Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Κάνει ότι κάνει

Σελίδα : 1

cat 42

# 1 στις 12/5/2004
author
Ανδρας / 61 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παπάγου
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 7
'Aρεσαν+: 0%

Κάνει ότι κάνει

Λένε ότι ένας άντρας αν κάνει ότι κάνει και δεν το μάθει το σύμπαν ξαναγυρίζει στη βάση του.

Λένε επίσης, ότι αν μία γυναίκα κάνει ότι κάνει έστω και μία φορά, δεν ξαναγυρίζει στη βάση της.

Εσείς τι λέτε;

# 2 στις 12/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Κάνει ότι κάνει

Υποθέτω ότι το ερώτημά σου έχει να κάνει με σεξουαλικά παραστρατήματα. Απ'όσα ακούω και διαβάζω φαίνεται να είναι σωστή η άποψή σου. Πιστεύεται ότι ο άνδρας σε τέτοιες περιπτώσεις υπακούει στις ορμές του, οπότε όταν ''κάνει ότι κάνει'' επιστρέφει, ενώ η γυναίκα λειτουργεί με το συναίσθημα και το όποιο παραστράτημα αποτελεί προιόν συνειδητής επιλογής, καθ'ότι η γυναίκα νιώθει παραμελημένη, κουρασμένη και γενικά δεν καλύπτεται από την σχέση οπότε ψάχνει για κάτι ''νέο''.
Επέτρεψέ μου κλείνοντας να συμπληρώσω ότι σημασία δεν έχει ποιος επιστρέφει στη βάση του αλλά γιατί έφυγε από αυτήν;

-blond-amazona-

# 3 στις 12/5/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
Καπως ετσι πιστευω πως ειναι και εγω!

Ο ανδρας κανει οτι κανει απλα για να το κανει....ετσι χωρις συναισθημα....ετσι επειδη ειναι η φυση του....κ.τ.λ....

Η γυναικα οταν το κανει απλα......αγαπαει!

Υ.Γ....υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαιως βεβαιως!
Το σπίτι μου το χτίσαν άλλοι για να κοιμάμαι ξέγνοιαστη τα βράδυα, τον εαυτό μου τον έχτισα εγώ για να μην μπορώ να ησυχάσω...

mir_1975

# 4 στις 12/5/2004
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 181
Συνήθως έτσι είναι..
Και λεώ συνήθως γιατί υπάρχουν και παραδείγματα που άντρες έκαναν ότι έκαναν και δεν ξαναγύρισαν πίσω. Οπως και γυναίκες που έκαναν και γύρισαν.

Σ αυτά δεν υπάρχει βασική συνταγή που να λέει αν είσαι άντρας κάνεις αυτό ή αν είσαι γυναίκα κάνεις αυτό.
Τη συνταγή την δίνει η καρδιά και μόνο αυτή. Φίλε cat 42 αυτό το ''ρητό'' (αν μπορούμε να το πούμε έτσι) μας το έχουν περάσει οι παλιότερες γενιές. Και πιο πολύ για να δώσουν ''άφεση αμαρτιών'' στouς άντρες που ότι και να κάνουν γυρίζουν ''στο σπιτάκι τους και στη γυναικούλα τους''.
Αν βρουν όμως την αληθική αγάπη εκεί που ''κάνουν ότι κάνουν'' κανείς δεν γυρίζει πίσω.

Τα καλυτερα... Ηρθαν!

aisiodoxi

# 5 στις 12/5/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Θέματα: 42
Απαντήσεις: 580
Συμφωνω μαλλον με τους περισσοτερους...οτι ετσι ειναι συνηθως...
Αλλα εχω να ρωτησω...ΓΙΑΤΙ φτανει (ειτε αντρας-ειτε γυναικα) μεχρι εκει....αυτο ειναι το ζητουμενο και οχι το αποτελεσμα νομιζω...
Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...:) Η ζωη ειναι ωραια...βαρεθηκα να μου λενε ομως οτι τα χει με αλλον!! :P

evans

# 6 στις 12/5/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
Σκοπος ειναι να μην ... κανει οτι κανει ειτε το ενα ειτε το αλλο φυλο.
Αν γινει ποια η ουσια του επιστρεφω η φευγω;

...μην παιζετε με τις λεξεις....

mir_1975

# 7 στις 12/5/2004
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 181

Παράθεση:
Originally posted by evans
Σκοπος ειναι να μην ... κανει οτι κανει ειτε το ενα ειτε το αλλο φυλο.
Αν γινει ποια η ουσια του επιστρεφω η φευγω;

...μην παιζετε με τις λεξεις....

Εχεις δίκιο evans..... μετά δεν έχει και τόση σημασία η επιστροφή ή η φυγή... η ουσία είναι στο τι τον / την οδήγησε να το κάνει.... εκεί θέλει ψάξιμο...
Τα καλυτερα... Ηρθαν!

malvina

# 8 στις 12/5/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 167

Κάνει ότι κάνει...

Αυτό το περί συναισθηματισμού της γυναίκας, έχει σβήσει. Και οι γυναίκες κάνουν ότι κάνουν, από τη στιγμή που νιώθουν, χωρίς να τους το πει κανείς, ότι οι άντρες τους κάνουν ότι κάνουν.

Απλά οι γυναίκες το κρύβουν καλύτερα.

Μια βλακεία και μισή είναι όλα αυτά τα παραστρατήματα και αυτός που αρρωσταίνει ψυχολογικά, δεν είναι αυτός που φοράει τα κέρατα αλλά αυτός που τα βάζει. Γιατί πρέπει να γίνει ψεύτης, υποκριτής και όσο και αν τρέφεται ο εγωισμός του από το γεγονός ότι καταφέρνει να είναι όλα αυτά, σαπίζει η ψυχή του και παύει να είναι αγνός.

Η αγνότητα είναι αυτή που φέρνει την ψυχική ηρεμία στον άνθρωπο, την ευτυχία την χωρίς συγκεκριμμένο λόγο και την καλή διάθεση.

Προτιμώ να έχω την προσωπική μου ηρεμία και ευτυχία, παρά να μπω σε τέτοια παιχνίδια. Οπότε, καθίστε εσείς που κάνετε ότι κάνετε, με τα ηρεμιστικά σας και το ποτάκι της νύχτας να σας συνοδεύει μπας και καταπιείτε τον ίδιο σας τον εαυτό.

Αυτός που κάνει ότι κάνει, είναι θύμα, του ίδιου του του εαυτού. Μέχρι να το καταλάβει, έχει διαλυθεί η ζωή του, επειδή δεν εκτίμησε αυτά που είχε. Έτσι πιστεύω εγώ και βέβαια, το έχω ζήσει το έργο πρισματικά γι αυτό είμαι τόσο κάθετη.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost