Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ερωτας επί πληρωμή..!!

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

# 21 στις 13/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by Zelda
Να σου πω. Αν υπήρχαν οίκοι ανοχής με άντρες για να πηγαίνουν οι γυναίκες κι αν πήγαινα κι εγώ, κι αν δεν τον πείραζε, όχι, δε θα 'χα πρόβλημα να πάει κι αυτός. Αλλά, τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Οπότε ή θα 'πρεπε να αρκεστεί σε 'μένα ή θα 'πρεπε να χωρίσουμε. Γιατί από τη στιγμή που:
- απολαμβάνει εκείνος προνόμια που εγώ δεν μπορώ να απολαύσω
- μπορεί να με κολλήσει καμμιά αρρώστεια,

τότε σαφώς υπάρχει πρόβλημα κι εγώ τα προβλήματα τα λύνω με μια σπαθιά τσεκουράτη.

Μπρρρ ανατριχιασα!!!
Σιγα τα αιματα!!!!
Αιμοδιψεις και αιμοσταγεις κυραδες και νοικοκυραδες τοσο μεγαλο κακο πια σας εχουμε κανει?
Τοσο πολυ μας μισειτε?
Μεχρις ...αποκεφαλισμου?

(και μη μπερδευεις τα οπλα σπαθια ριχνεις με σπαθι και τσεκουρια με τσεκουρι......)

# 22 στις 13/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εξ ιδιων κρινουμε...?

Παράθεση:
Originally posted by xarhs43
Σιγα ρε κοριτσια....ηρεμια...την ερωτηση την εβαλα εχθες ορμωμενος απο μια εκπομπη που εχει καθε απογευμα γνωστο καναλι στην TV γιαυτο το θεμα ,και ακουσα διαφορα....και λεω για να την βαλω και εδω να δουμε τι θα παιξει ....απο οτι βλεπω εδω πεσανε ολες οι ταχαμου σεμνοτυφες , και οι ταχαμου εγωδενκερατωνω, και ολα τα περιεργα , χωρις καν να δουν την ουσια του θεματος ...για δειτε το λιγο και απο την πιο σοβαρη πλευρα του προβληματος...ειναι προβλημα τελικα αυτο ??

Γιατι μονο ετσι μπορω να δικαιολογησω το "ταχα μου" σχετικα με οσους δεν εχουν την συνηθεια μεσα στην σχεση, ειτε κατω απο το τυπικο ενος γαμου ειτε οχι, να κερατωνουν......

Ε...ναι φιλε μου υπαρχουν ανθρωποι( αντρες και γυναικες) που δεν ασχολουνται ουτε περιστασιακα με το σπορ....οχι ταχα μου- ταχα μου αλλα πραγματικα οσο και αν δυσκολευσαι να το πιστεψεις.
Και αν σου ειπαν οτι προκειται περι σεμνοτυφιας λαθος σου τα ειπαν.....υπαρχουν και αλλες εννοιες οπως ας πουμε "σεβασμος".....τουλαχιστον.....

Περιεργες εννοιες ε??????

Στο θεμα τωρα.....
να ρωτησω εγω γιατι οι αντρες κατα κανονα επιζητουν την επι πληρωμη σεξουαλικη συνευρεση( ας μην χρησιμοποιουμε την λεξη " ερωτα" την ξεφτιλιζουμε)?
Για ποιους λογους?

Καποιοι που εμενα μου ερχονται στο νου ειναι οι παρακατω χωρις να σημαινει οτι ειναι οι μοναδικοι

Καποτε για να ¨ανδρωθει" ενα αγορι το επαιρνε απ το χερι ο πατερας, ο θειος, ο μεγαλος αδελφος..η κατι τετοιο και το πηγαινε σε εναν οικο ανοχης.....νομιζω οτι πιο τραυματικη κ αηδιαστικη εμπειρια για την πρωτη φορα ενος ανθρωπου δεν υπαρχει...προφανως ισχυει και σημερα....εμενα παντως τα παιδια μου αγορια ηλικιας σημερα 25 και 22 χρονων επελεξαν να μην εχουν περασει τετοιο κατωφλι η πρωτη τους φορα ηταν με τις κοπελες τους.

