Παράθεση:
Originally posted by KLELIA22
Σοφια.... τα ξαναδιαβασα....
δε νομιζω πως λεει ψεμματα.
απλα... δεν διαθετει αυτοκυριαρχια .... στα παθη του.
επρεπε να το βουλωσει.. και να μη δωσει κανενα δειγμα ενδιαφεροντος.
κανει μπαμ ... οτι ειναι πρωταρης... σε συναισθηματικα μπλεξιματα.
ειχε τη σχεση του. γιατι ετσι κανει ολος ο κοσμος.
και καπως ετσι ..καπως αλλιως τα μπερδεψε...
αν μας εγραφε αυτος τον πονο του....
θα τον συμβουλευα....να διαγραψει τηλεφωνα... και διευθυνσεις...
και να βαλει τελεια στο θεμα με την Κανκαν....
το ιδιο και η Καν....
αν ηταν να ειναι μαζι..θα τσουλαγε αβιαστα....
αλλα "βγαζουν φασουλια" και οι δυο...
παρακαλετο ...μ.... ξυνο....
εληξε.
ο χρονος ειναι γιατρος....
μετα απο τρια χρονια αγαπημενοι σχολιαστες ,απαντω για να σας δικαιωσω...πρωταρηε σε ερωτικα μπλεξιματα...εννοειται με εδιωξε αφου εμεινε 15 μερες μακρια της...4 μηνες απο τ τελευταια συναντηση 21/05.2013 με πηρε τηλ μετανιωσε ελεγε κ μαλακιες κοινως,,,αλλαξα αριθμο ,τον εβγαλα απο τη ζωη μου ...και ναι πονεσε τοσο που πλεον μου ειναι οχι αδιαφορο αλλα σαν να μη το εζησα ολο αυτο...ηταν ενα τεραστιο μαθημα...γραφω για ολες αυτες τισ κοπελες που γινοονται θυματα και επειδη δε παιρνουν απαντησεις απο αυτους γραφουν σε τετοια σαιτ...κοριτσια μη κανετε το λαθος και το τραβηξετε καιρο...ειστε οι μοναδικες χαμενες,,,αυτος τα εχει ακομα με τ κοπελα τ...και εννοειται τη κερατωνει αμεριμνος...κ γω πιστευα οτι θα ναι κατι διαφορετικο αλλα ηταν ενα τεραστιο μπλεξιμο που με εκανε να εκτεθω και να μαλωσω με δικους μου ανθρψπους...!πλεον ειμαι καλα...συζω με εναν υπεροχο ανθρωπο και εχω διαγραψει οτιδηποτε σκοτεινο.τα φιλια μου!
Παράθεση:
μετα απο 3 χρονια.
Σχόλιο # 33 από nikiminiμετα απο τρια χρονια αγαπημενοι σχολιαστες ,απαντω για να σας δικαιωσω...πρωταρηε σε ερωτικα μπλεξιματα...εννοειται με εδιωξε αφου εμεινε 15 μερες μακρια της...
Nai καλέ, αλλά δε μας είπες, μπήκε τελικά το κεφαλάκι στο φούρνο;
Κ αν μπήκε, έλεγε τίποτα η μπααα...
Να ξέρουμε αν άξιζε τον κόπο το σινερομάντζο η όχι.
στα social media