Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

isotroin

Σελίδα : 1

dimdimos

# 1 στις 18/4/2013
author
Ανδρας / 28 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%

ισοτροιν

kanw 8erapeia edw kai ena xrono kai 2 mhnes me ta isotroin...βλεπω bebaia megalh βελτιωση στο προσωπο μου αφου δεν εχω σχεδον κανενα σπυρακι...η δερματολογος μου μού ειπε πως για να να ολοκληρω την θεραπεια θα πρεπει να παρω συνολικα 12000 mg....τοσο καιρο επαιρνα 30 mg την ημερα ( και ας ειμαι 85 κιλα αγορι )μεχρι που τον προτελευταιο μηνα μου το κατεβασε σε 20 mg... και τον τελευταιο μηνα της θεραπειας σε 10 mg... που σημαινει πως θα περασει πολυ περισσοτερος καιρος μεχρι να ολοκληρωθει η θεραπεια των 12000 mg...η αδερφη μου μού λεει πως η δερματολογος μου μειωνει τις δωσεις ωστε να συνεχισω τις επισκεψεις μου σε αυτην και να συνεχισει να πληρωνεται......η δερματολογος παλι μου λεει πως οταν τελειωνουμε την θεραπεια ειναι καλυτερα να παιρνουμε μικρες δοσεις για περισσοτερο χρονικο διαστημα παρα τις συνηθισμενες δοσεις για μικροτερο χρονικο διαστημα... δεν ξερω τι να σκεφτω γιατι και αυτη η δερματολος μου φαινεται λιγο αδιαφορη και πως απλα θελει να πληρωνεται σε καθε ραντεβου...βεβαια εγω μπορω να κανω υπομονη 2 μηνες παραπανω...αλλα γιατι να την καθυστερησω την θεραπεια ??? 1 χρονο και 2 μηνες εκανα υπομονη!!!!!!!!! ξερετε μηπως να μου πειτε εαν ισχυει η μεθοδος την δερματολογος μου ( δηλαδη πως καλυτερα στο τελος να παιρνω μικρες δοσεις για περισσοτερο καιρο ) ή απλα θελει να παρει περισσοτερα λεφτααα?? ( επισης αυτη μου ειπε πως θα μπορουσα να συνεχισω τα 30 mg μεχρι το τελος αλλα προτιμω την καλυτερη μεθοδο...αν ισχυει βεβαια...) σας ευχαριστω προκαταβολικα...καθε απαντηση ειναι δεκτη...

Georgebest69-

# 2 στις 19/4/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
αγαπητε, μην ζητας απαντησεις/γνωμες απο αλλους εδω μεσα, για θεματα υγειας...ο μονος αρμοδιος ειναι η δερματολογος σου...ουδεις αλλος....

methismeno_troufaki

# 3 στις 19/4/2013
author
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 20.565
'Aρεσαν+: 0%
Κρίνοντας από το όνομα του σκευάσματος που παίρνεις και μόνο, πρέπει να είναι κάποιο ρετινοείδες με ισοτρετινοΐνη για την αντιμετώπισης βαριάς μορφής ακμής.

Δεν γνωρίζω πολλά για το συγκεκριμένο φάρμακο, όμως από φίλες μου που έπαιρναν κάτι παρόμοιο (Roaccutan) ξέρω ότι η ισοτρετινοΐνη κατατάσσεται στα "επικίνδυνα" φάρμακα, η θεραπεία δεν μπορούσε να έχει διάρκεια πάνω από 6 συνεχόμενους μήνες (δεν ξέρω βέβαια τι δόση έπαιρναν καθημερινά) και ήταν υποχρεωτικές οι αιματολογικές εξετάσεις κάθε μήνα.

Ίσως θα έπρεπε να επισκεφτείς κάποιον άλλο δερματολόγο για να πάρεις μια δεύτερη γνώμη.
Μην ψάχνεις την ευτυχία, είναι πάντα μέσα σου...
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.