Υπαρχουν βεβαια και καποιες ομαδες ανθρωπων που "υστερουν" για καποιους λογους εναντι των υπολοιπων (αναπηρια δυσμορφια κλπ) που "αποκλειονται" απο μια φυσιολογικη σχεση και αναγκαστικα καταφευγουν στην επι πληρωμη σεξουαλικη συνευρεση.

Υπαρχουν και εκεινοι φυσικα στους οποιους καποια ψυχολογικα αιτια τους υπαγορευουν να καταφευγουν εκει γιατι αισθανονται οτι αποκτουν ισχυ γινονται "κατι" πληρωνοντας,γιατι στην ουσια δεν πιστευουν οτι εχουν αλλο προσον, αλλη αξια περα απ το πορτοφολι τους και γιατι αρεσκονται στο να υποτιμουν και να μειωνουν τους αλλους, εδω παει το " με τον παρα μου....και τη θεια μου"

Υπαρχει και η αλλη κατηγορια, κατα την προσωπικη μου γνωμη παντα, εκεινη των ηλιθιων.
Ανδρες που βρισκονται μεσα σε γαμο η μια μακροχρονια σχεση και πιστευουν οτι μια επι πληρωμη γυναικα θα τους κανει "αλλα κολπα" τετοια που δεν μπορουν και δεν τολμουν να ζητησουν απ τη συντροφο τους ειτε γιατι φοβουνται οτι θα κακοχαρακτηρισθουν ειτε γιατι....." τη δικια μου γυναικα ρε την θελω .....κυρια και σεμνη και χαμηλοβλεπουσα..... μονο το ιεραποστολικο και πολυ! Για τα αλλα υπαρχουν οι π.........ς!)

Αν λοιπον ανακαλυπτα οτι ο συντροφος μου αρεσκεται σε επι πληρωμη σεξουαλικες συνευρεσεις για μενα θα σημαινε οτι ανηκει σε μια απο τις δυο τελευταιες περιπτωσεις οποτε θα καταλαβαινα οτι καπου εκανα λαθος εκτιμησεις στην επιλογη μου γιατι ειναι προς αποριψη και η μια περιπτωση ανθρωπου και η αλλη και θα τον απεριπτα.

Αρσινοη

# 23 στις 13/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by arsinoi
Υπαρχει και η αλλη κατηγορια, κατα την προσωπικη μου γνωμη παντα, εκεινη των ηλιθιων.
Ανδρες που βρισκονται μεσα σε γαμο η μια μακροχρονια σχεση και πιστευουν οτι μια επι πληρωμη γυναικα θα τους κανει "αλλα κολπα" τετοια που δεν μπορουν και δεν τολμουν να ζητησουν απ τη συντροφο τους ειτε γιατι φοβουνται οτι θα κακοχαρακτηρισθουν ειτε γιατι....." τη δικια μου γυναικα ρε την θελω .....κυρια και σεμνη και χαμηλοβλεπουσα..... μονο το ιεραποστολικο και πολυ! Για τα αλλα υπαρχουν οι π.........ς!)

Αρσινοη

Εύγε.....πλησίασες αρκετά καλή μου Αρσινόη...κι εγώ θα ήθελα χωρίς σπαθιά ή τσεκούρια να το προχωρήσω λίγο παρακάτω.....

Ξαφνικά μετά το γάμο ή τα παιδιά, υπάρχουν κυρίες και ΚΥΡΙΕΣ.....

Κυρίες που ξεχνούν ότι κάποτε συναντιούνταν στα κρυφά με το τότε ήμισυ για έναν έρωτα όλο τρέλα, στις παραλίες, στα δασάκια, στα σκοτεινά στενά ερωτευμένες και έτοιμες να κάνουν τα πάντα προκειμένου αυτό τον έρωτα να τον σφραγίσουν με την πράξη τους....

Έγιναν κυρίες σπιτιού, με κήπο και σκύλο, κι άφησαν τον έρωτα μέσα στη συνήθεια του γάμου....
Με ένα, δύο ή τρία παιδιά δεν γίνεται να ικανοποιούν τα γούστα του συντρόφου, ο έρωτας πρέπει να στρωθεί στο κρεβάτι να κρατήσει 5-10 λεπτά (πολύ λέω, ε; ) και να την πέσουμε για ύπνο.....

