Παράθεση:
Originally posted by Zelda
Να σου πω. Αν υπήρχαν οίκοι ανοχής με άντρες για να πηγαίνουν οι γυναίκες κι αν πήγαινα κι εγώ, κι αν δεν τον πείραζε, όχι, δε θα 'χα πρόβλημα να πάει κι αυτός. Αλλά, τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Οπότε ή θα 'πρεπε να αρκεστεί σε 'μένα ή θα 'πρεπε να χωρίσουμε. Γιατί από τη στιγμή που:
- απολαμβάνει εκείνος προνόμια που εγώ δεν μπορώ να απολαύσω
- μπορεί να με κολλήσει καμμιά αρρώστεια,
τότε σαφώς υπάρχει πρόβλημα κι εγώ τα προβλήματα τα λύνω με μια σπαθιά τσεκουράτη.
Παράθεση:
Originally posted by xarhs43
Σιγα ρε κοριτσια....ηρεμια...την ερωτηση την εβαλα εχθες ορμωμενος απο μια εκπομπη που εχει καθε απογευμα γνωστο καναλι στην TV γιαυτο το θεμα ,και ακουσα διαφορα....και λεω για να την βαλω και εδω να δουμε τι θα παιξει ....απο οτι βλεπω εδω πεσανε ολες οι ταχαμου σεμνοτυφες , και οι ταχαμου εγωδενκερατωνω, και ολα τα περιεργα , χωρις καν να δουν την ουσια του θεματος ...για δειτε το λιγο και απο την πιο σοβαρη πλευρα του προβληματος...ειναι προβλημα τελικα αυτο ??
Παράθεση:
Originally posted by arsinoi
Υπαρχει και η αλλη κατηγορια, κατα την προσωπικη μου γνωμη παντα, εκεινη των ηλιθιων.
Ανδρες που βρισκονται μεσα σε γαμο η μια μακροχρονια σχεση και πιστευουν οτι μια επι πληρωμη γυναικα θα τους κανει "αλλα κολπα" τετοια που δεν μπορουν και δεν τολμουν να ζητησουν απ τη συντροφο τους ειτε γιατι φοβουνται οτι θα κακοχαρακτηρισθουν ειτε γιατι....." τη δικια μου γυναικα ρε την θελω .....κυρια και σεμνη και χαμηλοβλεπουσα..... μονο το ιεραποστολικο και πολυ! Για τα αλλα υπαρχουν οι π.........ς!)
Αρσινοη
Παράθεση:
Σιγα ρε κοριτσια....ηρεμια...την ερωτηση την εβαλα εχθες ορμωμενος απο μια εκπομπη που εχει καθε απογευμα γνωστο καναλι στην TV γιαυτο το θεμα ,και ακουσα διαφορα....και λεω για να την βαλω και εδω να δουμε τι θα παιξει ....απο οτι βλεπω εδω πεσανε ολες οι ταχαμου σεμνοτυφες , και οι ταχαμου εγωδενκερατωνω, και ολα τα περιεργα , χωρις καν να δουν την ουσια του θεματος ...για δειτε το λιγο και απο την πιο σοβαρη πλευρα του προβληματος...ειναι προβλημα τελικα αυτο ??
Παράθεση:
συμφωνω μαζι σου συμπληρωνοντας πως αν και οταν καταληξει η σεξουαλικη ζωη ενος ζευγαριου να ειναι για χιλιους δυο λογους αοσμη και αχρωμη τοτε η λυση δεν ειναι η πληρωμενη σεξουαλικη συνευρεση για την μια η την αλλη η και για τις δυο πλευρες αλλα η συζητηση και η προσεγγιση και λυση του προβληματος αν δεν ειναι δυνατη η λυση.....τοτε....δεν υπαρχει και λογος να υφισταται η σχεση
Αρσινοη
Παράθεση:
Originally posted by Natalia
Παράθεση:
συμφωνω μαζι σου συμπληρωνοντας πως αν και οταν καταληξει η σεξουαλικη ζωη ενος ζευγαριου να ειναι για χιλιους δυο λογους αοσμη και αχρωμη τοτε η λυση δεν ειναι η πληρωμενη σεξουαλικη συνευρεση για την μια η την αλλη η και για τις δυο πλευρες αλλα η συζητηση και η προσεγγιση και λυση του προβληματος αν δεν ειναι δυνατη η λυση.....τοτε....δεν υπαρχει και λογος να υφισταται η σχεση
Αρσινοη
Δεν διαφώνησα καλή μου Αρσινόη....ειδικά στο άοσμη, άχρωμη κι όλα τα στερητικά....
Απλά υπάρχει κι άλλη μια μερίδα συντρόφων που από εσένα, εμένα , τον άλλον ή τον δείνα, χαρακτηρίζονται ως προβληματικοί σε συνάρτηση με τις σεξουαλικές δυστροπίες/επιθυμίες....
Μόνο εκεί είπα ότι δικαιολογείται για μένα....
Παράθεση:
Originally posted by aegean_sea
Παράθεση:
Originally posted by Zelda
Να σου πω. Αν υπήρχαν οίκοι ανοχής με άντρες για να πηγαίνουν οι γυναίκες κι αν πήγαινα κι εγώ, κι αν δεν τον πείραζε, όχι, δε θα 'χα πρόβλημα να πάει κι αυτός. Αλλά, τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Οπότε ή θα 'πρεπε να αρκεστεί σε 'μένα ή θα 'πρεπε να χωρίσουμε. Γιατί από τη στιγμή που:
- απολαμβάνει εκείνος προνόμια που εγώ δεν μπορώ να απολαύσω
- μπορεί να με κολλήσει καμμιά αρρώστεια,
τότε σαφώς υπάρχει πρόβλημα κι εγώ τα προβλήματα τα λύνω με μια σπαθιά τσεκουράτη.
Μπρρρ ανατριχιασα!!!
Σιγα τα αιματα!!!!
Αιμοδιψεις και αιμοσταγεις κυραδες και νοικοκυραδες τοσο μεγαλο κακο πια σας εχουμε κανει?
Τοσο πολυ μας μισειτε?
Μεχρις ...αποκεφαλισμου?
(και μη μπερδευεις τα οπλα σπαθια ριχνεις με σπαθι και τσεκουρια με τσεκουρι......)
Παράθεση:
Originally posted by abysm
Παράθεση:
------------------------------------------
Ποια είναι η ουσία που δεν κατάλαβε κανείς μας ? Η woman, τόσο χαζή είμαι ? αλλά και όλοι η άλλοι ? και ποιος σου είπε ότι δεν το είδαμε από την σοβαρή του πλευρά ?
Ποια απάντηση θα σε ικανοποιούσε ? Να στην δώσουμε φίλε , για να μας πεις ότι καταλάβαμε την ουσία και ότι το πήραμε σοβαρά τότε .
Και όπως είπε και η arsinoi ( Ε...ναι φιλε μου υπαρχουν ανθρωποι - αντρες και γυναικες - που δεν ασχολουνται ουτε περιστασιακα με το σπορ....οχι ταχα μου- ταχα μου αλλα πραγματικα οσο και αν δυσκολευσαι να το πιστεψεις.
Και αν σου ειπαν οτι προκειται περι σεμνοτυφιας λαθος σου τα ειπαν.....υπαρχουν και αλλες εννοιες οπως ας πουμε "σεβασμος".....τουλαχιστον..... )
Παράθεση:
Originally posted by moo693
1. Θα τον έστελνα για εξέταση AIDS ! (φυσικά θα έκανα κι εγώ!)
2. Θα συζητούσα μαζί του, για να καταλάβω τί του έλειπε και το έκανε αυτό.
3. Θα του ζητούσα να χωρίσουμε.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media