησαν..

σ ενα μονο φταις...

στο οτι τα αφηνεις να καθοδηγησουν την σκεψη σου και τα συναισθηματα σου...

τα λεγομενα σου δεν θα τα σχολιασω..
γιατι ειναι λογια θυμου..

και ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγμη αργοτερα,οταν καταλαγιασει η τρικυμια στην καρδια σου,θα γελας και συ η ιδια διαβαζοντας τα..

bilias2003

# 7 στις 12/5/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 90
Και πού λέει την προηγούμενη μέρα να του έχεις ζητήσει χρήματα για να φτιάξετε το πλυντήριο πιάτων που έχει χαλάσει και να σου έχει πει ότι δεν έχουμε τώρα λεφτά, κάνε υπομονή και όταν τέλος του μήνα πληρωθώ θα φωνάξω ένα γνωστό που θα μας κάνει καλύτερη τιμή να το φτιάξουμε. Τι να κάνουμε αγάπη μου υπομονή, έχουμε έξοδα!!!!

Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή αλλά βρε παιδιά ο νεροχύτης είναι αβάσταχτος!!!!

Alexandra21

# 8 στις 12/5/2004
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 339
Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αν έκανε κάτι τέτοιο....

Δεν ξέρω αν έχει κάνει...

Θέλω να πιστεύω πως όχι...

Αν του προσφέρεις όλα όσα θέλει (σχεδόν όλα...), γιατί να πάει το κ.....α;;;

Δεν νομίζω να το ανεχόμουν...

Βέβαια θα ήθελα να μάθω τους λόγους, αλλά δεν ξέρω αν θα κρατούσα τη σχέση μου μαζί του...

Τα ιδανικά είναι σαν τ'αστέρια. Ποτέ δεν τα φτάνουμε, αλλά σαν τους ναυτικούς βασιζόμαστε σ'αυτά για να χαράξουμε την πορεία μας.

# 9 στις 12/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by oluja

Παράθεση:

Παλι μας τσουβαλιασες αδιακριτως !!!!!!
Νομιζεις οτι οι αντρες δεν εχουν να ασχοληθουν με τιποτα καλυτερο απο το να προσπαθουν να ...ξεφτιλισουν τις γυναικες?
Ξυπνανε το πρωι και λενε ποσες θα κανω "ρομπα" σημερα?Ποια εχει σειρα?
Οσες το πιστευετε διασκεδαστε το αλλα θα διασκεδαζετε με ανυπαρκτο θεμα!!
Και αυτη παλι την αναγωγη στη ...δεκαετια τι την ηθελες?Καθε δεκα χρονια βγαινει ...οδηγια "περι αντρικης συμπεριφορας εναντι των γυναικων"?
Πιαστηκες απο μια κουβεντα και ανεπτυξες θεωρια!!
Σε πληροφορω οτι οι οικοι ανοχης σημερα εχουν "κεσατια"!!Γιαυτο κι ο αριθμος τους εχει μειωθει κατα πολυ!!Μεχρι που εγινε και θεμα να κανουμε εισαγωγη "κοριτσιων" για να καλυφθει η ζητηση στη διαρκεια της Ολυμπιαδας!!Ειναι γνωστο!
Και απο τη στιγμη που ειναι σημερα χυμα οι Σβετλανες κατι κοριτσαροι να βλεπεις τον παραδεισο στη γη θα προτιμησουν την "πατσαβουρα" του οικου ανοχης?
Δεν τιθεται καν λοιπον τετοιο θεμα!
Το θεμα γραφτηκε απλα για να γραφτει και να απαντησουν τι θα εκαναν καποιες χωρις να σκεφτουν αν πραγματικα υπαρχει μια περιπτωση στο εκατομμυριο να τους συμβει!!
Και ποιος σου ειπε οτι ο παντρεμενος που ψαχνεται γενικα ειτε επι πληρωμη ειτε οχι θεωρειται μαγκας?Η μαλλον για σκεψου ποιος τον θεωρει μαγκα??
Και τελικα αν σας θεωρουσαμε εκδιδομενες η πρωτη μας κουβεντα μολις γνωριζαμε γυναικα θα ηταν η ερωτηση"Ποσο παει"? Ετσι στεγνα συζητιεται το θεμα με τις εκδιδομενες!
Την εχετε ακουσει ποτε αυτη την ερωτηση?Εστω και περιφραστικα?
Οσο για το αν υπαρχουν γυναικες που πληρωνουν να πανε με αντρα σκεψου το εξης¨
Αν ενας αντρας πει σε μια γυναικα που θα δει στο δρομο "Παμε να το...κανουμε"? στην καλυτερη περιπτωση θα φαει τσαντα στο κεφαλι!
Αν μια γυναικα κανει τηην ιδια ερωτηση σε εναν αντρα 90% "φυγανε με μια" για το κοντινοτερο ξενοδοχειο!
Αγαπατε λοιπον τους αντρες με τα ελαττωματα τους τα οποια ομως δεν ειναι τοσο τραγικα οσο τα παρουσιαζετε και σιγουρα δεν ειναι αυτα που θα θελατε να ειναι για να τα χρησιμοποιητε σαν αλλοθι για την συμπεριφορα σας απεναντι τους!!!

conscientious

# 10 στις 12/5/2004
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 111

Παράθεση:

Πολυ κουλ απαντηση.Εξωπραγματικό να μα8ει μια γυναικα οτι ο συντροφοσ τησ παει με κοινες κ να πει

"Δηλαδή, τόσο ανίκανος που δεν μπορεί να πάει σε ένα μπαρ να βρει μια γυναίκα της προκοπής; Τόσο άχρηστος που πρέπει να πληρώσει για να πάρει αυτό που θέλει; "

κ να μείνει με ενα απλό σχόλιο....

Και εδώ που τα λέμε στο μπάρ θα βρεί γυναίκα της προκοπής...Εκεί επειδή δεν θα πληρώσει?

τελικα οι εποχες για καποιουσ ανθρώπους μενουν οι ιδιες...
Τα ωραιότερα λόγια μίας αγάπης κρύβονται πίσω από τη σιωπή ενός βλέμματος! Ότι δεν ακούγεται δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

# 11 στις 12/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Το κείμενο διαγράφηκε διότι δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του Σχέσεις

# 12 στις 12/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ερωτας επί πληρωμή..!!

Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει αυτό το κλισέ ότι όλοι οι άνδρες είναι ίδιοι.
Παρατηρώ κάθε φορά που τίθεται ένα πικάντικο θέμα, ότι ξεσπάει κυριολεκτικά πόλεμος. Ας μην γελιόμαστε. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον.
Όσο για το θέμα που έθεσες αγαπητέ φίλε (από το οποίο ξεφύγαμε σχεδόν όλοι), η λέξη έρωτας θα έπρεπε να μπει εντός εισαγωγικών γιατί μόνο έρωτας δεν είναι. Η απαξίωση και ο εξευτελισμός της γενετήσιας πράξης σε όλο της το μεγαλείο.

fegarahtida

# 13 στις 12/5/2004
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Απαντήσεις: 675
Ακόμη και σαν υποθετικό σενάριο μου φέρνει αναγούλα, νομίζω ότι θα χώριζα χωρίς δεύτερη κουβέντα...
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."

-blond-amazona-

# 14 στις 12/5/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
Οπου και να τον *βαλει* για μενα κερατο ειναι!!!

Ενα παραπανω να εχει διπλα του το 10 το καλο και να πληρωσει για ενα απλο 5αρι.....
Το σπίτι μου το χτίσαν άλλοι για να κοιμάμαι ξέγνοιαστη τα βράδυα, τον εαυτό μου τον έχτισα εγώ για να μην μπορώ να ησυχάσω...

frini_hot

# 15 στις 12/5/2004
author
Γυναίκα / 60 / Παντρεμένη
Ν. Καβάλας / Καβάλα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 17
Το κείμενο διαγράφηκε διότι δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του Σχέσεις

malvina

# 16 στις 12/5/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη

Χε χε χε!

Πολύ χαίρομαι που σας έκανα έξαλλους.

Πίκρες και βιώματα που να μου δημιουργούν ακόμα πίκρες, δεν έχω, που ρώτησε κάποιος.

Ίσα ίσα! Αγαπάω τους άντρες με τα ελαττώματά τους, ακριβώς όπως το είπες.
Ξέρω, μέχρι που τους παίρνει. Τι να κάνω τώρα; Να αυτοαποκεφαλιστώ που έχω αποδεχτεί την αλήθεια και δεν με ενοχλεί;

Ναι , σαφώς δεν είναι όλοι οι άντρες ίδιοι. Ε, και;

Ούτε όλες οι γυναίκες δεν είναι ίδιες. Και λοιπόν;

Η ερώτηση ήταν απλή και απάντησα σ΄μφωνα με την ερώτηση, έχοντας ψιλοκουραστεί κι όλας, αφού κατά κάποιον τρόπο, κάποιοι προσπαθούν να αφαιρέσουν τις τύψεις ή να τους πουν και μπράβο, που δεν εκτιμούν τον έγγαμο βίο τους.

Εγώ από την άλλη που είμαι κατά του γάμου, όσον αφορά τον εαυτό μου - οι άλλοι ας παντρεύονται αν το έχουν ανάγκη- απλά εκνευρίζομαι .

Επίσης, δεν μπορώ να ασχοληθώ με το δέκα% του πληθυσμού των αντρών που είναι πιο βατοί ή πιο καθαροί σαν χαρακτήρες.

Όσον αφορά τις δεκαετίες, ε, στο περίπου, όσο εξελλίσεται η τεχνολογία και η κοινωνία, τόσο πιο σκοτώνεται μέσα στον άνθρωπο η έννοια "αγάπη, συντροφικότητα, υψηλά ιδανικά" κλπ κλπ. Αυτό δεν το λέω εγώ! Εγώ απλά το παρακολουθώ σαν φαινόμενο. Ή μήπως έχω και σ αυτό άδικο! Αν είχα άδικο, δεν θα πλούτιζαν και δεν θα αύξαιναν οι βιομηχανίες του σεξ! Εδώ ένα ρολόι μας διαφημίζουν και πρέπει να το φοράει μια γυμνή! Το αυτοκίνητο, πρέπει να έχει και μια γυμνή επάνω. Όσο για το δίκτυο, μας βάλανε και κάμερα, να βλέπουμε ο ένας τα μούτρα του άλλου, τα sitew με πορνό έχουν εκτροχιαστεί, στο Baby O, μαθαίνω βάζουν τις γυναίκες να κάνουν τρελά κόλπα, για ποιους; Για μένα και για σένα; Για τους...λίγους; Προφανώς αν δεν υπήρχε τόση πέραση στο θέμα, θα είχαν κλείσει όλα αυτά τα μαγαζιά. Αντί γι αυτό, πληθαίνουν και γίνονται όλο και πιο πρόστυχα. Ποιος ζητάει αυτό το πράγμα; Εσείς.

Είναι κακό που το ζητάτε; Όχι. Αλλά μην περιμένετε να σας δώσουμε και την ευχή μας!

Georgekak

# 17 στις 13/5/2004
author
Ανδρας / 36 / Ελεύθερος
Ν. Ξάνθης / Γενισέα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 57
Το θέμα το πήρατε πολύ σοβαρά κι αυτό δείχνει ότι όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι. Γυναίκες σαν τη μαλβίνα και άντρες επιθετικοί πάντα επιβεβαιώνουν τα κλισέ για τον πληρωμένο έρωτα και την 'ανηθικότητα'(να το πω με τρόπο ήπιο)κάθε γυναίκας.
Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να ξεφύγουμε απ'αυτά τα δεσμά. Δε θα ήθελα να βρεθώ στην κατάσταση να τινάξω στον αέρα κάτι που αξίζει, υποχωρώντας στις ανασφάλειες και τις 'πεποιθήσεις' μου. Φροντίστε να κάνετε το ίδιο. Ο καθένας θα κριθεί από τις ειλογές του για τα πιστεύω του!

xarhs43

# 18 στις 13/5/2004
author
Ανδρας / 63 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Απαντήσεις: 42
Σιγα ρε κοριτσια....ηρεμια...την ερωτηση την εβαλα εχθες ορμωμενος απο μια εκπομπη που εχει καθε απογευμα γνωστο καναλι στην TV γιαυτο το θεμα ,και ακουσα διαφορα....και λεω για να την βαλω και εδω να δουμε τι θα παιξει ....απο οτι βλεπω εδω πεσανε ολες οι ταχαμου σεμνοτυφες , και οι ταχαμου εγωδενκερατωνω, και ολα τα περιεργα , χωρις καν να δουν την ουσια του θεματος ...για δειτε το λιγο και απο την πιο σοβαρη πλευρα του προβληματος...ειναι προβλημα τελικα αυτο ??

Zelda

# 19 στις 13/5/2004
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 174
Να σου πω. Αν υπήρχαν οίκοι ανοχής με άντρες για να πηγαίνουν οι γυναίκες κι αν πήγαινα κι εγώ, κι αν δεν τον πείραζε, όχι, δε θα 'χα πρόβλημα να πάει κι αυτός. Αλλά, τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Οπότε ή θα 'πρεπε να αρκεστεί σε 'μένα ή θα 'πρεπε να χωρίσουμε. Γιατί από τη στιγμή που:
- απολαμβάνει εκείνος προνόμια που εγώ δεν μπορώ να απολαύσω
- μπορεί να με κολλήσει καμμιά αρρώστεια,

τότε σαφώς υπάρχει πρόβλημα κι εγώ τα προβλήματα τα λύνω με μια σπαθιά τσεκουράτη.
Αρέσει στο μέλος Kristianorenaldo

malvina

# 20 στις 13/5/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη

Πες τα βρε Ζέλντα!

Να βάλουμε κι εμείς κανένα θέμα τύπου "εχ, μωρέ, τον του μαγειρεύω και του μεγαλώνω τα παιδιά 10 χρόνια και τώρα μου την πέφτει ένα νεαρούδι. Πειράζει να το ρίξω λίγο έξω;"

ή " Κάθε εβδομάδα, τηλεφωνάω σε έναν ζιγκολό από Ρουμανία, Βουλγαρία , Τσετσενία, κάτι άντρακλες δυο μέτρα!Είναι κακό; Να το πω στον άντρα μου;"

Να δεις τότε, ποιοι είναι οι σεμνότυφοι!

Απλά αρέσκονται να θεωρούν ότι είναι αντρικό ιδίωμα και δικαίωμα να κάνουν ότι τους γουστάρει. Αυτή είναι η όλη ιστορία και θέλουν και τη συγκατάθεσή μας!

Και βγαίνουμε υστερικές, κακές και παράλλογες, κλασσικά.
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.