Η φαντασία στον έρωτα ήταν για όσο κράτησε το ρομάντσο....

Αν λοιπόν είναι πιο εύκολο οι κυρίες να αναζητούν ζιγκολό και οι κύριοι πληρωμένη συντροφιά για να τους κάνει τα γούστα....τότε κανείς δεν πρέπει να παραπονιέται....

Αν όμως ο σύντροφος ζωής έχει απωθημένα, επιθυμίες, πάθη που αν καταλήγει να τα κουβεντιάζει μαζί μας, και εμείς είμαστε "κλειστοί" με την τυπική φράση "Μα...είσαι τρελός; Ξέχασέ το!" τότε είναι η μόνη λύση...

Αν είμαστε ανοιχτοί τότε θα βλέπαμε πολλά ζευγάρια να τονώνουν την σεξουαλική τους σχέση και εν συνεχεία και το γάμο τους....χωρίς το σκόρ να είναι ένα........το μήνα....(στην καλύτερη......)

Για μένα υπάρχει και μια άλλη περίπτωση αντρών ή γυναικών κι είναι η μόνη δικαιολογημένη από μένα:

Άτομα με φαντασιώσεις έξω από το συνηθισμένο ή το κοινά αποδεκτό που δεν τις κουβέντιασαν ποτέ και παρά το γεγονός ότι τις καταπίεσαν δεν τις ξεφορτώθηκαν....
Μην ξεχνάτε ότι τα ταμπού είναι καθαρά υποκειμενικά κι αν δεν ξεπεραστούν στην αρχή δεν ξεπερνιούνται ποτέ....

Για τις ΚΥΡΙΕΣ.....έχω μόνο ένα να πω:
Π......ες στο κρεβάτι τους.... Και με την ανδρική έννοια του όρου, μια κι εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέτοια κατηγορία γυναικών όταν είναι σε συνάρτηση με την έννοια του έρωτα...
Υπάρχουν πράγματα, στάσεις και καταστάσεις που δικαιούμαστε να τις απορρίψουμε ΑΦΟΥ τις έχουμε δοκιμάσει πρώτα....Ας το κάνουμε για να έχουμε και μια άποψη....γιατί όχι;
Ας το ευχαριστηθούμε....

Φοβάστε μήπως χάσετε το σεβασμό του συντρόφου σας;
Αυτόν τον διεκδικούν όλοι, στεκόμενοι στα δύο πόδια ...
Στον ΕΡΩΤΑ η μόνη είσοδος που επιτρέπεται είναι στο συναίσθημα και στο πάθος....
Όλοι οι άλλοι μένουν απέξω....

Αυτά τα ολίγα...

# 24 στις 13/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σιγα ρε κοριτσια....ηρεμια...την ερωτηση την εβαλα εχθες ορμωμενος απο μια εκπομπη που εχει καθε απογευμα γνωστο καναλι στην TV γιαυτο το θεμα ,και ακουσα διαφορα....και λεω για να την βαλω και εδω να δουμε τι θα παιξει ....απο οτι βλεπω εδω πεσανε ολες οι ταχαμου σεμνοτυφες , και οι ταχαμου εγωδενκερατωνω, και ολα τα περιεργα , χωρις καν να δουν την ουσια του θεματος ...για δειτε το λιγο και απο την πιο σοβαρη πλευρα του προβληματος...ειναι προβλημα τελικα αυτο ??

------------------------------------------
Ποια είναι η ουσία που δεν κατάλαβε κανείς μας ? Η woman, τόσο χαζή είμαι ? αλλά και όλοι η άλλοι ? και ποιος σου είπε ότι δεν το είδαμε από την σοβαρή του πλευρά ?
Ποια απάντηση θα σε ικανοποιούσε ? Να στην δώσουμε φίλε , για να μας πεις ότι καταλάβαμε την ουσία και ότι το πήραμε σοβαρά τότε .

