Παράθεση:
Originally posted by wish_
Δυστυχώς το ακούμε πολύ συχνά...και εγώ αναρωτιέμαι κάποιες φορές.
Πώς γινεται να ξέχασες τόσο γρήγορα ότι έζησες ή οτι ενιωθες και πως γινεται να ξεκινάς κάτι καινούργιο και να παντρεύεσαι κιόλας ενώ ακόμα όλα είναι τοσο φρέσκα.
Ή πραγματικά ο αλλη/ος καιγονται για γαμο και ειναι το μονο που έχουν στο μυαλο τους ή έχει τυχει καμια 'εγκυμοσυνή' ή τι να πω...μετά απο μια ηλικια δεν καθεσαι να το ψάξεις και τοσο.Αξιοι της μοίρας τους οσοι το κανουν απλά για να την μπουν στο ματι κάποιου.
Και εγώ θεωρώ οτι πλεον παντρευονται χωρίς να ξέρουν τι σημαίνει αλλά το αν ειναι καταδικασμένοι αυτό μονο ο χρονος το δείχνει.Καμιά φορά μπορεί οντως να βρεις καποιον που να ειναι οτι περιμενες και ας ειχες μια πολυχρονη σχέση.Στην τελική μπορεί εκεινη η σχέση να ηταν προβληματική οποτε οταν βρισκεις το καινουργιο που ειναι καλυτερο τα ξεχνάς όλα.
Παράθεση:
Originally posted by KLELIA22
Γιατρε μου!!!
σε γαμο???
στα καπακια????
με τι κουραγια????????//
α καλααααααααααααααα..........
ειναι προφεσσιοναλ.... η γκομινα!
λογικα ... συνεβη σε καποιο φιλο σου....
πανε .. και βουτα τον.... ακομη και με τα ρυζια στο κεφαλι!!
και δεσ'τον σε κανα κοτετσι.....
μεχρι να βγει η ακυρωση του γαμου!!!!!!!
Παράθεση:
Originally posted by izampo
Παράθεση:
Πώς γινεται να ξέχασες τόσο γρήγορα ότι έζησες ή οτι ενιωθες και πως γινεται να ξεκινάς κάτι καινούργιο και να παντρεύεσαι κιόλας ενώ ακόμα όλα είναι τοσο φρέσκα.
Ή πραγματικά ο αλλη/ος καιγονται για γαμο και ειναι το μονο που έχουν στο μυαλο τους ή έχει τυχει καμια 'εγκυμοσυνή' ή τι να πω...μετά απο μια ηλικια δεν καθεσαι να το ψάξεις και τοσο.Αξιοι της μοίρας τους οσοι το κανουν απλά για να την μπουν στο ματι κάποιου.
Και εγώ θεωρώ οτι πλεον παντρευονται χωρίς να ξέρουν τι σημαίνει αλλά το αν ειναι καταδικασμένοι αυτό μονο ο χρονος το δείχνει.Καμιά φορά μπορεί οντως να βρεις καποιον που να ειναι οτι περιμενες και ας ειχες μια πολυχρονη σχέση.Στην τελική μπορεί εκεινη η σχέση να ηταν προβληματική οποτε οταν βρισκεις το καινουργιο που ειναι καλυτερο τα ξεχνάς όλα.
Σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα δεν μπορεί να ξέρεις αν η καινούργια σχέση σου είναι καλύτερη από την προηγούμενη γιατί δεν ξέρεις τον άλλον καθόλου....νομίζω ότι αυτοί οι γάμοι είναι κορώνα γράμματα .... δεν τον γνωρίζεις τον άλλον και το ρισκάρεις πάρα πολύ .... αλλά η πιθανότητα είναι να μην είναι επιτυχημένος γάμος... όπως μου είπε και ένα παιδί για να υπάρχουν αμοιβαίες παραχωρήσεις πρέπει να υπάρχει αγάπη μεταξύ του ζευγαριού...... καλά να περάσουν οι νιόπαντροι..... ελπίζω να μην σφαχτούν ...άντε και στα δικά μας....![]()
Παράθεση:
Originally posted by DoctorZhivagos
Παράθεση:
Παράθεση:
Σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα δεν μπορεί να ξέρεις αν η καινούργια σχέση σου είναι καλύτερη από την προηγούμενη γιατί δεν ξέρεις τον άλλον καθόλου....νομίζω ότι αυτοί οι γάμοι είναι κορώνα γράμματα .... δεν τον γνωρίζεις τον άλλον και το ρισκάρεις πάρα πολύ .... αλλά η πιθανότητα είναι να μην είναι επιτυχημένος γάμος... όπως μου είπε και ένα παιδί για να υπάρχουν αμοιβαίες παραχωρήσεις πρέπει να υπάρχει αγάπη μεταξύ του ζευγαριού...... καλά να περάσουν οι νιόπαντροι..... ελπίζω να μην σφαχτούν ...άντε και στα δικά μας....![]()
izampo.. will you marry me??![]()
![]()
![]()
Βρές εσυ τον παππά να βρώ εγώ τον δικηγόρο..![]()
Παράθεση:
Originally posted by POYLAKI-TSIOU
υγ. Το αν πετυχει ο γαμος ειναι αλλο θεμα γιατι εχουμε δει και μεγαλους ερωτες να καταλήγουν στην Πάνια ....![]()
Παράθεση:
...εχουμε δει και μεγαλους ερωτες να καταλήγουν στην Πάνια ....![]()
Παράθεση:
Originally posted by hns1602
Παράθεση:
...εχουμε δει και μεγαλους ερωτες να καταλήγουν στην Πάνια ....![]()
Έναν τέτοιον έρωτα εννοείς...
http://www.youtube.com/watch?v=j6JyK5wWXeE
![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
υγ. Το αν πετυχει ο γαμος ειναι αλλο θεμα γιατι εχουμε δει και μεγαλους ερωτες να καταλήγουν στην Πάνια ....![]()
Πάντως μέχρι στιγμής εγώ δεν έχω δει να αγαπιούνται πραγματικά και να χωρίζουν .... αλλά έχω δει να νομίζουν ότι αγαπιούνται πραγματικά και να χωρίζουν.....Τώρα βέβαια δεν είμαι και μεγάλη σε ηλικία... μπορεί να δω κάτι τέτοιο στο μέλλον πράγμα που απεύχομαι .....![]()
Παράθεση:
Ξερεις...
τις περισσοτερες φορές δεν χωριζουν αυτοι που ΔΕΝ αγαπιούνται....
Η αγαπη αρκετες φορές μπορεί να γινει επικινδυνη δυστηχως...
στα social media