Παράθεση:
Originally posted by natassagar
παιδια καλησπερα !! με εχουν βοηθησει οι αποψεις σας αλλα φοβαμαι να του μιλησω... δεν θελω να τον χασω. μερικοι φιλοι μου ειπαν να κανω υπομονη για λιγο καιρο να δω πως θα παει... χθες βγηκαμε για ποτο μεγαλη παρεα μαζι και οι γονεις του και κατι κοπελες που δουλευουν στο μαγαζι του 1 απο αυτες αρχισε να χορευει μαζι του ( ενω αυτος χορευε με ολες για αρκετη ωρα) και στο τελος ενω αυτος ηρθε παλι σε εμενα αυτη τσαντιστηκε με αποτελεσμα να σηκωθει να φυγει η αδερφη του μας κοζαρε ολη αυτη την ωρα κ αι καταλαβα οτι οντως κατι παει στραβα γιατι ειχε παρει πολυ στεναχωριμενη φατσα οπως και η φιλη αυτηνης οταν πηγε και της ειπε κατι και απλα κουνησε περα δοθε το κεφαλι της και αυτη στεναχωρημενα ( τυπου κανεις μαλακιες)δεν ξερω γιατι εγινε ολο αυτο το σκηνικο και ουτε μου ειπε.. μειναμε σπιτι του το βραδυ και το πρωι γυρισε και μου ειπε ποια πιστευω οτι τον θελει απο αυτεσ δεν απαντησα μονο τον κοιταξα και γυρναει και μου λεει ολοι αυτην πιστευουν... το κεφαλι μου εχει φρικαρει ηθελα να βρω κατι σωστο να ηρεμισω και δεν μπορεσα την πατησα με αυτον.. ωρες ωρες αφηνετε και ολα ειναι καλα αλλα μετα ειναι λες και τον τσιμπαει μυγα... δεν θελω να πιστεψω οτι απλα με εχει ετσι...και ενω ξερω οτι πρεπει να το τελειωσω γιατι οσο ερναει ο καιρος εγω δενομαι και αυτος δεν ξερω καν τι νιωθει δεν μπορω να το κανω θελω να προσπαθησω...δεν μπορω να σκεφτω καθαρα.. απο την μια πιστευω οτι και αυτος εχει σκαλωσει απλα φοβατε να παραδεχτει συναισθηματα και τα κραταει και μαλιστα προσπα8ει να τα σταματησει δλδ ουτε ο ιδιος να το πιστεψει οτι νιωθει κατι παραπανω απο απλο σεξ και απο την αλλη σκετοαι τοσο αρνητικαμε αποτελεσμα να με παιρνει απο κατω ολο αυτο
Παράθεση:
Originally posted by natassagar... δεν θελω να πιστεψω οτι απλα με εχει ετσι...
Παράθεση:
Originally posted by natassagar
καναμε οτι καναμε να κοιμηθηκαμε αγκαλια χουζουρεαμε το πρωι πηγαμε για κεαφε με πηγε σπιτι αλλα απο τοτε ουτε ενα μνμα =/
στα social media