Και όπως είπε και η arsinoi ( Ε...ναι φιλε μου υπαρχουν ανθρωποι - αντρες και γυναικες - που δεν ασχολουνται ουτε περιστασιακα με το σπορ....οχι ταχα μου- ταχα μου αλλα πραγματικα οσο και αν δυσκολευσαι να το πιστεψεις.
Και αν σου ειπαν οτι προκειται περι σεμνοτυφιας λαθος σου τα ειπαν.....υπαρχουν και αλλες εννοιες οπως ας πουμε "σεβασμος".....τουλαχιστον..... )

# 25 στις 13/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ναταλια μου

συμφωνω μαζι σου συμπληρωνοντας πως αν και οταν καταληξει η σεξουαλικη ζωη ενος ζευγαριου να ειναι για χιλιους δυο λογους αοσμη και αχρωμη τοτε η λυση δεν ειναι η πληρωμενη σεξουαλικη συνευρεση για την μια η την αλλη η και για τις δυο πλευρες αλλα η συζητηση και η προσεγγιση και λυση του προβληματος αν δεν ειναι δυνατη η λυση.....τοτε....δεν υπαρχει και λογος να υφισταται η σχεση

Αρσινοη

# 26 στις 13/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
συμφωνω μαζι σου συμπληρωνοντας πως αν και οταν καταληξει η σεξουαλικη ζωη ενος ζευγαριου να ειναι για χιλιους δυο λογους αοσμη και αχρωμη τοτε η λυση δεν ειναι η πληρωμενη σεξουαλικη συνευρεση για την μια η την αλλη η και για τις δυο πλευρες αλλα η συζητηση και η προσεγγιση και λυση του προβληματος αν δεν ειναι δυνατη η λυση.....τοτε....δεν υπαρχει και λογος να υφισταται η σχεση

Αρσινοη

Δεν διαφώνησα καλή μου Αρσινόη....ειδικά στο άοσμη, άχρωμη κι όλα τα στερητικά....

Απλά υπάρχει κι άλλη μια μερίδα συντρόφων που από εσένα, εμένα , τον άλλον ή τον δείνα, χαρακτηρίζονται ως προβληματικοί σε συνάρτηση με τις σεξουαλικές δυστροπίες/επιθυμίες....

Μόνο εκεί είπα ότι δικαιολογείται για μένα....

# 27 στις 13/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ναταλιτσα μου δεν διαφωνω καταλαβα τι εγραψες

Παράθεση:
Originally posted by Natalia

Παράθεση:

Αρσινοη

Δεν διαφώνησα καλή μου Αρσινόη....ειδικά στο άοσμη, άχρωμη κι όλα τα στερητικά....

Απλά υπάρχει κι άλλη μια μερίδα συντρόφων που από εσένα, εμένα , τον άλλον ή τον δείνα, χαρακτηρίζονται ως προβληματικοί σε συνάρτηση με τις σεξουαλικές δυστροπίες/επιθυμίες....

Μόνο εκεί είπα ότι δικαιολογείται για μένα....

απλα συμπληρωσα απευθυνομενη οχι σε σενα αλλα γενικα προς αυτους που διαβαζουν

Αρσινοη

RRRLGB

# 28 στις 13/5/2004
author
Ανδρας / 47 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Δραπετσώνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 203
'Aρεσαν+: 0%
Μερικα πραγματα στη ζωή δεν αγοραζονται.
Ενα απ' αυτα κι ο ερωτας ο οποίος ούτε
μεταβιβαζεται , ουτε πουλιεται.

Georgekak

# 29 στις 13/5/2004
author
Ανδρας / 36 / Ελεύθερος
Ν. Ξάνθης / Γενισέα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 57
Να και κάποιες σοβαρές γυναίκες(Αρσινόη-Ναταλία). Ομολογώ δε περίμενα να δω μια ολοκληρωμένη/μη επιθετική απάντηση σ'αυτό το θέμα.
Αξίζετε ένα μπράβο -αν δε σας το έχει πει πριν από μένα η ίδια η ζωή- !

Zelda

# 30 στις 14/5/2004
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 174

Παράθεση:
Originally posted by aegean_sea

Παράθεση:
Originally posted by Zelda
Να σου πω. Αν υπήρχαν οίκοι ανοχής με άντρες για να πηγαίνουν οι γυναίκες κι αν πήγαινα κι εγώ, κι αν δεν τον πείραζε, όχι, δε θα 'χα πρόβλημα να πάει κι αυτός. Αλλά, τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Οπότε ή θα 'πρεπε να αρκεστεί σε 'μένα ή θα 'πρεπε να χωρίσουμε. Γιατί από τη στιγμή που:
- απολαμβάνει εκείνος προνόμια που εγώ δεν μπορώ να απολαύσω
- μπορεί να με κολλήσει καμμιά αρρώστεια,

τότε σαφώς υπάρχει πρόβλημα κι εγώ τα προβλήματα τα λύνω με μια σπαθιά τσεκουράτη.

Μπρρρ ανατριχιασα!!!
Σιγα τα αιματα!!!!
Αιμοδιψεις και αιμοσταγεις κυραδες και νοικοκυραδες τοσο μεγαλο κακο πια σας εχουμε κανει?
Τοσο πολυ μας μισειτε?
Μεχρις ...αποκεφαλισμου?

(και μη μπερδευεις τα οπλα σπαθια ριχνεις με σπαθι και τσεκουρια με τσεκουρι......)

Τι θα γίνει ρε παιδιά; Κάθε φορά που θα λέω κάτι πρέπει να βάζω και υποσημείωση γι αυτούς που δεν καταλαβαίνουν; Το "σπαθιά τσεκουράτη", καλέ μου φίλε, ήταν πλεονασμός και το χρησιμοποίησα επίτηδες. Μην ανησυχείς και ξέρω πολύ καλά να ξεχωρίζω τα όπλα μεταξύ τους, όπως επίσης ξέρω να ξεχωρίζω και τα όπλα από τα εργαλεία της κουζίνας. (Δεν το είπες, αλλά το σκέφτηκες, είμαι σίγουρη). Επίσης, ουδέποτε μίλησα για αποκεφαλισμό (αλήθεια, θες και τα λες ή σου ξεφεύγουνε. Με το "σπαθιά τσεκουράτη" εννοούσα τη λύση του χωρισμού. Δεν είμαι καθόλου αιμοδιψής και δε μισώ καθόλου τους άντρες. Αν τους μισούσα δε θα καθόμουν να μιλάω μαζί τους και δε θα έκανα πολλά άλλα μαζί τους, επίσης, ΑΝ τους μισούσα... Απλά δε συμφωνώ με το να πηγαίνουν μόνο οι άντρες σε οίκους ανοχής. Πιστεύω ότι θα ήταν πιο δίκαιο να πηγαίνουν και οι γυναίκες, όσες θέλουν, σε οίκους ανοχής με άντρες. Γι αυτό και βρίσκω πολύ μπροστά τις Γιαπωνέζες που, ύστερα από χρόνια καταπίεσης, εφαρμόζουν σήμερα αυτό το σύστημα το οποίο εγκρίνω και μακάρι να ήταν διαδεδομένο σε ολόκληρο τον πλανήτη. Και για να συνοψίσω: δεν έχω πρόβλημα με τους οίκους ανοχής. Αλλού εστιάζω τις αντιρρήσεις μου:
1ον. στο να οδηγούνται στην πορνεία μικρά κορίτσια που είχαν την ατυχία να γεννηθούν σε χώρες με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Σήμερα οι κοπέλες που προέρχονται από τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ έχουν ταυτιστεί με την πορνεία. Είναι έγκλημα αυτό που συμβαίνει και εκνευρίζομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ όταν ακούω ή διαβάζω "Βουλγάρα, Ρουμάνα, Ρωσίδα" συνδυασμένο με χάχανα και πονηρά γελάκια ή χυδαίες εκφράσεις.
2ον. Δε συμφωνώ με το να πηγαίνουν μόνο οι άντρες σε οίκους ανοχής. Πώς να σας το πω ρε παιδιά;... Απευθύνομαι στους άντρες τώρα. Ας πούμε ότι ήταν αλλιώς τα πράγματα κι ότι δεν υπήρχαν οίκοι ανοχής για σας. Ας πούμε ότι μόνο γυναίκες μπορούσαν να πάνε. Υποθετικά μιλάμε τώρα. Αντιστρέφω την ερώτηση: Θα σας άρεσε, θα συμφωνούσατε να πηγαίνουν οι γυναίκες σας με άλλους άντρες; Επί πληρωμή, βεβαίως, μιλάμε. Απαντήστε ειλικρινά. Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω: δεν είμαι φεμινίστρια με την έννοια της γυναίκας που θέλει να αποκεφαλίσει ή να ευνουχίσει τους άντρες. Θεός φυλάξοι! Δε μου 'χουν κάνει τίποτα οι άνθρωποι. Απλά μερικά πράγματα νομίζω ότι έχουν κολλήσει σε άλλες εποχές κι ότι πρέπει κάπως να τα ξεπεράσουμε. Δεύτερη ερώτηση: γιατί πάει ένας άντρας σε οίκο ανοχής; Μάλλον, ας την κάνω πιο συγκεκριμένη την ερώτηση: γιατί πάει ένας δεσμευμένος-παντρεμένος άντρας σε οίκο ανοχής; Θα περιμένω τις απαντήσεις σας. Παρακαλώ όμως, και κυρίως τον aegean sea, χωρίς ειρωνίες, χωρίς προσβολές, χωρίς επιθέσεις και χωρίς χαρακτηρισμούς, αν θέλετε να συζητάμε πολιτισμένα.

xarhs43

# 31 στις 14/5/2004
author
Ανδρας / 63 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 42

Παράθεση:
Originally posted by abysm

Παράθεση:

------------------------------------------
Ποια είναι η ουσία που δεν κατάλαβε κανείς μας ? Η woman, τόσο χαζή είμαι ? αλλά και όλοι η άλλοι ? και ποιος σου είπε ότι δεν το είδαμε από την σοβαρή του πλευρά ?
Ποια απάντηση θα σε ικανοποιούσε ? Να στην δώσουμε φίλε , για να μας πεις ότι καταλάβαμε την ουσία και ότι το πήραμε σοβαρά τότε .

Και όπως είπε και η arsinoi ( Ε...ναι φιλε μου υπαρχουν ανθρωποι - αντρες και γυναικες - που δεν ασχολουνται ουτε περιστασιακα με το σπορ....οχι ταχα μου- ταχα μου αλλα πραγματικα οσο και αν δυσκολευσαι να το πιστεψεις.
Και αν σου ειπαν οτι προκειται περι σεμνοτυφιας λαθος σου τα ειπαν.....υπαρχουν και αλλες εννοιες οπως ας πουμε "σεβασμος".....τουλαχιστον..... )

Abysm
Νομιζω οτι το πραγμα το πηρες προσωπικα και μου επιτειθεσε ενμερη....εγω απλως ενα ποστ εβαλα και πηρα καποια μηνυματα .Δεν εξεφρασα την προσωπικη μου γνωμη , δεν κατεκρινα ουτε ειπα αν ειναι σωστο η λαθος , ο καθενας απαντησε και ειπε την γνωμη του και ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του , αλλα δεν ειναι σωστο οταν ΠΑΝΤΑ μπαινει ενα θεμα καπως πιπερατο,ας πουμε , να τα βαζουνε μερικοι/ες με αυτους που γραφουν το ποστ...νομιζω..!!

# 32 στις 14/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Abysm
Νομιζω οτι το πραγμα το πηρες προσωπικα και μου επιτειθεσε ενμερη....εγω απλως ενα ποστ εβαλα και πηρα καποια μηνυματα .Δεν εξεφρασα την προσωπικη μου γνωμη , δεν κατεκρινα ουτε ειπα αν ειναι σωστο η λαθος , ο καθενας απαντησε και ειπε την γνωμη του και ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του , αλλα δεν ειναι σωστο οταν ΠΑΝΤΑ μπαινει ενα θεμα καπως πιπερατο,ας πουμε , να τα βαζουνε μερικοι/ες με αυτους που γραφουν το ποστ...νομιζω..!!

----------------------------------------------
Όχι εν μέρει , εξ ολοκλήρου σου επιτίθεμαι , και αν και δεν είναι του χαρακτήρα μου , αναγκάστηκα να το κάνω γιατί δεν μου αρέσει να με υποτιμούν . Όλα καλά πήγαιναν στο θέμα σου μέχρι που μας ...... την είπες ......
Εσύ έκανες το θέμα ...... προσωπικό ......

Διάβασε τη έγραψες ξανά .......

( από ότι βλέπω εδώ πέσανε όλες οι τάχα μου σεμνότυφες , και οι τάχα μου εγώ δεν κερατώνω, και όλα τα περίεργα , χωρίς καν να δουν την ουσία του θέματος ...για δείτε το λίγο και από την πιο σοβαρή πλευρά του προβλήματος...είναι πρόβλημα τελικά αυτό ?? )

Ας το αναλύσουμε λοιπόν ......

- από ότι βλέπω εδώ πέσανε όλες οι τάχα μου σεμνότυφες , και οι τάχα μου εγώ δεν κερατώνω, και όλα τα περίεργα -

Καταρχήν ποιος σου δίνει το δικαίωμα να βγάζεις συμπεράσματα για ανθρώπους ? Ξέρεις αυτές που απάντησαν στο θέμα σου προσωπικά ,και έχεις γνώμη για το χαρακτήρα τους , και για το πως λειτουργούν στην ζωή τους ? Δεν νομίζω !
Είναι προσβλητικό αυτό που γράφεις .
Το αν εγώ η και οι άλλες που απάντησαν είναι σεμνότυφες , η όχι , η κερατώνουν η δεν κερατώνουν και όλα τα περίεργα , δεν θα το κρίνεις εσύ που δεν με ξέρεις .
- χωρίς καν να δουν την ουσία του θέματος ...για δείτε το λίγο και από την πιο σοβαρή πλευρά του προβλήματος...είναι πρόβλημα τελικά αυτό ?? -

Γιατί δεν είδαμε την ουσία του θέματος , και γιατί δεν το πήραμε σοβαρά ? Δεν απάντησες !
Όλοι απάντησαν στο ερώτημα που έβαλες , όλοι είχαν την γνώμη τους και οι περισσότερες μάλιστα συμπίπτουν . Λοιπόν με αυτό που γράφεις , απλά μας θεωρείς κάτι σαν χαζούς , που δεν καταλάβαμε τη έγραψες και ήμασταν εκτός θέματος .
Ούτε αυτό στο επιτρέπω , εγώ τουλάχιστον , για μένα . Κατάλαβα καλά , και απάντησα.

Τώρα αν δεν σου αρέσουν οι απαντήσεις , σε αυτό δεν σου φταίω εγώ , και κανείς άλλος .
Μάθε να δέχεσαι και αυτά που δεν σου αρέσουν και να σέβεσαι και τις γνώμες των άλλων . Και πάνω από όλα , μην βγάζεις και γράφεις με τόση ευκολία συμπεράσματα για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις .

Φιλικά

koyrsaros

# 33 στις 14/5/2004
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
Αφού δόθηκαν οι απαντήσεις και απο τους δύο σας, παρακαλώ να σταματήσει εδώ η αντιπαράθεση σας (αν δεν το ξέρετε απαγορεύονται στα φόρουμ), διότι θα αναγκαστώ στο εξής να σβήνω posts. Σας ευχαριστώ έκ των προτέρων.Επί του θέματος λοιπόν.....
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...

gt_gr

# 34 στις 14/5/2004
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.275

Παράθεση:
Originally posted by moo693
1. Θα τον έστελνα για εξέταση AIDS ! (φυσικά θα έκανα κι εγώ!)

2. Θα συζητούσα μαζί του, για να καταλάβω τί του έλειπε και το έκανε αυτό.

3. Θα του ζητούσα να χωρίσουμε.

--------------------------------------------

Συμφωνω και επαυξανω.

Αγαπη δεν ειναι να βρεις καποιον για να ζησεις μαζι του...αγαπη ειναι να βρεις καποιον που δεν μπορεις να ζησεις μακρια του.

# 35 στις 14/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
****Το θέμα διαγράφηκε ώς μη σχετικό με το υπάρχον θέμα *****

xarhs43

# 36 στις 14/5/2004
author
Ανδρας / 63 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 42
Abysm..
ΟΚ...Βλεπω οτι παρεξηγησες πολλα λεγομενα μου ,που δεν ειχα καν την προθεση , αν καπου σε πειραξε προσωπικα εσενα , που δεν θα επρεπε γιατι δεν αναφεροταν σε σενα ,ουτε και σε κανεναω αλλο προσωπικα , ζηταω συγγνωμη και σταματω εδω το θεμα...
Απο ενα κειμενο δεν μπορεις να εκφρασεις σωστα αυτο που θα ηθελες να πεις με λογια..και γιαυτο οι παρεξηγησεις ...!!
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.